اگر میخواهید برنامه غذاییتان مورد تایید متخصصان تغذیه باشد باید حتماً سالاد نیز در رژیم غذایی روزانهتان وجود داشته باشد ...
البته نه هر نوع سالادی. جالب است بدانید که کلمه سالاد (salade) فرانسوی و از ریشه لاتین کلمه (salata) به معنی شور و نمک اندود شده است.
در میان ایرانیها، ترکیب چند سبزی خام خرد و طعمدارشده با انواع چاشنیها سالاد نامیده میشود که یا قبل از غذا، یا بعد از غذا یا به جای غذا میل میشود.
گفتیم که خوردن هر نوع سالادی را به شما توصیه نمیکنیم، میپرسید چرا؟ بهتر است که این مطلب را به دقت مطالعه کنید.
4 دلیل برای سالاد خوردن
1. دریافت فیبر مورد نیاز: خوردن سالاد راهی برای تأمین فیبر مورد نیاز بدن است زیرا از مواد غذاییای تشکیل شده که از منابع عالی فیبر هستند. فراموش نکنید که رژیم غذایی سرشار از فیبر، کلسترول خون را کاهش میدهد و از بروز یبوست پیشگیری میکند.
2. بهرهمندی از خواص انواع میوهها و سبزیها: تهیه سالاد با انواع میوهها و سبزیهای تازه، روشی برای مصرف هر چه بیشتر انواع مختلف این گروههای غذایی و برخورداری از ارزش تغذیهای تمام آنهاست.
3. دریافت کالری کمتر و داشتن حس سیری بیشتر: نتایج مطالعهها نشان دادهاند با خوردن 3 لیوان سالاد که تقریباً 100 کیلوکالری انرژی دارد، انرژی دریافتی به میزان قابلملاحظهای (معادل 55 کیلوکالری در هر وعده) کاهش مییابد و به این ترتیب فرد احساس سیری میکند و میتواند در پیروی از رژیم کاهش وزنش موفق عمل کند.
4. دریافت چربیهای مفید: با افزودن کمی روغن زیتون، آووکادو یا چند عدد مغز خام میتوان به راحتی اسیدهای چرب مفید و ضروری را دریافت کرد که این کار با خوردن سالاد به آسانی امکانپذیر خواهد بود.
به اندازه مصرف روزانه سالاد تهیه کنید، یادتان باشد که سبزیهای خردشده با ماندن در یخچال به مرور زمان ارزش تغذیهای خود را از دست خواهند داد