• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 521)
شنبه 14/5/1391 - 22:14 -0 تشکر 491334
استخوان‌های سالم با این خوراکی

استخوان‌های سالم با این خوراکی

محققان سوئیسی در تحقیقات جدید خود دریافتند كه مصرف پیاز از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.
 

محققان دانشگاه برن در سوئیس براساس تحقیقات خود گفتند كه مصرف مداوم پیاز برای پیشگیری از ابتلا به پوكی استخوان بوی‍ژه در زنان سالمند مفید است. آنها در جریان آزمایش‌ها دریافتند كه یك تركیب طبیعی موجود در پیاز نقش موثری در تقویت استخوان و كاهش خطر ابتلای آن پوكی ایفا می‌كند.

به گفته پژوهشگران مصرف نصف یك پیاز متوسط در روز از مقدار كلسترول بد خون به میزان 30 درصد می‌كاهد و به جای آن كلسترول خوب را افزایش می‌دهد. پیاز سرشار از ویتامین C، كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیك، مقدار كمی آهن، مس، روی و انواع و یتامین‌های B است.

 پیاز تاثیر شفابخشی روی قلب دارد و یكی از مهم‌ترین خواص آن به شمار می‌رود. همچنین فشار خون و قندخون را تنظیم می‌كند و مانند سیر، یك آنتی ‌بیوتیك طبیعی و قوی است و طیف وسیعی از عفونت‌ها و میكروب‌ های بیماری‌زا از اسهال گرفته تا بیماری سل را درمان می‌كند.

 
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ

اولین مدرسه عشق که تأســـیس شده 

درس عشق علی و فاطمه تدریس شده

گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه از عـلــی

اولـین کلمه که آمـوختن علـی بود علـی

شنبه 14/5/1391 - 22:36 - 0 تشکر 491390

استخوان های قوی با خشکبار و دانه‌ها
خشکبار (میوه‌های آجیلی یا فندقی مانند گردو و فندق) و دانه‌ها می‌توانند به طرق مختلف سلامت استخوان را تقویت کنند. گردو و دانه بزرک یا کتان سرشار از اسید‌های چرب امگا – 3 است. بادام زمینی و بادام‌درختی حاوی پتاسیم هستند که از بدن ما در برابر از دست رفتن کلسیم در ادرار محافظت می‌کند. خشکبار شامل پروتیین و دیگر مواد مغذی هم می‌باشد که در تولید استخوان‌های قوی نقشی حمایت‌کننده دارند.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:36 - 0 تشکر 491392

ماهی سالمون تقویت کننده استخوان
ماهی آزاد (سالمون) ماهی آزاد و دیگر انواع ماهیان چرب گروهی از مواد مغذی تقویت‌کننده استخوان را تأمین می‌کنند، حاوی کلسیم و همچنین ویتامین D هستند (که ویتامین D، و به جذب کلسیم کمک می‌کند)، و همچنین دارای مقدار زیادی اسید‌های چرب امگا – 3 می‌باشند. محققان نشان داده‌اند با استفاده از مکمل‌های روغن ماهی میزان از دست رفتن استخوان در افراد مسن کاهش می‌یابد و امکان دارد از استئوپوروز (پوکی استخوان ) جلوگیری شود.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:36 - 0 تشکر 491393

غذا‌های تهیه شده از سویا نیز مفید است
در نصف فنجان پنیرسویا که با کلسیم تقویت (غنی‌سازی) شده باشد تا 861 میلی گرم کلسیم وجود دارد، اما کلسیم تنها ماده معدنی نیست که باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که مواد شیمیایی گیاهی به نام ایسوفلاون‌ها (isoflavones) هم باعث تقویت تراکم استخوان می‌شوند. ایسوفلاون‌ها به مقدار زیاد در غذا‌هایی مانند پنیر سویا وجود دارند، و به نظر می‌آید تأثیری شبیه به استروژن بر استخوان‌ها داشته باشند. این امر باعث می‌شود سویا در دفع نمودن یا دور کردن بیماری استخوان در زنان یائسه مفید باشد.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:40 - 0 تشکر 491396


غذا‌های تقویت (غنی‌سازی) شده بخورید
اگر به لبنیات، ساردین، و سبزیجات برگی علاقه ندارید، می‌توانید مواد غذایی تقویت شده مصرف کنید. اینها فرآورده‌هایی هستند که به‌طور طبیعی حاوی کلسیم نیستند اما مقادیر متفاوتی از این ماده معدنی ضروری به آنها اضافه شده است. خوردن غذا‌های مخصوص صبحانه آغازی عالی برای تأمین کلسیم است، در آب پرتقال تقویت شده تا 240 میلی‌گرم کلسیم وجود دارد، و در یک فنجان ذرت تقویت شده تا 1000 میلی گرم کلسیم موجود است. برای اطلاع از کلسیم موجود در این فرآورده‌ها، برچسب غذایی روی بسته‌بندی آنها را بخوانید.






وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:40 - 0 تشکر 491398

تعجب نکنید سبزیجات هم کلسیم دارند!
شاید از دانستن این مطلب تعجب کنیم که بسیاری از سبزیجات حاوی مقدار زیادی کلسیم هستند. باید به دنبال مصرف سبزیجات برگی به رنگ سبز تیره مانند کلم چینی (که در تصویر می‌بینید) و کلم پیچ باشیم. نوعی کلم پیچ ساقه‌دار با برگ‌های صاف و برگ شلغم، هم حاوی مقدار زیادی کلسیم می‌باشد. در یک فنجان برگ شلغم پخته و قطعه قطعه شده تقریباً 200 میلی‌گرم کلسیم وجود دارد.




وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:43 - 0 تشکر 491409

ساردین یک منبع عالی کلسیم
شیر و لبنیات تنها منابع کلسیم نیستند. یکی دیگر از منابع عالی کلسیم ماهی ساردین است. استخوان‌های کوچک ماهی ساردین چیزی است که ما برای افزایش توده استخوان بدن خود به آنها احتیاج داریم. با خوردن سه اونس (85 گرم) کنسرو ماهی ساردین، مقدار کلسیمی‌که جذب بدن می‌شود اندکی بیشتر از کلسیم موجود در یک فنجان شیر است.




وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:43 - 0 تشکر 491410

ساردین یک منبع عالی کلسیم
شیر و لبنیات تنها منابع کلسیم نیستند. یکی دیگر از منابع عالی کلسیم ماهی ساردین است. استخوان‌های کوچک ماهی ساردین چیزی است که ما برای افزایش توده استخوان بدن خود به آنها احتیاج داریم. با خوردن سه اونس (85 گرم) کنسرو ماهی ساردین، مقدار کلسیمی‌که جذب بدن می‌شود اندکی بیشتر از کلسیم موجود در یک فنجان شیر است.




وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:43 - 0 تشکر 491412

اگر شیر دوست ندارید ماست و پنیر بخورید
اگر شخصی شیر دوست ندارد، می‌تواند به‌جای آن ماست بخورد، زیرا یک فنجان ماست دست‌کم به اندازه یک فنجان 8 اونسی کلسیم دارد. و محتوای کلسیم یک اونس (28.35 گرم) پنیر سوئیسی تقریباً به همین اندازه است. حتی اگر بدن شخصی نتواند لاکتوز را تحمل کند، می‌تواند از ماست و پنیر سفت استفاده کند، زیرا آنها حاوی مقدار کمی لاکتوز می‌باشند، یا چنین شخصی می‌تواند لبنیاتی را امتحان کند که مقدار لاکتوز آنها را کاهش داده‌اند یا عاری از لاکتوز می‌باشند. حذف لاکتوز از شیر و لبنیات بر موجودی کلسیم آنها تأثیر نمی‌گذارد.

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 14/5/1391 - 22:44 - 0 تشکر 491415

در افراد جوان و بالغ، استخوان‌ها قوی باقی می‌مانند. با رسیدن به میانسالی، استخوان‌ها کم‌کم پوک می‌شوند. در زنان، این فرآیند پس از یائسگی سرعت می‌گیرد، اما راه‌هایی برای متوقف نمودن این پوک شدن استخوان وجود دارد. یکی از بهترین خطوط دفاعی بدن در برابر پوکی استخوان این است که ار رژیم‌غذایی استفاده نمود، یعنی اینکه با خوردن غذا‌های مناسب می‌توان به بیشترین توده استخوان ممکن دست یافت و تراکم استخوان را در تمام سنین افزایش داد.


آیا شیر مصرف می‌کنید؟

کلسیم مهمترین چیز لازم برای داشتن استخوان محکم است. افراد بالغ تا سن 50 ساله به روزی 1000 میلی گرم کلسیم احتیاج دارند. از سن 51 سالگی به بعد، زنان روزی 1200 میلی گرم کلسیم مصرف کنند، و هنگامی‌که به سن 71 سالگی می‌رسند باید این مقدار کلسیم دریافتی را باز هم افزایش دهند. بهترین منبع کلسیم بدون شک شیر است. یک فنجان 8 اونسی (تقریباً 237 میلی‌لیتری) شیر چربی گرفته، کم‌‌چرب، یا چربی نگرفته، دارای 300 میلی‌گرم کلسیم است.




وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.