• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 13947)
چهارشنبه 18/5/1391 - 23:36 -0 تشکر 499096
بیوگرافی هنرمندان ایرانی

در این تاپیک می توانید بیوگرافی هنرمندان ایرانی را مشاهده کنید

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

چهارشنبه 18/5/1391 - 22:40 - 0 تشکر 498893

«سید جواد هاشمی» به سال 1344 در تهران به دنیا آمد پس از تحصیلات متوسطه، فعالیتهای خود را با كارهای پراكنده ای در زمینه نمایش آغاز كرد و نخستین تئاتر خود را در سال 1358 اجرا نمود.
وی تحصیلاتش را در رشته كارگردانی تئاتر دانشكده هنرهای زیبا - دانشگاه تهران- ادامه داد.
او كه از آغاز فعالیت های خود حرفه معلمی را پیشه كرده بود هم اكنون علاوه بر تدریس به كارگردانی تئاتر و سینما نیز مشغول است و در حال حاضر مسئولیت هنری كانون فرهنگی و تربیتی «حر» را به عهده دارد.

سریال:
از فیلم ها و سریالهای کارگردانی شده می توان به تن ها (فیلمسازی - 14 قسمتی)، افسون (فیلمسازی)، دوئت (فیلمسازی)، شهر باران (فیلمسازی)، سیمرغ (بازیگری)، بسوی خورشید، خسته نباشید، روزنه ای به سپیده، شهید حسین فهمیده، بوی خاک، یاد ایام، راز یک خزان، بازی پنهان، ترور، دولت عشق در نقش شهید رجایی و... اشاره کرد.
فیلم سینمایی:
از فیلمهای سینمایی می توان به پرواز در شب، انسان و اسلحه، افق، الماس بنفش، چشم شیشه ای، تعقیب سایه ها، سكوت، روزنه ای به سپیده، سجاده آتش، حماسه مجنون، سرعت، لاك پشت، پرواز روح، یاسهای وحشی و... اشاره نمود.
بازی در نمایش:
از نمایش ها می توان حج ابراهیم - حج عاشورا (کمال الدین قراب، 1358)، دشت خون - مجلس خون (کمال الدین قراب، 1359)، ناگهان پنجره سرد (افسانه هنرور)، خواستگاری (سید جواد هاشمی)، عطا سردار مقلوب (علیرضا نادری)، از خاک تا افلاک (حسین مسافر)، مظلوم اول (مهرداد رایانی)، عزیز مایی (مهرداد رایانی، 1377) و... را نام برد.
كارگردانی نمایش:
از کارگردانی نمایش می توان به كلاغ خبرچین، یتیمان كوفه، مظلوم اول، كلاس 2/5، فجر خونین، بچه های محله، بچه های آخر آسفالت، ترسو ها، قربانی، روایت روزی سرد، خورشید غدیر، پدر خاک، شانه های خسته و... اشاره کرد
موسیقی:
در ساخت موسیقی یا آهنگسازی می توان سریال به سوی خورشید به کارگردانی جعفر سیمایی، پرواز روح، تشنه (حسین قاسمی جامی) ، كتاب كودكان و نوجوانان، قصه پرواز، صبح پرماجرا، باران و... را نام برد.

همچنین از آثار منتشر شده كتابهای «پرواز» ، «قصه پرماجرا» ، «باران» و «پنج نمایشنامه» و ... را می توان نام برد.
متاهل و دارای دو فرزند به نامهای محسن و فاطمه هستم.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:40 - 0 تشکر 498894

نام:روناک


نام خانوادگی:یونسی


او متولد دی ماه سال 1359 در تهران میباشد


دبیرستان او در رشته ی گرافیک گذرانده شد و لیسانس طراحی صنعتی از دانشکده هنر و معماری دارد


خانواده یونسی 4دختر دارند که روناک فرزند اول است

سابقه کار:گرگ و میش,گلهای گرمسیری,رستگاران و چند سریال دیگر که همبازی کرده است


علیرضا قربانی <احمدرضا> نیز 5سال است که با روناک ازدواج کرده است.



در نهم دی‌ماه سال 1359 به دنیا آمدم، دیپلم گرافیک دارم و فوق‌دیپلم عکاسی. در رشته طراحی صنعتی لیسانس گرفتم، به جز بازیگری به کار طراحی داخلی هم مشغول هستم که مرتبط با رشته تحصیلی من است.

 روناک یونسی ورزشکار هم است. «رشته اصلی من بسکتبال است، مدت زیادی بسکتبال کار می‌کردم. دوره اسب‌سواری هم دیدم و باشگاه رفته‌ام، به تکواندو هم علاقه‌مند هستم.»

 خانواده‌اش دوست داشتند او پزشک شود. «خانواده‌ام مرا یک پزشک می‌دیدند و تصور می‌کردند پزشک شوم، باورشان نمی‌شد هنرپیشه شوم، برایشان تعجب‌آور بود که من سراغ بازیگری بروم. گرچه موافق نبودند، اما مخالفتی هم نکردند و به من کمک هم کردند، اگر همراهی و کمکشان نبود. شاید نمی‌توانستم این روند را ادامه بدهم!»

 بازی در نقش‌های ساده را دوست ندارم، دوست دارم نقش‌هایی بازی کنم که خاص و سخت باشد و چیزهای تازه‌ای تجربه کنم.

 او بازی در نقش «مرضیه» سریال «گل‌های گرمسیری» را دوست داشت. «شاید اگر نقش دیگری به من پیشنهاد می‌شد قبول نمی‌کردم، چرا که شخصیت مرضیه 50 درصد از شخصیت خودم بود.»

 به نظر خودم بازیگر حسی هستم و فکر می‌کنم زمانی موفق هستم که بیننده حس و زبان مرا درک کند، ناراحتی مرا باور کند.

 مادرم، بزرگترین منتقد من است، اگر او حس مرا باور کند در بازیگری موفقم.

 نظر شخصی‌ام این است که «چهره» در بازیگر شدن افراد موثر است. این که بازیگری که در قاب قرار می‌گیرد، چهره‌ای دوست‌داشتنی داشته باشد، مهم است. چهره خوشایند، مردم را به تماشای بازی بازیگر می‌نشاند، فکر می‌کنم چهره من یک معصومیت و خشونت در هم ادغام شده دارد که خودش یک ویژگی تازه است.

 او درباره بازیگر شدن هم عقاید جالبی داشت: «برای بازیگر شدن یکسری اصول کلی وجود دارد و یکسری اصول شخصی، من بازیگری را تجربی یاد گرفتم و انفجاری... پله‌پله بالا نیامدم و سختی راه را کمتر حس کردم، اما با توجه به تجربه کوتاهم، بازیگری در درجه اول به استعداد ذاتی و درونی افراد بستگی دارد و فرد باید به طور ذاتی بازیگر باشد. فکر می‌کنم از اصول مهم بازیگری باهوش بودن، احترام گذاشتن به پیشکسوت و استفاده از تجربیات آنهاست.»

 اعتقاد دارم شخصی که یک روز زودتر از من وارد سینما شده باشد، پیشکسوت است و باید به او احترام بگذارم.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:41 - 0 تشکر 498895

نام : مصطفی
نام خانوادگی : زمانی
اصلیت : شمالی
تابعیت : ایران
اولین نقش : حضرت یوسف
تحصیلات : کارشناس مدیریت صنعتی
محل زندگی : تهران
پیش از این از رویارویی با خبر نگاران احساس خوبی نداشته از عنوان کردن حرفهای تکراری بیزار است اعتماد به نفس زیادی دارد میدانست نقش حضرت یوسف سرو صدای زیادی میکند آدم محتاطی است 99 درصد از آشنایان او را نسبت به مطبوعات دچار دلهره کرده اند از بچگی عاشق بازیگری بوده وقتی وارد دانشگاه شد به بازیگری در تاتر پرداخت معتقد است فضای رشد پیشرفت برای جوانان و نوجوانان علاقه مند در شهرستانها کم و محدود است میان بازیگران مرد محمدرضا فروتن را خیلی دوست دارد به نظر او هدیه تهرانی هنرپیشه تاثیرگذاری است بازی فروتن و تهرانی را در قرمز خیلی دوست دارد  از طریق دوستش متوجه شد برای سریال یوسف دنبال بازیگر هستند ابتدا هیچ شانی برای خود قائل نبوده روز اول تست هول شده و دیالوگهایش را فراموش کرده  پیش از تست دوم کتاب یوسف در آینه تاریخ را خواند بعد از تست دوم قراردادی 6 ماهه امضا کرد . برای ایفای بهتر نقش به کلاسهای بازیگری سوارکاری و بدنسازی رفت به خاطر فشارهای حاکم بر فضای کار 2 بار انصراف داده .معتقد است سلحشور پای او ایستاد .خود را مدیون صداقت و اعتماد سلحشور میداند .اولین پلان را 8 بهمن 1383 بازی کرد .بازیگر نقش نوجوانی یوسف پسرعمه زمانی است .کتایون ریاحی را بهترین انتخاب برای نقش زلیخا میداند .هیچکس بدون گریم او را نمیشناسد .در باشگاه بدنسازی با محمدرضا فروتن آشنا شد .آرزوی بازی با مرحوم خسرو شکیبایی را داشت .بسیار احساساتی است . بازیگری را دوست دارد .امیدوار است بازی در نقش یوسف ویترین خوبی برای او باشد اجازه بازی در کلاه پهلوی را نداشت .هنوز ازدواج نکرده و مجرد است .طبق قرارداد تا پایان سریال حق بازی در هیچ فیلمی را ندارد معتقد است محمدرضا گلزار حقش بوده که دارای چنین جایگاهی در سینما شده . پارسا پیروزفر را هنرپیشه ای باسواد میداند . از نظر او حامد بهداد دوست داشتنی و عجیب است . علی دایی را سمبل اراده میداند .

40 نکته در مورد مصطفی زمانی
۱.نام مصطفی را مادرش برایش انتخاب کرده است.
۲.از اسم فامیلش که " زمانی " است بسیار راضی است.
۳.او ۲۶ سال سن دارد و دقیقا روز سی ام خرداد ۱۳۶۱ به دنیا آمده است.
۴.زاده شهر برنج و دریا است یعنی فریدون کنار.
۵.از همان بدو کودکی چشم هایش زبانزد افراد فامیل شد.
۶.به رفیق بازی چندان اهمیتی نمی دهد و در طول ۲۶ سال سن تنها ۲ دوست دائمی برای خود نگه داشته است.
۷.خیلی از افرادی که او را می شناسند ٬ می گویند او خودش را می گیرد!!؟؟
۸.مثل بسیاری از جوانها پس از مدتی از فریدون کنار سر از تهران درآورد.
۹.یکی از منتقدان نام او را آقای شانس گذاشته چرا که او از بین ۳۰۰۰ نفر برای نقش یوسف انتخاب شده است.
۱۰.کاندیداهای نقش یوسف حتی از بین خارجی ها هم بوند و او توانست آنها را هم عقب بزند.
۱۱.قرارداد مصطفی زمانی عجیب ترین قرارداد در تلوزیون برای ساخت یک سریال بود چرا که در یکی از ماده های این قرارداد ثبت شد هر وقت چهره بهتری از زمانی پیدا شد او کنار برود.
۱۲.لباس پوشیدن او مثل بسیاری از جوان هاست خوش پوش و خوش تیپ.
۱۳.خانواده او هم اکنون در شهرستان ساکن هستند و مصطفی ناراحتی شدیدی از لحاظ دوری با آنها دارد.
۱۴.منتقدان بسیاری از بازی او خرده گرفتند و او را نابازیگر شهرستانی خواندند اما او می گوید:من همه حضورم را مدیون خدا هستم و بس!
۱۵.گریم روی صورت مصطفی در مورد نقش یوسف روزانه بیش از ۳ ساعت به طول می انجامید.
۱۶.مصطفی زمانی یکی از معدود بازیگرانی است که در کوچه و خیابان هیچ کس او را نمی شناسد و باورش نمی شود او همان یوسف سریال تلویزیونی است.
۱۷.آرزوی مصطفی حضور در سینما است اما نه هر کاری! هر چند اخیرا عواملی او را در مورد چند قرارداد سینمایی سرکار گذاشته اند.
۱۸.او آنقدر به محمد رضا فروتن اعتقاد دارد که می گوید:یکی از قوت قلب هایم جهت حضور در این سریال یوسف پیامبر ٬ او بود.
۱۹.آرزوی پرپر شده مصطفی این بود که او دوست داشت برای یکبار هم که شده مقابل مرحوم خسرو شکیبایی ایفای نقش کند.
۲۰.او در مورد محمد رضا گلزار می گوید:حقش بوده که به اینجا رسیده است!
۲۱.مصطفی زمانی از طرفداران علی دایی است و می گوید:او اسوه ی اراده است.
۲۲.هنوز در جایی اعلام نکرده که طرفدار آبی است یا طرفدار قرمز است؟!
۲۳.از طرفداران صدای محمد اصفهانی است و می گوید دوست دارد به کنسرتش برود و صدایی کم نظیر دارد.
۲۴.همیشه برای تیم ملی دعا می کند و می گوید امیدوارم به جام جهانی برویم.
۲۵.در مجالس اگر بگوید او بازیگر نقش یوسف است کسی حرفش را باور نمی کند چون چهره گریم شده اش با گریم نشده اش زمین تا آسمان فرق دارد.
۲۶.او اسب سوار و شمشیرباز خوبی است چرا که برای اجرای بسیاری از صحنه های سریال می بایست اسب سواری و شمشیر بازی کند و این دو حرفه را در مدت کوتاهی فرا گرفت.
۲۷.او به خاطر ایفای نقش یوسف دشمنان بسیاری را در این صنف که به نوعی رقبای او محسوب می شوند پیدا نموده است.
۲۸.به گفته برخی ها مصطفی زمانی در این سریال به توعی پارتی بازی کرده است و پسر عمه خود را که می گویند یکی از بازیگران نوجوان استان مازندران است را به کارگردان معرفی نمود تا پسر عمه مصطفی نقش نوجوانی یوسف را بازی کند.
۲۹.تحصیلات خود را در رشته مدیریت صنعتی گذرانده است.
۳۰.جهت تامین امرار معاش حسابدار یک شرکت خصوصی است.
۳۱.بیش از سینما رفتن به تلوزیون علاقه دارد.خودش می گوید:در مدت زمان عمرش ۴ بار بیشتر به سینما نرفته است.
۳۲.از بین بازیگران مرد سینما هنرمند محبوبش محمد رضا فروتن است و می گوید او الگوی خوبی برای هنر سینما و من است و همین طور از هدیه تهرانی به عنوان بهترین بازیگر زن نام می برد.
۳۳.حقوق او از ابتدا تا پایان سریال از قرار ماهی ۵۰۰ هزار تومان تعیین شد.
۳۴.اوایل سریال او آنقدر در فشارهای روحی قرار گرفت که ۲ بار استعفا داد.
۳۵.اولین بار که مصطفی جلوی دوربین رفته است ۸ بهمن ۱۳۸۳ ساعت ۱۱ صبح بوده است آن هم بازی در نقش یوسف در سکانسی که از تلوزیون هم پخش شد:سکانس شکنجه کردن یوسف به دستور بانو زلیخا که به قول خودش سخت ترین سکانس کارش در یوسف پیامبر بوده است.
۳۶.یکی از مشتریان پر و پا قرص سریال یوسف پیامبر است و بیشتر دوست دارد این سریال را تنها مشاهده کند.
۳۷.تنها در دو مجله با ژست و فیگور واقعی خودش عکس گرفته است و آنقدر از مطبوعات می ترسد که نکند حرفش را وارونه جلوه دهند.او با مجله رویش و مجله سینمای امروز حضوری مصاحبه کرده است و با مجله خانواده سبز تلفنی مصاحبه کرده است.بسیاری از مجلات عکس و مصاحبه های تکراری او را چاپ کردند زیرا او کم حرف است و از مطبوعات بیم دارد.
۳۸.او در مورد پوریا پورسرخ و شهرت یکباره اش اظهار نظری نکرده است.
۳۹.می گویند مجرد است و قصد ازدواج ندارد.
۴۰.ارادت خاصی به حضرت علی علیه السلام دارد و با استفاده از همین علاقه فرج الله سلحشور ٬ کارگردان این کار ٬ یکی از سکانس هایی که مصطفی نمی توانست آن را خوب بازی کند ٬ به بهترین نحو گرفت.برای سکانسی که یوسف به ماورا می رود و فرشتگان دور او می چرخند ٬ آقای سلحشور به مصطفی که نمی توانست این صحنه را خوب بازی کند ٬ گفت:گمان کن گناه زیاد کرده ای و حضرت علی حالا برای شفاعت تو آمده است ٬ چه می کنی؟مصطفی می گوید:با این جمله به هم ریختم و آن سکانس را خوب بازی کردم.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:43 - 0 تشکر 498903

نام : امین حیایی

تاریخ تولد: 19 خرداد 1349

محل تولد: محله قیطریه شهر تهران

شغل: بازیگر سینما و تلویزیون/ در موسیقی هم فعالیت میکند

تحصیلات: فارق التحصیل کامپیوتر

نام همسر: نیلوفر خوش خلق(بازیگر)

برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر(86)



بیوگرافی امین حیایی:

امین حیایی متولد ۱۹ خرداد ۱۳۴۹ در قیطریه تهران است او فرزند بزرگ خانواده است برادر کوچکتر او امید نام دارد که در کار های مربوط به موسیقی فعالیت میکندنام همسر او نیلوفر خوش خلق است و انها دارای یک پسر به نام دارا حیایی میباشند امین مادرش را تک ستاره ی زندگیش میداند وبه او علاقه ی شدیدی دارد مادرش معلم است وپدرش شغل ازاد دارد رنگ مورد علاقه ی او سبز است به بازی بازیگرانی نظیر ال پاچینو و عزت ...انتظامی علاقه دارد والیبال و موج سواری ورزش های مورد علاقه ی او هستندیک خواهر زاده به نام امیر علی دارد که او را بسیار دوست میدارد دایی امین نیز از نقاشان ایران محسوب میشود به قول رضا رشید پور (در برنامه ی عبور شیشه ای از همان بچگی نیز پولساز بوده است به این ترتیب که بچه های همسایگان را در پارکینگ منزل جمع می کرد وبا چوب وحلب وپارچه نمایش به راه می انداخت وپانتومیم اجرا می کرد در ضمن بلیط های این نمایش به گفته ی خودش دانه ای یک قران بوده است.



 اولین تجربه یسینمایی او دو همسفر به کارگردانی اصغر هاشمی است که ثریا قاسمی او را کشف و به این کارگردان معرفی نمود در ضمن امین حیایی زندگی هنری خود را مدیون اوست از سال ۱۳۷۰ وارد عرصه ی هنر شده است شروع کار طنز او با فیلم عروس خوش قدم است ۸ یا۹ سال است که هم گیتار می نوازد وهم میخواند نوازندگی را بیشتر از خوانندگی دوست دارد و در فیلم بوی بهشت بالاجبار نقش یک خواننده را بازی کرد تا به حال با پرویز پرستویی همبازی نشده است اما در سال ۱۳۷۳ در فیلم اپارتمان همبازی شد برای بازی در فیلم زن زیادی به کارگردانی تهمینه میلانی برنده ی سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد شدنقش مکمل عروس خوش قدم برای او کاندیداتوری جشن خانه ی سینما را برایش به ارمغان اورد وهم چنین نقش اصلی دختر ایرونی که با بازی روانش جایزه ی حافظ جشن دنیای تصویر را از ان خود کرد از نظر او زیاد بازی کردن اشکالی ندارد زیرا دوران اوج وسرحالی یک بازیگر چندان طولانی نیست پس بهتر است از این سال های طلایی نهایت استفاده را بکنی!می گوید سعی میکنم در هر فیلمی بهترین بازی ام را ارائه دهم تا فیلم در گیشه با فروش خوبی روبرو شود وخیلی به این موضوع که امین حیایی بازیگر بفروشی است اعتقاد ندارم (که البته این هم از فروتنی وتواضع ایشان است )می گوید از پیری نمی ترسم پیری هم جزئی از زندگی است و فکر میکنم دوران شیرینی باشد وکسانی که میخواهند پیری من را ببینند به فیلم شام عروسی مراحعه کنند امین می گوید کلاه پهلوی سریالی ماندگار خواهد شد زیرا تیم بازیگری ان حرفه ای وکارگردان توانمندی داردامین بیشتر اوقات وقت رفتن به سینما را ندارد ومنتظر می ماند تا سی دی انها به بازار بیاید البته سی دی مجاز فیلم ها و بعد ان فیلم ها را از تلویزیون منزل تماشا میکند ابتدا قرار بود امین حیایی نقش ناصر ملک را در فیلم قرمز بازی کند وحتی فیلم قرمز تا دو هفته با بازی او فیلمبرداری شداما سرانجام امین حیایی به دلیل بیماری از این فیلم کنار کشید و حدود ده سال بعد با فریدون جیرانی کارگردان فیلم قرمز در سه فیلم جداگانه ی ستاره ها کار کرد تابه امروز دو کاست با صدای خودش روانه ی بازار کرده است فروش میلیاردی اخراجی ها او را به یکی از پولساز ترین بازیگران مرد سینمای ایران تبدیل کرد می گوید اگر سی دی غیر مجاز اخراجی ها وارد بازار نمی شد این فیلم به راحتی در تهران سه میلیارد تومان می فروخت محمد رضا شریفی نیا از حضور او در بیشترفیلم های سینمایی استفاده میکندو جدیدترین همکاری مشترک انها در فیلم دایره ی زنگی به کارگردانی پریسا بخت اور است و...خیلی ها می گفتند او به درد بازیگری نمی خورد اما در حال حاضر حیایی یکی از گرانترین بازیگران سینمای ایران است که به خاطر پرکاری اش عملا به پر در امد ترین بازیگر سینمای ایران تبدیل شده است.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:43 - 0 تشکر 498907

بهمن قبادی در سال 1348 در شهر مرزی بانه كردستان به دنیا آمد. او چهارمین فرزند خانواده هفت نفری ‌شان است و اولین پسر خانواده. تا 12 سالگی در بانه زندگی كرد و بعد از آن جنگ‌ها و آشوب‌های منطقه او و خانواده‌اش را راهی سنندج ( مركز استان كردستان ) كرد.

تحصیلات متوسطه ‌اش را در سنندج به پایان برد و سال 1371 برای ادامه تحصیل در دانشگاه، به تهران آمد و در رشته فیلم‌ سازی در دانشگاه صدا و سیما مشغول به تحصیل شد، ولی دانشگاه را رها كرد و به انجام نرساند.

او معتقد است هر آنچه در سینما دارد حاصل تجربیاتی‌ست كه با ساختن فیلم های كوتاهش به دست آورده است.

قبادی در سال های پایانی دهه 60 به عكاسی هنری و صنعتی روی آورد. بی‌شك تاثیر عكاسی در نگاه او به جهان تصویر گرش انكار ناپذیر است. پس از آن، با ساخت فیلم‌های هشت میلی‌متری بهفیلم‌سازی روی آورد. حاصل آن دوران، تعدادی فیلم داستانی و مستند هشت میلی‌متری است. فیلمهای كوتاه قبادی از نیمه دهه 1370 مورد توجه قرار گرفتند و توانستند جوایز داخلی و خارجی متعددی رانصیب قبادی كنند.

با فیلم زندگی در مه، مسیر تازه‌ای در كارنامه او گشوده شد. این فیلم جوایز متعدد بین ‌المللی را بهدست آ ورده و عنوان ((پر افتخار ترین مستند تاریخ ایران)) را نیز به خود اختصاص داده است. وی باساخت فیلم بلند «زمانی برای مستی اسب ‌ها» به جرگه فیلم‌سازان حرفه‌ای پیوست.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:43 - 0 تشکر 498911

بیوگرافی:

متولد 13 دی 1348
مدرک تحصیلی: لیسانس بازیگری تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
فارغ التحصیل تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران. در دوران تحصیل در تئاترهای تجربی و دانشجویی بازی کرد و به تدریج در تئاترهای حرفه ای نیز حضور یافت.
در نهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم پرده آخر کاندید جایزه بهترین بازیگر نقش دوم زن شد و در دهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم دیگه چه خبر؟ از او تقدیر شد. در ضمن او در نوزدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم هفت پرده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن را از آن خود کرد. بازی او در فیلم از صمیم قلب یکی از بهترین بازی های او به حساب می آید.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:44 - 0 تشکر 498914

در سال 1361 متولد شده، در عالم بازیگری گرچه پرونده كاری‌اش تنها به چند كار محدود می‌شود اما همان چند كار كافی است تابیتا سحرخیز را به چهره شناخته شده‌ای تبدیل كند؛ مینای راه بی‌پایان، مهسای هم‌خانه و البته بیش از همه نغمه ادیب. او چنان در سریال ترانه مادری در نقش نغمه ادیب فرو رفته كه حتی اختلاف سنی‌اش با محسن افشانی چندان به چشم نمی‌آید. روزی را كه به محل فیلمبرداری این سریال رفته بودیم با بیتا سحرخیز نیز كه با خواهرش آمده بود گفتگویی انجام دادیم كه به دلیل معدود بودن صفحات در شماره پیش، طبق قولی كه داده بودیم در این شماره به چاپ می‌رسانیم. چطور به پروژه ترانـه مادری معرفی شدید؟ سحرخیز: از طریق سریال راه بی‌پایان. آقای سهیلی‌زاده (كارگردان) گویا بازی من در سریال راه بی‌پایان را دیده بودند و از همانجا مرا برای نقش «نغمه ادیب» انتخاب كردند. از سریال راه بی‌پایان تا سریال ترانه مادری یك سری هم به سینما زدید. سحرخیز: بله، در این مدت دو فیلم سینمایی انعكاس و هم‌خانه را بازی كردم. با وجود این‌كه سابقه كاری شما به چند كار محدود می‌شود اما در همین مدت تجربه‌های متفاوتی داشتید، این انتخاب شما بود یا... سحرخیز: به هر حال هر بازیگری دوست دارد نقش‌های متفاوتی را تجربه كند، كارهای دیگری هم به من پیشنهاد شده بود كه خودم از بین آنها، این چند نقش را انتخاب كردم، یعنی در بین انتخاب دیگران،نهایتاً خودم انتخاب كردم. نغمه ادیب را چگونه برای خودتان تعریف كردید؟ سحرخیز: هر وقت فیلمنامه‌ای به دستم می‌رسد، برای نقش پیشنهادی شناسنامه درست می‌كنم و سپس هر سوالی كه بدون جواب بماند با كارگردان مطرح می‌كنم، ضمن این‌كه در اجتماع هم كنجكاوهستم و به دنبال این‌گونه شخصیت‌ها می‌گردم تا بیشتر به نقش نزدیك شوم. تا حالا به این فكر نكردید كه سینما را انتخاب كنید و به پیشنهادات تلویزیونی پاسخ منفی بدهید؟ سحرخیز: فعلا سعی می‌كنم درست انتخاب كنم در هیچ زمینه‌ای گارد نمی‌گیرم. برای انتخاب كسب تجربه لازم است. شخصا به كدام یك علاقه داری؟ حضور در سینما یا تلویزیون... سحرخیز: طبعا مثل هر بازیگری سینما را بیشتر می‌پسندم. فكر نمی‌كنید ماندگاری در سیما بیشتر اتفاق می‌افتد؟ سحرخیز: ماندگاری به اثر بستگی دارد. تا پیش از ترانه مادری، همه مرا با مینای راه بی‌پایان می‌شناختند و پس از پخش ترانه مادری با نغمه ادیب... اما فراموش نكنید نقش‌های سینمایی ماندگار هم كم نداشتیم. شاید نقش‌هایی كه من در سینما بازی كردم مانند نقش‌های تلویزیونی اثر نداشته. بازیگری را از كجا آغاز كردید؟ سحرخیز: از كلاس‌های امین تارخ. و اولین تجربه... سحرخیز: فیلم سینمایی «فقط چشماتو ببند» به كارگردانی علیرضا امینی. فكر می‌كنم تجربه خوبی هم بوده... سحرخیز: خیلی خوب بود آن هم به دلیل بداهه‌گویی‌هایش، شب قبل از فیلمبرداری دیالوگ‌هایم را آماده می‌كردم. چند سال است كه بازی می‌كنید؟ سحرخیز: از سال 1384. پس خیلی زود به جایگاه امروز رسیدی؟ سحرخیز: بزنید به تخته، خیلی دویدم. برای انتخاب نقش چه ویژگی‌‌هایی را ملاك قرار می‌دهید؟ سحرخیز: بدون شك فیلمنامه و در كنار آن كارگردان و گروه همكار.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:46 - 0 تشکر 498918

محسن افشانی این مجری و بازیگر نوپا در یازدهم فروردین 1368 چشم به جهان گشود . رشته اش در دبیرستان ریاضی فیزیك بوده . به مهندسی شیمی و میكانیك خیلی علاقه داره . صاحب یك خواهر بزرگتر از خودش هست كه اگه كسی مزاحمش بشه مزاحم رو پودر می كنه !!! از كودكی دوست داشت بازیگر بشه ولی با دادن تستی سر از كار مجری گری در آورد.اولین برنامه اش در مجری گری آستانه بود بعد در برنامه های «ما دو تا»، «بوم سفید» و «سلام بهار» نیز به عنوان مجری ظاهر شده و در حرفه بازیگری در گاراگاهان و ترانه مادری حضور داشته. شیرین ترین خاطراتش رو اتفاقاتی می دونه كه در حین مجری گری زنده براش می افته. در وب نویسی هم دست داره و 2.5 سال نیمه كاره وب نویسی انجام داده .دوستانش از خطش خیلی تعریف می كنند.
حرفهای خصوصی :

تکیه کلام:عسیسم .شبیه پدر بزرگشه
خواننده مورد علاقه محسن:احسان خواجه امیری و محسن نامجو
بازیگر مورد علاقه : حامد بهداد
مجری مورد علاقه : رشید پور
بهترین فیلم : نقاب
وزن : 62
محل اقامت : تهران پارس
غذای مورد علاقه : كوكو سیزی
اغلب عصبانی نمی شه و اگه عصبانی بشه زمین و زمان به هم می دوزه
درس مورد علاقه : جغرافی
عدم تخصص : خانه داری
صدقه دادن را خیلی دوست دارد
تافل می خونه
ازبادمجان. پیاز. كدو.فلفل دلمه ای در غذا ها وواژه ی تكرار بدش میاد
خصوصیات اخلاقی : حسود و خواه البته مثبت
هنگام عصبانیت ایت الكرسی می خونه
رنگ مورد علاقه : قرمز
رنگ بهترین لباس : مشكی
ترس از رفیق بد داره
شغل پدر : چوب و دكوراسیون داخلی
بهتری سال زندگی اش:سال1393 كه پدرش قصد داره كت و شلوار دامادی تنش كنه
آخرین باری كه گریه كرده چند ماه پیش بوده .كنار جسم بی جان پدر بزرگش
به همسایه هاشون میگه خاله
ماشین : 206 مشكی گوشی: N95:cheshmak::gol:

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:46 - 0 تشکر 498924

نام: حمیده خیر آبادی (نادره)

تاریخ تولد: 1303



مادر ثریا قاسمی (بازیگر)

متولد 1303 در رشت.

دارای مدرك تحصیلی سیكل.

شروع فعالیت از سال 1326 باتئاتر فرهنگ.


امیر ارسلان نامدار (1334)

خروس بی محل (1340)

عروس فرنگی (1343)

ترانه های روستایی (1343)

لذت گناه (1343)

خوشگل خوشگلا (1344)

سه كار آگاه خصوصی (1344)

الماس 33 (1346)

ولگردها (1346)

دنیای پر امید (1348)

قصه شب یلدا (1349)

علی بی غم (1349)

رضا موتوری (1349)

طوقی (1349)

دزد و پاسبان (1349)

یك خوشگل و 1000 مشكل (1350)

كاكو (1350)

بابا شمل (1350)

كافر (1351)

شیر تو شیر (1351)

مهدی مشكی و شلوارك داغ (1351)

آب توبه (1352)

قصه شب (1352)

اوستا كریم نوكرتیم (1353)

عروس پابرهنه (1353)

ممل آمریكایی (1353)

مهدی فرنگی (1353)

صلوه ظهر (1353)

همسفر (1354)

پاشنه طلا (1354)

شاهرگ (1354)

مادر جونم عاشق شده (1355)

ماه عسل (1355)

كلك نزن خوشگله (1355)

همكلاس (1356)

خدا قوت (1356)

شب آفتابی (1356)

پیراك (1363)

شب شكن (1363)

مدرك جرم (1364)

خانه ابری (1365)

اجاره نشین ها (1365)

سایه های غم (1366)

هی جو (1367)

زرد قناری (1367)

ریحانه (1368)

بچه های طلاق (1368)

مادر (1368)

شب بیست و نهم (1368)

سایه خیال (1369)

در آرزوی ازدواج (1369)

علی وغول جنگل (1369)

جستجو در جزیره (1369)

بانو (1370)

جیب برها به بهشت نمی روند (1370)

گرگ های گرسنه (1370)

یك مرد یك خرس (1371)

تماس شیطانی (1371)

عیالوار (1371)

مریم و می تیل (1371)

هنر پیشه (1371)

راز چشمه سرخ (1371)

روز واقعه (1373)

بازی با مرگ (1373)

كلاه قرمزی و پسر خاله (1373)

تحفه هند (1373)

ماه مهربان (1374)

سلام به انتظار (1374)

مرد آفتابی (1374)

پاك باخته (1374)

روزی كه خواستگار آمد (1375)

سفر به خیر (1375)

بازیگر (1377)

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
چهارشنبه 18/5/1391 - 22:47 - 0 تشکر 498927

با شهادت بهروز پرستویی در ابتدای دفاع هشت‌ساله‌ ایران در برابر تجاوز رژیم بعث، پرستویی راه و روش حرفه‌ای‌اش عوض شد.

پرویز پرستویی اگر همان فوتبال را که از ترس گیر نیفتادن در دام اعتیاد به آن پناه آورده بود، ادامه می‌داد شاید الان یکی از پیشکسوتان عرصه فوتبال می‌شد.

شاید اگر در سال 49 وقتی که به عنوان دروازه‌بان تیم محله‌شان در نازی‌آباد درون دروازه قرار ‌گرفت، سر کلاس‌های بازیگری( پرویز احمدی‌نژاد) فقط شباهت اسمی است! در مرکز هنرهای نمایشی نازی‌آباد نمی‌رفت، هیچگاه فکرش را هم نمی‌کرد روزی سر از کلاس‌های بهرام بیضایی دربیاورد و بعد‌ها با گروه تئاتر کوچ و بهزاد فراهانی مسیر دیگری را برای خودش رقم بزند.

راه یافتن در کلاس‌های درس بیضایی آن هم در سن 17 سالگی، کم کم مقدمات ورود او به گروه نمایش کوچ را فراهم آورد.

پرویز که از کودکی علاقه زیادی به معرکه‌گیری برای دوستانش و اجرای نقش‌های مختلف داشت، در کوچه پس کوچه‌های دروازه غار وقتی از مدرسه تعطیل می‌شدند نیم ساعتی وقت دوستانش را می‌گرفت و برای آن‌ها نمایش اجرا می‌کرد. علاقه‌ بسیار زیادی به تعزیه خوانی داشت و بهترین خاطراتش به عزاداری‌های روزهای محرم ختم می‌شود.

شاید همین پیشینه‌اش بود که بهزاد فراهانی وقتی او را در جشنواره تئاتر شمال دید، به شیوه بازی او علاقه پیدا کرد و به گروه کوچ دعوتش کرد. « اولین بار که پرویز را دیدم در جشنواره تئاتر شمال بود، من یکی از اعضای هیات داوران بودم، در آنجا نمایشی دیدم که از بازی پرستویی خوشم آمد، او جایزه اول را برد، من در جمع چهارصد، پانصد نفر در هنگام اهدای جایزه به پرستویی، پشت تریبون گفتم: «من مطمئن هستم، این مرد اگر رشد درست و منطقی در عرصه داشته باشد و به درستی مطالعه کند، یکی از بازیگران بزرگ هنر ایران خواهد شد.» خیلی‌ها از من دلخور شدند، اما بعدها مشخص شد که پیش‌بینی‌ام درست بود.»

گروه تئاتر کوچ از معدود گروه‌های ماندگار در جمع اهالی تئاتر هست که تا امروز بدون هیچ کم و کاستی به فعالیت‌ خود ادامه داده است. پرویز پرستویی در دوره‌ای وارد این گروه شد که هم‌دوره‌ای‌های نام آشنایی در آینده از آن‌ها به جامعه‌ هنر معرفی شدند. عبدالرضا اکبری، مهدی میامی و مرتضی مسجدجامعی از جمله‌ آن‌ها هستند.

همکاری پرستویی با گروه کوچ به سال‌های انتهایی دهه‌ 50 و ابتدایی دهه‌ 60 مربوط می‌شود. جایی که آخرین اجراهای گروه به نمایش‌های «معدن» و «پتک» ختم می‌شود و با شهادت بهروز پرستویی در ابتدای دفاع هشت‌ساله‌ ایران در برابر تجاوز رژیم بعث، پرستویی راه و روش حرفه‌ای‌اش عوض شد و به سمت فیلم‌هایی رفت که در یک تسلسل منطقی در میانه‌های دهه‌ هفتاد به حاج‌کاظم رسید.

پرویز پرستویی راه دراز و سختی را از کوچه پس کوچه‌های نازی‌آباد تا «دیار عاشقان» طی کرد. او حتی در این مسیر تفکرات خود را هم پالایش داد تا گذرگاه دروازه غار برای او فقط حکم معرکه‌گیری برای هم‌سن‌وسالانش را نداشته باشد بلکه گذری باشد از پرویز تا پرستویی.

اگر آدم دنیا رو هم داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه هیچ فایده ای نداره
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.