خوراکی ها را در فاصلۀ 10 سانتی متری از زغال ها قرار دهید
پختن خوراکی ها در دمای بین 300 تا 600 درجه تبدیل به هیدروکربورهای سرطان زا میشوند. بنابراین مهم است که خوراکی ها را بیش از حد نپزید. مطالعاتی که در این باره انجام شده اند، ثابت میکنند که اگر گوشت در قاصلۀ 10 سانتی متری باربکیو نگه داشته شود، هیدروکربورها به وجود نخواهند آمد. به همین ترتیب، اگر چربی ها روی زغال ها نیفتند، این مواد آلوده کننده از خوراک ما به دور خواهند ماند. بنابراین توصیه میشود که روی آتش را با یک لایۀ نازک از خاکستر بپوشانید.
به عبارت دیگر، مواد خوراکی باید با گرمای زغال ها پخته شوند نه در تماس با شعلۀ آتش.