• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
فرهنگ پایداری (بازدید: 895)
چهارشنبه 18/5/1391 - 1:3 -0 تشکر 496819
شهید حسین خرازی

شهید حسین خرازی (۱۳۳۶، اصفهان)، از فرماندهان جنگ ایران و عراق بود. وی در هشت اسفند ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج به مقام رفیع شهادت نائل شد.


Hosein-kharazi-010.jpg

چهارشنبه 18/5/1391 - 1:20 - 0 تشکر 496826

ولادت و کودکی


در سال ۱۳۳۶ در کوی کلم، از محله‌های فقیرنشین شهر اصفهان متولد شد. مذهبی بودن والدین از کودکی تاثیر زیادی در تربیت وی و ورود به محافل مذهبی داشت.

چهارشنبه 18/5/1391 - 1:20 - 0 تشکر 496827

فعالیت‌های قبل از انقلاب


در کنار گذران دوران تحصیل عمومی، به آموزش‌های دینی هم می‌پرداخت. به تدریج به مسائل سیاسی آشنایی پیدا کرد و بدان علاقمند شد. در این زمینه علاقه زیادی به مطالعه جزوات و کتب اسلامی داشت. در سال ۱۳۵۵ پس از اخذ دیپلم طبیعی به سربازی در مشهد اعزام شد. در آنجا فعالانه به تحصیل علوم قرآنی در مجامع مذهبی مبادرت داشت. پس از مدتی بالاجبار وی را به همراه عده‌ای دیگر به عملیات ظفار (عمان) فرستادند. وی این سفر را معصیت می‌دانست و نمازهایش را کامل می‌خواند. در سال ۱۳۵۷ به دنبال صدور فرمان خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگان‌ها و سربازخانه‌ها، او به همراه برادرش از خدمت سربازی فرار کردند. در این مدت، وی دائماً در پی فعالیت‌های انقلابی بود و با تشکل‌های انقلابی محل درتماس بود.

چهارشنبه 18/5/1391 - 1:21 - 0 تشکر 496828

پس از انقلاب تا شروع جنگ


کمیته انقلاب اسلامی


وی همراه با پیروزی انقلاب اسلامی، درگیر فعالیت در کمیته انقلاب اسلامی و مبارزه با ضد انقلاب داخلی بود. وی به خاطر روحیه نظامی و استعدادش در این زمینه مسؤولیت‌هایی را در اصفهان پذیرفت و با شروع فعالیت ضدانقلابیون در گنبد، مأموریتی به آن خطه داشت.


در کردستان


خرازی در اوج درگیری‌های کردستان به آنجا رفت، بعد از تسخیر کردن شهر سنندج (همراه با علی رضاییان فرمانده قرارگاه تاکتیکی حمزه)، در سمت فرماندهی گردان ضربت که از قوی‌ترین گردان‌های آن زمان محسوب می‌شد، وارد عمل شد. در تسخیر شهرهای دیگر کردستان از قبیل دیواندره، سقز، بانه، مریوان و سردشت نقش مؤثری ایفا نمود.

چهارشنبه 18/5/1391 - 1:22 - 0 تشکر 496829

جنگ ایران و عراق






عکسی از فرماندهان سپاه ایران در جنگ با عراق
ایستاده از راست: یحیی رحیم صفوی، احمد کاظمی
نشسته از راست حسین خرازی، مجید بقایی، محسن رضایی، حسن باقری، ناشناس




خرازی در شروع جنگ در کردستان حضور داشت. پس از یک سال فعالیت در کردستان راهی منطقه جنوب شد و به سمت فرمانده اولین خط دفاعی که مقابل عراقی‌ها در جاده آبادان-اهواز در منطقه دارخوین تشکیل شده بود و بعداً درمیان سربازان ایران، به «خط شیر» معروف شد؛ منصوب گشت. این خط نه ماه در برابر سربازان عراقی دفاع کرد، در حالی که از نظر تجهیزات جنگی و امکانات تدارکاتی در مضیقه بودند.


در عملیات شکست حصر آبادان، فرماندهی جبهه دارخوین را به عهده داشت و دو پل حفار و مارد را که عراقی‌ها با نصب آن دو پل بر روی رود کارون، آبادان را محاصره کرده بودند، به تصرف درآوردند.


خرازی در آزادسازی بستان مانور عملیاتی قوی‌ای را با دور زدن عراقی‌ها از چزابه و تپه‌های رملی و محاصره کردن آنها در شمال منطقه بستان انجام داد و پس از عملیات طریق‌القدس بود که تیپ امام حسین متشکل از رزمندگان اصفهان تشکیل شد. چیزی نگذشت که این یگان به لشکر ارتقاء یافت و خرازی به مقام فرماندهی آن رسید.


در عملیات فتح‌المبین نیروهای عراق را در جاده عین‌خوش حدود ۱۵ کیلومتر دور زد و آنها را غافلگیر نمود. یگان او در عملیات بیت‌المقدس جزو اولین لشگرهایی بود که از رود کارون عبور کرد و به جاده اهواز – خرمشهر رسید و در آزادسازی خرمشهر سهم به سزایی داشت.


پس از آن در عملیات مختلفی همچون رمضان، والفجر مقدماتی، والفجر ۴ و خیبر در سمت فرماندهی لشکر امام حسین شرکت داشت.


عملیات خیبر توام با صدمات و مشقات زیادی بود. عراقی‌ها، منطقه را با اقسامی از جنگ‌افزارها و بمبهای شیمیایی مورد حمله قرار داده بودند[نیازمند منبع] که خرازی حاضر به عقب‌نشینی و ترک موضع خود نشد، تا اینکه یک دست او در اثر اصابت ترکش قطع گردید و به عنوان مجروح به عقب فرستاده شد.


در عملیات والفجر ۸، لشکر امام حسین که تحت فرماندهی او بود به عنوان یگان عمل کننده‌ای قوی، لشکر گارد جمهوری عراق را تسلیم خود کرد و پیروزیهایی را در منطقه فاو و کارخانه نمک که از پیچیده‌ترین مناطق جنگی بود، کسب کرد.


وی فرماندهی عملیات کربلای ۵ را عهده‌دار بود. لشکر او در این عملیات با عبور از خاکریزهای هلالی که در پشت نهر جاسم از کنار اروندرود تا جنوب کانال ماهی ادامه داشت شکست سنگینی به عراقی‌ها وارد آورد. عبور از این نهر علاوه بر تثبیت مواضع فتح شده، عامل سقوط یکی از دژهای شرق بصره بود که در کنار هم قرار داشتند.
حسین خرازی سرانجام در روز ۸ اسفند ۱۳۶۵ در
عملیات کربلای ۵ کشته شد. این شهید در قطعه شهدای کربلای5 در منتهی الیه شمال غربی گلستان شهدا اصفهان دفن گردید. در طرفین قبرش دو قطعه سنگ یادبود از حاج رضا حبیب اللهی و مصطفی ردانی پور(که جنازه شان پیدا نشده) وجود دارد.

چهارشنبه 18/5/1391 - 1:23 - 0 تشکر 496830

از وصیت های شهید خرازی



همواره سعی‌مان این باشد که خاطره شهدا را در ذهنمان زنده نگه داریم و شهدا را به عنوان یک الگو در نظر داشته باشیم، که شهدا راهشان، راه انبیاست و پاسداران واقعی هستند که در این راه شهید شدند.... ما لشکر امام حسینیم، حسین‌وار هم باید بجنگیم، اگر بخواهیم قبر شش گوشه امام حسین(ع) را در آغوش بگیریم، جز این نباید کلامی و دعایی داشته باشیم که «الّهُمَّ اجعل مَحیایَ، مَحیا محمدّ و آلِ محمد و مَماتی، مَماتَ محمّد وَ آلِ محمد»

چهارشنبه 18/5/1391 - 1:24 - 0 تشکر 496832

نگارخانه تصاویر



    Hosein-kharazi-001.jpg




  • Hosein-kharazi-002.jpg







  • Hosein-kharazi-003.jpg







  • Hosein-kharazi-004.jpg







  • Hosein-kharazi-005.jpg







  • Hosein-kharazi-006.jpg







  • Hosein-kharazi-007.jpg







  • Hosein-kharazi-008.jpg







  • Hosein-kharazi-009.jpg







  • Hosein-kharazi-010.jpg







  • Hosein-kharazi-011.jpg







  • Hosein-kharazi-012.jpg







  • Hosein-kharazi-013.jpg







  • Hosein-kharazi-014.jpg




جمعه 20/5/1391 - 13:43 - 0 تشکر 502028

آسمان بهشت پهنه پروازش باد

جمعه 20/5/1391 - 22:1 - 0 تشکر 502723

سلام
خرازی یک انسان نمونه بود
 اگر خرازیها نبودند معلوم نبود که بر سر ما می آمد .
به نظر من خرازی و بقیه فرماندهان نمونه جنگ برای همین روزها آفریده شده اند از خداوند به خاطر این نعمت بزرگ ممنونیم..

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

شنبه 21/5/1391 - 15:41 - 0 تشکر 503912

شهید خرازی در کلام شهید آوینی


... وقتی از این کانال که سنگرهای دشمن را به یکدیگر پیوند می داده اند بگذری ، به « فرمانده » خواهی رسید ، به علمدار .


او را از آستین خالی دست راستش خواهی شناخت . چه می گویم چهره ریز نقش و خنده های دلنشینش نشانه ی بهتری است.





مواظب باش ، آن همه متواضع است که او را در میان همراهانش گم می کنی . اگر کسی او را نمی شناخت ، هرگز باور نمی کرد که با فرمانده لشکر مقدس امام حسین (ع) رو به رو است .


ما اهل دنیا ، از فرمانده لشکر ، همان تصویری را داریم که در فیلم های سینمایی دیده ایم . اما فرمانده های سپاه اسلام ، امروز همه آن معیار ها را در هم ریخته اند.


حاج حسین را ببین ، او را از آستین خالی دست راستش بشناس . جوانی خوشرو ، مهربان و صمیمی ، با اندامی نسبتا لاغر و سخت متواضع. آنان که درباره او سخن گفته اند بر دو خصلت بیش از خصائل وی تاکید کرده اند: شجاعت و تدبیر .


حضور حاج حسین در نزدیکی خط مقدم درگیری، بسیار شگفت انگیز بود . اما می دانستیم او کسی نیست که بیهوده دل به دریا بزند. عالم محضر خداست و حاج حسین کسی نبود که لحظه ای از این حضور ، غفلت داشته باشد . اخذ تدبیر درست ، مستلزم دسترسی به اطلاعات درست است. وقتی خبردار شدیم که دشمن با تمام نیرو ، اقدام به پاتک کرده ، سرّ وجود او را در خط مقدم دریافتیم.

یاران مردانه رفتند؛ اما هنوز تکبیر وفاداری‌شان از مناره‌های غیرت این دیار به گوش می‌رسد. یاران عاشقانه رفتند؛ اما هنوز لاله‌های سرخ دشت‌های این خاک به یمن آنان به پا ایستاده‌اند.

 انجمن فرهنگ پایداری


چهارشنبه 1/6/1391 - 11:36 - 0 تشکر 523140








شهید خرازی كلاغ پر رفت؛ نماینده اراك بسیجی را كتك زد!




آقای نماینده! همانگونه كه همواره خود را از نسل اول انقلاب میدانید و شاید در ذهن بسیاری از مردم، به دوستی و همسنگری با شهدا شهره هستید. بهتر است كمی هم به سیره شهدا عمل كنید!


به گزارش «نیمروز»، شهیدخرازی فرمانده لشكر 14 امام حسین (ع) به همراه همرزمانش از خط آمده بودند پادگان شهید ردانی پور ، دژبان او را نشناخته بود . از آنها كارت شناسایی می خواهد كه آنها همراه نداشتند . دژبان هم نامردی نكرده و آنها را سینه خیز می برد ، البته چون حاج حسین یك دست نداشته او را كلاغ پر می برد . در همین اثنا مسئول ژبانی می رسد و وقتی آنها را می بیند ، سیلی محكمی به گوش دژبان می زند كه احمق این فرمانده لشكر می باشد ؛ اما حاج حسین دژبان را كه به وظیفه اش عمل كرده بود ، تشویق و مسئولش را تنبیه می كند .



با وجود رفتار های این چنینی در میان شهدا و حتی بسیاری از مسئولین كنونی، در اقدامی تاسف برانگیز آقای «ع. ر» نماینده مجلس نهم هنگام ورود به محوطه مصلی بیت المقدس اراك با خادمین بسیجی مصلی درگیر و یكی از بسیجیان را مورد ضرب و شتم قرار داده است. 

به گزارش وبلاگ "محله انقلاب"، آقای "ر" كه قصد داشته برای اقامه نماز وارد مصلی بیت المقدس اراك شود، هنگام ورود به حیاط مصلی، به دلیل همراه نداشتن كارت وی‍ژه تردد با خودروی شخصی، مدتی در جلوی درب ورودی معطل شده تا خادمین بسیجی مصلی مراتب را با مسئولین مافوق خود هماهنگ نمایند كه در این لحظه وی به دلایل نامعلومی، به شدت عصبانی شده و شخصا اقدام به درگیری و ضرب و شتم یكی از خادمین بسیجی و افتخاری مصلی كرده است. 

 شدت عصبانیت و اقدام دون شأن و غیر منتظره  این نماینده مجلس موجب تعجب فراوان نمازگزاران و افرادی شد كه در صحنه حضور داشته و شاهد ماجرا بوده اند. شاید تعجب افراد به دلیل ناسازگاری اینگونه رفتارها با یك ماه عبادت و روزه داری می باشد. 

بر اساس اظهارات یكی از شاهدان این ماجرا نماینده مذكور پس از درگیری با بسیجیان با لحنی تند اظهار می دارد: "شما ... كرده اید... همه باید برای من خبردار بایستید... من وقتی به بیت .... هم می روم جلویم را نمی گیرند..."

به دنبال این اظهارات بسیجی مذكور اعلام می كند كه اینجا قانون خود را دارد و نیاز به هماهنگی است كه در این هنگام آقای نماینده سیلی جانانه ای به صورت وی می نوازد...

با این حال بسیجی یادشده در اقدامی بسیجی وار خویشتن داری كرده و مانع پاسخ سایرین به این نماینده می شود. در نهایت نماینده مذكور نیز با خودروی خود و با زیرپا گذاشتن مقررات، وارد مصلای اراك می شود.

البته طی 33 سال عمر انقلاب این اولین باری نیست كه بسیجیان عزیز به دلیل ادای تكلیف و در حال انجام وظیفه ای كه مسئولین استان به عهده آنها گذاشته اند، مظلومانه مورد ضرب و شتم و اهانت قرار می گیرند. این نماینده قبلا نیز سوابق مشابهی داشته است.

اقدام نماینده مذكور با واكنش اعتراضی بسیجیان استان مركزی همراه بوده است.

 انتظار می رود كه نمایندگانی كه خود مسئول قانون گذاری در كشور هستند، بیش از دیگران پایبندی شان را به قوانین و مقررات كشور نشان دهند و شان و حرمت بسیجیان را نگه دارند. و اندكی نیز سیره شهدایی همچون شهید خرازی را دستور كار خود قرار دهند!




اللهم عجل لولیک الفرج
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.