میوه های سفت را بشویید
میوهها و سبزیها (به خصوص سبزیها) از آلودهترین خوراکیها محسوب میشوند. به همین دلیل باید میوههایی با بافت سفتتر و سبزیها را پیش از قرار دادن داخل یخچال حتماً شست و آنها را از هرگونه آلودگی فیزیکی مانند گل و لای و آلودگیهای شیمیایی باقیمانده از سموم دفع آفات به خوبی پاک کرد. میوهها را حتما پس از شستن باید خیلی خوب با یک دستمال یا حوله نخی خشک کرد، سپس آنها را در یک کیسه یا دستمال نخی قرار داد و بعد داخل یخچال گذاشت. سبزیها هم باید پس از شسته شدن به خوبی خشک شوند و اگر امکان خشک کردن کامل آنها هم نبود، سبزیهای شسته را داخل دستمالی نخی ریخت، دستمال را داخل ظرفی فلزی قرار دهید و ظرف را درون یخچال بگذارید تا عمر ماندگاری سبزی را بالا ببرید.
گذاشتن میوه و سبزی در یخچال در حالی که خیس هستند و بدون قرار دادن آنها در دستمالهای نخی برای کشیده شدن آب آنها باعث کم شدن مدت ماندگاری شان خواهد شد. بد نیست این را هم بدانید که اگر میوه یا سبزی را نشسته داخل یخچال بگذارید، میتوانید مدت زمان بیشتری آنها را تازه داخل یخچال نگه دارید زیرا آبی به آنها نخورده و شرایط مناسب و مرطوب برای رشد میکرو ارگانیسم ها به وجود نیامده است. البته اگر قرار باشد میوهها و سبزیهای نشسته را داخل یخچال بگذارید باید حتما آنها را داخل ظرف کاملا در بسته قرار دهید تا آلودگی آنها به سایر مواد غذایی منتقل نشود.