• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 1825)
جمعه 19/3/1391 - 14:55 -0 تشکر 460221
ترفندهای کدبانوگری

سلام
میخوام اینجا با هم آرشیوی از اطلاعات و ترفندهای کدبانوگری رو جمع کنیم تا به درد همه خانمها بخوره.
پس اگه چیزی بلدی زود بنویسش


جمعه 19/3/1391 - 14:56 - 0 تشکر 460222

ضدعفونی كردن ظرفشویی آشپزخانه


برای ضدعفونی كردن سینك (ظرفشویی) آشپزخانه، از محلول های شیمیایی استفاده نكنید، به جای آنها از محلول نمك استفاده كنید تا علاوه بر رعایت نكات بهداشتی از آسیبهای ناشی از مواد شیمیایی روی بدن خودتان در امان باشید.

جمعه 19/3/1391 - 14:57 - 0 تشکر 460223

جهت از بین بردن بوی پیاز، می توانید دستان خود را قبل و بعد از پوست كندن پیاز، به كمی سركه آغشته كنید.

جمعه 19/3/1391 - 14:57 - 0 تشکر 460224

میز كردن چربی روی اجاق گاز و دیوارهای آشپزخانه برای این منظور پارچه ای را در سركه خیس كرده ، روی آن بمالید . بهتر و آسان تر تمیز می شود .

جمعه 19/3/1391 - 14:57 - 0 تشکر 460225

رفع بوی نامطبوع سنگ کنار ظرف شوئی با مقداری پوست لیمو ترش یا پرتقال می توان در رفع بوی بد موفق بود .

جمعه 19/3/1391 - 14:58 - 0 تشکر 460226

وقتی گوشت ماهی و یا سبزیجات بودار را روی تخته خورد می كنید بوی آنها را به خود جذب می كند برای از بین بردن بوی پیاز , سیر و یا ماهی یك لیمو ترش را از وسط نصف كرده روی سطح تخته بمالید و یا آنكه خمیری از جوش شیرین و آب درست كرده و روی تخته گذاشته سپس آب بكشید .

جمعه 19/3/1391 - 14:58 - 0 تشکر 460227

برای تمیز كردن دستمالها یا اسفنجهای جرم گرفته ی آشپزخانه، ابتدا آنها را مدتی در محلول آب و نمك خیس كنید، تا سریع تر تمیز شوند.

جمعه 19/3/1391 - 14:58 - 0 تشکر 460228

بیرون راندن حشرات از سبزیجات: برای اینكه حشرات را از داخل سبزیجاتی مانند گل كلم، كاهو نظایر آن بیرون برانید 15 دقیقه آنها را در آب سردی كه با چند قاشق چایخوری نمك و سركه مخلوط كرده اید قرار دهید.

جمعه 19/3/1391 - 14:59 - 0 تشکر 460229

آیا میدانید ؟ اگر هنگام پخت تخم مرغ به صورت آب پز اگر یک خلال از چوب کبریت درون آب در حال جوش بیاندازید مانع از ترک خوردن تخم مرغها میشود!‏

جمعه 19/3/1391 - 14:59 - 0 تشکر 460230

بهترین روش برای نرم وترد کردن گوشت آن است که گوشت را در ظرفی از روغن زیتون بدون بووسرکه قرار دهیدواجازه دهید به مدت 2 تا3 ساعت درون آن بماند

جمعه 19/3/1391 - 15:0 - 0 تشکر 460231

اگر تصمیم دارید مدتی از اشیا وظروف نقره خود استفاده نکنیدبهتر است آنها را درون یک ورق آلومینیمی بپیچید.این کار از تیره شدن رنگ نقره ها جلوگیری میکند.

برو به انجمن
فعالترین ها در هفته گذشته
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.