بهداشت و سلامت (بازدید: 143)
دوشنبه 2/5/1391 - 17:15 -0 تشکر 477772
خوراكی هایی كه بوی سیر را از بین میبرند

زمانی كه با خوردن غذاهایی حاوی سیر، پیاز یا ادویه كاری دهان بدبو می شود، باید از خوشبوكننده های دهان استفاده كرد و البته این كار را به كرات انجام داد، یعنی تقریبا هر نیم تا یك ساعت یك بار تا زمانی كه ماده غذایی مقصر از جریان خون پاك شود كه معمولا این روند حدود 24 ساعت به طول می انجامد.

در این میان مسواك زدن هم كمك می كند اما نمی توان مسواك را همیشه در دهان نگه داشت، یكی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراكی ها پس ازغذاهای بودار است. این فهرستی از موادغذایی است كه می تواند به شما كمك كند تا بر این مشكل خودتان غلبه كنید.


دوشنبه 2/5/1391 - 17:16 - 0 تشکر 477773

انواع توت و البته خربزه، هندوانه، پرتقال و سایر میوه های سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میكروب مولد بوی بد دهان می شوند. صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن، پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان كنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید

شنبه 7/5/1391 - 0:25 - 0 تشکر 482408

 1) لیمو: خوردن یك قاچ لیمو معجزه می كند. می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده كنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نبات های لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت كه همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.


شنبه 7/5/1391 - 0:26 - 0 تشکر 482409

2) جعفری یا سایر چاشنی های سبز: وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید، كنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند كه در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن می شود كه حس تازگی به دهان می دهد. ریحان و رزماری (اكلیل كوهی) اثری مشابه دارند.


شنبه 7/5/1391 - 0:26 - 0 تشکر 482410

3) سیب: علاوه بر سیب می توان به گلابی و هویج هم اشاره كرد. این خوراكی ها دارای فیبر زیادی هستند كه جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یك اسكراب دهان را تمیز می كند.


شنبه 7/5/1391 - 0:26 - 0 تشکر 482412

4) ادویه های قابل جویدن: تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه كنید. به میزان مساوی از هر یك داخل یك كاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری كنار نمك و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه كاری یا نوشیدن قهوه می شود.


شنبه 7/5/1391 - 0:27 - 0 تشکر 482413

5) برگ نعناع یا چوب دارچین: هر یك از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می كند. علاوه بر آن، وجود یك سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میكروب دهانی مبارزه می كند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. اگر از طرفداران پروپاقرص آدامس هستید، از انواع حاوی زایلیتول استفاده كنید كه مانع پوسیدگی دهان نیز می شوند. رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان می دهد.

شنبه 7/5/1391 - 0:27 - 0 تشکر 482414

6) انواع توت و ماست: گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمی توان از آنها چشم پوشید اما می توان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت. خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را كاهش می دهد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.
  • وبگردی