• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن قرآن و عترت > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
قرآن و عترت (بازدید: 1659)
پنج شنبه 10/5/1387 - 21:48 -0 تشکر 50130
زندگینامه و مطالبی در مورد قاریان

با سلام خدمت همه ی بینندگان

دوستان عزیز در این اینجا شما می توانید زندگی نامه و در ابره ی قاریا قرآن مطلب بگذارید با تشكر

www.farajahom.blogfa.com

یا مهدی (عج)

شنبه 23/6/1387 - 19:3 - 0 تشکر 57544

*به نام مهربان پروردگارم*

سلام

استاد عبد الباسط محمد عبد الصمد

۱ - ولادت ونسب : استاد عبدالباسط  محمد  عبد الصمد در سال 1927

در جنوب مصر متولد شد ، مكانى پاك كه به امر قرآن كریم از حیث حفظ و تجوید اهتمام می شد جدّ  او  استاد عبدالصمد  از  مردان  با تقوای ا لهی  و   از  حا فظان  قر آ ن  كریم  و تجوید بود  پدرش استادعبدالصمد یكى از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن كریم بود، 2 برادر او محمود و عبدالحمید در آموزشگاه (مكتب) قرآن را حفظ مى كردند و برادر كوچك آنها عبدالباسط هم در سن 6 سالگى به ایشان ملحق گردید.
این كودك با استعداد به مكتب استاد امیر در ارمنت ملحق شد و استاد به بهترین وجه از او استقبال كرد چرا كه آثار  مهارتهاى قرآنى را ( كه با شنیدنِ تلاوت قرآن در شب و روز و صبح

وشام براى او حاصل شده بود ) در او  دیده بود ،  جمله اى از امتیازات و  استعدادها را او را  از  سایرین ممتاز مى ساخت مانند سرعت فراگیرى  ، هوش و  ولع شدید در  تبعیّت از استاد ، و دقت در خوب  اداء كردن مَخارج الفاظ و  وقف و ابتداء و صوت زیبائى كه گوشها را با شنیدن و یا گوش دادن به آن مى نواخت…

ادامه دارد...

بگذار سرنوشت هر راهي که ميخواهد برود،راه ه من جداست
بگذار اين ابرها تا ميتوانند ببارند.... چتر من خداست
 

----------------------------------------------------------------
مسئول انجمن خانواده و صندلي داغ
 
يکشنبه 31/6/1387 - 12:40 - 0 تشکر 59501

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

استاد احمد الرزیقی





از دیگر اساتید برجسته علم قرائت قرآن در جهن اسلام است كه شهرت چشمگیرش را همگان در یافته اند وی دبیر كل سندیكای قاریان قرآن (نقابه القراء) در مصر می باشد آنچه در مقابل شماست برگرفته ای است از مصاحبه ایشان با مجله العالم چاپ لندن كه شرحی مختصر در مورد شرح حال و زندگینامه استاد می باشد .
در قریه ارمنت از استان قنا واقع در كشور مصر در میان خانواده ای كه همگی حافظ و قاری قرآن كریم بودند پا به عرصه وجود نهادندگذارد . در سال 1950 پدرش او را به مدرسه ابتدایی فرستاد اما استماع صوت زیبای استاد عبدالباسط از رادیو چنان وی را مجذوب ساخت كه او نیز جز در این طریق گام نگذارد . او یكی از علاقه مندان استاد فقید شیخ عبدالباسط می*باشد كه در سفرهای متعددی ایشان را همراهی كرده است و خاطرات زیادی نیز از این سفرها به یادگار برده است . ایشان از جمله اساتیدی هستند كه به قرائت های مختلف آشنایی داشته و در زمینه موسیقی قرآن و مقامات و نغمه های قرآنی نیز استادی والامقام هستند .
در حال حاضر در سمت دبیر كل سندیكای قرائت و حفظ قرآن كریم مشغول فعالیت هستند . این سندیكا نقابه در سال 1983 تاسیس شده است و از مهمترین اهداف آن گرد هم آوردن تمامی حاملان و حافظان قرآن در جهان می باشد چرا كه باید به همگان این مطلب اثبات شود كه قرآن كریم حبل مستحكم الهی است كه مسلمین را به هم می پیوندد . از دیگر اهداف این سندیكا اهتمام ورزیدن به حفظ قرآن كریم است تا عاملی باشد بر آن كه مسلمانان نوجوان قرآن را با اسلوب صحیح خوانده و حفظ كنند . در ضمن هیچ محدودیتی در الحاق افراد به این سندیكا وجود ندارد و جوانان مسلمان از هر ملیتی كه باشند می توانند به عضویت آن در آیند . این حقیقت موهبتی است الهی كه در قلوب مسلمین جای گرفته و آن را بزرگ و عزیز گردانیده است و این همه از دولت قرآن است و بس .
استاد می گوید :« در گذشته بسیاری از جوانان بودند كه شاید بسیاری از امور را انجام می دادند در حالی كه نماز را برپای می داشتند . زمانی كه از آنان خواسته می شد تا فاتحه ای بخوانند می گفتند : قادر نیستیم . اما در سال های اخیر اهتمام به حفظ و قرائت قرآن كریم در میان جوانان مسلمان باعث شده كه آنان حفظ قرآن را آغاز كرده و برانجام فریضه نماز اصرار بورزند و اینها همه مرهون فعالیت های این سندیكاست ».
به عنوان یكی از اساتید برجسته این فن چون سایر اساتید همواره به قاریان قرآن سفارش می*كند كه از تقلید بپرهیزند . چرا كه بر ارزش و اعتبار مقلد قرآن افزوده می شود . گویی كه وجود مقلد ضروری نیست پس قاری* قرآن موظف است كه سبكی ممتاز از دیگران برگزیند .
زمانی كه از او پیرامون ضوابط تلاوت قرآن سؤال شد وی ااین چنین عنوان كرد : « یك قاری قرآن باید ظرفیت استماع شنوندگان را بسنجد چرا كه این ظرفیت در همه جا همگون نیست . گاهی اوقات شرایط محیطی یا انسانی به گونه ایست كه اگر قاری مدت دو ساعت به تلاوت قرآن بپردازد شنوندگان را هیچ گونه ملالی نخواهد بود . حال آنكه زمانی ممكن است نصف ساعت نیز باعث خستگی مستمعین گردد . از این جهت یك قاری خبره هرگز نباید شنوندگان را با تلاوت خویش آزرده و ملول سازد . مگر آنكه مستمعین خود خواهان ادامه تلاوت شوند . همچنین یك قاری قرآن باید به معانی قرآن كریم آگاه باشد . چرا كه كلام خدا را معانی بس وسیع است از این رو باید به معانی مختلف مسلط بوده و چنان تلاوت كند كه آیات را در اذهان مستمعین مم سازد . او باید از اسلوبی صحیح و دقیق در بهم پیوستن معانی بهره گیرد . درست به همان گونه كه خداوند متعال سخن گفته است . به این عنوان كه برای آیات وعید از طریقی استاده كند كه رسالت انذار و و وعید را به انجام رساند و در آیاتی كه بشارت به مؤمنینی كه مطیع خدا و رسولند سخن گفته می شود ، از نغماتی استفاده شود كه مبین این مضامیمن باشند . برای مثال بشارت جنت در جنات تجری من تحت الانهار را به همان گونه تلاوت كند كه این معنا را مفهوم سازد . یك قاری قرآن باید همواره حق حروف را به جا آورده و آن ها را ادا كند و هرگز نبابید در موسیقی قرآن به گونه ای پی رود هبه اصطلاح معانی و مضامین قربانی موسیقی گردد » .
استاد عقیده دارند كه اگر قاریان قرآن اجرتی در مسیر تلاوت دریافت می كنند – چون اكثراً شغلی جز تلاوت ندارند – در واقع اجرتی است برای گذران زندگیشان . در نظر ایشان هیچ اجر و مزدی مادی نمی تواند برابری با آیات و كلمات قرآن داشته باشد چرا كه ارزش قرآن بیش از آن است كه به وصف درآید . بنابر این گرفتن اجر و پاداش به منزله آن نیست كه قاریان كلام الهی برای آیات قیمتی تعیین كرده و به میزان آن وجهی دریافت كنند .
در اینجا استاد با توجه به این گفته حضرت رسول (ص) : « بهترین چیزی كه دریافت می كنید آن اجری است كه در قبال قرآن كریم دریافت می*كنید » . و نیز « بهترین شما كسی است كه قرآن را فرا گرفته و به دیگران علیم دهد » عنوان می دارد كه : « هیچ كوششی بالاتر از سعی و معاهدت در طریق آموزش قرآن نیست و معلم قرآن نیز باید از این مسیر اجری دریافت دارد اجری كه به خاطر برابری باایات وحروف قران نیست چراكه عظمت این كتاب مقدس فراتر از ان استكه بتواند بر ان بهایی مقرر داشت بلكه برای گذران زندگی ان دسته از قاریان قرانی است كه ممكن است مدتی طولانی خانوادهء خویش را ترك گفته وبه كشوری دیگر برای تلاوت قران و تبلیغ این كتاب مقدس سفركند » .
استاد رزیقی در سال 1370 به همراه چند تن دیگر از اساتید بزرگ علم قرائت قرآن بنا به دعوت جمهوری اسلامی ایران به كشورمان سفر كردند . ایشان در مراسم سالگرد رحلت امام عزیمان در اماكن زیادی از جمله مرقد مطهر قائد بزرگ اسلام به تلاوت قرآن پرداختند و در آن ایام غم و اندوه و ماتم روح و جانمان را با استماع آیات الهی مقدس پروردگار ، تسكین بخشیدند .در رابطه با كتاب آیات شیطانی فتوای امام خمینی را مورد تقدیر قرار داده و از این عشق و ارادت امام راحل به حضرت رسول و خاندان پاكش در شگفت بودند . وی در این رابطه می گوید : « من خود این كتاب را نخوانده ام اما از بسیاری شنیده ام كه سلمان رشدی مرتد در كتابش به ساحت مقدس حضرت رسول (ص) اهانت كرده است . زمانی كه امام خمینی (ره) آن فتوای تاریخی و معروف خود را در مورد سلمان رشدی صادر كرد من بسیار خوشحال و مسرور شدم چه فردی كه با رسول خدا دشمنی بورزد با اسلام و خداوند متعال دشمنی كرده است . به نظر من نباید به هیچ وجه به او توجهی كرد چرا كه او با كتابش استحقاق آن را ندارد كه مورد توجه و التفات قرار بگیرد . حقیقتا این همه علاقه امام راحل (ره) به رسول خدا و خاندان مطهرش شایان توجه و قدردانی است» .
از سفارشات و توصیه های مؤكد استاد به قاریان قرآن این است كه در آموختن زبان عربی حظی وافر به كار برند . چرا كه دانستن این زبان عاملی است در فهم و درك معنی و مفاهیم این كتاب انسان ساز . كسی كه آشنا به معانی و مفاهیم قرآن باشد چه بسا قرآن را بسیار بهتر تلاوت خواهد كرد از این رو چنین فردی در تجسیم معانی و مضامین آیات الهی در اذهان مستمعین موفق خواهد بود .
تلاوت های این قاری برجسته قرآن كریم در ایام خاصی از رادیو قرآن جمهوری اسلامی ایران پخش شده و به این وسیله جوابگوی تقاضای تلاوت های این استاد خواهد بود . می باشد
.

یا علی مدد

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

يکشنبه 31/6/1387 - 12:51 - 0 تشکر 59512

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

 زندگینامه استاد محمد صدیق منشاوی

زمانى كه زندگى قاریان مشهور جهان را مرور مى كنیم، نامى آشنا دیدگان را به خویشتن خیره مى سازد. نامى كه رسالت قاریان قرآن را در خاطره ها جاودانه مى سازد. شهید القراء نامى است كه بى شك هر عاشق قرآنى را بر آن گذر افتاده است. نامى كه عاشقان قرآن بارها و بارها برآن درنگ كرده و از خویشتن پرسیده اند كه: محمد صدیق از چه رو بدین نام ملقّب گردیده است؟ مردى كه تلاوت هاى زیبایش پس از گذر سال ها، هنوز زینت بخش محافل و مجالس است. مردى كه مقلّدان بیشمار از خویش بر جاى گذاشته است.

استاد محمد صدیق منشاوى در سال 1299هـ.ش یعنى حدود 73 سال پیش، در شهر منشاه مصر در خانواده اى بسیار مذهبى پا به عرصه ى وجود گذارد. پدرش شیخ محمدصدیق منشاوى یكى از قاریانى بود كه هرگز در مسیر تلاوتش اجر و پاداشى طلب نكرد.
او را شهید القراء نامیده اند، چه آن زمان كه طبیبان معالجش وى را از تلاوت كتاب خدا برحذر داشتند، وى نپذیرفت. چه ، زندگى جداى از مكتب و كلام دوست نه تنها براى او بلكه بر تمامى كسانى كه در این مسیر گام گذارده اند، بسى سخت و دشوار است.
استاد محمد صدیق منشاوى در سال 1299هـ.ش یعنى حدود 73 سال پیش، در شهر منشاه مصر در خانواده اى بسیار مذهبى پا به عرصه ى وجود گذارد. پدرش شیخ صدیق منشاوى یكى از قاریانى بود كه هرگز در مسیر تلاوتش اجر و پاداشى طلب نكرد. از این رو فرزندش محمد را نیز با چنین علایقى پرورش داد تا جایى كه تلاوت را تنها به جهت آنكه متعلق به این كتاب مقدس است برگزید. شیخ صدیق منشاوى را فردى در كمال خشوع و خضوع مى خوانند. گویند: او چنان تقوى پیشه بود كه هرگز در هیچ تلاوتى بر اجر و پاداش آن سخنى نگفت. تنها در محل حاضر مى شد، آنگاه با وقارى سرشار از خشیت الهى باز مى گشت و این شیوه اى بود كه در میان فرزندانش نیز نیك مشهود است
.
محمد صدیق از آنجا كه در شهر منشاه تولد یافت چون پدرش به منشاوى ملقب گردید. با تشویق و تعلیم پدر به آموزش معارف قرآنى و تعلیم قرائت هاى مختلف پرداخت، چرا كه پدرش نیز از قاریان مشهور عصر خود به شمار مى آمد. مرحوم استاد منشاوى از همان ابتدا به حفظ كامل قرآن پرداخته و از 9 سالگى به بعد در ماه مبارك رمضان شبهاى قرائت قرآن برگزار مى نمود. این امر تا سنین جوانى استاد ادامه داشت. این در حالى بود كه پس از چندى با ورودش به رادیوى عربى مصر و پخش تلاوتهایش ، به شهرت او افزوده شد تا آنكه به عنوان یكى از اساتید و قاریان مشهور مصر معرفى شد
.
او قارى بزرگى است كه در میان متأخران بى نظیر و در میان متقدّمین كم نظیر بوده است. او از مفاخر بزرگ جهان اسلام و مبتكر الحان گوناگون قرآنى به شمار مى آید. سبك تلاوت ، صوت زیبا ، لحن گرم و حزین ، تلفظ صحیح و بیان قوى كلمات از مختصّات قرائت مرحوم منشاوى به شمار مى آید كه با چیرگى و مهارت كامل و تسلّطى فوق العاده شنونده را به آیات الهى متوجه مى سازد. او چنان تسلّطى به قرائات سبعه و عشره دارد كه وى را به عنوان یكى از بهترین اساتید این فن در جهان اسلام مطرح نموده است، تا آنجا كه شهرتش را در جاى جاى جهان اسلام اذعان مى دارند
.
مرحوم محمد صدیق منشاوى با تسلّطى كامل و سبكى خاص تمامى قرآن مجید را با قرائت ترتیل تلاوت كرده است و اكنون گنجینه اى از نوارهاى تحقیق و ترتیل این استاد در دنیا موجود مى باشد. تلاوت هاى این استاد همه هفته از رادیو قرآن جمهورى اسلامى ایران پخش مى گردد
.
استاد به واسطه زندگى كوتاهش به كشورهاى محدودى مسافرت كرده است. از آن جمله به سوریه، كویت و برخى از كشورهاى شیخ نشین حاشیه خلیج فارس مى توان اشاره كرد كه در مساجد مختلف این كشورها به تلاوت قرآن كریم پرداخته است
.
سرانجام دست اجل از آستین تقدیر برون آمده، این بار نیز گلى از بوستان معطر قرآن را گلچین نمود و استاد منشاوى در سن 49 سالگى در سال 1348 هـ.ش. در شهر قاهره جان به جان آفرین تسلیم كرد و بدین طریق گرد غم و اندوه را در بر جبین عاشقان كلام دوست نشانید، هرچند كه امروز پس از گذشت سال ها آواى ملكوتى او زینت بخش محافل و مجالس قرآنى و پرورش دهنده استعدادهاى نهفته در این مسیر است.

یا علی مدد

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

يکشنبه 31/6/1387 - 13:0 - 0 تشکر 59517

بسم رب المهدی

سلام

****

شهادت مظلومانه امام امتمون و اولین مظلوم امامان،علی ابن ابی طالب(ع) رو تسلیت عرض می کنم.

****

نگاهی به زندگی استاد شحّات محمد انور

ولادت
استاد شحّات محمد انور قارى مسجد امام رفاهى در روز 1 ژوئیه 1950میلادى در روستاى كفرالوزیر كه مركزى دور افتاده در استان قهلیه است در یك خانواده كم جمعیت متولد شد. بیش از 3 ماه از ولادت او نگذشته بود كه پدرش وفات یافت و كودك خردسال نتوانست لذت پدر داشتن را بچشد. او در حالى كه طفل خردسال و یتیمى بود با امواج زندگى و گردش روزگار با همه شیرینىها و تلخى هایش مواجه شد.

و چون هیچ مهر وعطوفتى مانند مهرمادرى نیست، مادرش فرزند كوچك را به دامن گرفته و براى اقامت در منزل پدرش رهسپار شد تا با دائى هاى او زندگى كند چرا كه دائى او وى را همچون پسر خود در برمىگرفت و بهترین امانت دار او بود،او به یادگیرى و حفظ قرآن اقدام كرد او در مكانی قرار گرفته بود كه تأثیر زیادى در رشد و نمو او داشت. وی به واسطه دائى اش از محضر استاد حلمى محمد مصطفى در حفظ قرآن كریم مستفیض شد و در سن هشت سالگی حافظ قرآن گردید. وقتى به سن 10 سالگى رسید دائى اش او را به یكى از روستاهاى مجاور(كفرالمقام ) برد تا تجوید قرآن را به دست مرحوم استاد سید احمد فرارحى كه سرپرستى او را به عهده داشت  و رعایت واهتمام خاصى به او داشت فرا گیرد چرا كه استعدادى كه او را شایسته مى ساخت تا یكى از مشهورترین قاریان مصر بلكه همه جهان باشد را در خود داشت، استاد شحّات خاطرات ایام كودكى را اینگونه به یاد مى آورد:

" در آن دوره من با حفظ كردن قرآن كریم سعادتى وصف ناشدنى یافتم مخصوصاً پس از اتمام حفظ قرآن و در اثناء یادگیرى تجوید آن، و به خاطراین كه صداى زیبائى داشتم واداءِ لحن من شبیه اداء قاریان بزرگ بود بر هم دوره اى هایم پیشى گرفته و در میان آنان به استاد كوچك شناخته مىشدم و این موضوع  ایشان را خشنود مى ساخت، هم كلاسى هایم در مكتب به دنبال فرصت بودند كه استاد مشغول كارى شود تا از من بخواهند كه با تجوید، آیات قرآن را برایشان بخوانم و چنان مرا تشویق مى كردند كه گویى من قارى بزرگى هستم، و یك بار استاد از دور صداى مرا شنید، همانجا ایستاد و به من گوش مى داد تا این كه از تلاوت فارغ  شدم و از آن پس اهتمام بیشترى به من مى كرد و تمركز بیشترى به من داشت چرا كه آینده خوب  و روشنى را از من متوقع بود. به یاد مى آورم كه در ضمن یادگیرى قرآن كریم براى همكلاسى هایم، زیاد تلاوت مىكردم روزى یكى از ایشان فكرى كرد، او یك قوطى كبریت تهیه كرد و جعبه آن را توسط یك نخ بلند به كِشُو آن متصل كرد، من یك قسمت را در مقابل دهانم مى گرفتم و مىخواندم گویى كه میكرفون است و هر یك از دوستانم قسمت دیگر را به گوش مى چسباندند تا طنین صدا را از آن بشنوند كه زیبا و قوىّ مىشد…

همه اینها راه و هدفم را در حالى كه طفلِ خردسالى بودم مشخص كرد و باعث شد كه من هر راه و هر وسیله اى را كه بواسطه آن از قرآن كریم متمكّن مىگردیدم را جستجو كنم كه از دستم نرود، بالاخص پس از آن كه جوانى شدم و بعد از وفات دائى ام كه سرپرستى خانواده را به عهده داشت من باید به خود و مادر و پدر بزرگم تكیه مىكردم، هر گاه مى شنیدم یكى از بزرگان فوت كرده است و از یكى از مشاهیر قُرّاء براى احیاء مجلس عزا دعوت به عمل آمده من در حالی كه طفل 12 الى 15 ساله اى بودم به مكان عزا مى رفتم تا به قرآن گوش فرا دهم  و از قارى چیزى یاد بگیرم و در فضاى آن مناسبت قرار بگیرم تا این كه اگر به چنین مجلسى دعوت شدم مثل همین مشاهیر باشم."

رقابت
استاد جوده ابوالسعود و السعید عبدالصمد الزناتى و الشیخ جمدى الزامل كسانى بودند كه با حضورشان آتش رقابت را درمنطقه شعله ور كردند، ولى حقیقت این است كه استعداد این جوان مستعد ناگهان درخشید و در آن میان او را منحصر به فرد كرد و به مقامى انكار ناشدنى رسید و على رغم سن كم؛ مانند یك قارى بزرگ كه تمامى سر انگشتان به سوی او نشانه رفته است، درخشید و اینها همه قبل از 20 سالگى بود.

ابتداى كار استاد شحّات با هر میزانى كه بسنجیم ابتداى سختى بود، دگرگونى هاى زندگى به كودكى كه هنوز نیاز داشت تا كسى دستش را بگیرد و سفره مهربانى برایش بگسترد و حصار عطوفت اطرافش بكشد به او رحم نكرد بلكه به جاى اینها بى خوابى و شب بیدارى را راه رسیدن دانست و به راستى چگونه چشمان او آرام بگیرد و بخوابد در حالی كه باید به یك خانواده كامل خرجى بدهد، بنابراین شروع  به پاسخگویى دعوتهایى مىكرد كه از هر جا به سمت او روان شده بود این در حالى بود كه پسرى 15 ساله بود قرآن كریم را در همه روستاهاى شمال مصر با دستمزد كمى مىخواند دستمزدى كه از سه چهارم یك جُنیه(واحد پول مصر) تجاوز نمىكرد، چرا كه مَحفل در مركز(میت غمر) بود كه به ماشین نیاز داشت و گاهى (اگر لازم مى شد كه ماشینى از هر نوع كه مى خواهد باشد اجاره شود) به هفت جُنیه مى رسید بنابراین از آنجا كه باز مى گشت باقیمانده دستمزدش را به جدّ و مادرش تقدیم مىكرد، دعوتها پیاپى به او مى رسید دعوتهایى كه او را بر تحمل سختیهایى كه در راه رسیدن به زندگى با شرافت و كرامتى كه تاج عزّت و كرامتِ تلاوت قرآن كریم برفرق آن مىدرخشید شجاع  و صبور مىساخت.

استاد شحّات توانست درزمان بسیار اندكى از خود یك شخصیت قوى بسازد و در این امر آنچه خداوند در او از بلند نظرى و عزت نفس و روشن بینى و هوش  قوى به ودیعت گذارده بود او را كمك مى كرد.

ملحق شدن به رادیو

این چنین جوانى كه مرتباً مى درخشید و قرآن كریم از حنجره او مانند آب جارى در آب راه، جریان داشت و شهرت او بر سن او بسیار سبقت گرفته بود شایسته بود تا رئیس مركز شهر(میت غمر) در سبعینات دعوت نامه اى به او بفرستد كه او را به یكى از مناسبتهاى دینى كه مرحوم دكتر كامل البوهى اولین رئیس رادیو در آن حضور داشت فرا مىخواند و این در سال 1975 بود استاد شحات مىگوید:

"من دوست كارمندى در مجلس شهر میت غمر داشتم او به من گفت: رئیس مركز براى مراسم افتتاحیه یك محفل دینى، تو را دعوت كرده است كه مسؤولین بلند پایه و رئیس رادیو در آن حضور دارند و محفل در مسجد زنفلى در شهر میت غمر برگزار خواهد شد من قبول كردم و رفتم، وقتى مرحوم دكتر البوهى صداى مرا شنید گفت: شما با این استعداد چرا اقدام نمىكنى كه در رادیو قرائت كنى؟  و مرا تشجیع كرد… من رفتم و تقاضا نامه اى نوشتم و نامه اى با تاریخ آزمون برایم آمد، طبق تاریخ رفتم ولى هیئت داوران على رغم اعجاب شدیدشان نسبت به خواندن من گفتند: تو باید یك مدّت براى فراگیرى نغمه ها و دستگاه ها كلاس ببینى من از استاد محمود كامل و استاد احمد صدقى از چگونگى كار سوال كردم ایشان مرا به آموزشگاه موسیقى راهنمائى كردند من 2 سال رفتم و همه مقامات موسیقى را با كیفیت عالى فرا گرفتم و در 1979 تقاضا نامه را دوباره نوشتم … سرانجام موفق شده و برنامه اى براى تلاوت هایم به من داده شد و از آن پس به رادیو راه یافتم."

سفر به كشورها
شحات انور پس از آن كه پایه شهرت خود را بنا نهاد بر او تكیه زد تا آزادانه بناى خود را چیده و با رفتن و جستن مجد و عظمت بیشتر در سراسر دنیا آن را بپوشاند، هیچ قارّه اى از دنیا نبود مگر این كه در ماه مبارك رمضان از سال 1985 تا1996 به آنها مسافرت كرد، بارها از طرف وزارت اوقاف مصر و بسیارى از اوقات به دعوتهاى خصوصىِ میلیونها نفر از دوستداران قرآن كریم در خارج مصر( لندن، لوس آنجلس، آرژانتین، اسپانیا، فرانسه، برزیل، دولتهاى حاشیه خلیج فارس، نیجریه، زَئیر، كامرون و بسیارى از دولتهاى آسیائى مخصوصاً ایران) كه به او وابسته شده اند، به آن كشورها سفر كرد و به قول خودش در همه این مسافرتها جز رضاى خداوند و بهروزى مسلمین در هنگام تلاوت آیات قرآن مجید، نیّت دیگری نداشته است.

یا علی مدد

 

 

خدایا ریشه ی شادی های مرا در غم دیگران قرار مده... 

 

سه شنبه 2/7/1387 - 18:43 - 0 تشکر 60043

*به نام مهربان پروردگارم*

سلام

ادامه از پست قبلی خودم:

۲- اساتید عبد الباسط :  استاد عبدالباسط د ر گفتگو هاى  خود گفته است:

(( سنّم 10 سال بود كه  حفظ قرآن كریم را  در خلال این مدّت به پایان بردم  و  مانند  نهرى روان از زبانم جارى مى شد، ازپدرم  و پدر بزرگم راهنمائى خواستم كه قرائتها راچگونه فرا گیرم  به استاد محمد سلیم  را هنمائى  كردند تا به دست استاد محمد سلیم علوم قرآن و قرائات را

 فرا گیرم  بنابراین استاد ، علو م قرآن و قرائات را آموزش مى داد و قرآن كریم را تحفیظ

مى نمود ، من به آنجارفته و قرآن را نزد او دوباره مُرور كردم و متن شاطبیه كه متنى مخصوص به علم قرائات هفتگانه است را حفظ كردم.))
پس از اینكه  استاد  عبد الباسط  به  سن  12 سالگى رسید  از  هر شهر  و روستا به كمك  استاد سلیم  ـ  كه  از عبدالباسط به هر جا كه مى رفت تعریف، می كرد ـ دعوتهائى به سوى او روانه شد ، چراكه گواهى استاد سلیم نقطه اطمینان همه مردم بود.

جانشین انجمن قرآن و عترت

anjoman.qoran@tebyan.org

بگذار سرنوشت هر راهي که ميخواهد برود،راه ه من جداست
بگذار اين ابرها تا ميتوانند ببارند.... چتر من خداست
 

----------------------------------------------------------------
مسئول انجمن خانواده و صندلي داغ
 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.