میوه ها و رودۀ ناپایدار
کولیت و سندروم رودۀ تحریک پذیر، بیماری هایی هستند که غالباً دردناک اند و حجم معده را تقریباً دو برابر می کنند.
روده قار و قور می کند، کش و قوس می آید، دچار گرفتگی می شود و باد می کند، انگار فرد در ماه ششم بارداری اش است.
این رودۀ تحریک پذیر دیگر نیازی ندارد که بیش از این تحریک شد. و این در حالی است که با مصرف میوه های خام (و سبزیجات) این تحریک ایجاد خواهد شد، فیبر میوه ها نیاز به، فعالیت و به کار افتادن بیشتر روده را در پی خواهد داشت و این وضعیت می تواند دیواره های روده را تحریک کند.
در این موارد، باید میوه ها را به خوبی پخت، علاوه بر این باید حسابی آنها را جوید.
میوه ها و شکمی صاف
میوه ها کربوهیدارت زیادی نداند، در هر صد گرم گیلاس ها 14 گرم، در هر 100 گرم زرد آلو (یا آلو) 9 گرم و در صد گرم از اغلب انواع توت ها 4 گرم، کربوهیدارت موجود است.
این کربوهیدرات ها اصولاً از فروکتوز ساخته شده اند. در حالی که فروکتوز به آهستگی جذب می شود و این روند با وجود فیبرهای میوه ها باز هم به تأخیر خواهد افتاد.
خوردن میوه ها در وعده هایی غیر از وعدۀ خوراک روزانه جلوی هرزه خوری و ناخنک زدن را می گیرد، در حالی که فرآورده های قندی وشیرینی جات علاوه بر قند حاوی چربی هم هستند و اما در میوه ها چربی وجود ندارد.
ضمناً می دانیم که خوردن شیرینی جات یکی از دلایل اصلی افزایش وزن و شکم آوردن است.
به این موارد این را هم اضافه کنید که فیبرهای مفید میوه ها گوارش را آسان می سازند و نفخ را برطرف می کنند.
خوردن میوه به اندازۀ کافی، یعنی حداقل 100 گرم در هر وعدۀ غذایی، یکی از برگ برنده های مسلم برای به دست آوردن شکمی صاف و تخت است.
دستورالعمل های دیگر برای کوچک کردن شکم داشتن تغذیه ای متعادل و انجام فعالیت های ورزشی است که عضلات را به کار می اندازد.