• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 491)
چهارشنبه 1/6/1391 - 22:47 -0 تشکر 523915
اکوادور انگلیس را به ریاکاری متهم کرد

اکوادور علاوه بر متهم کردن انگلیس به ریاکاری خواستار عذرخواهی این کشور به خاطر تهدید حمله به سفارت اکوادور در لندن شد و در عین حال از آمادگی خود برای گفتگو درباره پرونده "جولیان آسانژ" با انگلیس خبر داد.

به گزارش مهر با بالا گرفتن تنش های سیاسی میان انگلیس و اکوادور بر سر اعطای پناهندگی به موسس سایت ویکی لیکس، "رافائل کوره آ" رئیس جمهوری اکوادور در یک کنفرانس خبری در شهر ساحلی "گوایاکیول" تاکید کرد: ادعاها علیه جولیان آسانژ باید بررسی شود، اما اکوادور همچنان از اعطای پناهندگی به وی حمایت می کنم.

تاکید اکوادور بر حمایت از آسانژ

گاردین در همین حال به نقل از رئیس جمهوری اکوادور می نویسد: اگرچه اتهامات جنسی در کشورهای آمریکای لاتین یک جرم به حساب نمی آید، اما آسانژ باید به اتهامات خود درباره تجاوز به دو زن سوئدی پاسخ دهد.

رافائل کوره آ دولت انگلیس را به ریاکاری متهم کرد و گفت: علیرغم تمایل انگلستان، ما کشوری هستیم که باید در قبال وظایف خود متعهدانه عمل کنیم.

تمایل اکوادور برای مذاکره با انگلیس

رویترز نیز در همین رابطه در مطلبی با اشاره به اظهارات رئیس جمهوری اکوادور نوشت: در صورت انصراف انگلیس از تصمیم خود برای حمله به سفارتمان در لندن، اکوادور آماده است تا درباره سرنوشت آسانژ گفتگو کند.

آخرین گزینه موجود؛ ارجاع پرونده آسانژ را به دادگاه بین المللی لاهه

رافائل کوره آ تاکید کرد: انتظار نداریم انگلیس از ما عذرخواهی کند اما از این کشور می خواهیم تا اشتباهات بسیار بزرگ خود را یعنی تهدید به حمله به سفارت را بپذیرد.

رئیس جمهوری اکوادور گفت: از زمان اعطای پناهندگی به آسانژ، موسس ویکی لیکس می تواند بدون شک در سفارت باقی بماند.

دولت اکوادور که جمعه آینده خواستار برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان کشورهای آمریکایی در واشنگتن شده، ارجاع پرونده آسانژ را به دادگاه بین المللی لاهه آخرین گزینه موجود معرفی کرده است.

حمایت آلبا و اوناسور از موسس ویکی لیکس

از سوی دیگر کشورهای عضو اتحادیه بولیواری برای ملت های آمریکای لاتین (آلبا) پس از مذاکره با "ریکاردو پاتینیو" وزیر خارجه اکوادور و رئیس‌ جمهور این کشور ضمن محکوم کردن تهدیدات انگلیس در خصوص حمله به سفارت اکوادور در لندن حمایت خود را از اعطای پناهندگی به آسانژ اعلام کردند.

اتحاد ملت های آمریکای جنوبی (اوناسور) نیز با تاکید بر ادامه مذاکرات میان طرفین و لزوم رعایت دقیق اصول و قوانین بین المللی، از موضع اکوادور در اعطای پناهندگی به آسانژ حمایت کردند.

اتحادیه آلبا همچنین درباره پیامدهای حمله انگلیس به سفارت اکوادور و نقض تمامیت ارضی سفارت این کشور با هدف بازداشت آسانژ هشدار داده است.

استرالیا: استرداد آسانژ از سوئد به آمریکا بعید به نظر می رسد

خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی به اظهارات امروز چهارشنبه "باب کار" وزیر خارجه استرالیا درباره وضعیت آسانژ  می پردازد و می نویسد: در صورت وجود خطر صدور حکم اعدام یا برگزاری دادگاه نظامی در آمریکا برای موسس ویکی لیکس استرداد آسانژ از سوئد به آمریکا بعید به نظر می رسد.

وی تاکید کرد: اگرچه استرالیا نمی تواند در پرونده هایی که خارج از حاکمیت خود مطرح می شود، دخالت کند اما بر اساس شواهد استکهلم در پی بازگرداندن آسانژ به آمریکا نیست.

به نوشته آسوشیتدپرس،  آسانژ که از 19 ژوئن در سفارت اکوادور در لندن به سر می برد، به طور رسمی درخواست پناهندگی سیاسی را از این کشور کرده است.

موسس ویکی لیکس از نوزدهم ژوئن (30 خرداد) از بیم تحویل داده شدن به سوئد به سفارت اکوادور در لندن پناهنده شده است. وکلای آسانژ معتقدند رسیدگی به پرونده قضایی موکلشان در سوئد بهانه ای برای انتقال وی به آمریکا است.

سایت ویکی لیکس نیز اعلام کرده است وکیلی اسپانیایی به نام "بالتازار گارزون" مسئول پیگیری امور قضایی و حقوقی آسانژ شده است.

گارزون بازرس حقوق بشر بیشتر به علت صدور حکم دستگیری "آگوستو پینوشه" دیکتاتور سابق شیلی در سال 1998 شهرت یافته است.

آسانژ که با اتهاماتی در زمینه تجاوز جنسی مواجه است، مدعی است قربانی یک توطئه پس از افشای اسناد محرمانه درباره جنگ های عراق و افغانستان شده است.

از سوی دیگر "ریکاردو پاتینو" وزیر خارجه اکوادور به خبرنگاران گفته است: اتهامات علیه آسانژ درباره فساد اخلاقی و آزار و اذیت جنسی که در سوئد تنظیم شده، خنده آور است.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.