• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن روانشناسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
روانشناسي (بازدید: 237)
پنج شنبه 19/5/1391 - 23:15 -0 تشکر 500687
چگونه با تنهایی كنار بیاییم

آیا تا كـنـون احساس دلتنـگـی، افسـردگـی، طـردشدگی، بی ارزشی و تنهایی را تجربه كرده اید؟ آیا با محیط و افراد پیرامون خود احساس بیگانگی می نـمایید؟ آیـا حس می كنید كسی در كنار شما نیست تا بتوانید تجربـیـات و احساسات خود را با وی درمیان بگذارید؟

 

هـر فـردی در طـول زندگی خود گه گاهی احساس تنهایی میكند اما تنهایی الزاما بــمفهوم تنها بودن نمیباشد شما مـمكن است در میان جمع و یا در یك میهمانی بوده و احــساس تنهایی كنید. تنهایی یك حالت ذهـنـی دردنـاك احساس عدم رابطه با دیگران است. هـنگامـی كـه تـنها میباشید احساس نیاز به تفاهم و اشتیاق برای قسمت كردن احسـاسات و افـكارتان با دیگران در شما پدیدار میگـردد. اما زمانی كه به مـرحله تنهایی راه می یابید چه اتفاقی روی میدهد؟

پنج شنبه 19/5/1391 - 23:19 - 0 تشکر 500693

در ذیـل به برخی از احـساساتی كـه در دوره تنــهایی با شـما هـمراه می گـردنـد اشاره میكنیم:



1- احساس اعتماد بنفس پایین.



2- احساس آنكه دیگران دائما در حال ارزیابی شما میباشند.



3- از ملاقات با افراد جدید و یا حضور در مجالس عمومی دوری میكنید.



4- نسبت به ظاهر و خصوصیات شخصیتی خود خیلی انتقاد آمیز برخورد میكنید.



5- خود و دیگران را بخاطر ضعف روابط اجتماعی خودتان ملامت می كنید.



6- این تصور غلط در شما ایجاد میگردد كه هیچكس شما را دوست ندارد.



7- در بیان احساسات خود دچار مشكل می گردید.



8- از آنكه از حقوق خود دفاع كرده و بـه درخـواستهای غیر منطقی نه بگویید بـیـمناك می شوید.



9- نسبت به موقعیتها واكنش افراطی بروز میدهید.



10- احساس انزوا، دلتنگی و تنهایی شدید می كنید.


پنج شنبه 19/5/1391 - 23:19 - 0 تشکر 500697

اكنون شما چه خواهید كرد؟ شما كه نمی تـوانید تا آخر عمرتان اینگونه به زندگی ادامه دهید. آمـوختن آنكه چگونه با تنهایی در زندگی خود كنار بیاییم یكی از چالشهای بزرگ زندگی ما میباشد. راهكارهای پایین به شما كمك خواهند كرد.



1- با آن رودررو شوید : از آنكه به تـنـهایی خـود اذعـان كـنـیـد واهـمه نـداشـته باشید. حقیقت آن است كه شما تا زمانی كه علت امری كه سبب آزار شما شده را تـشـخیص نداده باشید، قادر به تخفیف و تسكین مشكل خود نخواهید بود.





2- آن را بپذیرید : مـهم اسـت كـه پـی بـه ایـن مسئله ببرید كه زمانها و موقعیتهایی در زندگی هر فرد وجود دارند كه در او ایجاد احساس تنهایی می كنند چـه فــرد بخواهد چه نخواهد. میزان معینی از احساس تنهایی بخش اجتناب ناپذیری در هر زندگی میباشد. بجای آنكه از آن گریزان باشید بیاموزید چگونه با آن كنار بیایید.





3- تدبیری بیاندیشید : اغـلب پـریـشانی ها و ترسهای ناشی از تنهایی را می تـوان با شناسایی علل مشكلات و سپس تلاش برای اصلاح و بهبود شـرایـطی كـه سبب ایجاد احساس تنهایی در شما گردیده است، تقلیل داد.





4- از آن سود برید : تنهایی خود را توسط آموختـن روش كـنـار آمـدن بـا آن مبدل به یك مزیت گردانده و اتكاء به نفس خود را افزایش دهید- مهمترین سرمایه شما به عنوان یك فرد تنها- از آن به عنوان یك فرصت مناسب برای شـنـاخـت هـر چـه بـهتر خـود اســتفاده كنید. در عوض تحمل دوران وحشتـنـاك تـنـهایی با تعـمق در افكار، احساسات و ادراكات خود فرصتهایی برای رشد و پیشرفت شخصی خود پدید آورید.





5- خود را سرگرم فعالیتهای دلخواه خـود كنـیـد : در هـنـگام تنهـایـی بـرخـی افـراد آشفته وار به این طرف وآن طرف پرسه زده و بدنبال فردی میگردند كه بتوانـند توجهشان را معطوف وی كنند. در عوض از این فرصت استفاده كرده و وقت خود را صرف سـرگرمیها و فعالیتهای خاص و دلخواه خود نمایید.





6- دست بكار شوید : پیشقدم شوید و اولین گام را شما بـردارید.در عـوض آنكه منتظر فـردی باشید كه از راه برسـد و شمـا را نـجات دهـد.در سـلام و احـوالـپرسـی بـا دیـگران پـیـشـقدم گردید. لبـخنـد بـزنیــد و سلام كنید. گذشته از آن، شـمـا بـایـد روی مهارتهای اجتماعی و میان فردی بیشتر كار كرده و بیاموزید كه بیشتر از حقوق خود دفاع كنید.





7- كارهای داوطلبانه انجام دهید : كمك به دیگران اعتماد بنفس شما را افزایش داده و فرصتهای جدیدی برای شما پدید می آورد تا بتوانید با افراد جدیدی ملاقات كنید.





8- مشاركت كنید : در یـك دوره آموزشی ویژه بزرگسـالان كـه در رابـطـه بـا رشـد فـردی می باشد ثبت نام كنید. بـرای مثال در كلاسهای تقویت اعتماد بنفس ، روشهای رابطه برقرار كردن با دیگران، چگونگی دفاع از حقوق فردی و چگونه مثبت باشیم عضو گردید.





9- از عادات خوب پیروی كنید : بجای آن كـه یك گوشه بنشـیـنید و هیـچ كـاری انـجام ندهید: رژیم غذایی متعادل داشته باشید، تمرینات ورزشـی منـظـمی را انـجـام دهید و بقدر كافی بخوابید.





10- خلاق باشید : تنهایی الزاما با اندوه و بدبخـتی برابر نمیباشد. زمان تنهایی را برای خلاقتر و سازنده تر ساختن خودتان بكار بندید. كتاب بخوانید، جدول و یا معما حل كنید، به سینما بروید و یا به موسیقی گوش دهید.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.