• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
ورزش و تندرستی (بازدید: 1215)
دوشنبه 2/5/1391 - 14:0 -0 تشکر 477459
ورزش و فواید آن

ورزشی برای کاهش وزن و اتمام حس اضطراب 

علاوه بر آنکه ورزش می تواند در کاهش وزن و خوش اندام شدن تاثیر فراوانی داشته باشد کمک بسیار خوبی است تا بتوان مصرف الکل و سیگار را کم کرد، اضطراب را کاهش داد و انرژی رابالا برد.اما چطور؟


1.کاهش وزن :
ورزش از طریق تقویت و نیرومندسازی سیستم قلب ، هماهنگ سازی ماهیچه ها و تقویت سلامت بدن به طور کلی در کاهش وزن و لاغر شدن نقش بسیار زیادی دارد.

2.افزایش انرژی :
ورزش انرژی را افزایش می دهد.هرچند این موضوع کمی عجبیب است اما واقعیت دارد.خسته شدن در طول ورزش ،ورزشی که درآن عرق فراوانی ریخته شود و ماهیچه ها به درد آیند آن هم در روز، ذهن و جسم شما را انرژی می بخشد.افرادی که ورزش می کنند در طول روز انرژی بیشتری دارند، آن هم به شرایطی که به جای چرت زدن صبح بسیار زود از خواب بلند شوند و به مدت 60 دقیقه ورزش همراه با تعریق داشته باشند.

3.قطع استعمال سیگار :
ورزش وسیله ایست برای قطع مصرف سیگار.چطور؟ زمانی که ورزش می کنید متوجه می شوید تنفس برایتان بسی دشوار است، این واقعه تاثیر استعمال سیگار را نشان میدهد.پس می توان ورزش را به عنوان زنگ هوشیاری تلقی کرد.

4.کاهش مصرف الکل :
بعداز آنکه یک شب کامل به حالت خمر سپری شود جداشدن از رخت خواب و پوشیدن کتانی برای ورزش کردن کار دشواری به نظر می رسد.درحالی سر گیج می رود بدن خواب بیشتری را طلب می کند.اما اگر به هر زحمتی بدن برای انجام ورزش آماده شود برای انجام آن مداومت خواهد کرد. بعد از 10 دقیقه ورزش کردن زمانی که ضربان قلب افزایش پیدا می کند، خون در رگ ها به جریان می افتد و عمل تعریق صورت می گیرد،بوی بد الکل که از شب قبل ایجاد شده از حفره های موجود روی پوست خارج می شود و بدن ازتمامی آلودگی ها زدوده می شود.بعد از یک ساعت ورزش کردن بدن به حالت هوشیاری می رسد.(اگر ذهن هنوز خواب آلود باشد این حس ، گاهی پیش می آید، کمی عجیب است ).تمایل به داشتن چنین حسی ولاغر شدن و هماهنگ شدن عضلات باعث می شود که افراد به خودشان این اجازه را ندهد تا با شرکت در محافل شبانه داشتن این حس خوب در صبح گاه رااز دست دهند.(می توان فهمید که این حس چقدر خوب است در حالی که پف نکرده و خماری وجود ندارد.)

5.کاهش اضطراب :
علاوه بر اینها با دانستن آنکه ورزش می کنیم تا حال بهتری داشته باشیم حس اعتماد و اعتبار به نفس را به وجود می آورد .درهرجلسه ورزش کردن به بخشی از هدفمان میرسیم.ورزش با انجام انفعالات شیمیایی به شما آرامش می بخشد.زمانی که ورزش می کنید خون با سرعت بیشتری در رگ ها حرکت می کند ، تنفس عمیقتر، تمیزتر و سم زدوده ترخواهد بود و مغز آندورفین ،این ماده طبیعی نشاط آور را آزاد می کند .این ماده نشاط آور به دونده ی سریع معروف است .ورزش این ماده را مدت زمانی بیشتری در بدن نگه می دارد .بعضی از ورزشکاران این نشاط را تا حدود 48 ساعت بعد از ورزش در بدنشان حس می کنند.

در اخر می توان گفت که این شما هستید که می توانید برای سال جدید مقاصدی تعیین کنید. فریبکاری به خودتان بر می گردد. چون از شکست می ترسید جلوی موفقیت های خود را نگیرید.تنها کسی که با شما رقابت می کند خود شماست.پس به خودتان ثابت کنید که میتوانید این کاررا انجام دهید.

دوشنبه 2/5/1391 - 14:4 - 0 تشکر 477462

ورزش و بیماری های ریوی و قلبی 

به قلبتان ورزش هدیه دهید

تعداد زیادی از افراد جامعه از بیماری های مزمنی مانند دیابت، آسم، بیماری های قلبی – عروقی و … كه گاه سال های متمادی طول می كشد، رنج می برند. 

فعالیت فیزیكی و ورزش می تواند نقش بسیار مهمی را در زندگی و بهبود وضعیت بالینی این افراد داشته باشد و احساس خوبی از حفظ سلامتی را در آنها ایجاد كند. در برخی موارد حتی ورزش می تواند، موجب تأخیر در پیشرفت این بیماری های زمینه ای شود. 

ورزش و بیماری های انسداد ریوی
به هر نوع مشكل ریوی كه به تدریج سبب اشكال در تنفس فرد شود، بیماری انسداد ریوی گفته می شود. برخی بیماری های زمینه ای كه سبب اشكال انسداد راه های ریوی می شوند، عبارتند از: برونشیت مزمن، (التهاب مزمن راه های تنفسی)، برونشكتازی (اتساع غیرقابل برگشت راه های تنفسی)، آمفیزم (بیماری‌ مزمن‌ ریه‌ كه‌ طی‌ آن‌ كیسه‌های‌ هوایی‌ در ریه‌ بیش‌ از اندازه‌ گشاد می‌ شوند )، آسم و سایر بیماری هایی كه سبب تنگی و اسپاسم راه های هوایی می شوند.

برنامه های ورزشی برای بیماران ریوی
ورزش و فعالیت فیزیكی مناسب می تواند، سبب بهبود عملكرد ریوی شود و كم كم احساس بهبود و افزایش قوا را در بیمار ایجاد كند، با این وجود، برای هر فرد باید به طور جداگانه برنامه ی ورزشی مناسبی ارائه شود. یك پزشك باید بیمار را معاینه كند و شیوه ی صحیح نفس كشیدن و افزایش ظرفیت تنفسی را به او بیاموزد. ابتدا بیمار باید با لب های بسته تمرین كند، تا بازدم عمیق و فعال انجام دهد و شیوه ی حبس كردن نفس و افزایش ظرفیت تنفسی را یاد بگیرد. این تكنیك سبب می شود، تا عضله ی دیافراگم و سایر عضلات فرعی تنفس تقویت شوند. وقتی كه این باز توانی تنفسی به حد قابل قبولی رسید، یك برنامه ی پیاده روی می تواند، ظرفیت تنفسی و سلامت عمومی بیمار را بهبود ببخشد، ولی این اقدامات حتما باید زیر نظر پزشك انجام شود.

بیماری های قلبی و ورزش
شایع ترین انواع بیماری های قلبی، بیماری شریان كرونری و تصلب شرایین (سفت شدن عروق) است. سه عامل خطر مهم برای ایجاد بیماری قلبی عبارتند از:

- افزایش فشار خون

- چاقی

- كم تحركی

ورزش نقش مهمی در كنترل فشار خون و كاهش وزن دارد، بنابراین در بهبود بیماری های قلبی نقش مهمی را ایفا می كند كه برخی فواید آن عبارتند از:

1) افزایش خون رسانی به قلب

2) افزایش خون رسانی به شریان های كرونری

3) افزایش قدرت عضلانی پمپ قلبی

4) ورزش به طور غیرمستقیم سبب كاهش تحریك پذیری الكتریكی قلب می شود، در نتیجه از ایجاد ریتم های نامنظم قلبی كه گاه تهدید كننده ی حیات هستند و در اثر تحریك شدن بیش از حد قلب ایجاد می شوند، پیشگیری می كند.

5) ورزش ایجاد تصلب شرایین را به تأخیر می اندازد و اگر چه این تاثیر مفید در تمام گروه های سنی كه فعالیت ورزشی می كنند، رخ می دهد، افراد بالای 90 سال بیشترین فایده را از این خاصیت مهم ورزشی می برند.

دوشنبه 2/5/1391 - 14:15 - 0 تشکر 477479

 ورزش و سلامتی قلب 

مهم نیست که چقدر به رژیم غذاییتان توجه دارید، اگر ورزش نکنید حتماً در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار می گیرید.

ورزش نکردن یکی از بدترین عوامل ابتلا به بیماری های قلبی هم در زنان و هم در مردان است، درحالیکه 7 نفر از هر 10 نفر از افراد بزرگسال ورزش نمی کنند.

برای ورزش کردن لازم نیست حتماً بروید و در باشگاه محل ثبت نام کنید: کمی هم فعالیت جسمیتان را بالا ببرید، کلی به نفعتان خواهد بود.

به ورزش باید به عنوان یک فعالیت روزانه نگاه کنید. هرچه بیشتر ورزش کنید، وضعیت تناسب اندامتان بهتر شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی نیز در شما پایین می آید

دوشنبه 2/5/1391 - 14:20 - 0 تشکر 477486

بهترین زمان برای دویدن چه زمانی است؟
اما در نهایت، انتخاب ِ بهترین زمان همیشه با شماست، یعنی شما هستید که مناسب ترین زمان را برای دویدن تشخیص می‌دهید و آن را برمی‌گزینید.

هر شرایطی فواید و مضرات خاص خودش را دارد. این شما هستید که با توجه به تمایلات و امکانات تان، مناسب ترین زمان را انتخاب می‌کنید. اما فراموش نکنید که هدف اصلی چیزی نیست جز چند بار دویدن در هفته به طور منظم (اگر ورزش دیگری انجام نمی‌دهید، ایده آل ترین میزان دویدن، 3 بار در هفته است).

دویدن صبحگاهی
اگر صبح بدوید این فرصت را دارید که دوش بگیرید، لباس های تان را عوض کنید. این انتخاب را دارید که قبل یا بعد از دویدن صبحانه بخوید. مسلماً صبح، زمانی است که بیشتر از اوقات دیگر روز سرحال هستید.

در نهایت، دویدن صبحگاهی خواب شب تان را مختل نخواهد کرد. در واقع، دویدن در غروب همیشه مشکلات خواب را به دنبال دارد (به دلیل فعالیت، زمانی برای پایین آمدن ضربان قلب مورد نیاز است).

اما بدن صبح خیلی زود هنوز کامل از خواب بیدار نشده، بنابراین باید صبح بدن را خوب اداره کرد و نباید خیلی به آن فشار آورد. انجام حرکات کششی قبل از شروع دویدن باعث انعطاف پذیری عضلانی و مانع از بروز هر گونه مشکلی می‌شود. این ورزش اگر یک روز بی تحرک پشت میز کار را به دنبال داشته باشد، احتمال کوفتگی را بالا می‌برد. در نهایت، اگر صبح ها می‌دوید باید به تنهایی صبحانه بخورید و حواس تان باشد که دیر به سرکار نرسید

یک توصیه، تا جایی که برای تان ممکن است دو صبحگاهی را به تأخیر بیاندازید؛ بهترین زمان بین ساعات 11-10 است.

دویدن در ظهر
دما و توانایی های بدن در این زمان در بهترین شرایط هستند. ظهر زمان بسیار مناسبی برای انجام کارهایی است که نیاز به سرعت دارد. احیای بدن در وسط روز بسیار خوب اتفاق می‌افتد و احتمال اختلال در خواب وجود ندارد. در نهایت، کار بعد از ظهرتان با کیفیت بسیار بالایی انجام خواهد شد.

توجه، شما باید تغذیۀ مناسبی داشته باشید و همان طور که می‌دانید صبحانه مهم ترین وعدۀ غذایی است (از نوع صبحانه های امریکایی). ضمناً شما باید 30 دقیقه قبل از دویدن میان وعده (غلات، میوه های خشک) هم میل کنید، البته در این وعده باید از خوردن بیش از حد مواد قندی اجتناب شود. و در نهایت ناهار تان هم باید متعادل باشد.

یک توصیه: خوب برنامه ریزی کنید زیرا با توجه به زمان دویدن تان باید یک سری از مسائل را در نظر داشته باشید، از جمله صبحانه، میان و عده و نهار، ساک ورزشی تان، تعویض لباس و دوش گرفتن.

دویدن در هنگام غروب
غروب هم زمان بسیار خوبی برای دویدن و انجام کارهای سرعتی است به حدی که احیای بدن بسیار عالی انجام خواهد شد. شما بیشترین انرژی ممکن را 5 ساعت بعد از یک ناهار سرشار از کربوهیدرات یا 3 ساعت بعد از عصرانه در اختیار خواهید داشت. بهترین کار این است بعد از یک روز کاری استراحت کنید و هنگام غروب با یک گروه یا در باشگاه ورزشی بدوید.

انجام فعالیت های شبانه احتمال مشکلات خواب را با خود به دنبال خواهد داشت. توجه، ممکن است کارتان بیش از حد طول بکشید و برنامۀ دوتان کنسل شود. خستگی روزانه هم ممکن است مانع از دویدن شما گردد. در نهایت، باید برنامۀ ورزشی تان را با خانواده تان هم هماهنگ کنید زیرا انجام فعالیت های ورزشی بازگشت شما به خانه را به تأخیر خواهد انداخت.

دوشنبه 2/5/1391 - 14:30 - 0 تشکر 477506

نرمش ها علاوه بر آماده سازی بدن برای ورزش و فعالیت های روزمره در سیستم های داخلی نیز تاثیر مثبت دارند

نرمش به مجموعه ای از فعالیت ها گفته می شود که به منظور آماده سازی بدن برای فعالیت های ورزشی و یا کارهای روزانه انجام می شود و شکل آن بسته به کار انجام شده باید تغییر کند.
هر ورزش یا فعالیتی بخش هایی از عضلات و اندام های انسان را به کار می گیرد و انجام نرمش با هدف ایجاد آمادگی برای آن هاست.
نرمش ها قالب های متفاوتی دارند و افراد نیز با توجه به شرایطی فیزیکی خود از یک یا چند نرمش بهره می برند. البته این بهره برداری چنانچه با علم و آگاهی یا با تجربه به استفاده از نرمش ها باشد اثرات بهتری بر روی بدن فرد دارد و متاسفانه اغلب افراد توجه جدی و لازمی به این مسئله ندارند و تنها به حرکت دادن اعضای اصلی درگیر در فعالیت ورزشی یا کاری خود مبادرت می کنند.
این اشتباه منجر به ضایعاتی برای افراد می شود که به مرور زمان و بالا رفتن سن اثرات خود را آشکار می کند. از آنجا که هدف اصلی در این نوشتار بیان ارتباط نرمش ها با فعالیت سیستم های اندام داخلی بدن است از بیان ضایعات و صدمات ناشی از درست نرمش نکردن گذر و آن را به مقاله ای دیگر واگذار می کنم.
بطور کلی نرمش ها را می توان در قالب های افزایش حرارت بدن (اصطلاحا گرم کردن)، کششی، قدرتی و آرامشی (ذهنی-فکری یا ریلکسیشن) تقسیم بندی کرد.
در نرمش های گرم کردنی فرد با حرکات ساده و تحرک بدن به افزایش ضربان قلب و گردش سریعتر خون کمک می کند و با این حرکات موجب گرم شدن بدن می شود. در این نوع نرمش ها که به نرمش های هوازی مشهورند با فعال شدن قلب و استمرار در انجام آن می توان به سلامتی قلب کمک شایانی کرد.
در نرمش های کششی با افزایش کشش در طول عضلات موجب آمادگی عضلات برای کشش های ناگهانی و جلوگیری از کشیده شدن و پارگی عضلات می شویم. این نوع از نرمش ها بدلیل فشار در جهت مقابل بخش کشیده شده که معمولا بصورت اقباضی است باعث درگیر شدن اعضای داخلی و به نوعی نرمش آن ها می شود. بسیاری از اعضای داخلی نیاز به این نوع نرمش دارند و به عبارتی باید آن را ماساژ اندام داخلی نامید.
نرمش های قدرتی برعکس نرمش های کششی با انقباض عضلات در سطوح پایین آن ها را برای فعالیت های انقباضی عضلات آماده می کند.
اما نرمش های آرامش دهنده که معمولا در انتهای فعالیت های ورزشی به منظور آرام سازی ذهن و بدن انجام می شود بیشتر از نظر روانی و تسکین فشارهای ناشی از فعالیت های سخت و مداوم انجام می شود.
هر کدام از این نرمش ها را می توان در مدت زمان ده تا بیست دقیقه به انجام رساند و چنانچه بتوانیم همه آن ها رابصورت روزانه یا یک روز در میان انجام دهیم به جرات می توان تا 90 درصد آمادگی بدنی و ذهنی را برای انجام هر گونه فعالیتی دارا بود.
بهترین نحوه نرمش کردن انجام آن ها بدون فشار و انجام حرکات دردناک است.
با آرزوی سلامتی مداوم و زندگی شاد شما

دوشنبه 2/5/1391 - 14:52 - 0 تشکر 477530

آیا شما اندام رویایی‌تان را به دست آورده‌اید؟ بی‌شک دیگر هیچ تلاشی در این زمینه نمی‌کنید! حدود 10 دقیقه تمرین در روز به شما امکان می‌دهد که نتیجۀ به دست آمده را حفظ کنید. ارزشش را دارد، نه؟

اگر بتوانید هر روز تمرین کنید، بسیار عالی است. ولی اگر تمرینات برایتان خسته‌ کننده‌ هستند، حداقل 3 تا 4 بار در هفته انجام شان دهید.

در ادامه مطلب همراه ما باشید تا شما را با برخی از برنامه های مراقبتی آشنا سازیم:

برنامۀ مراقبتی: تمرین شماره 1


پاهایتان را جمع کنید و روی کمر دراز بکشید. بالاتنه تان را بالا بیاورید و دو دست را روی زانوی چپ قرار دهید. در حالی که عضلات شکم را منقبض کرده اید، به آهستگی پای راست را بدون تماس با زمین، پایین بیاورید. و دوباره بالا بروید.

برای هر طرف 10 بار این تمرین را انجام دهید.

برنامۀ مراقبتی: تمرین شماره 2


بایستید، پاها را به عرض باسن باز و به میزان کمی خم کنید. بازوها را به طرفین باز کنید و در حالی که سرتان را صاف نگه داشته اید، با دست‌هایتان دایره‌های کوچکی در هوا از جلو به عقب و سپس از عقب به جلو بکشید. این تمرین را 20 بار انجام دهید.

برنامۀ مراقبتی: تمرین شماره 3


در حالت چهار دست و پا قرار بگیرید. بازوی چپ و پای مخالفش را بالا بیاورید و هم زمان دایره‌های کوچکی در هوا بکشید. در حین انجام این تمرین مدام حواستان به داخل دادن شکم باشد، این کار باعث به کار افتادن عضلات شکمی می‌شود. سپس همین تمرین را برای بازو و پای دیگر انجام دهید. هر چرخش را 15 بار تکرار کنید.

فوت و فن پیشنهادی ما برای شما !


یک روش بسیار خوب برای آگاهی پیدا کردن از پیشرفت‌ها و دست یافتن به اهداف در کوتاه مدت و درازمدت، نوشتن هر روزۀ تمرینات انجام شده در یک دفترچه یادداشت است. این کار باعث تقویت انگیزه هم می‌شود!

دوشنبه 2/5/1391 - 14:54 - 0 تشکر 477534

15 دقیقه ورزش،3 سال به عمر متوسط می افزاید! 

نتایج تحقیقات دو گروه از دانشمندان تایوانی و استرالیایی نشان می دهد در شرایطی که اعتیاد به تلویزیون از طول عمر می کاهد، انجام روزانه 15 دقیقه فعالیتهای ورزشی می تواند 3 سال به عمر انسان بیفزاید.


به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشگران موسسه ملی تحقیقات بهداشت و دانشگاه ملی ورزش تایوان با بررسی بیش از 400 هزار نفر که بین سالهای 1996 تا 2008 در برنامه گزینش پزشکی شرکت کرده بودند افرادی که فعالیتهای ورزشی نداشتند را با کسانی که روزانه به میزان کمی فعالیتهای ورزشی داشتند مورد مقایسه قرار دادند.

"میزان کم" ورزش به معنی انجام هر نوع فعالیتهای ورزشی به میزان متوسط 92 دقیقه در هفته یا در حدود 15 دقیقه در روز است.

نتایج این تحقیقات که در مجله پزشکی لانست منتشر شده است نشان می دهد عمر متوسط افرادی که به طور متوسط 15دقیقه در روز ورزش می کردند سه سال نسبت به افراد بی تحرک بیشتر بود.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، دانشمندان استرالیایی در تحقیقاتی دیگری دریافتند که تماشای تلویزیون و یا فیلم به مدت متوسط 6 ساعت در روز می تواند عمر متوسط را در حدود 5 سال کاهش دهد.

در این تحقیقات که در سال 2008 بر روی 11 هزار استرالیایی بزرگسال با حداقل سن 25 سال انجام شد نشان داد که در آن سال، بزرگسالان استرالیایی با سن 25 سال و بیشتر در مجموع 9.8 میلیون ساعت از وقت خود را در برابر صفحه کوچک تلویزیون گذرانده بودند.

این بررسیها نشان داد که هر ساعت تماشای تلویزیون عمر متوسط زندگی را به میزان 22 دقیقه کاهش می دهد. به طوریکه تماشای یک ساعت تلویزیون برابر با کشیدن دو نخ سیگار از طول عمر کم می کند.
در افرادی که تماشای جعبه جادو به 6 ساعت در روز می رسد عمر متوسط 4.8 سال نسبت به کسانی که تلویزیون تماشای نمی کنند کوتاهتر است.

دوشنبه 2/5/1391 - 15:0 - 0 تشکر 477541

آیا شما ورزش میکنید؟

 آیا تا کنون عبارات گرم کردن (warm up) و سرد کردن (cool down) را شنیده اید؟

آیا با مشکلات جسمی که معمولاً در حین انجام تمرینات ورزشی ایجاد می شوند تابحال روبرو شده اید؟

اگر ورزشکار حرفه ای هستید، یا حتی اگر فقط گاهی ورزش می کنید، حتما این مطلب را ببینید.

گر جزء ورزشکاران فصلی هستید ، احتمالا هیچ کدامتان چندان تمایلی به انجام حرکات کششی ندارید. بیشتر افراد این حرکات را به این خاطر که تصور می کنند هیچ گونه فایده و اهمیتی نداشته و تاثیر چندانی بر روی بدن نمی گذارند، انجام نمیدهند.عملکرد حرکات کششی به چه صورت می باشد؟

پیش از توضیح این مطلب که حرکات کششی چه تاثیراتی را در بر دارند، باید مطالبی در مورد عملکرد ماهیچه ها بدانیم. ماهیچه ها از دسته ای از رشته های عضلانی که عضله را تشکیل می دهند، درست شده اند که این رشته ها به نوبه خود از بافت های بسیار کوچکتری تشکیل می شوند. به علاوه در ماهیچه ها نوعی پوششهای وتری، مقداری چربی و رگ های خونی می باشد که ساختمان ماهیچه را پیچیده تر می کنند و عملکرد عضلات نیز به همین موارد بستگی دارد. ورزش باعث می شود که هر یک از قسمت های مختلف ماهیچه بر رو هم فعل و انفعال متقابلی بگذارند.

زمانی که شخص یکی از ماهیچه های خود را منقبض می کند، پوشش های وتری شروع به کار می کنند. بسته به وزنی که بلند می کند، ماهیچه ها میزان متفاوتی از بافت ها را تحت انقباض قرار می دهند. برای بلند کردن وزنه های سنگین تر بافت های بیشتری باید منقبض شوند. به همین دلیل است که گفته می شود اگر بدون تمرین های قبلی وزنه های سنگین بلند کنید، ماهیچه هایتان از کار افتاده و بافت های آنها در هم تابیده می شوند.

پس از تمرین های سخت و شدید، ماهیچه ها باید خود را باز سازی کنند. در این حالت بافت هایی که در هم پیچیده شده اند این کار را دشوار ساخته و فرایند بهبودی را کند می کنند. زمانی که شما ماهیچه های خود را می کشید، بافتهای عضلانی در امتداد هم قرار گرفته و جریان خون در انها تسریع پیدا می کند. درست مثل کشیدن یک لباس چروک. این امر همچنین باعث می شود که وترها انعطاف پذیری بیشتری پیدا کنند.

فواید حرکات کششی:
همانطور که در بالا اشاره کردیم کشش باعث می شود که بافت های ماهیچه ای در امتداد یکدیگر قرار گرفته و بالطبع فرایند بهبودی پس از یکسری تمرینات طاقت فرسا تسریع پیدا کند. اگر بافتها دچار در هم پیچیدگی شده باشند، قسمت های آسیب دیده نیاز به زمان بیشتری برای التیام یافتن پیدا می کنند. بدن سازهای حرفه ای به خوبی می دانند که بهبودی تا چه حد حائز اهمیت می باشد. زمانی که خوب شدن ماهیچه ها برای مدت زمان زیادی به طول بینجامد، کل چرخه ورزشی قطع شده و مشکل پیدا می کند و به همین دلیل رشد ماهیچه ها به تعویق می افتد.

تحقیقات گویای این مطلب است که حرکات کششی مانع از بروز آسیب دیدگی و سخت شدگی ماهیچه ها می شوند. همچنین از احساس درد و سخت شدگی ماهیچه در روز بعد که به دلیل ساخته شدن اسید لاکتیک در ماهیچه می باشد جلوگیری می کند. حرکات کششی می تواند از گرفتگی عضلات نیز جلوگیری کند. برخی از عضلات مانند ماهیچه های پشت پا ( از زانو تا مچ پا) بیش از سایر ماهیچه دچار گرفتگی می شوند.

بدن به طور طبیعی در مقابل کششهای بیش از حد از خود واکنش نشان می دهد. از طریق انجام حرکات کششی فرد قادر می شود تا قابلیت انعطاف پذیری بدن خود را تا حد قابل ملاحظه ای افزایش دهد. این امر سبب می شود تا تمام قسمت های یک ماهیچه به حرکت واداشته شوند. این کار برای بدن سازها بسیار مفید است چرا که به دلیل خستگی و در هم پیچیدگی این امکان وجود دارد که ماهیچه ها احساس خستگی کرده و کل قسمت ها در تمرین ها فعالیت نکنند، اما با کمک از حرکات کششی گرفتگی عضلات به پایین ترین میزان خود می رسد.

دوشنبه 2/5/1391 - 15:3 - 0 تشکر 477543

آیا گودی کمر دارید ؟ با این ورزش ها درد خود را از بین ببرید و ...


1.روی زمین به پشت دراز بكشید.
زانوها به حالت نیمه‌خم و كف پاها روی زمین باشد. ابتدا عضلات شكم و باسن را منقبض كنید و كمر را به زمین فشار دهید و بین 6 تا 10 ثانیه نگه‌دارید. بعد از چند ثانیه استراحت، این حركت را 7 بار تكرار كنید.


2.بعد در همین حالت با دست‌های كشیده و رو به جلو، سر و شانه را از زمین بلند كنید و به حالت نیمه نشسته درآیید. 4 تا 6 ثانیه در این حالت باقی بمانید و 6 تا 10 بار این كار را تكرار كنید.


3.حالا زانوها را تك‌تك و یكی درمیان به داخل سینه بكشید و 6 تا 10 ثانیه نگه دارید. این كار را 6 تا 10 بار تكرار كنید.


4.این حالت را می‌توانید با هر دو زانو در حالی كه دست‌ها زیر زانوست، تكرار كنید.
به فاصله 20 سانتی‌متر از یك دیوار بایستید و به آن تكیه دهید. زانوها را كمی خم كنید و كل ستون فقرات را به دیوار بچسبانید (از جمله كمر) و 6 تا 10 ثانیه در این حالت بمانید. این حركت را 6 تا 10 بار تكرار كنید.


5.در صورتی كه عضلات پشت ران هم كوتاه باشد حركات كششی موثر است. اگر كمردرد حاد ندارید، بنشینید و پایتان را دراز كنید. سعی كنید نوك انگشتان دست را به مچ پا برسانید و 60 ثانیه در این حالت نگه دارید. این حركت را 10 بار تكرار كنید.


به یاد داشته باشید كه میزان و شدت حركات فوق با توجه به افراد مختلف (از نظر سن، جنس، وضعیت قوای جسمانی و نوع آسیب) متفاوت است ولی به طور كلی بهتر است كه روزانه 2 بار و حداقل به مدت 3 ماه این حركات را انجام دهید.

دوشنبه 2/5/1391 - 15:12 - 0 تشکر 477553

اهمیت ورزش وبازی از دیدگاه اسلام 

اولین پیامبری که کلمه ورزش راجزء برنامه های دینی خود قرار داد که بود؟

درکتاب وسایل الشیعه می نویسد که در یکی از سال ها یهودیان به طور دسته جمعی در مرز مدینه اجتماع کرده بودند وشعارهای مخالف می دادند اول کسی که بااسب به دنبال آن ها رفت شخص رسول اکرم (ص) بود  وبه دنبال او جمعیت مسلمین به مرز هجوم آوردند که بادشمن بجنگندولی بارسیدن آن ها یهودیان فرارکردندودر هنگام مراجعت شخصی به نام ابوفتاده پیشنهادیک بازی ورزشی کردوپیامبر با آن موافقت نمود همه در جریان مسابقه حاضر شدندوپیامبر دربین اسب دوانان رتبه ی اول را به دست آورد وباتوجه به مطالب صریح وروشنی که در رابطه با مسابقات ورزشی درصدر اسلام اشاره شده می بینیم که دین اسلام نه تنها پرداختن به ورزش ومسابقات ورزشی امری بیهوده وطرد شده نسیت بلکه باقاطعیت مورد تاکید وتأییدقرارگرفته است.

پرداختن به ورزش ،شخصیت اجتماعی را در کنار شخصیت فردی افراد رشد می دهد وشخصیت اجتماعی سالم می تواند استعدادها وتوانمندی ها راشکوفا سازد.

دوشنبه 2/5/1391 - 15:21 - 0 تشکر 477566

17 فواید علمی برای تمرینات وزنه  

عضلات را برای نشان دادن بهتر رشد هماهنگ می‌کند و متابولیسم را افزایش می‌دهد، که این هم باعث
افزایش کالری سوزی در طی روز می گردد. شما همواره هنگام خواب سوخت و ساز بیشتری دارید.

عضلات را برای نشان دادن بهتر رشد هماهنگ می‌کند و متابولیسم را افزایش می‌دهد، که این هم باعث
افزایش کالری سوزی در طی روز می گردد. شما همواره هنگام خواب سوخت و ساز بیشتری دارید.

سیر نزولی متابولیسم بدن شما را که حدود ۳۰ سالگی شروع خواهد شد، معکوس می نماید.

به شما نیرو داده و توان شما را افزایش می‌دهد.

ایجاد تأثیرات مثبت روی عضلات، تقریباً روی تمام ۶۵۰ عضله.

استخوانهای شما را تقویت نموده و ریسک پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

پایداری عضلانی را بهبود می بخشد.

عضلات بزرگ را در بانوان رشد نداده و فقط باعث استحکام آنها می‌شود.

شما را قوی مینماید، قدرت به شما اعتماد بنفس می‌دهد و فعالیتهای روزانه را آسانتر می کند.

صدمات عضلات و مفاصل پایین کمر را کاهش می‌دهد.

فشار خون را کاهش می‌دهد.

احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

گوارش را آسان نموده و خطر ابتلا به سرطان کولون ( قولون ) را از بین میبرد.

( Hdl ) اچ دی ال خون را افزایش می‌دهد ( Hdl چربی مفید یا شکل مثبت کلسترول است ).

فرم و حالت بدن را بهبود می بخشد .

کار سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد.

ریت قلبی را کاهش داده، که باعث کارآمدی سیستم قلب و عروق می گردد.

هماهنگی و توازن بدن را بهبود می بخشد .

شما را سرحال‌تر می کند .

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.