ویژگی های منحصر به فرد عسل
به راحتی هضم میشود؛ مولکولهای قند موجود در آن می تواند به راحتی به سایر قندها تبدیل شوند به همین جهت حساس ترین معدهها نیز میتواند آن را به سادگی هضم کند.منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان است؛ این ماده نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماریهای قلبی دارد.
سطح کالری آن پایین است؛ در مقایسه با سایر مواد قندی 40% کمتر کالری دارد، هر چند انرژی آن بسیار بالا است اما وزن بدن شخص را افزایش نمیدهد.
به سرعت در خون پخش می شود؛ وقتی با میزان مناسبی آب مخلوط شود پس از 7 دقیقه در جریان خون پخش میشود و با آزادسازی ملکول قند به عملکرد بهتر مغز که اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است کمک میکند و مانع بروز خستگی می شود.در سلامت و ساخت عوامل خونی موثر است؛ بخش مهمی از انرژی مورد نیاز برای این مورد را تأمین میکند.به علاوه باعث تمیز شدن خون میشود و جریان خون را تنظیم و آسان میسازد و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرائین میشود.