• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 634)
چهارشنبه 17/3/1391 - 14:16 -0 تشکر 459781
چگونه از کودکان در برابر اضطراب مراقبت نماییم؟

آیا کودکان هم مضطرب می شوند ؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

توکلت به خدا باشه ، گره ها باز میشه

افسران - توکلت به خدا باشه ، گره ها باز میشه

این تصور اشتباهی است که گمان می رود کودکان دچار استرس ، فشار عصبی و وحشت روانی نمی شوند . ما دایم گمان می کنیم بچه ها همیشه در حال بازی کردن هستند و هیچ فشار روحی دیگر را تحمل نمی کنند ، اما ابداً چنین چیزی صحت ندارد و آنها نیز چه در مهد یا مدرسه و چه در خانواده یا کنار دوستان ، دچار استرس می شوند . این مطلب در برگیرنده ی چند توصیه است که به شما کمک می کند فرزندان تان را یاری کنید :

 

1ـ باصدای بلند در مورد اتفاق تلخی که او تجربه کرده است ، با وی سخن بگویید . در عین حال باید نهایت تلاش خودتان را بکنید که لحن صحبت تان بوی انتقاد و سرزنش نگیرد . با تکرار جملاتی مثل « می دانم بابت اتفاقی که افتاده دلخوری » ، او را به در میان گذاشتن دغدغه های تان با خود ترغیب کنید .

 

2 ـ به صحبت های کودک تان در مورد اتفاقی که برایش افتاده ، مو به مو و به دقت گوش کنید . او باید احساس کند که شما به وی علاقه دارید . سعی کنید با بازگو کردن سوالاتی نظیر : «بعد چه اتفاقی افتاد ؟ » او را برای شرح دادن کامل ماجرا تشویق کنید .

 

3 ـ خیلی کوتاه راجع به تجربه ای که کودک تان کسب کرده ، اظهار نظر کنید .«حق داری ناراحت باشی » یا «بهت حق می دهم از این اتفاق عصبانی شوی » الگوهایی از جملاتی است که شما می توانید باتکرار آن ، به کودک تان بفهمانید برایش ارزش قایل هستید .

 

4 ـ کودک ممکن است در نامگذاری و تشخیص احساسی که گریبانش را گرفته ، سردرگم باشد . به او کمک کنید تا متوجه شود دچار چه حالتی شده است . نامگذاری و دسته بندی احساسات مثل خشم ، عصبانیت و ناراحتی او را از سردرگمی نجات خواهد داد .

 

5 ـ گاهی کودک شما دوست ندارد در مورد تجربه ای که به دست آورده اظهار نظر کند . او را راحت بگذارید ، به تنهایی اش احترام بگذارید و صرفاً حضور فیزیکی در کنارش داشته باشید تا بداند می تواند به شما تکیه کند .

 

6 ـ صبور باشید . درست است که تماشای ناراحتی و استرس کودک تان برای شما دشوار است ، اما با بی تابی خود ، او را عصبی تر نکنید .

 

7 ـ کم کم این حس را به او القا کنید که نمی توانید در تمام مراحل زندگی همراهش باشید . بنابراین به جای ماهی ، به وی ماهیگیری یاد بدهید . او را با شیوه های مناسب کنار آمدن با غم و اندوه ، استرس و تجریبات ناخوشایند آشنا کنید .

منبع:مجله خدایا کمکم کن،شماره 6

چهارشنبه 17/3/1391 - 19:28 - 0 تشکر 459856

سلام
ممنون از ثبت مبحث
مطلب خیلی خوبیه و خیلی میتونه کمک کنه چون واقعا اینی که میگن استرس در کودکان وجود داره هست و اگر درست مدیریت نشه این استرس درونشون میمونه و در بعضی از کودکان ممکنه دچار عادت یا افسردگی بشه.
به نکات خوبی اشاره کرده استفاده کردم.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.