• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن انگليسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
انگليسي (بازدید: 5768)
پنج شنبه 26/5/1391 - 23:34 -0 تشکر 515633
اموزش مهارت خواندن انگلیسی، درک مطلب، افزایش مهارت در پاسخگویی به سوالات!!

خواندن یکی از مهم ترین مهارت هایی هست که یک زبان آموز باید جدی بگیره و

جزو یکی از چهار زمینه اصلی پیش روی یک زبان آموز هست.

(structure, reading, writing & listening)

راه هایی که اینجا گفته میشن، برای آمادگی در انواع آزمون اعم از مدرسه،

کنکور تافل و آیلتسه. امیدوارم راهکارهایی که پیشنهاد میشه مفید باشن.

جمعه 27/5/1391 - 1:28 - 0 تشکر 515741

قسمت اول: جواب دادن به سوالاتی که مربوط به موضوع متن هستن:

اینطور سوالات در امتحانات مختلف بسیار رایجن و عموما در مورد ایده اصلی متن، موضوع و عنوان هستن. همینطور سوالاتی در مورد اینکه اطلاعات متن مورد نظر چطور ساماندهی شده، یا اینکه چطور اطلاعاتی در کدام یک از پاراگراف ها داده شدن.

مهارت یک: به سوالاتی که در مورد ایده اصلی متن هستن، توجه کنید

راه حل: از سبک و سیاق این سوالات میشه فهمید که از شما میخوان که بگید منظور اصلی نویسنده چه چیزی بوده؟ یا چه اطلاعاتی رو میخواسته منتقل کنه؟ کلید این سوال، در خواندن متن با دقت تمامه و جاییکه جواب خودشو به شما نشون میده، خط اول یا topic sentence هست که همیشه موضوع اصلی متن در اون نهفته س. و معمولا در ابتدای هر پاراگرافی هست و موضوع اصلی هر پاراگراف رو مشخص میکنه. این راه حل برای متن اصلی در جمله اول پاراگراف اوله و برای هر پاراگرافی در جمله اول خودش.

جمعه 27/5/1391 - 1:34 - 0 تشکر 515753

مهارت دو: طرز ساماندهی ایده ها رو متوجه بشید (یعنی بفهمید که نویسنده از کجا شروع کرده و میخواد به چی برسه)

راه حل: اینطور سوالات از معمولا در این قالب مطرح میشن: ایده ها و اطلاعات چطور به چاراگراف بعدی مرتبطن؟ به ندرت پیش میاد همچین سوالی هم ببینید: کدام پاراگراف شامل ایده اصلی کل متنه. جواب دادن به این سوالات به حدی راحته که جواب ندادنشون یا اشتباه جواب دادنشون واقعا آدمو اذیت میکنه! خیلی راحت باید ببینید در صورت حذف کدام قسمت از متن، لطمه جدی به موضوع و کار نویسنده محترمش وارد میشه!

دوشنبه 30/5/1391 - 23:45 - 0 تشکر 520741

قسمت دوم:سوالاتی که جواب دقیق و جزیی میخواهند:

اینگونه سوالات بسیار راحت، فقط دانش لغت شما را میطلبند. و پاسخ آنها به طور مشخص در متن آورده شده است. و حد اقل یکی از این سه مورد هستند: 1- جزییاتی که در متن هستند 2-جزییاتی که در متن نیستند 3-مرجع ضمایر

مهارت سه: به جزییات موجود در متن دقت کنید:

راه حل: این طور سوالات کل متن را در نظر نداشته و فقط روی مورد مشخصی از اطلاعات متن تمرکز دارند. جواب این طور سوالات به ترتیب داده شده اند و عموما جواب صحیح، به یک شیوه دیگر درمتن بیان شده است. یعنی جواب سوال با عبارات دیگری در متن آورده شده است.

دوشنبه 30/5/1391 - 23:45 - 0 تشکر 520742

مهارت چهار: پیداکردن جزییات داده نشده در متن:

راه حل: جواب اینطور سوالات: داده نشده (not given) – اشاره نشده (not mentioned)- نوشته نشده (not stated) . در سوالات چهر جوابی، حتما سه تا از جوابها یا داده شده اند، یا اشاره شده اند و یا نوشته شده اند و تنها یکی از جوابها میماند که جواب صحیح هم همان است. در واقع سه تا از جوابها درست بوده و یکی غلط است.

دوشنبه 30/5/1391 - 23:45 - 0 تشکر 520743

مهارت پنج: مرجع ضمایر را بیابید:

راه حل:
این سوال ها خیلی رایج و معمول هستند و من در کمتر امتحانی دیده ام که چنین سوالی نباشد. جواب دادن به آنها بسیار ساده بوده و با راه حل هایی که عرض میکنم، میتوانید به راحتی به آنها جواب دهید. اصولا برای راحتی کار خودتان، موقع خوانده متن، مرجع ضمیر ها را مشخص کنید. معمولا ضمایری که مورد سوال قرار میگیرند طوری مشخص شده اند یا ایتالیک نوشته شده اند یا زیر آنها خط کشیده شده و یا پر رنگ تر هستند. اگر همان موقع که متن را میخوانید مرجع آنها را پیدا کنید، در وقتتان خیلی زیاد صرفه جویی کرده اید. اگر هم ضمیر مشخص نشده بود در متن، قبل از خواندن متن بد نیست نگاه بسیار سریعی به سوالات بیندازید، خودتان متوجه میشوید. و این را بدانید که: هر ضمیری به اولین اسم مناسب قبل خودش اشاره میکند

دوشنبه 30/5/1391 - 23:46 - 0 تشکر 520744

قسمت سوم: سوالاتی که جواب آنها را باید به درستی برداشت کنید:

با خواندن متن باید توانایی این را داشته باشید که با استفاده از هرگونه اطلاعات داده شده یک نتیجه گیری منطقی سازگار با متن بکنید. مثلا من از من میپرسند که: چرا دیروز سرکلاس نیامدی؟ و من در جواب میگویم: به جشن تولد برادر زاده ام رفته بودم. نتیجه گیری منطقی که از گفته من بر میآید این است: من برادر دارم، برادرم ازدواج کرده و فرزندی دارد که دیروز تولدش بوده. نه بیشتر، نه کمتر فقط همین ها. این تیپ سوالات در دو مورد پرسیده میشوند: 1-سوالاتی که جواب آنها دقیقا در متن آمده است و 2-سوالاتی که جواب آنها را باید خودتان بدانید با استفاده از نتیجه گیری منطقی

دوشنبه 30/5/1391 - 23:46 - 0 تشکر 520745


مهارت شش: جزییات متن را به خاطر بسپارید:
جواب اینگونه سوالات به طور مشخص در متن نیامده است و یا به آنها اشاره ای شده، یا برداشت میشوند یا چیزی شبیه جواب مورد نظر در متن هست که با استفاده از آن باید جواب را متوجه شوید. باید در این مورد محتاطانه عمل کنید و تا مطمئن نشده اید، سوال را جواب ندهید.

دوشنبه 30/5/1391 - 23:46 - 0 تشکر 520746

مهارت هفت: سوالاتی که جواب آنها اصلا در متن نیست!
گاهی به شما قسمتی از یک متن داده میشود که نه ابتدای آن است و نه انتهای آن. و از شما سوالاتی در مورد اینکه: پاراگراف قبلی در چه موردی بوده؟ یا اینکه آخرین جمله پاراگراف قبلی چه بوده؟ و یا پاراگراف بعدی در چه موردی خواهد بود؟ وبا اولین جمله پاراگراف بعدی، چیست؟
فقط این کلید را به شما بدهم که خوبی زبان انگلیسی، سادگی بیش از حد آن است! متن اگر حرفه ای و مناسب نوشته شده باشد، همیشه این قاعده را دارد: جملات انتهایی یک پاراگراف، مرتبطند به جملات ابتدایی پاراگراف بعدی. (این یکی از مهارت های نوشتن هم هست که در مورد آن هم خواهم گفت

دوشنبه 30/5/1391 - 23:46 - 0 تشکر 520747

قسمت چهارم: سوالات مربوط به دایره لغت:

به تجربه ثابت شده است که در میان دو مقوله structure و vocabulary برای صحبت کردن به زبان انگلیسی، structure اهمیت کمتری نسبت به لغت دارد. برخلاف عقیده رایج، این لغت است که باید بیشتر به آن توجه کنیم. چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی همگی به طرز عجیبی به هم وابسته هستند شما نمیتوانید ابتدا و انتهایی برای آنها متصور شوید، باید همه را با هم یاد بگیرید این نظر شخصی خود من است. درنتیجه برای اینکه خواننده خوبی باشید باید گوینده خوبی هم باشید و برای اینکار باید داره لغت خود را افزایش دهید. عکس این مسیر هم برقرار است! تا جاییکه میتوانید روی فراگیری لغات جدید کار کنید. و با اعتماد بنفس کامل به سراغ سوالات reading بروید. و آنجا که معنی کلمه ای را ندانستید، باید بتوانید به درستی با راه حل هایی که پیشنهاد میکنم معنی آنها را حدس بزنید. فراموش نکنید که کلمات مهانی بسیار متفاوت و نامربوطی میتوانند داشته باشند. سوالات مربوط به لغت در یکی از سه حالت زیر میگنجند:

1-از روی سرنخ هایی که ساختار متن به شما میدهد، تعریف کلمه مورد نظر را بیابید.
2-از روی مشتقات کلمه، معنی آن را پیدا کنید و
3-از روی بافت متن به معنی پی ببرید.

دوشنبه 30/5/1391 - 23:47 - 0 تشکر 520748

مهارت هشت: پی بردن به معنی کلمه از روی ساختار متن:
نویسندگان متون امتحانی آنقدرهاهم سخت گیر نیستند بلکه در مورد کلمات نا آشنا حتما یرنخ هایی به شما میدهند. شما با استفاده از قواعد گرامری میتوانید به سادگی و با دقت معنی یک کلمه را بدست آورده و به دایره لغات خود بیفزایید. مثلا جملات معترضه که بعد از _ میآیند، خود توضیحی برای کلمه ماقبلشان هستند. سوالات این قسمت عموما به این حالت پرسیده میشوند: the word in line …. Id closet in meaning to… و یا what is the meaning of …. In line … ? و یا the word … in line … could best be replaced by….
اگر موارد زیر را در نظر داشته باشید، به راحتی جواب را میابید: 1-دقت به نشانه گذاری های متن (مثل محل کاما، جمله های معترضه و پرانتزها) 2-دقت به restatement (یعنی گفتن معنی کلمه مورد نظر به یک بیان دیگر، با کلمات هم معنی و ... ) 3-دقت به عباراتی مثل: for example (e.g.) یا that is (i.s.) یا such as و...

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.