• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 171)
چهارشنبه 8/6/1391 - 12:44 -0 تشکر 533850
5 دلیل پزشكی برای پرهیز از دروغ گویی!

با وجود اینکه دروغ گویی از گناهان کبیره است و اسلام آن را کار حرام شمرده، امروزه دانشمندان به انواع مضرات آن پی برده و روان پزشكان هم تاكید دارند كه "دروغ گویی" با وضعیت سلامت بدن، ارتباط مستقیم دارد.

کد : 106342 بازدید: 156 نظرات : 0 انتشار : امروز
5 دلیل پزشكی برای پرهیز از دروغ گویی!
با وجود اینکه دروغ گویی از گناهان کبیره است و اسلام آن را کار حرام شمرده، امروزه دانشمندان به انواع مضرات آن پی برده و روان پزشكان هم تاكید دارند كه "دروغ گویی" با وضعیت سلامت بدن، ارتباط مستقیم دارد.

 

هلت می آپ نوشت: متخصصان روان پزشكی توصیه می‌كنند كه با آگاهی از اینكه دروغ گفتن و مخصوصا عادت كردن به این كار تا چه حد می‌تواند به سلامت شما آسیب وارد كند هرگز راضی نمی‌شوید كه در یك معامله زیان‌آور سلامتی خود را با دروغ گویی به ویژه در مواردی كه به ضرر دیگران تمام می‌شود، به خطر بیندازید.

 

در این مقاله پنج دلیل موجه پزشكی برای خودداری از دروغگویی ارائه شده كه عبارتند از:

 

1.پرهیز از دروغگویی، استرس شما را تا حد زیادی كاهش می‌دهد. مطالعات روان شناسی تایید می‌كند كه دروغ گفتن هر چه بیشتر تكرار شود خطر ابتلا به اختلالات جدی روانی شامل افسردگی، اضطراب و استرس را افزایش می‌دهد. استرس درواقع پیش‌فاكتور بسیاری از بیماری‌ها و مشكلات جدی است چون به سیستم ایمنی بدن آسیب می‌رساند. روی اشتها تاثیر سوء می‌گذارد، احساس خستگی و عصبانیت را تشدید می‌كند و احتمال بروز سردردهای مكرر را افزایش می‌دهد.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

چهارشنبه 8/6/1391 - 12:45 - 0 تشکر 533851

2. یكی از مزایای مهم راست‌گویی تقویت سیستم ایمنی بدن است. شكی نیست كه خنده و رضایت خاطر بهترین دارو است چون افكار شاد و مثبت باعث تولید هورمون آندروفین در بدن می‌شود كه احساس خوشایندی به انسان می‌دهد و عملكرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند. از طرفی مطالعات نشان می‌دهد كه دروغ گفتن انسان را به طور ناخودآگاه گرفتار نگرانی می‌كند و ترس از فاش شدن حقیقت، انسان را مضطرب می‌كند. همین امر موجب كاهش هورمون آندروفین و در نتیجه كاهش توان سیستم ایمنی می‌شود.





3. اگر راست بگویید، شب‌ها خواب راحتی خواهید داشت. آمارها نشان می‌دهد افرادی كه عادت به دروغگویی دارند، بیشتر در معرض اختلالات خواب هستند، شب‌ها خواب دشوارتری دارند و حتی بیشتر دچار كابوس‌های شبانه می‌شوند. این آشفتگی خواب نیز به نوبه خود باعث بروز اختلالات مهم‌تر مثل افسردگی و سردرد می‌شود.





4. راست‌گویی برای كمك به هضم غذا نیز مفید است. یك دروغ بزرگ مثل یك لقمه چربی بزرگ و مضر در معده شما می‌ماند و عملكرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می‌كند. اصرار بر دروغ گفتن احتمال ابتلا به سندرم روده تحریك‌پذیر، حالت تهوع، اختلالات اشتهایی و سایر اختلالات تغذیه‌ای را افزایش می‌دهد.





5. دروغگویی خطر ابتلا به سرطان را تشدید می‌كند. دروغ گویی عامل افزایش استرس است و استرس زیاد نیز به نوبه خود در بروز انواع خاصی از سرطان‌ها نقش دارد.

خدا نکنه تا آدم نشدیم دنیا بهمون رو کنه

کربلا کربلا اللهم الرزقنا

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین (ع)

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.