روشهای جلوگیری از بوی بد دهان در ماه مبارك رمضان
گروه اجتماعی: با استفاده از مواد غذایی خاص میتوان از بوی بد دهان در ماه مبارك رمضان جلوگیری كرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایكنا) بوی بد دهان یكی از مشكلاتی است كه اغلب افراد در ماه مبارك رمضان با آن روبرو میشوند. برای رفع این مشكل توجه به نكات بهداشتی مهم و ضروری است.
دندان پزشكان معتقدند بوی بد دهان نشانه وجود مشكلی در دهان، لثه و دندان و یا به دلیل عفونتهای تنفسی و اختلالات گوارشی میتواند برای هر فرد روی دهد، بنابراین توجه به این نكته راه حل اصلی برای رفع بوی دهان میتواند باشد.
در ماه مبارك رمضان علاوه بر مراجعه به پزشك برای اطمینان از سلامت دهان و لثه و موارد ذكر شده در بالا میتوان با پرهیز و استفاده از مواد غذایی مناسب از بوی بد دهان در این ماه جلوگیری كرد. مواد غذایی مثل سیر، پیاز و ادویه میتواند باعث بوی بد دهان شود بنابراین توصیه میشود از مصرف این مواد در سحر خوداری شود و موادی مثل لیموترش، شربت پرتغال، و سبزیهای معطر مثل نعناع، مرزه و تلخون میتواند از بوی بد دهان جلوگیری كند.
همچنین معمولا در برخی افراد چند ساعت قبل از زمان افطار به علت گرسنگی و استفاده بدن از ذخایر چربی موجود برای تامین كالری مورد نیاز بوی خاصی از دهان استشمام میشود كه پس از صرف افطار این بو برطرف خواهد شد.
هنگام مسواك زدن حتما باید مسواك را روی زبان كشید تا باقیمانده مواد غذایی بودار كاملا از روی زبانتان پاك شود. استفاده از قرصها و اسپریهای خوشبو كننده علاوه بر بیماریهای ریه، باعث فرسودگی دندانها به مرور زمان خواهند شد. نخكشیدن دندانها روش بسیار مناسبی برای برداشتن خردههای غذایی از لابهلای دندانهاست كه اغلب افراد پیش از مسواك زدن آن را فراموش میكنند. این كار نقش مهمی در پیشگیری از بوی بد دهان خواهد داشت.
لازم به ذكر است با توجه به نكات بهداشتی دهان و دندان میتوان از بوی بد دهان در زمان روزهداری جلوگیری كرد