• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن عمومی > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
عمومی (بازدید: 1687)
چهارشنبه 8/6/1391 - 11:39 -0 تشکر 533744
آشنایی با انواع نان‌ های خارجی در کشورهای مختلف


منبع:برترین ها 

نان، فرآورده‌ای محصول تفكر باستانیان است كه هنوز هم به عنوان غذای اصلی انسان‌ها شناخته می‌شود. نان در کشورهای مختلف اسامی‌ گوناگونی دارد و مردم نقاط مختلف جهان با توجه به فرهنگ، سنت و رسم اجدادی‌شان نان‌های به خصوصی دارند. با آنها بیشتر آشنا شوید. 


چهارشنبه 8/6/1391 - 11:41 - 0 تشکر 533746

آلمان




آلمانی‌ها به این می‌بالند که متنوع‌ترین نان‌های دنیا را در کشورشان دارند. بیش از 300 تا 500 نوع نان اولیه و بیش از هزار نوع نان و خمیر کوچک در آلمان تولید می‌شود. تخمین زده شده که بیش از 16 هزار نانوایی محلی در آلمان وجود دارد که بیش از هزار نوع نان مختلف عرضه می‌کنند. در واقع ژرمن‌ها یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان نان در سراسر دنیا محسوب می‌شوند.

چهارشنبه 8/6/1391 - 11:42 - 0 تشکر 533748

جنوب آسیا (هند، پاکستان و خاور‌میانه)




«روتی» و «چپاتی» نان‌هایی هستند بدون خمیر مایه که با آرد کامل گندم پخته می‌شود. این نان بیشتر همراه با کاری سرو می‌شود. در یکی از مشتقات نان روتی به جای آرد سفید، آرد ذرت به کار می‌رود. در این مناطق نان معروف دیگری به نام «پیوری» هم وجود دارد که شامل یک لایه خمیر نازک است که آن را سرخ می‌کنند.


چهارشنبه 8/6/1391 - 11:43 - 0 تشکر 533749

اسکاندیناوی و شمال اروپا



از دوران قبل از میلاد مسیح چهار نوع نان در این مناطق وجود داشته، نان‌های غلات و چاودار نسبت به نان گندم و جو قدیمی‌ترند. بعد‌ها زمانی که سربازان اسکاندیناوی در روم مشغول خدمت بودند پخت نان را یاد گرفتند و این روش را با خود به خانه بردند. امروزه نان در این مناطق با استفاده از آرد یک نوع گندم سرخ پخته می‌شود. ضمن اینکه فرهنگ مصرف نان‌های متنوع از آلمان به این کشورها هم سرایت کرده است.




چهارشنبه 8/6/1391 - 11:44 - 0 تشکر 533751

دانمارک




در اواخر قرن 19 میلادی نانوایی‌های دانمارکی در شهرهای بزرگ هر روز صبح نان تازه‌  و خوشمزه‌ای را با آرد گندم می‌پختند اما این نان‌های پر ادویه  بیشتر به قشر مرفه جامعه تعلق داشتند. از آن زمان تاکنون نان‌های تازه و متنوعی در نانوایی‌ها پخته می‌شود و این نان‌های سنتی در کنار سایر محصولات کارخانه‌ای همچنان طرفدار دارند.



چهارشنبه 8/6/1391 - 11:45 - 0 تشکر 533754

مکزیک




در مکزیک به نان «پَن» می‌گویند. علاوه بر این مکزیکی‌ها نان دیگری هم دارند به نام «تورتیلا» که با آرد ذرت پخته می‌شود و غذاهای گوشتی را با این نان می‌پیچند. این گوشت‌پیچ‌ها یکی از غذاهای اصلی مردم مکزیک به شمار می‌رود. 



چهارشنبه 8/6/1391 - 11:46 - 0 تشکر 533756

فنلاند و روسیه




هر دوی این کشورها نان تیره‌رنگی دارند که با استفاده از چاودار و خمیرترش به عمل می‌آید. نان چاودار سنتی در فنلاند دایره شکل است که بخش مرکزی آن حفره‌ای دارد. این نان‌ها نسبت به نان گندم سفت‌تر هستند و به همین دلیل می‌توان آنها را در درازمدت نگهداری کرد. البته نان چاودار با رنگ روشن هم در این مناطق وجود دارد و از سایر غلات هم برای پخت نان استفاده می‌شود. در فنلاند نان گندم چندان رایج نیست و فقط برای تهیه کلوچه‌های ساده یا قرص‌های نان کوچک از آرد گندم استفاده می‌شود.

چهارشنبه 8/6/1391 - 11:48 - 0 تشکر 533760

انگلستان




در انگلستان طیف وسیعی از نان‌های سنتی وجود دارد که اغلب نازک و مستطیلی‌شکل هستند. یکی دیگر از این نان‌های سنتی به شکل قرص نان گرد و کلفتی است که بیشتر در شمال شرقی انگلستان دیده می‌شود.

چهارشنبه 8/6/1391 - 11:50 - 0 تشکر 533770

اسکاتلند




در این کشور نان ساده‌ای مصرف می‌شود که ارتفاع آن بیشتر از نان معمولی است، نازک است و سطح بیرونی آن حسابی برشته شده. این نان ساده نسبت به نان‌های آمریکایی و انگلیسی سفت‌تر است، مصرفش فقط به اسکاتلند محدود می‌شود و خارج از این منطقه محبوبیتی ندارد.

چهارشنبه 8/6/1391 - 11:51 - 0 تشکر 533772

فرانسه




نان باگت فرانسوی یکی از نان‌های معروف است که در سایر نقاط دنیا هم دیده می‌شود اما گذشته از آن نان دیگری هم وجود دارد که کاملا برشته و شبیه نان تست است. به نظر می‌رسد که فرانسوی‌ها به نان خشک و برشته شده علاقه زیادی دارد چون در نانوایی‌ها نان را بدون پوشش و به صورت باز نگه می‌دارند تا سطح بیرونی آن خشک باشد.




در نانوایی‌های فرانسوی روزی سه بار نان پخته می‌شود و گاهی اوقات داخل این نان‌ها گردو می‌ریزند یا روی آنها را با دانه‌های خشخاش پر می‌کنند.

چهارشنبه 8/6/1391 - 11:52 - 0 تشکر 533773

ایتالیا




ایتالیا هم به داشتن نان‌های متنوع و خوشمزه معروف است. در واقع این کشور دستور آشپزی‌های مختلف و سنتی گوناگونی دارد و به همین دلیل تنوع نان در ایتالیا زیاد است. نان‌های لوله‌ای بیشتر در مناطق شمالی دیده می‌شود و قرص نان‌های بزرگ بیشتر در جنوب ایتالیا مصرف می‌شوند. نان‌ها اغلب مقداری روغن زیتون، کره یا کمی ‌چربی دارند که با خمیر مخلوط می‌شود و نان را لذیذتر می‌کند. خمیر پیتزا هم از همین خانواده است که به دلیل گستردگی رستوران‌های ایتالیایی مردم بیشتر نقاط جهان با این طعم و مزه آشنایی دارند.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.