• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن انگليسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
انگليسي (بازدید: 6256)
پنج شنبه 20/4/1387 - 21:21 -0 تشکر 47435
همکاری های انجمن انگلیسی با انجمن های دیگر تبیان

همونطور که در تاپیک های مختلف دیدید، انجمن انگلیسی علاقمند هست تا حد امکان با انجمن های دیگر تبیان در زمینه های مرتبط با فعالیتش همکاری کنه. چند مورد از این همکاری ها شامل طرح های ترجمه علمی با انجمن دانش و فناوری و روبوتیک و مقاله های موردی دوستان به انگلیسی برای ترجمه به فارسی بود. این تاپیک فرصتی هست برای ارائه کمک هایی که از دست ما برای انجمن های دیگر برمیاد. 


پنج شنبه 20/4/1387 - 21:38 - 0 تشکر 47437

در انجمن فرهنگ تاپیک با سابقه ای در مورد عجایب و جاذبه های طبیعی کشور وجود داره که دوستان این انجمن میخوان نتایج بررسی هاشون رو به سایت انتخاب هفت جاذبه ی طبیعی برتر جهان معرفی کنن

طبق اعلام این سایت جاذبه هایی وارد مراحل نهایی نظرسنجی می شن که کمیته ی رسمی حمایت از آن ها قبلا ایجاد شده باشه. این فرم هم باید برای ارسال به سایت آماده بشه:

http://www.new7wonders.com/file/download/mediendb/1/id/15615/

حالا کاری که باید انجام بشه در واقع بعد از تشکیل اون کمیته تکمیل این فرم هست و کمکی که ما میتونیم بکنیم برگردوندن متن فارسی ای که دوستان میخوان به این سازمان ارائه کنند، به انگلیسی. اگر ما فارسی ِ چیزی که مورد نظر بچه ها هست رو بدونیم فکر میکنم بتونیم این متن رو به سرعت تهیه کنیم. پس منتظریم.


پنج شنبه 20/4/1387 - 22:33 - 0 تشکر 47447

ضمن عرض سلام و تشکر از مدیر محترم انجمن انگلیسی

همانطور که اشاره کردید برای حضور جاذبه های طبیعی معرفی شده در لیست فینالیست های نظرسنجی انتخاب هفت جاذبه ی طبیعی برتر جهان، لازم هست که یک کمیته ی حمایتی رسمی برای هر یک از جاذبه ها ایجاد بشود.

طبق تصمیم انجمن فرهنگ و هنر هفت جاذبه ی ایران زمین بدین شرح برای معرفی به سایت مذکور در نظر گرفته شده اند:

1- کویر مرنجاب ( Maranjab Desert )

2- دریاچه گهر ( Gahar Lake)

3- غار اسپهبد خورشید ( Espahbod-e-khorshid Cave)

4- تالاب انزلی (Anzali Pool)

5- دریاچه ارومیه ( Orumiyeh Lake (Lake Urmia))

6- آبشارهای باستانی شوش ( Susa"s (Shoosh"s) antique waterfalls)

7- ژئوپارک قشم ( Qeshm Geopark)

موسسه تبیان مجوز رسمی برای تشکیل این هفت کمیته را در اختیار ما قرار می دهد. لذا 7 فرم از فرم مذکور برای تشکیل 7 کمیته به سرپرستی هفت نفر از اعضا که متعاقبا خدمت شما اعلام خواهد شد، برای 7 جاذبه فوق الذکر تکمیل خواهد شد.

همانطور که مشاهده می کنید در سطر آخر فرم درخواستی مبنی بر ارسال یک نامه ادارای به عنوان گواهی بر حمایت رسمی موسسه از کمیته ها درخواست شده که همراه با هریک از فرم ها یک نامه ی ادارای مجزا می بایست ارسال گردد. 

درخواست انجمن فرهنگ و هنر از انجمن انگلیسی این است که متن این نامه ی ادارای و رسمی را برای کمیته ها تنظیم کند.

البته مسلما تنظیم نهایی در گرو تکمیل فرم می باشد.

به زودی فرم های تکمیل شده در اختیار سرکار خانم احمدی قرار خواهد گرفت.

در صورتیکه ابهامی در نوشته های من وجود دارد، منتظر سوالات جنابعالی هستم.

راستی به ایمیل انجمن انگلیسی هم یه سری بزنید ... ممنون می شوم

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

جمعه 21/4/1387 - 2:37 - 0 تشکر 47469

راستش مشکل اصلی ما همون متن فارسی هست. شما اگر نمونه ای بدید ما براتون بر میگردونیم در اولین فرصت.

ایمیل انجمن رو هم رو به آسمان جانشین خوب انجمن ما چک میکنن. اگر با من فرمایشی دارید ایمیلم رو از خانم احمدی بگیرید.


جمعه 21/4/1387 - 13:19 - 0 تشکر 47494

به روی چشم ...

متن فارسی نامه را ارسال می کنم خدمتتون ...

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

پنج شنبه 11/7/1387 - 3:3 - 0 تشکر 61986

با یاد دوست

با عرض سلام

من اول باید با یه عالمه وقت تاخیر از زحمات مدیریت انجمن انگلیسی برای تنظیم متن انگلیسی نامه های اداری کمیته های هفت گانه در تالار این انجمن تشکر کنم. هر چند مراتب تشکر و قدردانی خود را قبلا خدمت مدیریت محترم انجمن بیان کرده ام.

غرض از مزاحمت مجدد این هست که در مورد هفت کمیته ای که برای معرفی جاذبه های طبیعی ایران تشکیل دادیم لازم هست توضیحاتی در خصوص جاذبه های طبیعی معرفی شده از طرف ما برای  سایت عجایب هفتگانه جدید ارسال بشود.

   به همین خاطر نیاز هست که اطلاعات برخی از این جاذبه ها از جمله غار علیصدر، دریاچه گهر، کویر مرنجاب، آبشارهای باستانی شوش و ژئوپارک قشم از فارسی به انگلیسی ترجمه بشود و در اختیار سایت عجایب هفتگانه جدید قرار بگیرد.  

در پست های بعدی من متون فارسی مربوطه را ثبت می کنم و امیدوارم که انجمن انگلیسی همکاری لازم را مثل همیشه در اسرع وقت با ما داشته باشند.

با تشکر

مدیر انجمن فرهنگ و هنر

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

پنج شنبه 11/7/1387 - 3:10 - 0 تشکر 61988

دریاچه گَهَر

دریاچه گَهَر در میان رشته کوه اشترانکوه در استان لرستان ایران و در ارتفاع 2350 متری از سطح دریا در قرار دارد. این دریاچه که به نگین اشترانکوه معروف است یکی از زیباترین دریاچه‌های طبیعی ایران به شمار می‌رود. این دریاچه از لحاظ زیست بوم و محیط طبیعی اهمیت زیادی دارد و به علت نداشتن راه ماشین رو تا حد زیادی از خرابی و آلودگی به دست انسان به دور مانده است. دسترسی به این دریاچه از طریق شهر دورود امکان‌پذیر است. از راه بربرود در الیگودرز نیز می‌توان به این دریاچه سفر کرد. البته مسیری که از الیگودرز به گهر می‌رسد زیباتر ولی مشکل‌تر است.

کوهنوردانی که به قله‌های اشترانکوه صعود می‌کنند معمولاً برای رسیدن به گهر از مسیر آبادی تیان حرکت می‌کنند. برای رفتن از مسیر تیان می‌توان از راه‌آهن تهران-خرمشهر استفاده کرد و در ایستگاه دربند از قطار پیاده شد. گهر یكى از زیباترین دریاچه هاى ایران است كه با حدود یك و نیم كیلومتر طول و 400 تا800 متر عرض و 4تا۲۸ متر عمق در ۳۳ كیلومترى جنوب شرقى دورود با ارتفاع 2350متر از سطح دریا در میان منطقه حفاظت شده «اشترانكوه» واقع شده است.

طبیعت این منطقه به خصوص در بهار و تابستان بسیار زیبا است. گهر به احتمال زیاد در اثر وقوع یك زمین لرزه بزرگ به وجود آمده است. این دریاچه بر روى گسل اصلى امروزى زاگرس قرار دارد. بنابراین این دریاچه احتمالاً در اثر جنبش گسل دورود و رویداد یك زمین لغزش- سنگ ریزش تشكیل شده.

دریاچه گهر زیستگاه مناسبى براى آبزیان و دیگر حیوانات وحشى است كه ساحل آن به جز قسمت مدخل دریاچه كه ساحلى ماسه اى دارد و به تدریج عمیق مى شود در كلیه نقاط داراى ساحلى صخره اى است كه براى شنا مناسب نیست. در قسمت پایین دریاچه، جنگلى انبوه وجود دارد كه متاسفانه در شرف نابودى است. در قسمت بالاى دریاچه نیز كه داراى ساحلى ماسه اى است جنگلى انبوه وجود دارد كه این جنگل هم در معرض خطر است. از قسمت بالا، جوى آبى به دریاچه مى ریزد كه ادامه آن به دریاچه اى دیگر منتهى مى شود. با حدود ۴۰ دقیقه پیاده روى مى شود به این دریاچه (گهر دوم یا گهر پایین) رسید كه یكى از زیباترین پدیده های طبیعى است. عمق آن كم است و ماهیان كف دریاچه را با كمى دقت مى شود به خوبى دید.

منطقه حفاظت شده اشترانكوه علاوه بر دریاچه زیباى گهر، تونل برفى كمندان، پریزكوه، چشمه وقت ساعت و دره اسپر را نیز دربرمى گیرد. این منطقه ۹۸ هزار هكتار وسعت دارد و یكى از مهمترین منابع طبیعى ایران به شمار مى آید. دسترسى به این دریاچه از طریق شهر دورود امكان پذیر است. از راه بربرود در الیگودرز نیز مى توان به این دریاچه رفت.

تیر و مرداد بهترین زمان سفر به این دریاچه است. با توجه به گستردگى منطقه و دیدنى هاى بى شمار آن برنامه سفر باید دست كم سه روزه باشد. یکی از دره های بسیار زیبا اطراف دریاچه گهر به دره نگار معروف است که پوشیده از شقایق های رنگی و لاله واژگون است . زیبا ترین دشت لاله واژگون دنیادر روستایی به نام گَشان در دامنه قالی کوه الیگودرز است این روستا در دامنه ۴۰۰۰ متری قالی کوه قرار دارد و یکی از زبیاترین روستاهای ایران است از جاهای دیدنی این روستا می توان به چشمه عسلی،هفت چشمه،مزارع بید اشاره کرد.سالانه تعداد زیادی گردش گر خارجی و داخلی از این روستا دیدن می کنند.

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

پنج شنبه 11/7/1387 - 3:16 - 0 تشکر 61990

کویر مرنجاب

کویر مرنجاب در شمال شهرستان آران و بیدگل در استان اصفهان قرار دارد. این کویر از شمال به دریاچه نمک آران و بیدگل، از غرب به کویر مسیله و دریاچه های نمک حوض سلطان و حوض مره، از شرق به کویر بند ریگ و پارک ملی کویر و از جنوب به شهرستانهای آران و بیدگل و کاشان محدود می شود.

ارتفاع متوسط کویر مرنجاب از سطح آبهای آزاد در حدود ۸۵۰ متر می باشد. قسمت عمده این کویر پوشیده از تپه های شنی و ریگزار است. کویر مرنجاب از نظر پوشش گیاهی بسیار غنی است. عمده پوشش گیاهی منطقه شامل گیاهان شور پسند از جمله درختهای گز و تاق و بوته های قیچ است.

پوشش جانوری منطقه به دلیل وجود آب و غذای فراوان بسیار غنی است. از جمله حیوانات موجود می توان به گرگ، شغال، کفتار، روباه شنی، گربه شنی، بزمجه، آفتاب پرست، انواع مارمولک، مار، عقرب، تیهو، عقاب، شاهین اشاره کرد. در سال اخیر یک جفت پلنگ نیز در منطقه مرنجاب مشاهده شده است.

کویر مرنجاب یکی از زیباترین نقاط کویری ایران محسوب می شود. تپه های شنی بلند و جنگلهای تاق جلوه زیبایی به این منطقه بخشیده است. دریاچه نمک آران وبیدگل و جزیره سرگردان از دیگر نقاط دیدنی منطقه محسوب می شوند. چاه تاریخی دستکن در قسمت شرق کویر، محل آبشخور شترهای کاروانها بوده است. لعه مرنجاب قلعه مرنجاب، كاروانسرایی است در كویر كه در مسیر راه ابریشم قرار دارد و كاروانها برای سفر به خراسان، اصفهان، ری و بالعكس از این مسیر می گذشتند. درباره دلیل ساخت این قلعه و كاروانسرا در كنار دریاچه نمك، نقل است كه شاه عباس با وجود ایجاد كاروانسرا و قلعه های متعدد در سراسر كشور، در این منطقه تأسیسات دفاعی تعبیه نكرده بود، چون تا آن زمان دشمنان به خاطر دریاچه نمك و گستره كویر، از این سوی به پایتخت هجوم نبرده بودند. حمله ازبكها و افغانها از طریق دریاچه نمك به كاشان كه تا اصفهان پیش رفتند، شاه عباس را به صرافت انداخت تا در سال ١٠١٢ قمری سریعاً یك پایگاه نظامی در این منطقه ایجاد كند و جلوی تهدید را بگیرد. بالای كاروانسرا به شكل سنگرهای دیدبانی است و ذكر شده است كه همیشه ٥٠٠ پاسدار مسلح در قلعه حضور داشتند و امنیت عبور كالا از چین به اروپا و بالعكس را در این منطقه تأمین می كردند. قنات كنار كاروانسرا كه بركه بزرگی به وجود آورده است، آب شیرین دارد و این در كویر نمك و شوره زار یك معجزه است. معجزه ای بی مانند كه رازش را هنوز نمی دانند كاروانسرای مرنجاب در قلب كویر كاروانسرای مرنجاب در موقعیت جغرافیاییٍِ’٧و‏‎‎ ْ٣٤ عرض جغرافیایی و ’٤٨و ‎ْ٥١ طول جغرافیایی، در ارتفاع ٨١٠ متری از سطح دریای آزاد در حاشیه جنوبی دریاچه قم واقع شده است.مرنجاب از دهستان كویرات شهرستان آران و بیدگل و در ٥٠ كیلومتری شمال شرق مركز این شهرستان قرار دارد.

راه های ورود به منطقه

مسیر اول : مسیر شهر آران وبیدگل به سمت پادگان ارتش و سپس جاده خاکی مرنجاب که پس از طی مسافتی در حدود ۴۵ کیلومتر به مرنجاب می رسد

مسیر دوم : مسیر پارک ملی کویر است که از پیشوا آغاز شده و سپس مبارکیه (۱۵ ک.م.) - قصر بهرام (۶۰ ک.م) - کاروانسرای سفیدآب (۸۰ ک.م.) - و سپس مرنجاب (۵۰ ک.م.) می باشد. شایان ذکر است تردد در این جاده تا سفیدآب نیاز به مجوز از سازمان حفاظت از محیط زیست استان سمنان دارد.

مسیر سوم : مسیر کاشان به ابوزیدآباد و سپس کاروانسرای سفیدآب و مرنجاب می باشد.

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

پنج شنبه 11/7/1387 - 3:28 - 0 تشکر 61991

غار علیصدر

در روستای علیصدر از توابع شهرستان کبودرآهنگ و 75 کیلومتری شمال غربی شهر همدان، یکی از عجایب طبیعی جهان و نمونه نادری از غارهای آبی قابل قایقرانی ، به نام "غار علیصدر " واقع شده است که با طول جغرافیایی 48 درجه و 18 دقیقه و عرض 35 درجه و 18 دقیقه، دارای ارتفاع 1900 متر از سطح دریاست.

:: تاریخ پیدایش

زمین شناسان، قدمت سنگ های این کوه را به دوران دوم زمین شناسی، یعنی دوره ژوراسیک (190 تا 136 میلیون سال قبل) نسبت می دهند و شواهد به دست آمده از دورن غار حاکی از آن است که این غار پناهگاه انسانهای اولیه بوده است.

:: چگونگی ایجاد

در نتیجه ترکیب آب حاصل از بارش قطرات باران با گاز دی اکسید کربن موجود در هوا تشکیل اسید کربنیک ضعف و نفوذ آن در زمین های آهکی و انجام واکنش شیمیایی، ترکیبی ناپایدار به نام بی کربنات کلسیم، به وجود آورده است.

چون این ماده در آب محلول است، در درون لایه های آهکی ضخیم، فضاهای خالی ریزی ایجاد کرده و این فضاهای خالی میلیون ها سال گسترش پیدا کرده و به مرور به هم پیوسته اند و به عبارتی میلیون ها سال قلم صانع جهان خلقت، به حکاکی و نقش آفرینی این شاهکار شگفت انگیز مشغول بوده است، تا این غار بسیار وسیع در دل زمین ایجاد شده است.

:: زیبایی های غار علیصدر

غار علیصدر از بسیاری جهات، علی الخصوص به علت وجود گذرگاه های ممتد آبی و دریاچه های وسیع و قابل قایقرانی که در سرتاسر غار گسترده شده اند، یکی از زیباترین جلوه های طبیعی ایران و جهان و پدیده ای منحصر به فرد در نوع خود می باشد.

آب دریاچه غار، بدون رنگ و بو می باشد و مزه آن معمولی است و هیچ گونه حیات جانوری در آن وجود ندارد. درجه حرارت آن در طول سال، ثابت و در حدود 12 درجه سانتیگراد است و به قدری زلال است، که تا عمق 10 متری با نور معمولی و چشم غیر مسلح به خوبی قابل روئیت است. نتایج آزمایشهای فیزیکوشیمیائی بر روی آن نشان می دهد، که در نقاط مختلف غار، ترکیبات شیمیایی آب نزدیک به هم بوده و جز آب های بی کربناته کلسیک سبک با PH اسیدیته نزدیک به خنثی می باشد و به دلیل وجود املاح آهکی فراوان در آب ، غیر قابل خوردن است. از آنجا که مازاد آب غار توسط رشته های مختلفی (مثل چشمه شور) به خارج غار هدایت می شود، لذا- سطح آب در طی فصول و سالهای مختلف به استثناء مواقع کم آبی ، یکنواخت است. ولی در مواقع کم آبی ،دارای نوساناتی بوده، که آثار آن بر روی دیواره غار به خوبی مشهود است.

عمق آب غار، در قسمت های مختلف، آن از صفر تا 14 متر در نوسان اس. آب دریاچه غار از چشمه های زیر زمینی و ریزش مداوم آب از دیوار و سقف غار تامین می شود، که منشا آنها به طور کلی از محل ریزشهای جوی است. سقف غار، که در بعضی قسمت ها تا حدود 10 متر از سطح آب ارتفاع دارد، پوشیده از کربنات کلسیم خالص و در بعضی قسمت ها مخلوط با عناصر دیگر است، که بر سر راه جریان آب از خارج به داخل غار به وجود آمده اند. این رسوبات به صور مختلف استالاکتیک هایی (چکنده) را تشکیل داده اند و در کف غار و در جاهایی که آب وجود ندارد ، استالاکمیت هایی (چکیده) با اشکال متنوع و جذاب به وفور دیده می شود.

منظره داخل غار بسیار بدیع و هوای آن بسیار پاک و لطیف بوده و عاری از هرگونه گرد و غبار و آلودگی میکروبی است و در تابستان خنک و در زمستان گرم و مطبوع است. همچنین هوای داخل غار سبک بوده و حالت سکون مطلق دارد. به طوری که چنانچه شمعی در آنجا روشن کننده، هیچ گونه حرکتی در شعله شمع دیده نمی شود.

در برخی از معابر غار 10 الی 11 کیلومتر پیشروی شده است، ولی هنوز تمام کانالها و شبکه های ارتباطی غار کشف نشده اند. در حال حاضر، پس از طی مسیر قابل قایقرانی ، غار نوردی پیاده ،در قسمت خشک غار آغاز می شود و گردشگران پس از طی مسافتی نسبتاً طولانی مجدداً با قایق ادامه مسیر می دهند. تا کنون 14 کیلومتر از معابر، غار کشف شده ولی تنها 4 کیلومتر از معابر که با پرژکتور نور پردازی شده اند، مورد بازدید قرار می گیرند.

در مجموع، بازدید از محوطه وسیع قندیل ها ، قندیل بزرگ ، جزایر سوم و چهارم، قایقرانی ، غار نوردی و گذراز پیچ و خم گذرگاه های آبی و دالانهایی با سقف بلوین، به بیننده می باوراند که این اثر ، حقیقتاً یکی از شاهکارهای جهان آفرینش است و هیچ وصفی توان توصیف این همه شکوه و زیبایی را ندارد.

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

پنج شنبه 11/7/1387 - 13:13 - 0 تشکر 62061

ژئوپارک قشم

ژئوپارک قشم یکی از 27 ژئوپارک موجود در دنیا است و به عنوان نخستین اثر میراث طبیعی کشور ایران و خارمیانه به ثبت جهانی رسیده است.

ژئوپارک قشم با مساحتی در حدود 32 هزار هکتار در غرب جزیره به دلیل داشتن طبیعت بکر و دست نخورده و نیز آثار و بقایای تاریخی و طبیعی از لحاظ بررسی دوره های زمین شناسی، گیاه شناسی و جانورشناسی بسیار حائز اهمیت است.

همچنین « دره ستاره ها» واقع در نزدیکی روستای البرکه خلف" با داشتن تندیس های طبیعی فراوان و نیز فسیل های بسیار زیاد و متنوع یکی از جاذبه های ژئوفیزیک ژئوپارک قشم محسوب می شود.

سازمان علمی فرهنگی یونسکو ژئوپارک را یک محدوده معین جغرافیایی تعریف می کند که شامل چند پدیده خاص و زیبای زمین شناسی است. 

دشت‌ها، دره‌ها، سواحل و کوه‌هاى جزیره قشم وضعیتى یگانه و کم‌نظیر از نظر پوشش گیاهى، حضور حیات وحش و وجود پدیده‌هاى نادر زمین‌شناسى دارند. در این بخش از جزیره علاوه بر گونه‌هاى گیاهى و جانورى زیبا، کمیاب و در خطر انقراض که در سطح ملى و همچنین جهانى از ارزش بسیارى برخوردارند، پدیده‌هاى زمین‌شناسى نادر و بى‌مانندى نیز وجود دارند که هریک به تنهایى جذابیت و زیبایى خاص دارند. مجسمه‌هاى طبیعى و نقش برجسته‌هاى پراکنده، چین‌خوردگى‌ها و کوه‌هاى شگفت‌آور، سطوح تخت و صفه‌ها در ارتفاعات ، ستون‌هاى حاصل از عوامل فرسایش، برجستگى‌ها و فرورفتگى‌هاى به‌وجود آمده از هوازدگى، مخروط افکنه‌هاو قطعه‌هاى فروافتاده در پاى ارتفاعات، کوهسرها و هیکل‌هاى که دست هنرمند طبیعت به تازیانه باد و باران پدید آورده، تندیس‌هاى اعجاب‌آورى که در شکل‌هاى مختلف همچون لاک‌پشت، سگ، مارمولک، اسب آبى ویا حتى چهره‌ آدمى در حالت خشم و فریاد و ... همه و همه بخش بزرگى از طبیعت مسحور‌کننده قشم هستند و از جاذبه‌هاى کم‌نظیر طبیعت‌گردى این جزیره به‌شمار مى‌روند.

جنگل‌هاى حرا ، گنبد نمک ، غارهاى نمک ، چشمه‌هاى آب معدنى ، تنگه چاهکو ، تنگ عالى ، بام قشم ، دره تندیس‌ها ،کلات کشتاران و ده‌ها تخته سنگ و صخره با شکل‌هاى عجیب و غریب.

اولین و مهم‌ترین جامعه گیاهى جزیره قشم در جنگل دریایى حرا مشاهده مى‌شود که گونه‌اى از مانگروها به نام Avicennia marina(به نام ابوعلى سینا، دانشمند پرآوازه ایران) است و گستره‌اى بیش از 2000 کیلومتر مربع از مساحت جزیره را به خود اختصاص داده‌اند.

حرا گیاهی از تیره شاپسند است. دانه آن روی درخت مادر می روید و نهال تولید می کند.

سپس از درخت جدا می شود و داخل مرداب می افتد.جنگل حرا روی دریا و آب شور قرار دارد و این سازش با آب شور و شرایط نامناسب از حرا یک درخت استثنایی ساخته است.

درختان حرا، در قسمتهای کم عمق خورخوران کنار ورودی تپه های جزیره مانندی که هنگام پایین رفتن آب دریا از آب بیرون می مانند قرار گرفته است. عمق آب این مناطق از یک تا یک و نیم متر تجاوز نمی کند.

این جنگل هنگام بالا آمدن آب دریا، در آبهای نیلگون خلیج فارس به طور کامل مدفون می شوند و با فروکش کردن آب دریا در هنگامجزر دوباره سر از آب بیرون می آورند و به مدت 6تا 7ساعت مانند جنگلهای مناطق خشکی نمایان می شوند.

اکوسیستم دریایی حرا به دلیل استفاده انسان و سوخت و تغذیه دام ، بسیار حائز اهمیت است. در گذشته استفاده از چوب درختان حرا برای سوخت رواج بسیاری داشته است.

اما در حال حاضر تنها از برگ درختان حرا برای تعلیف دام و گلهای آن برای تهیه عسل و زنبورداری استفاده می شود. در ضمن به واسطه غنای محیط آبی رویشگاه ، گرایش بسیاری در استفاده از عرصه این جنگل برای آبزی پروری به خصوص احداث استخرهای پرورش میگو دیده می شود.

این جنگلها به زیستگاه بسیار مناسبی برای پرندگان مهاجر در فصول سرد تبدیل شده اند. در سایر فصول نیز که پرندگان بومی محل مناسبی برای ادامه حیات نمی یابند، به این جنگلها پناه می آورند. غیر از پرندگان آبزی ، آبچر و مهاجر، خزندگان ، ماهی ها و حتی برخی از بندپایان و دو کفه ای ها نیز در میان این جنگلها دیده می شود.

لاک پشت های سبز و عقابی و مارهای دریایی سمی از جمله جانداران ویژه اکوسیستم جنگلهای حرای ایران هستند. حواصیل بزرگ هندی ، حواصیل سبز و خاکستری ، فلامینگو، پلیکان ، انواع سلیم ، عقاب ماهیگیر، کفچه نوک کاکایی و انواع دیگری از پرندگان در اکوسیستم های حرای ایران زیست می کنند.

آب در طول شبانه روز در این جنگل 2بار عقب نشینی می کند و 2بار پیشروی. این عمل مداوم شرایط زیستی ویژه ای به این جنگل دریایی می بخشد. جوامع جنگلی حرا در طول میلیون ها سال موفق شده اند تا سازگاری اعجاب انگیزی با آب شور دریا و سواحل جزرومدی پیدا کنند.

Je suis un etre de dialogue et non point d'affirmation

من گفتگو می کنم ، نه تأیید !  

 

سه شنبه 16/7/1387 - 23:25 - 0 تشکر 63753

بخش اول ترجمه دریاچه گَهَر

دریاچه گَهَر در میان رشته کوه اشترانکوه در استان لرستان ایران و در ارتفاع 2350 متری از سطح دریا در قرار دارد. این دریاچه که به نگین اشترانکوه معروف است یکی از زیباترین دریاچه‌های طبیعی ایران به شمار می‌رود. این دریاچه از لحاظ زیست بوم و محیط طبیعی اهمیت زیادی دارد و به علت نداشتن راه ماشین رو تا حد زیادی از خرابی و آلودگی به دست انسان به دور مانده است. دسترسی به این دریاچه از طریق شهر دورود امکان‌پذیر است. از راه بربرود در الیگودرز نیز می‌توان به این دریاچه سفر کرد. البته مسیری که از الیگودرز به گهر می‌رسد زیباتر ولی مشکل‌تر است.

Gahar Lake

Gahar Lake is located in the slopes of Oshtoran-Kooh Mountains in the Province of Lorestān in Iran and 2350m above sea level. This Lake, that is known as the gem of Oshtoran-Kooh is one of the most beautiful natural lakes in Iran. It is very important in terms of ecology and natural environment and because of not having roadway, is to a great extent far from destruction and pollution by human being. Access to this lake is through Dorood city. Besides, through borborod in Aligoodarz it can be accessible. Although the second way is more beautiful, that is more difficult than first one.

بچه های خوب انجمن انگلیسی ترجمه ها رو باید زود تحویل بدیم ااا

دست به کار شید، تا بتونیم باهم این کار رو به سرانجام برسونیم


 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.