برنامه غذایی شیرخوار در ماه هشتم (دومین ماه شروع غذای كمكی)
دو هفته اول ماه هشتم
در این دو هفته ضمن ادامه برنامه قبل، زرده تخم مرغ به رژیم غذایی شیرخوار اضافه و دفعات تغذیه او ۵ بار در روز می شود.
تخم مرغ را در آب به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانند تا كاملا سفت شود، سپس زرده سفت شده را از سفیده آن جدا نموده و روز اول به اندازه یك نخود از زرده تخم مرغ را در كمی آب جوشیده یا شیر مادر نرم و حل كرده سپس به شیرخوار می دهند.
هرروز صبح همراه با فرنی زرده تخم مرغ را به تدریج اضافه می كنند تا ظرف ۱۰ روز به یك زرده كامل برسد. از آن به بعد یا هر روز نصف زرده تخم مرغ را همراه با ۳ قاشق مرباخوری فرنی (یا حریره) به كودك می دهند یا یك روز در میان یك زرده كامل تخم مرغ به او داده و روز بعد ۵ تا۶ قاشق مرباخوری فرنی یا حریره بادام داده می شود.