۱ - به رژیم غذایی خود سبزی اضافه کنید؛
اغلب فرآورده های دامی مانند شیر و پنیر دارای مواد غذایی لازم مانند کلسیم و پروتئین است. اما هنگام مصرف شیر گاو و یا فرآورده آن، میزان بالای پروتئین موجود در آن خون را اسیدی می کند و باعث می شود بدن برای ایجاد تعادل کلسیم را از استخوان دفع کند و نتیجه آن می شود که بیشتر از میزان کلسیمی که مصرف می کنیداز بدن خارج می شود.
علاوه بر آن، مولکول های پروتئینی موجود در شیر نسبت به آن چه که سیستم گوارشی انسان قادر به هضم آن است بزرگتر می باشد و در نتیجه سیستم دفاعی بدن این مولکول های پروتئینی را به عنوان یک جسم خارجی و یا آلرژی زا دفع می کند. به همین علت است که اغلب مردم پس از مصرف فرآورده های لبنی احساس خستگی مفرط، کاهش در قدرت تمرکز و تولید بیش از حد مخاط می کنند بدن بعضی افراد نیز فاقد آنزیم هایی مانند lactase که برای هضم درست قند مواد لبنیات لازم است می باشد. مصرف فرآورده های لبنی برای این افراد معده درد، نفخ و اسهال ایجاد می کند. بهترین روش جلوگیری از پوکی استخوان استفاده از کلسیم های قابل جذب موجود در سبزی های برگ دار، حبوب و دانه های خوراکی است.