چه نكاتی در نگهداری و بهداشت مواد غذایی باید رعایت كرد؟
در اكثر بحرانها مراكز تولید برق و شبكه برقرسانی آسیب میبینند. اگر زمان وقوع بلایا ماههای گرم سال باشد باید روی یخچال و فریزر را با مواد عایق مانند پتوی پشمی پوشاند. در این صورت محتویات یخچال تا 12 ساعت و در فریزر تا 24 ساعت سالم خواهد ماند. اگر زمان حوادث ماههای سرد توام با بارندگی باشد مواد غذایی را باید از انجماد و مواد غذایی خشك را از رطوبت محافظت نمود.
در صورت نفوذ آب باران به مواد غذایی خشك، به محض مساعد شدن شرایط، مواد را باید در مقابل آفتاب پهن نمود تا خشك شوند. غذاهای منجمد ذوب شده به دلیل افزایش نفوذپذیری آنها به میكروارگانیسمها قابل نگهداری نیستند.