• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن مدیریت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
مدیریت (بازدید: 1759)
جمعه 3/6/1391 - 13:49 -0 تشکر 526659
اخبار تجاری و بازرگانی

سلام دوستان عزیز


در این قسمت از اخبار مربوط به تجارت داخلی و خارجی مطلع میشوید

جمعه 3/6/1391 - 21:46 - 0 تشکر 527365













مشکلات بانکی تجار ایرانی در روسیه بررسی و مرتفع می شوند
قزوین- خبرگزاری مهر: نخست وزیر جمهوری چوواش گفت: به منظور افزایش تبادل تجاری استانهای قزوین و چوواش برای حل مشکلات بانکی قول همکاری می دهیم تا مبادلات بازرگانی تجار ایرانی با روسها تقویت شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، هیئت تجاری و بازرگانی استان قزوین در سومین روز سفر به روسیه روز پنجشنبه با عزیمت به جمهوری چوواش با نخست وزیر، وزیر توسعه اقتصادی، صنایع و تجارت چوواش، رئیس اتاق بازرگانی و معاون شهردار چابکسر، دیدار و گفتگو کردند.

مجید نادری معاون برنامه ریزی، علی محمد قاسمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، مجید برزگر معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت، نیما بصیری تهرانی نایب رئیس اتاق بازرگانی قزوین در دیدار با الکساندرایوانف موتورین نخست وزیر چوواش راههای توسعه روابط تجاری را بررسی کردند.

الکساندر ایوانف موتورین در این دیدار با اشاره به موقعیت جمهوری چوواش گفت: به نظر می رسد زبان مشترکی برای توسعه روابط تجار ایران و روس وجود دارد که با عزم جدی می توان آن را محقق کرد.


جمعه 3/6/1391 - 21:46 - 0 تشکر 527366

حجم مبادلات ایران و روسیه مناسب نیست

نخست وزیر چوواش بیان کرد: با وجود ظرفیت های خوبی که در تجار و بازرگانان دو کشور دیده می شود متاسفانه حجم مبادلات اقتصادی دو طرف مطلوب نیست که با تلاش جدی می توان آن را در حد مطلوبی افزایش داد.

ایوانف بیان کرد: ما هم علاقمند توسعه روابط هستیم و امیدوارم در این سفرها راهکارهای عملی در این زمینه تعریف و اجرایی شود.

نخست وزیر جمهوری چوواش تصریح کرد: با تبیین اصولی بندهای پیش نویس تفاهم نامه بین قزوین و چوواش می توان نیازها و قابلیتهای طرفین را پیش بینی و در اساسنامه تفاهم گنجاند.

جمعه 3/6/1391 - 21:48 - 0 تشکر 527368

قزوین و جمهوری چوواش خواهر خوانده می‌شوند



هیئت تجاری و بازرگانی استان قزوین در سومین روز سفر به روسیه روز پنجشنبه با عزیمت به جمهوری چوواش با نخست وزیر، وزیر توسعه اقتصادی، صنایع و تجارت چوواش، رئیس اتاق بازرگانی و معاون شهردار چابکسر، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش همشهری آنلاین، مجید نادری معاون برنامه‌ریزی استانداری قزوین، علی محمد قاسمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، مجید برزگر معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، نیما بصیری تهرانی نایب رئیس اتاق بازرگانی قزوین در دیدار با وزیر توسعه اقتصادی، صنایع و تجارت چوواش راه‌های توسعه روابط تجاری را بررسی کردند.


مجید نادری در این نشست که در وزارت توسعه اقتصادی، صنایع و تجارت جمهوری چوواش در شهر چابکسری برگزار شد، اظهار داشت: استان قزوین از بسیاری جهات از جمله جمعیت و مساحت مشابهت‌های زیادی با چوواش روسیه دارد که می‌تواند روابط ما را نزدیک‌تر کند.


وی افزود: استقرار بیش از سه هزار و 200 واحد صنعتی فعال در استان قزوین، تولید محصولات شاخص مانند کاشی و سرامیک، شیشه، مواد شوینده سی و دی وی دی و فولاد جایگاه استان را بالا برده و جمهوری چوواش می‌تواند کالاهای مورد نیاز خود را از این استان تامین کند.


معاون برنامه‌ریزی استانداری قزوین یادآور شد: با وجود محدودیت‌هایی که توسط آمریکا در مسیر اقتصادی ایران ایجاد شده تا کنون تنها در قزوین بیش از 23 شرکت خارجی با برندهای شاخص سرمایه‌گذاری کرده‌اند و تولیدات زیادی دارند.


وی تصریح کرد: در ملاقات با نخست وزیر چوواش برای تنظیم پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین قزوین و چوواش موافقت شد که بندهای آن در حال بررسی برای تصویب نهایی است که این کار توسعه روابط اقتصادی را تسهیل می‌کند.


نادری افزود: در استان قزوین مصوبه ایجاد سه منطقه آزاد دریافت شده که روس‌ها می‌توانند از این فرصت برای سرمایه‌گذاری در این مناطق استفاده کنند.


معاون برنامه‌ریزی استانداری قزوین گفت: 12 درصد جمعیت استان قزوین را دانشجویان تشکیل می‌دهند و با وجود دانشگاه بین‌المللی در این استان زمینه تحصیل علاقمندان سایر کشورهای جهان در این مرکز آموزش عالی فراهم شده است.


تبادل دانشجو و گردشگر بین قزوین و چوواش روسیه


نادری از آمادگی استان قزوین برای تبادل دانشجو و گردشگر بین استان‌های قزوین و چوواش خبر داد و اظهار داشت: قزوین با قدمت چند هزارساله و داشتن مناطق تاریخی و طبیعی می‌تواند محل مناسبی برای حضور گردشگران روسی باشد و برای آموزش زبان فارسی به علاقمندان این جمهوری در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) هم آماده همکاری هستیم.


معاون برنامه‌ریزی استانداری قزوین همچنین گفت: با داشتن 10 شهرک صنعتی، دانش فنی و نیروهای متخصص برای همکاری بیشتر با تجار روسی در بخش صنعت و کشاورزی آمادگی کامل داریم که تحقق این کار به سود دو طرف منجر خواهد شد.

جمعه 3/6/1391 - 21:49 - 0 تشکر 527369


افزایش 15 تا 22درصدی قیمت محصولات مدیران خودرو در 3 گام

خبرگزاری فارس: درحالی سازمان حمایت، کمیته قیمت گذاری خودرو و ستاد تنظیم بازار به تازگی خبری از تصمیم جدید برای افزایش قیمت خودرو ندادند، محصولات مدیران خودرو در سومین گام طی 9 ماه گذشته از 31 مرداد بار دیگر گران شد.












به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، افزایش شدید قیمت انواع خودرو در بازار طی هفته‌های اخیر در حالی رخ داده است که سازمان حمایت، کمیته قیمت گذاری خودرو و ستاد تنظیم بازار اخیرا" هیچگونه خبری از تصمیم جدید برای افزایش قیمت خودروها اعلام نکرده اند.


این در حالی است که از 31 مرداد سال جاری شرکت مدیران خودرو قیمت محصولات خود را بار دیگر افزایش داده است.


افزایش قیمت محصولات مدیران خودرو در حالی اتفاق افتاده است که پیش از این در مردادماه اخباری مبنی بر تقاضای افزایش قیمت محصولات شرکتهای دیگری از جمله ایران خودرو، زامیاد، راین خودرو، کرمان خودرو و پارس خودرو در کمیته قیمت گذاری خودرو از قول نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان و میرآخرلو عضو کمیته قیمت‌گذاری خودرو مطرح شده بود.


به گزارش فارس، قیمت فروش نقدی محصولات مدیران خودرو در ماههای پایانی سال گذشته به این ترتیب بود که ام وی ام 110 سه سیلندر 8 میلیون و 600 هزار تومان، ام وی ام 110 چهار سیلندر 10 میلیون تومان و MVM X33 نیز 30میلیون تومان به فروش می رسید.


علیرغم اینکه مصوبه پایان سال کمیته قیمت گذاری خودرو برای افزایش متوسط شش درصدی قیمت انواع خودرو از سوی رحیمی معاون اول رئیس جمهور لغو شده بود، ولی با آغاز سال جدید اکثر شرکتهای خودروسازی این افزایش قیمت را اعمال کردند که شرکت مدیران خودرو نیز از این اتفاق مستثنی نبود.


قیمت محصولات مدیران خودرو از فروردین امسال به گونه‌ای تغییر کرد که قیمت فروش نقدی ام وی ام 110 سه سیلندر 10 میلیون تومان، ام وی ام 110 چهار سیلندر 11 میلیون تومان،  MVM 530 معادل 21 میلیون و 800 هزار تومان و MVM X33 نیز 33 میلیون تومان شد.


شرکت مدیران خودرو در گام دیگری از 31 مرداد امسال بار دیگر قیمت محصولات خود را افزایش داد به طوری که قیمت فروش نقدی ام وی ام 110 سه سیلندر به 10.5 میلیون تومان، ام وی ام 110 چهار سیلندر 11.5 میلیون تومان،  MVM 530 معادل 23 میلیون و 600 هزار تومان و MVM X33 نیز به 34 میلیون و 700 هزار تومان رسید.


البته برخی سایتها از قول دبیر انجمن خودروسازان مدعی شدند که کمیته قیمت‌گذاری سازمان حمایت به تازگی با افزایش قیمت 5.2 درصدی محصولات مدیران خودرو موافقت کرده است.


به نظر می رسد موافقت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان کوچکتری مثل مدیران خودرو زمینه را برای تقاضای خودروسازان بزرگتری مثل ایران خودرو و سایپا فراهم می کند که این مساله در شرایطی که قیمت های بازار هم به شدت افزایش یافته است، به صلاح نیست.


جمعه 3/6/1391 - 21:50 - 0 تشکر 527370



مروری بر بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار هیأت دولت

10 توصیه مهم اقتصادی به دولت/ اقتصاد مقاومتی شاه‌کلید حل مشکلات

خبرگزاری فارس: حل مشکلات معیشتی مردم، توانمندسازی بخش خصوصی، اجرای اصل 44، حفظ روحیه پرکاری، مبارزه با فساد، حمایت از تولید ملی، استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی، مبارزه با اسراف، تحقق وعده‌ها و حمایت از شرکت های دانش بنیان، 10 توصیه مهم رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی به دولت است.












به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حضرت آیت‌الله‌العظمی‌ خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، صبح روز پنجشنبه در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت ضمن برشمردن برخی نقاط قوت دولت، «اقتصاد مقاومتی» را تنها راه ادامه روند پیشرفت کشور دانستند و تأکید کردند: استفاده از همه ظرفیت های بخش های دولتی و غیردولتی، اهتمام جدی به حل مشکلات معیشتی مردم، مبارزه با مفاسد اقتصادی، حمایت از تولید ملی و مبارزه با اسراف از لوازم اقتصاد مقاومتی است.



حل مشکلات معیشتی مردم با تلاش جدی برای کاهش تورم و کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت تولید، توانمندسازی بخش خصوصی، دنبال کردن اجرای اصل 44 با دقت و وسواس هرچه تمام تر، حفظ روحیه تلاش و پرکاری در دولتمردان، استفاده از همه ظرفیت‌های بخش دولتی و غیر دولتی، مبارزه با مفاسد اقتصادی برای افزایش سرمایه گذاری، حمایت از تولید ملی با تاکید ویژه بر رسیدگی به مشکلات کارخانه‌ها و ‌فعال سازی واحدهای متوسط و کوچک با مدیریت منابع ارزی، مبارزه با اسراف و حفظ روحیه صرفه جویی با تاکید بر ممنوعیت مصرف کالاهای خارجی در دستگاه‌های دولتی، اهتمام ویژه دولت برای تحقق وعده‌های داده شده و در نهایت توجه به شرکتهای متکی به اقتصاد دانش بنیان و حل مشکلات آنها، 10 توصیه مهم اقتصادی رهبر معظم انقلاب به هیات دولت در این دیدار بود که ایشان همه این موارد را در چارچوب اقتصاد مقاومتی که شاه کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است، بیان فرمودند.



به گزارش فارس، بخش‌های اقتصادی فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به شرح زیر است:


حضرت آیت الله‌العظمی خامنه ای در این دیدار که در آغاز هفته دولت انجام شد، هفته دولت را فرصتی برای تشکر از خدمات قوه مجریه و مسئولان و کارکنان دستگاه ها خواندند و افزودند: این هفته علاوه بر فرصت ارائه گزارش و آشنا کردن مردم با حقایق و فعالیت های دولت، فرصتی برای ارزیابی درونی و بررسی نقاط قوت و ضعف قوه مجریه است.


حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به عبور سریع فرصت های خدمت، رئیس جمهور و همکارانش را به مغتنم شمردن یک سال باقی مانده از عمر دولت دهم توصیه و خاطرنشان کردند: در همین یک سال نیز می شود کارهای بسیار مهم و بزرگی انجام داد.


ایشان، سال آخر فعالیت دولت دهم را از لحاظ شیرازه بندی کارها نیز مهم دانستند و به هیأت وزیران تأکید کردند: شما به پرکاری مشهور هستید؛ همین ویژگی را با جدیت و تا لحظات آخر فرصت خدمت به مردم و کشور، حفظ کنید.


رهبر انقلاب روند کلی حرکت کشور را با وجود برخی مشکلات و نقاط ضعف، رو به جلو ارزیابی کردند و افزودند: حتی مراکز رصد جهانی نیز به روند پیشرفت های ایران اذعان دارند اما برخی در این زمینه دچار توهم ناشی از ارزیابی غلط هستند.


معظم‌له، تمرکز در کارهای قوه مجریه را بویژه در مسائل کلان و اساسی، ضروری خواندند و افزودند: تمرکز در اینگونه مسائل در درجه اول به خود هیأت دولت برمی گردد و باید همه اعضای دولت خود را در تصمیمات اتخاذشده شریک و مسئول بدانند و با هماهنگی کامل حرکت کنند.


استفاده از همه توان کشور و بهره گیری از ظرفیت های فکری و انسانی در داخل و خارج توسط دولت توصیه دیگری بود که رهبر انقلاب در این دیدار بیان فرمودند.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اینکه نقاط ضعف را نیز باید بررسی و برطرف کرد، در تشریح برخی نقاط قوت دولت افزودند: کارهای وسیع عمرانی در مناطق مختلف کشور، پیشرفت چشمگیر در زمینه علم و فناوری، ارتقای جایگاه ایران در عرصه سیاست خارجی و مسائل بین المللی، برجسته شدن ارزش های انقلاب در گفتار و رفتار دولت از جمله ساده زیستی و دوری از تجمل، استکبار ستیزی و افتخار به انقلابی گری و تلاش برای ارتباط گسترده با مردم از جمله نقاط قوت دولت است که منشأ برکات و آثار مثبتی بوده است.


ایشان تلاش فوق العاده را از دیگر ویژگی های دولت دهم دانستند و توصیه کردند این تلاش را با کیفیت کاری خوب، همراه کنید و برای تحقق وعده های داده شده اهتمام ویژه به خرج دهید.


حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگری از فرمایشاتشان با اشاره به برخی مشکلات موجود افزودند: عمده این مشکلات به مسائل معیشتی قشرهای متوسط و ضعیف مربوط می شود که باید برای برطرف کردن آنها،‌ جداً همت و برنامه ریزی کرد.


ایشان در ریشه یابی مشکلات موجود خاطرنشان کردند: بخشی از مسائل ناشی از تورم است البته ما کمبود کالا در کشور نداریم اما گرانی و کاهش قدرت خرید مردم، باید علاج شود که در این زمینه همه بخش های ستادی و عملیاتی مسئولند.


رهبر انقلاب با اشاره به اینکه صاحبنظران داخل و خارج دولت، افزایش نقدینگی را یکی از ریشه های مشکلات فعلی می دانند تأکید کردند: باید با همفکری و تکیه بر علم و تجربه، راهی برای کنترل نقدینگی بیابید و نقدینگی افزایش یافته را به سمت مراکز تولید هدایت کنید.


ایشان توانمند کردن بخش خصوصی را یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی خواندند و تأکید کردند: لازم است سیاست های اصل 44 با دقت و وسواس هرچه تمامتر دنبال شود.


رهبر انقلاب در ارائه تعریفی از اقتصاد مقاومتی افزودند: در این اقتصاد، هم روند پیشرفت کشور حفظ می شود و هم آسیب‌پذیری نظام اقتصادی در مقابل ترفندهای دشمنان کاهش می یابد.


ایشان استفاده از همه ظرفیت های مادی و انسانی دولتی و غیردولتی را از لوازم اقتصاد مقاومتی دانستند و افزودند: باید به مردم واقعاً بها دهید.


حضرت آیت الله خامنه ای مبارزه با مفاسد اقتصادی را باعث افزایش سرمایه گذاری، استقبال سرمایه داران سالم و رونق بیشتر اقتصادی دانستند و افزودند: باید با چشمانی تیزبین، ریزبین و دوربین مراقب فساد اقتصاد بود و با آن مبارزه کرد که در این زمینه همکاری متقابل دولت و دستگاه قضایی ضروری است.


حمایت از تولید، رسیدگی به واحدها و کارخانه هایی که دچار مشکل شده اند، ‌فعال سازی واحدهای متوسط و کوچک، مدیریت منابع ارزی و حمایت همه جانبه از تولید ملی، دیگر توصیه مؤکد رهبر انقلاب به هیأت دولت بود.


ایشان مبارزه با اسراف را نیز در اقتصاد مقاومتی،‌ مهم برشمردند و افزودند: در این زمینه، هم دستگاه های فرهنگ ساز بویژه رسانه ملی و هم دستگاه های اجرایی مسئولند.


حضرت آیت الله خامنه ای با ابراز خرسندی از توجه دولت به ضرورت صرفه جویی در دستگاه ها افزودند: مسئله استفاده از تولید ملی را نیز بطور جدی در دستور کار دستگاه ها قرار دهید و مصرف اجناس و کالاهای خارجی را در دستگاه ها ممنوع اعلام کنید.


توجه به شرکت های متکی بر اقتصاد دانش بنیان و حل مشکلات آنها از دیگر نکاتی بود که رهبر انقلاب به دولت دهم توصیه کردند.


حضرت آیت الله خامنه ای بار دیگر مسئله وحدت و انسجام ملی را بسیار مهم خواندند و با دعوت جدی از مسئولان برای همگرایی ‌افزودند: حوزه های مسئولیت ها مشخص است و هر سه قوه باید با هماهنگی و تعامل عمل کنند.


ایشان، مسئولیت رسانه ها، افراد صاحب تریبون و پایگاه های اینترنتی را نیز در زمینه تقویت وحدت ملی مهم دانستند.


جمعه 3/6/1391 - 21:52 - 0 تشکر 527371


تعبیر تحریم به رفتار بچه‌گانه آمریکا/ توصیه اکید به صادرات تجهیزات تحریمی ساخت داخل

خبرگزاری فارس: مدیرکل کسب و کار اروپا تحریم‌ها علیه ایران را غیرحقوقی و رفتار بچه‌گانه آمریکا تعبیر کرد و گفت: قدرت نظامی و اقتصادی آمریکا رو به افول است، در عین حال شما در تحریم باید یک گام فراتر رفته و به صادرات کالاهایی که در تحریم می‌سازید، بپردازید.




*پس از جنگ باید وارد دوران ریاضت اقتصادی می‌شدیم


به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، غلامعلی جعفرزاده در نشست هم اندیشی که به مناسبت اهداء جایز کیفیت محصول و مدیریت مجمع کسب و کار اروپا با حضور پرفسور جان ویلیام نتینگ مدیر کل این مجمع، غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و دیگر نمایندگان و فعالان اقتصادی برگزاری شد،تصریح کرد می‌خواهم خود را خدمت میهمان اروپایی معرفی کنم و از این کار هدفی دارم.


وی که بر روی ویلچر در این نشست حضور یافته بود، افزود: نماینده مردم رشت در پارلمان ایران و مجروح جنگ هستم. خوشحالم در طول تاریخ 200 ساله ایران جوانان ایران افتخاری را بر جای گذاشتند و یک وجب از خاک کشورمان نصیب دشمن نشد.


وی ادامه داد: کشور 105 سال است که نفت تولید می‌کند.105 سال نفتی را که ذخایر آینده مان بوده را فروختیم و خرج کردیم،اما ته دلمان از این موضوع رنج می‌بردیم.


جعفر‌زاده یادآور شد: بعد از جنگ، برنامه‌هایی برای کاهش وابستگی به نفت ابلاغ شد اما به دلیل راحتی کسب درآمد از نفت نتوانستیم وابستگی مان را کم کنیم،اما الان در مقطعی قرار گرفتیم و آن تحریم‌های اقتصادی است که به کشور ما تحمیل می‌شود.


وی تصریح کرد: نمایندگان و مسئولان اقتصادی ما در صددند این تهدید را به فرصت تبدیل کنند، الان ما نمی‌توانیم 50 درصد نفت تولیدی مان را بفروشیم و بهترین فرصت است که به اصلاح ساختارهای اقتصادی کشورمان بپردازیم.


جعفرزاده ادامه داد: کشور ما در حال ورود به یک دور ریاضت اقتصادی است، دوره‌ای که باید پس از جنگ شروع می‌شد و انشاالله آن را هم پشت سر خواهیم گذاشت.


وی از حضور جان نیتینگ تشکر کرد و از او خواست تجاربش را در زمینه کسب و کار در اختیار ما قرار دهد.


*غنیمی فرد:منابع نفت را صرف واردات کالاهای مصرفی بنجل کردیم


هادی غنیمی‌فرد رئیس انجمن صنایع و معادن نیز در این هم اندیشی، اقتصاد سیاسی را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: اقتصاد سیاسی سه گونه است. درگونه اول اقتصاد بخشی از ایدئولوژی سیاست است، مانند سوسیالیسم و کمونیسم که نتیجه آن جالب توجه نبود، در شوروی منجر به فروپاشی و در چین به تجدید نظر انجامید.


وی ادامه داد: دوم،گونه‌ای که در کشور ما استفاده می‌شود. هر گاه ابزاری در محل غیر کاربرد خود استفاده شود از بین می‌رود در هیچ کجای دنیا اقتصاد ابزار کارسیاسی نیست و سومین آن سیاست اقتصادی است.


غنیمی فرد توضیح داد: این یعنی نحوه و روش کار اقتصادی. مثلا در این سیستم برنامه می‌نویسیم که مواد خام کمتر از کشور صادر شود.


غنیمی نیز خاطرنشان کرد: آمریکا چند سالی است که در چاه‌های خود را بسته و از فروش نفت خود خودداری می‌کند، چون نفت ذخیره‌ای پایان یافتنی است و حالا چنین وضعیتی به شکل اجباری برای ما به وجود آمده است.


وی با بیان اینکه متاسفانه ما منابع نفت خود را حرام و صرف واردات کالا های بنجل می‌کنیم،افزود: شعار رهبر انقلاب برای تولید ملی کار و سرمایه ایرانی حرف دل ما بود. بدین ترتیب قادریم آنچه را که می‌خواهیم بسازیم، چنانکه تاکنون ساخته‌ایم.


*رجایی: آمریکا بیشتر از هر کشوری به اقتصاد سیاسی دامن می‌زند


حجت الاسلام رجایی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نیز که در پنل این هم اندیشی داشت در پاسخ به غنیمی تصریح کرد: ما در دنیا نمی‌توانیم اقتصادی را پیدا کنیم که مبتنی بر ایدئولوژی نباشد. ما در گذشته دو نظام اقتصادی مشخص داشتیم یکی سرمایه گذاری و دیگری سوسیالیزم بود و هر یک ویژگی‌ و نقاط مثبت و منفی خود را داشتند.


رجایی یادآور شد: از قبل از انقلاب اسلامی بحثی به نام نظام اقتصادی اسلام مطرح شد و در این نظام مقوله‌هایی چون عدالت مورد توجه قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به بحث «مزیت نسبی» در اقتصاد امروز دنیا و تامین نیاز کشورها از طریق مبادلات تجاری افزود: البته در طرح موضوع مزیت نسبی سوء استفاده‌هایی نیز شد و آن اینکه مثلا اعلام کردند کشورهای نفت خیز مزیت‌شان در استخراج و صادرات نفت است و وارد فعالیت‌هایی اقتصادی دیگر نشوند.


عضو کمیسیون اقتصادی افزود: این اشتباه بود و ما باید به فکر مزیت‌های دیگر باشیم،نتیجه آن دیدگاه وابستگی ما به نفت بود که الان هم داریم.


وی همچنین در بحث اقتصاد سیاسی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که امروز کشورهایی که دارای مزیت بیشترند به بحث اقتصاد سیاسی دامن زده و درصدد تحمیل اهداف سیاسی خود از این طریق به دیگر کشور‌ها هستند،درست مثل آنچه برای کشور ما پیش آمده است.


رجایی: ادامه داد: کشورهایی که خود ده‌ها کلاهک هسته‌ای دارند،ایران را به عنوان کشور که به سوی انرژی هسته‌ای رفته تحریم می‌کنند.ما به دنبال بمب اتمی نیستم،حال به فرض محال هم ایران به تکنولوژی آن دست یافت در برابر هزاران بمب اتمی شما چکار می‌تواند بکند.


وی افزود: این برای رفاه و امنیت دنیا سازنده نیست.آمریکا علی رغم ادعا‌هایی که دارد با دیکتاتور ترین کشورهای دنیا مانند عربستان روابط دوستانه دارد.


رجایی افزود: از اروپا انتظار می‌رود چشم بسته دنباله‌رو آمریکا نباشد و منافع خود را فدای منافع آمریکا نکند.


در این نشست در حالی که حضار که آماده شنیدن اظهارات جان ویلیام نیتینگ مدیر کل مجمع کسب و کار اروپا بودند،مجری برنامه یادآور شد که وی در این نشست نماینده تحریم کنندگان ایران نیست.


*جان نیتینگ: یک گام فراتر بروید؛ صادرات تجهیزاتی که در تحریم می‌سازید


جان ویلیام نیتینگ نیز در این نشست تصریح کرد: کیفیت با استانداردها متفاوت است. استاندارد‌ها اهداف مکانیکی هستند، اما کیفیت مفهومی ذهنی در بین مردم است. چیزی است که به آنان افتخار می‌بخشد و مستلزم نو آوری، ابداع و خلاقیت است.


وی ادامه داد: اینها مفاهیمی هستند که در مبادله و بهره‌وری مهم هستند و می‌بینیم اقتصاد الان از اروپا به هند و چین می‌رود. جایی که بازار کار و کارگر ارزانتر است و بازار کار زمانی باقی می‌ماند که بفهمد جایگاهش چیست؟


مدیر کل جمع کسب و کار اروپا افزود: ما الان می‌بینیم آنچه تولید می‌کنیم از قوای فکری است.در قرن 21 بسیاری از کارگران ابزار کار را در ذهن خود حمل می‌کنند.


جان نیتینگ اضافه‌ کرد: من در این چند روز به این نتیجه رسیده‌ام که شاید اساس و بنیانی که آموزه‌های دینی به شما داده، باعث شده است شما یک مزیت‌ رقابتی داشته باشید و می‌تواند در پاسداشت آنچه که دارید کمک کند.


وی گفت: بگذارید این تهدید اتمی را پشت سربگذاریم، من قاطعانه مطمئنم که انسان به اندازه کافی هوشیار است که نخواهد آن تجربه هولناک را تکرار کند.


نتینگ افزود: اینها تخریبی است که سیاستمداران غرب ارائه کرده‌اند و شاید هیچ ابزار دیگری برایشان باقی نمانده است. شاید می‌خواهند افکار عمومی را از وضعیت اقتصادی خود منحرف کنند.


وی افزود: بیائید به این بنای جدیدی که دارایی‌های ماست،یعنی داده‌های معنوی و فکری تکیه کنیم و آنچه سوابق مذهبی به شما داده است.


نیتینگ در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: شرکت‌ها در همه جا از تحریم‌ رنج می‌برند، اما نباید گریه و زرای به راه بیندازند که ما را کمک کنید.اگر می‌خواهید در کسب و کار بمانید باید بپذیرید تحت هر شرایطی در فضای کسب و کار باقی بمانید.


وی همچنین در پاسخ به پرسش یکی از حضار در باره ویژگی‌های شرایط یک سازمان یادگیرنده آن را سازمانی دانست که از اشتباهات خود درس گرفته و ارتباط خود را با دانشگاه حفظ می‌کند.



تطهیری نماینده ایران در آی ال او خطاب به نیتینگ گفت: دست ما الان زیر ساتور است و شما در یک جایگاه علمی و تصمیم ساز قرار گرفته‌اید، اگر جای ما بودید چه می‌کردید؟


نیتینگ پاسخ داد: باید واقع بین باشیم. تنها راه این است که با هم همکاری کنیم. در کارخانه شما ماشین آلان متعلق به سوئیس، بلژیک، آلمان بود، ولی من دستگاهی دیدم که قطعات یدکی مورد تحریم را تراشکاری می‌کرد و می‌ساخت.


وی گفت: اگر این توانمندی را دارید که این قطعات را بسازید، حتما توانمندی آن را هم دارید که آن را بفروشید و مطمئنم می‌توانید از این وضعیت خارج شوید.


وی تاکید کرد: آنچه من در این دو روز دیدم و به نظرم کم بود، یک نقطه آغاز برای صادرات آنچه در تحریم می‌سازید بود، این نقطه آغاز می‌تواند شروع شود.


نیتینگ تحریم‌های ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت: تحریم‌ ها از منظر من باز می‌گردد به اینکه ما در جهان امروز بسیار بچه گانه رفتار می‌کنیم نه مسئولانه.


وی اضافه کرد: دولتی مثل آمریکا در ایده‌های خود بسیار جهان نگر است و بسیار بچه‌گانه فکر می‌کند باید یک قانون واحد را در هر جا که منافع آمریکا است، تحمیل کند. این بسیار ساده لوحانه است به همین دلیل است که قدرت آمریکا رو به افول است، هم در قدرت نظامی و هم اقتصادی.


وی اضافه کرد: این رفتار هم غیر حقوقی و هم غیر اخلاقی است به همین دلیل دولت شما به عوامل غیرحقوقی در حال برخورد است.


نیتینگ افزود: دیدیم که اتحاد جماهیر شوروی از بین رفت و فکر می‌کنم تحریم‌های ایران هم از همین نوع است.وی که استاد دانشگاه آکسفورد است، افزود: من اگر به محیط آکادمیک هم برگردم همین را می‌گویم.


در این همایش از جان نیتینگ نظرش را درباره ایران پرسیدند، مجری تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم تعریف و تمجید بشنویم و مصرانه علاقمند به شنیدن ضعف‌ها و ایرادتمان هستیم.


وی پاسخ داد: من فکر می‌کنم ایران کشوری است که مردم آن تلاش بسیاری از صرف اثبات هویت خود می‌کند به جای اینکه تمرکز کنند بر جایی که می‌خواهند به آن برسند.


نتینگ این را به دست و پا زدن در آب تشبیه کرد و افزود: در دو روزی که در ایران هستم بحث‌های فلسفی زیادی شنیده‌ام، آنقدر که نمی‌توانم جذبشان کنم.


وی ادامه داد: شما ملت با استعدادی هستید،گهواره تمدن بوده‌اید یک مقدار فلسفه را کنار بگذارید و به واقعیت بپردازید.


وی ادامه داد: الان احساسم این است.


*نورایی: قیچی دو لبه تهدیدها علیه صنعت


نورایی مشاور مدیر عامل شرکت مجتمع صنایع بسته بندی ایحا گستر شمال نیز در این نشست گفت: تهدیدهایی که الان صنایع با آن رو به رو هستند، یک قیچی دو لبه است یک تیغه آن تحریم است و تیغه دیگر محدودیت‌ها و تهدیدات داخلی. 


وی ادامه داد: لازم است یک تیغه‌اش از کار بیفتد و آن محدویت‌هایی است که خود برای صنعت ایجاد کرده و می‌کنیم. 


*مصباحی مقدم: تفاوت اقتصاد ریاضتی و مقاومتی


غلامرضا مصباحی مقدم نیز در این نشست با اشاره به تلاش‌های غرب برای توقف پیشرفت‌های علمی و فن آوری در ایران گفت: آنها می‌خواهند هر چیزی که به رشد اقتصادی ایران کمک می‌کند متوقف شود، اما آیا ما باید تسلیم شویم؟ هرگز.


مصباحی در پاسخ به انتقاد برخی تولید کنندگان که اولا نباید از مواد اولیه مالیات بر ارزش افزوده دریافت شود و ثانیاً چرا در حالی که تولید کننده پول خود را 6 یا 9 ماهه بعد از تحویل محصول دریافت می‌کند، باید مالیات ارزش افزوده آن را سه ماهه بپردازند، گفت: مالیات بر ارزش افزوده به ارزش افزوده تعلق می‌گیرد که مربوط به سیکل اول تا آخر کار است.طلا وقتی از معدن استخراج شد می‌شود ارزش افزوده است و باید مالیات آن را پرداخت. این درباره مواد اولیه هم صدق می‌کند.


مصباحی در پاسخ به انتفاده دوم تولید کنندگان گفت: شما پول کالاهای تولیدی خود را اگر 6 یا 9  ماهه بعد دریافت می‌کنید، باید مالیات ارزش افزوده آن را بعد از این مدت پرداخت کرده و نه تنها جریمه نپرداند که سه ماه بعد از آن زمان هم فرصت داشته باشیم.


وی ادامه داد: بنابراین قانون در اجرا باید این فرصت را به شما بدهد.


مصباحی مالیات بر ارزش افزوده را معیاری برای محاسبه مالیات بر عملکرد بخش‌های اقتصادی عنوان کرد و افزود: اگر این مالیات برای تولید حذف شود، شفافیت اقتصادی در این بخش از بین می‌رود.


وی همچنین در خصوص تفاوت ریاضت اقتصادی با اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد ریاضی یک روش انفعالی است.زمانی که اقتصاد با بحران مالی روبروست هزینه‌ها بالا رفته و درآمدها کاهش پیدا می‌کند.اما اقتصاد مقاومتی یک روش فعال و پویا است.


مصباحی ادامه داد: ما با تحریم روبرو هستیم و می‌خواهیم در برابر آن مقاومت کنیم،مقاومت اقتضاء می‌کند هوشمندانه نقاط آسیب پذیر‌یمان را اصلاح کنیم.


وی گفت: یکی از نقاط ضعف ما نفت است و  وابستگی‌مان را به نفت به مرور کاهش می‌دهیم.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه اضافه کرد: ما در زمینه فن آوری‌های پیشرفته و دو گانه تحریم هستیم و باید به دنبال آنها برویم.


شنبه 4/6/1391 - 1:32 - 0 تشکر 527851


با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای عضو جنبش غیرمتعهد‌ها و این‌که تعداد قابل توجهی از اعضای این جنبش را کشورهای آفریقایی تشکیل می‌دهند، سوال اصلی اینجاست که ایران چه سهمی در تجارت و اقتصاد قاره آفریقا داشته و چقدر توانسته از فرصتهای بکر اقتصادی در این قاره استفاده کند؟


آفریقا را بدون شک می‌توان سرزمین فرصت‌ها دانست. دومین قاره پهناور جهان پس از آسیا که بسیاری از ذخایر زیرزمینی و طبیعی آن با وجود ده‌ها چپاول کشورهای استعمارگر همچنان دست نخورده باقی مانده و این باعث شده که طی سالیان گذشته قدرتهای نوظهوری مانند چین و برزیل نیز به فکر حضور در بازار و اقتصاد آفریقا بیفتند.

آفریقا از نظر وسعت دومین قاره پهناور جهان پس از آسیا به شمار می‌رود و این قاره از لحاظ جمعیت نیز حدود یک هفتم کل جمعیت جهان را در خود جای داده است. قاره آفریقا در مجموع از ۶۱ کشور و قلمرو تشکیل شده است. این قاره از شمال به دریای مدیترانه، از شمال شرق به کانال سوئز و دریای سرخ، از شرق به خلیج عدن، از جنوب شرق به اقیانوس هند، و از غرب به اقیانوس اطلس محدود می‌شود.

بزرگ‌ترین کشور آفریقایی الجزایر و کوچک‌ترین کشور نیز جزایر سیشل است که در اقیانوس هند واقع شده است. همچنین کوچک‌ترین کشور ناحیه خشکی قاره آفریقا نیز گامبیاست. وضعیت اقتصادی در قاره آفریقا بسته به هر کشور بسیار متفاوت است، به طوری که برخی کشورهای این قاره مانند آفریقای جنوبی، بوتسوانا، گینه استوایی، لیبی، گابن و آنگولا به دلیل داشتن ذخایر زیرزمینی و یا دلایل دیگر توانسته‌اند وضعیت اقتصادی بهتری را برای خود ایجاد کنند، اما بسیاری دیگر از کشورهای آفریقایی جزو بد‌ترین و ضعیف‌ترین اقتصادهای جهان طبقه‌بندی می‌شوند.

اما در حالی به روزهای برگزاری اجلاس کشورهای عضو جنبش غیرمتعهد‌ها نزدیک می‌شویم که آمار نشان می‌دهد حدود ۴۴ درصد از اعضای این جنبش (۵۳ کشور) را کشورهای آفریقایی تشکیل می‌دهند.

در واقع می‌توان گفت به جز معدودی از کشورهای آفریقایی اکثر کشورهای این قاره عضو جنبش غیرمتعهد‌ها هستند که در اجلاس تهران نیز شرکت خواهند کرد.

آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که حجم سالانه تجارت غیرنفتی ایران با کشورهای آفریقایی در حال حاضر عدد چندان قابل ملاحظه‌ای نبوده و می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح این رقم را به چند برابر افزایش داد. براین اساس در سال گذشته حجم تجارت غیرنفتی ایران با کشورهای آفریقایی به بیش از ۶۳۶ میلیون دلار رسید.

ایران سال قبل ۴۵۲. ۴ میلیون دلار کالا به آفریقا صادر کرد، در حالی که واردات ایران از این قاره به حدود ۱۸۳. ۶ میلیون دلار رسید.

در بین کشورهای آفریقایی بزرگ‌ترین بازارهای صادراتی ایران در سال گذشته سودان، جیبوتی، کنیا، آفریقای جنوبی، تانزانیا، مصر، نیجریه، اتیوپی، موزامبیک و ساحل عاج بودند. در حالی که مصر، آفریقای جنوبی، موزامبیک، غنا، تانزانیا، کنیا، سیشل، زیمبابوه، نامیبیا و مالاوی عمده‌ترین بازارهای وارداتی ایران را تشکیل دادند.

ایران در سال گذشته در مجموع به ۴۷ کشور آفریقا صادرات داشت، در حالی که از ۳۰ کشور آفریقایی نیز کالا وارد کرد.

براساس آمار گمرک، کل حجم تجارت غیرنفتی ایران در سال گذشته حدود ۱۰۵ میلیارد دلار بود. به این ترتیب سهم تجارت ایران با کشورهای آفریقایی از کل تجارتش در سال گذشته حدود ۰. ۶ درصد بود که رقم بسیار ناچیزی محسوب می‌شود که می‌توان آن‌را با یک برنامه‌ریزی درازمدت افزایش داد.

از سوی دیگر ایران طی چند سال گذشته تلاش کرده در حوزه‌هایی مانند خودروسازی، تراکتورسازی، معدن و صنایع معدنی، صنعت ساختمان و نیروگاه‌سازی وارد بازار کشورهای آفریقایی شود که از نتایج این تلاش‌ها می‌توان به راه‌اندازی خطوط تولید تراکتور و خودروی ایران در چند کشور آفریقایی اشاره کرد.

اما در حالی به روزهای برگزاری شانزدهمین اجلاس کشورهای عضو جنبش غیرمتعهد‌ها در تهران نزدیک می‌شویم که با توجه به ظرفیت بالای این جنبش، ایران می‌تواند از فرصت بدست آمده برای گسترش روابط اقتصادی و تجاری خود با اعضای این جنبش به ویژه کشورهای آفریقایی استفاده کند.

با توجه به این‌که هنوز بسیاری از زیرساخت‌ها در ایران ایجاد نشده‌اند ایران می‌تواند ار پتانسیل‌ها و ظرفیتهای خود در این زمینه به کشورهای آفریقایی کمک کرده و حضور خود را نیز در بازار گسترده و بکر آفریقا افزایش دهد. از سوی دیگر ایران در چند روز آینده ریاست جنبش غیرمتعهد‌ها را از یک کشور آفریقایی یعنی مصر تحویل خواهد گرفت. این در حالی است که تاکنون در بین کشورهای آفریقایی زامبیا، الجزایر، زیمباوه، آفریقای جنوبی و مصر میزبان اجلاس غیرمتعهد‌ها بوده‌اند.

این در حالی است که برخی اقتصادهای نوظهور جهان مانند چین و برزیل طی چند سال گذشته به برپایی همایشهایی اقتصادی با مجموعه کشورهای آفریقایی اقدام کرده‌اند که ایران نیز می‌توان در دوره‌های مختلف چنین همایشهایی را به منظور گسترش روابط اقتصادی، صنعتی و تجاری با آفریقا برگزار کند.

شنبه 4/6/1391 - 16:40 - 0 تشکر 528785













توافق نامه همکاری قزوین و ریوتوف تجارت را تسهیل می کند
قزوین- خبرگزاری مهر: نایب رئیس اتاق بازرگانی قزوین گفت: تنظیم توافق نامه بین اتاقهای بازرگانی شهرهای قزوین و ریوتوف روسیه زمینه صادرات و واردات تجار را تسهیل می کند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، عصر روز جمعه جمعی از تجار و صادرکنندگان کشمش در قالب هیئت تجاری استان قزوین با حضور در شهر ریوتف در نزدیکی مسکو در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی این شهر برای توسعه صادرات محصول کشاورزی اعلام آمادگی کردند.

نیما بصیری در این جلسه که در اتاق بازرگانی ریوتف برگزار شد اظهارداشت: برای عملیاتی شدن توسعه روابط تجاری با روسیه باید نیازندی ها و توانمندی های دو طرف بررسی و اعلام شود تا بتوانیم برای همکاری ها اقدام کنیم.

نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین تصریح کرد: با امضاء تفاهم نامه می توانیم بوروکراسی را کاهش دهیم و بستر تجارت آسان را برای تجار فراهم کنیم.

راه اندازی شرکتهای مشترک تجار قزوین و ریوتف

این فعال اقتصادی بیان کرد: از پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی ریوتف برای راه اندازی شرکتهای مشترک استقبال می کنم و امیدواریم این کار به تسریع در امور تجاری منجر شود.

بصیری گفت: استان قزوین در زمینه محصولات کشاورزی، مصالح ساختمانی می تواند بخش مهمی از نیازهای ریوتف و شهرهای دیگر روسیه را تامین کند.

در ادامه این جلسه تجار قزوین از انبارهای نگهداری میوه و خشکبار در شهر ریوتف روسیه بازدید کردند.


شنبه 4/6/1391 - 16:41 - 0 تشکر 528788


برپایی نمایشگاه های تخصصی به معرفی کالاهای ایرانی کمک می کند
قزوین- خبرگزاری مهر: نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن قزوین گفت: برپایی نمایشگاه تخصصی در روسیه می تواند کالاهای ایرانی را در بازارهای این کشور بیشتر معرفی کند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، نیما بصیری تهرانی در دیدار هیئت تجاری استان قزوین با سفیر ایران در روسیه گفت: علیرغم محدودیت هایی که آمریکا در زمینه اقتصادی برای ما ایجاد کرده تجار و بازرگانان استان قزوین یا جدیت و تلاش خود نشان داده اند که برای توسعه صادرات غیر نفتی از هیچ کوششی دریغ نمی کنند و قادرند این تحرمیها را بی اثر کنند.

وی افزود: با اعزام هیئت های مختلف به کشورهای آسیایی، اروپایی و آفریقایی زمینه بسط روابط اقتصادی با بسیاری از کشورها فراهم شده و خوشبختانه توانسته ایم جایگاه صادراتی خود را در خیلی از مناطق جهان حفظ کنیم.

شنبه 4/6/1391 - 16:41 - 0 تشکر 528789

راه اندازی شرکت های مشترک توسط تجار قزوین و ریوتف روسیه
قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی شهر ریوتف روسیه گفت: به تجار قزوین پیشنهاد می کنیم با تاسیس شرکتهای مشترک با تجار ریوتف ضمن کاهش هزینه های صادراتی خود از تسهیلات و حمایتهای اتاق بازرگانی نیز برخوردار شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، هیئت تجاری استان قزوین در ادامه سفر هشت روزه به روسیه عصر جمعه با حضور در اتاق بازرگانی شهر ریوتف با رئیس و معاون اتاق بازرگانی این شهر دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که پنج تن از تولیدکنندگان و صادرکنندگان خشکبار و مواد غذایی استان قزوین حضور داشتند، ویکتور سرگی ایویچ اظهارداشت: شهر ریوتف با 900 هکتار وسعت دارای صنایع نظامی و هوا فضاست و متخصصان فنی زیادی دارد که در صنعت فعال هستند.

رئیس اتاق بازرگانی ریوتف روسیه بیان کرد: در این اتاق بازرگانی 70 تولیدکننده به عنوان عضو دائم و یک هزار و 500 تاجر به عنوان غیر دائم عضو هستند و فعالیت می کنند و خدمات مشاوره ای و اطلاعاتی در اختیار همه افراد از سوی اتاق قرار می گیرد.

وی افزود: سرمایه گذاری های زیادی در این شهر از سوی خارجیها صورت گرفته و با حمایت قانونی و حقوقی از سوی دولت از تاجران و سرمایه گذاران بستر خوبی برای بازرگانان مناطق مختلف جهان فراهم شده است.

ایویچ تصریح کرد: انبارهای متعددی برای نگهداری محصولات کشاورزی در این شهر وجود دارد که می تواند مورد استفاده تجار ایرانی برای صدور و نگهداری کالا قرار گیرد.

این مسئول روسی اظهارداشت: با اطلاعاتی که در اختیار ما قرار گرفته متوجه شده ایم که استان قزوین توان تولیدی خوبی در مصالح ساختمانی مانند کاشی و سرامیک و شیشه دارد که با توجه به ساخت و سازهای زیاد در این منطقه می توانیم از محصولات شما بیشتر استفاده کنیم.

میوه، سبزیجات تازه و مصالح ساختمانی نیاز بازار روسها


رئیس اتاق بازرگانی ریوتف یادآورشد: در شهر ریوتف به میوه، سبزیجات تازه؛ کشمش، مصالح ساختمانی نیاز داریم و تمایل داریم در صورت ارائه محصولات مرغوب این کالاها را از تجار ایرانی خریداری کنیم.

وی گفت: در صورت راه اندازی شرکتهای مشترک می توانید از تسهیلات و حمایتهای دولتی هم برخوردار شوید و هزینه های خود را کاهش دهید.

ایویچ اظهارداشت: تجار استان قزوین می توانند با تهیه دفتر یا واحدی در ریوتف کالای خود را عرضه کنند تا زودتر مشتری خود را پیدا کن

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.