مصرف نان سفید جایز نبوده و باید نان سبوس دار مصرف کرد زیرا در پیشگیری سرطان و بیماری های قلبی موثر است.برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: متاسفانه در جامعه امروز معمول شده که سبوس نان را می گیرند سبوس مقداری طعم تلخ دارد و در نان ها به خصوص نان سنگ رنگ قهوه ای ایجاد می کند.
از نظر ظاهری و طعم مورد توجه مردم نیست ولی چون شکل نان سفید و همچنین طعم آن مطلوب است بیشتر مورد توجه مردم است.
بزرگمهر افزود: دلیل ارجحیت مردم و تمایلشان به مصرف نان سفید نا آگاهی است مقامات مسئول در زمینه مصرف سبوس و تغذیه مناسب باید فرهنگ سازی بهتری داشته باشند.
وی ادامه داد: سبوس در پوسته غلات وجود دارد و خواص بسیار مهمی دارد که از جمله می توان در درمان یبوست که بلای قرن جدید است نقش مهمی ایفا می کند و همچنین در پیشگیری و پایین آوردن چربی نامطلوب، پیشگیری به ابتلا انواع سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی کاهش سکته ها بسیار مفید است.