• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ایران سرای من (بازدید: 2225)
يکشنبه 5/6/1391 - 20:32 -0 تشکر 530580
این ایرانی ها ی در بالاترین رده ها را بشناسیم بد نیست.

امید كردستانی : معاون ارشد سایت گوگل

نایب‌رئیس ارشد بخش فروش و عملکرد جهانی در شرکت اینترنتی
گوگله !
مدرک کارشناسی
مهندسی برق روداره از دانشگاه ایالتی سن‌خوزه مدرک کارشناسی‌ارشد در رشتهٔ «مدیریت بازرگانی» (MBA) از دانشگاه استنفورد گرفته

او دارای سابقه‌ای بیش از ۱۲ سال در زمینه فناوری‌ سطح بالا در شرکت‌های پیشروی اینترنتی مانند
نت‌اسکیپ است. او همچنین نائب‌رئیس بخش توسعهٔ کسب و کار و فروش در این شرکت بود و توانست بازده مالی وب‌گاه نت‌اسکیپ را در عرض ۱۸ ماه از ۸۸ میلیون دلار در سال به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در سال برساند.
او کارش را در نت‌اسکیپ در بخش فروش OEM آغاز کرد و در طی دورهٔ چهار ساله که در آن شرکت حضور داشت مسئولیت برقراری ارتباطات تجاری با شرکت‌هایی چون
ای‌بِی، سیتی‌بانک، آمریکن‌آن‌لاین، آمازون، تراولاسیتی، اینتل و اکسایت را برعهده داشت.
کردستانی پیش از آغاز کار در نت‌اسکیپ در بخش‌هایی چون بازاریابی، مدیریت محصول و توسعهٔ کسب و کار در شرکت‌هایی چون 3DO، Go و
هیولت-پکارد فعالیت می‌کرده است

يکشنبه 5/6/1391 - 20:34 - 0 تشکر 530581

فرزاد ناظم مدیر فنی سایت yahoo

فرزاد ناظم از ایرانیان مقیم آمریکا، در اوایل سال 1996 به عنوان معاون ارشد بخش فنی به یاهو (Yahoo) ملحق شده و در سال 1997 مدیر فنی آن شد . وی که دارای مدرک کارشناسی علوم رایانه از دانشگاه صنعتی کالیفرنیاست، مسئول نظارت بر تمامی حوزه‌های مهندسی، شامل نحوه عملکرد سایت و توسعه محصول است. تجربه کاری وی در مناصب فنی و اجرایی به بیش از 18 سال میرسد .

ناظم قبل از اینکه به یاهو ملحق شود، معاون ارشد بخش وب سرور و رسانه شرکت اوراکل (Oracle) بوده است .وی همچنین مسئولیتهای مختلفی را در شرکتهای SYDIS و Rolm Corporation به عهده داشته است
مهندس ناظم از سال 1985 فعالیت حرفه‌ای خود را در «SYDIS» آغاز نمود. در این مدت بر اثر شایستگی‌های فراوانی كه از خود به نمایش گذاشت توانست به سرعت پله‌های ترقی را طی نماید و به مدارج مدیریتی دست یابد. در همین سال به كمپانی عظیم «Oracle» پیوست و در مدت ده سالی كه در این شركت فعالیت می‌كرد توانست سمت معاونت رسانه‌ای این امپراطوری را از آن خود نماید و علاوه بر آن در دو نقش مسوول تقسیمات سرور شبكه‌ای و همچنین به عنوان یكی از اعضای مدیریت كمیته فروش محصولات ظاهر گردد.
او پس از انکه به یاهو پیوست و به عنوان یكی از اعضای اصلی مهندسی شبكه این سایت مشغول به كار شد در كمتر از یك‌سال بنا به تشخیص مدیران یاهو، ناظم به بخش فنی سایت منتقل شد و در كمتر از یك‌ماه این بار نیز توانست با تخصص خود مدیریت آن بخش را برعهده گیرد. در این سمت او مسوولیت رسیدگی به كلیه امور مربوط به فعالیت‌های سایت، ارایه خدمات و مسایل فنی آن را برعهده داشت.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:35 - 0 تشکر 530583

خانم ماریا خرسند رئیس شرکت اریکسون

(تازه جدیدا به مدیر عاملی کمپانی مشهور تولید سخت افزار کامپیوتری “DELL ” در سوئد منصوب شده است.)
وی همچنین سالهای طولانی از روسای ارشد کمپانی تکنولوژی ارتباطاتی اریکسون در سوئد و از جمله رئیس پروژه انقلابی “بلوتوث” (دندان آبی) بوده است که ارتباط واحدهای مختلف اکترونیکی به یکدیگر را به صورت بی سیم ممکن می سازد.
همچنین ماریا خرسند متولد سال 1957 در شهر ساری از استان مازندران ایران است.او در سن 14 سالگی به آمریکا رفت و دارای فوق لیسانس کامپیوتر است.او در سال 1987 آمریکا را ترک نموده و به سوئد مهاجرت نمود.او دارای همسر و یک دختر است.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:36 - 0 تشکر 530586


پروفسور لطفی زاده

افتخار مهندسی ایران پروفسور لطفی زاده استاد دانشگاه آمریكا پدر منطق فازی ، کامپیوتر هوشمند و بنیانگذار انقلاب سوم کامپیوتر در جهان
استاد دانشگاه برکلی در کالیفورنیا و واضع نظریهٔ منطق فازی (Fuzzy Logic)است

وی در سال ۱۹۲۱ میلادی متولد شد.پدرش یک ژورنالیست ایرانی بود که در آن زمان به دلایل شغلی در باکو بسر می‌برد.وی ده ساله بود که در اثر قحطی و گرسنگی سراسری پدید آمده در سال ۱۹۳۱، به اتفاق خانواده به وطن پدری اش ایران بازگشت.وی تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در تهران (دبیرستان البرز) و تحصیلات عالی را در دانشگاه تهران انجام داد.
لطفی زاده در امتحانات کنکور سراسری، مقام دوم را کسب نمود. در سال ۱۹۴۲ رشته الکترونیک دانشگاه تهران را با موفقیت به پایان رساند و در طی جنگ دوم جهانی برای ادامه تحصیلات به آمریکا رفت.
به دانشگاه فنی ماساچوست (ام.آی.تی) رفت و در سال ۱۹۴۶ بود که درجه کارشناسی ارشد را در مهندسی برق دریافت کرد. در ام.آی.تی و دانشگاه کلمبیا به تحصیل ادامه داد.در همین دانشگاه با تدریس در زمینه "تئوری سیستم ها" کارش را آغاز کرد. سپس به تدریس در چند دانشگاه معتبر امریکا پرداخت.در سال ۱۹۵۹ به برکلی رفت تا به تدریس الکتروتکنیک بپردازد.از سال ۱۹۶۳ ابتدا در رشته الکتروتکنیک و پس از آن در رشته علوم کامپیوتر کرسی استادی گرفت.
پروفسور لطفی زاده به طور رسمی از سال ۱۹۹۱ بازنشسته شده است، وی مقیم سانفرانسیسکو است و در آنجا به پروفسور "زاده" مشهور است.پروفسور لطفی زاده به هنگام فراغت به سرگرمی محبوبش عکاسی می پردازد. او عاشق عکاسی است و تاکنون شخصیت‌های معروفی همچون روسای جمهور آمریکا، ترومن و نیکسون، رو به دوربین وی لبخند زده اند. سرگرمی دیگر پروفسور لطفی زاده HI FI است. او در اتاق نشیمن خود بیست و هشت بلندگوی حساس تعبیه نموده تا به موسیقی کلاسیک با کیفیت بالا گوش کند. پروفسور لطفی زاده دارای بیست و سه دکترای افتخاری از دانشگاه‌های معتبر دنیاست، بیش از دویست مقاله علمی را به تنهایی در کارنامه علمی خود دارد و در هیئت تحریریه پنجاه مجله علمی دنیا مقام "مشاور" را داراست.


يکشنبه 5/6/1391 - 20:38 - 0 تشکر 530587

پروفسور بیژن داوری
معاون ارشد شرکتIBM بزرگترین شرکت سخت افزار کامپیوتر در جهان
پروفسور بیژن داوری در تهران متولد شده است و دکتری خود را در رشته مهندسی الکترونیک در سال 1984 از دانشگاه پلیتکنیک رنسلیر دریافت کرد.
سپس به عنوان محقق در شرکت IBM مشغول به فعالیت شد.
وی در سال 1996 به عنوان یکی از برجسته ترین افراد شاغل در شرکت IBM شهرت یافت و مدیریت پروژه های خود را در شرکت انجام داد.
در سال 1998 به عنوان معاون ارشد کمپانی IBM شناخته شد.
در سال 2003 به عنوان معاون ارشد نسل آینده تکنولوژی معرفی شد.
در حال حاضر ایشان در IBM در حال ارزیابی و حتی در برخی موارد پیاده‌سازی مواد جدید مثل مس، قطعات سیلیكون مستقر روی عایق‌ها و سیلیكون ژرمانیوم به منظور استفاده در ساختار تراشه‌ها جهت افزایش بازده، كاهش توان تلف شده یا هر دو است. به علاوه این مواد به محققان اجازه می‌دهد تراشه‌های كوچك با توان تلفاتی كمتر بسازند.
شرکت سهامی آی‌بی‌ام بزرگ‌ترین شرکت رایانه‌ای جهان است. این شرکت دارای بزرگ‌ترین خط تولید رایانه و سخت افزارهای رایانه‌ای در جهان است.
شرکت IBM بیش از 320 هزار کارمند دارد و درآمد سالانه اش 96 میلیارد دلار می باشد.
دکتر بیژن داوری بیش از 70 مقاله به چاپ رسانده است.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:40 - 0 تشکر 530589

پییر امیدیار موسس و رئیس شركتebay بنیانگذار تجارت الکترونیک در جهان

پیر امیدیار در ۲۱ ژوئن ۱۹۶۷ از پدری ایرانی و مادری فرانسوی در پاریس بدنیا آمد. ۶ ساله بود که با خانواده اش به مریلند آمریکا رفت و در ۱۴ سالگی با نوشتن دومین برنامه رایانه‌ای برای کتابخانه مدرسه پا به دنیای بیت ها گذاشت. پیر امیدیار رئیس و موسس سایت ای‌بی (e-bay) اولین و معروفترین وب‌گاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی که تا آخر سال ۱۹۹۸ ۱/۲ میلیون عضو ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود به هم زده بود. حالا بعد از گذشت ۸ سال شرکت بزرگی شده است با بیش از ۶۰۰۰ کارمند ۴۶ میلیون مشتری ثبت شده و ۴۴۱ میلیون دلار سود خالص در سال ۲۰۰۵. و تا سال ۲۰۰۳ او دومین ثروتمند زیر چهل سال و بیست و نهمین ثروتمند دنیا با ثروتی بالغ بر ۷ میلیارد دلار است
.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:41 - 0 تشکر 530591

فیروز نادری مدیر برنامه اجرایی سیاره مریخ در ایستگاه فضایی ناسا

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
دکتر فیروز نادری (نمیدونم دیگه مایکلش چیه ؟) از متخصصین ایرانی فعال در پروژه‌های سازمان فضایی آمریکا - ناسا - است.

زندگی و تحصیلات
وی پس از گرفتن دیپلم از دبیرستان اندیشهٔ تهران در سال 1964 راهی آمریکا شد و در سال 1976 دکترای الکترونیک خود را گرفت. سپس به وطن بازگشت و در مرکز سنجش از دور ایران مشغول به فعالیت شد. و بعد از سه سال به آمریکا میرود. او با بازگشت به آمریکا فعالیت خود را در ناسا آغاز می‌‌کند که تا کنون (که وی معاون آزمایشگاه پیشرانش جت است) ادامه داشته است. پرفسور فیروز نادری در ۲۶ اسفند سال ۱۳۲۴ در شیراز به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در ایران به اتمام رساند و پس از آن به آمریكا مهاجرت كرد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مهندسی برق پی گرفت. وی دوره كارشناسی خود را در دانشگاه ایالتی آیووا و كارشناسی ارشد و دكترای خود را در دانشگاه كالیفرنیای جنوبی به اتمام رساند. نادری از سال ۱۹۹۶ مدیر برنامه منشاء حیات ناسا بود. وی در سال ۱۹۷۶ به JPL پیوست و به عنوان مدیر آزمایشات پروازی علوم فضا و مدیر طرح تفرق سنج ( Scatterometer ) ناسا به كار پرداخت. علاوه بر اینها وی در مركز مدیریت ناسا، سرپرستی برنامه فناوری ارتباطات پیشرفته ماهواره‌ای را بر عهده داشت و در JPL نیز مدیر برنامه ماهواره‌های متحرك بود. وی از سال ۲۰۰۰ نیز مدیریت برنامه تازه تاسیس برنامه مریخ را بر عهده گرفت. وظیفه مركز برنامه مریخ آن است كه تمام تحقیقات مربوط به مریخ را هدایت و برنامه ریزی كند. وی، در فروردین ماه 1379 به سمت مدیر پروژه‌های اکتشاف مریخ منصوب شد و هم اكنون مدیر ارشد برنامه‌ریزی راهبردی JPL آژانس فضایی آمریكا (ناسا) است.


کاوشگرهای مریخ
معروفیت نادری بیشتر به خاطر دو کاوشگر مریخ یعنی روح و فرصت بوده است که با مدیریت او اطلاعات زیادی از جمله امید بیشتر به وجود حیات در مریخ را به بشر داد. اما می‌‌توان گفت بزرگترین افتخارات نادری دریافت بالاترین نشان سازمان فضایی ناسا در بهمن ماه گذشته و انتخاب وی به عنوان موثرترین فرد ایالات متحده در سال قبل اشاره کرد.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:44 - 0 تشکر 530595

محمد جمشیدی مدیر كنترل تكنیك ایستگاه فضایی ناسا

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org
وی همچنین در وزارت انرژی نیروی هوایی و دانشگاه نیومكزیكوست مشغول به کارست
لینک  بخشی از محاسبه ای رو که باهاش انجام دادند
http://chakame.********.com/2004_04_...e_archive.html
لطفا اندكی از خودتان و چگونگی ورودتان به سازمان ناسا بفرمایید؟
ــ حدود 35 سال است كه در آمریكا هستم. در سال 1963 پس از اتمام دوره دبیرستان در ایران به آمریكا آمدم و تا سال 1971 در آمریكا بودم و تحصیلات خود را در این سال به اتمام رساندم و از سال 1971 به ایران بازگشتم و بلافاصله در دانشگاه شیراز به سمت استا‌د اشتغال یافتم. پس از مدتی یعنی از سال 1975 تا سال 1977 به نیویورك آمدم و در مركز تحقیقات IBM بودم. در این مدت در این مركز در مورد آبهای زیرزمینی تحقیقات میكردم. ضمنا در طول این مدت در مورد سیستمهای كامپیوتری برای راه حل مسائل انرژی نیز به تحقیق مشغول بودم. در سال 1977 به ایران بازگشتم و در سال 1979 مجددا به آمریكا آمدم و در 25 سال اخیر در دانشگاه نیومكزیكو با سمت استادیاری و سپس استادی اشتغال داشته و دارم و از 5 سال قبل تاكنون به سمت استاد هیأت امنای دانشگاه منصوب شده ام. البته استاد هیأت امناء یك تیتر علمی در سطح دانشگاه است.
در سال 1991 بنا به دعوت یكی از ده لابراتوار ناسا كار با آنها را شروع كردم. این سازمان متعلق به دانشگاه كالیفرنیا است كه در حقیقت بخش خصوصی محسوب میشود من در آن به عنوان مشاور در اولین پروژه Rover كه قرار بود به كره مریخ برود مدت سه سال كار كردم. این سفینه همانطور كه به خاطر دارید در 4 جولای 1997 در كره مریخ نشست. سوژوفیر اولین گامی بود كه بشر برداشته بود كه میتواند یك Rover یا سفینه ای به كره مریخ بفرستد. متاسفانه در مرحله بعد ناموفق بود. در آن زمان من در فرانسه در مركز موسسه مطالعات بودم، ولی در آن سه سال قبلی این كار را برای ناسا انجام داده بودم و ‌در حال حاضر مدت شش سال است كه در مركز كل ناسا هستم و بیشتر خدمات فعلی من جنبه تجارتی برای ناسا دارد‌ و چون بودجه ناسا 15 میلیارد دلار است كه از آن حدود 10 میلیارد دلار را كمپانیهای بزرگ مثل بوئینگ و غیره میدهند و به موجب قوانین آمریكا اینها باید حداقل هشت درصد این بودجه ها را به كمپانی های كوچكتر از خود در سراسر آمریكا بدهند من جزو كمیته ای هستم كه مواظبت میكند این رابطه برقرار باشد. حدود 6/1 میلیون دلار از این كمیته رد‌ میشود و در حال حاضر بعد از پروژه اخیر یعنی مریخ كارهای من با ناسا به این ترتیب میباشد كه من به طور غیرمستقیم در آن فعال بوده ام.
چه درصدی از كاركنان ناسا و یا دانشگاههای معتبر علمی پژوهشی آمریكا را ایرانیان تشكیل میدهند؟
ــ به طور كلی ایرانیان یكی از برجسته ترین مهاجران آمریكا هستند. در ناسا برای نمونه دكتر قاسم اسرار(پست بعدی) یكی از 5 معاون اصلی ناسا است. ایشان مسئول مطالعه در مورد كره زمین هستند. در JPL شاید حدود 50 نفر ایرانی تبار اشتغال دارند كه در رأس آنها دكتر فیروز نادری ست كه مسئول و مدیر پروژه های مریخ نیز میباشد.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:48 - 0 تشکر 530598

قاسم اسرار یکی از 5 عضو هیئت مدیره ایستگاه فضایی ناسا
گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

يکشنبه 5/6/1391 - 20:54 - 0 تشکر 530601

انوشه انصاری (۱۹۶۶) کاوشگر و رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI) می‌باشد. وی که در ایران شهر مشهد به دنیا آمده‌است در سال ۱۹۸۴ به همراه خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد. انوشه مدرک لیسانس خود را در رشته مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتر (EECS) از دانشگاه جورج میسون و مدرک فوق لیسانس خود را در زمینه مهندسی الکترونیک از جورج واشنگتن اخذ کرده‌است. او در حال حاضر مشغول طی کردن دوره‌ای در دانشگاه سوئین‌بورن می‌باشد تا بتواند دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ستاره‌شناسی دریافت کند.
او در سال ۲۰۰۰ از سوی مجلهٔ «زن شاغل» بعنوان کارآفرین برتر شناخته شده‌است. او از بنیان‌گذاران یک شرکت مخابراتی در آمریکا به نام TTI بوده که در حال حاضر تحت مالکیت سنوز نتورک قرار دارد.

خانم انصاری به همراه برادر همسرش در سال ۲۰۰۳ جایزه ۱۰ میلیون دلاری سالیانه «انصاری اکس-پرایز» (Ansari X-prize) را بنیان نهاد. هدف از این جایزه تشویق بخش خصوصی برای انجام سفرهای تفریحی به فضا بود.

در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۵ (۸ مه ۲۰۰۶)، سازمان فضایی روسیه به طور رسمی اعلام کرد که انوشه انصاری بعنوان اولین زن گردشگر فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز که برای بهار ۱۳۸۶ برنامه‌ریزی شده بود، به مدار زمین سفر خواهد کرد. اما پس از رد صلاحیت دایسوکه انوموتو، داوطلب ژاپنی، به دلایل پزشکی و جا ماندن او از مأموریت سویوز تی‌ام‌ای-۹، قرار شد انوشه انصاری در ۲۳ شهریور۱۳۸۵ با این گروه همراه شود.
وی اولین فضانورد ایرانی و مسلمان و اولین بانوی گردشگر فضایی و چهارمین توریست فضایی دنیا است. فضاپیمای حامل انوشه (Soyuz TMA-۹) در حال حاضر با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی ملحق شده است.

يکشنبه 5/6/1391 - 20:57 - 0 تشکر 530603

حمید برنجی عضو پژوهشگران ایستگاه فضایی ناسا

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.