• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 649)
دوشنبه 8/3/1391 - 15:14 -0 تشکر 457702
تغییرموضع یک شبه و 180 درجه ای برخی حامیان حداد

رویش نیوز- سرویس سیاسی: سرانجام انتخابات هیئت رئیسه مجلس نهم امروز و بعد از چند هفته رقابت رسانه ای و سیاسی بین علی لاریجانی و غلامعلی حداد عادل برگزار شد و علی لاریجانی توانست گوی سبقت را از حداد عادل برباید و با رای 173 نفر از نمایندگان مجدداً بر کرسی ریاست مجلس تکیه بزند. در انتخابات امروز همچنین محمدرضا باهنر و محمدحسن ابوترابی فرد توانستند جلوتر از مصباحی مقدم و سالک نائب رئیسی اول و دوم مجلس را از آن خود کنند تا لاریجانی از یار دیرین و رفیق شفیق خود- باهنر- جدا نشده و همچنان در هیئت رئیسه در کنار او باشد. نکته جالب در انتخابات امروز رای بالاتر باهنر نسبت به لاریجانی بود تا نشان دهد که هنوز لابی حرف اول را در مجلس می زند.

گرچه از هیئت رئیسه کنونی به عنوان هیئت رئیسه موقت یاد می شود و نمایندگان یک انتخابات دیگر را نیز در پیش رو خواهند داشت اما بعید به نظر می رسد که در ترکیب کنونی این هیئت تغییری حاصل شود.

رقابت دو کاندیدا بر سر ریاست مجلس از جمله مواردی بود که در دوره های گذشته مجلس کمتر شاهد آن بودیم. حتی در  دوره قبل که لاریجانی بجای حداد بر مسند ریاست تکیه زد رقابت بین حداد و لاریجانی تا تین اندازه داغ نبود و به نوعی مشخص بود که لاریجانی رئیس خواهد شد، اما در این دوره می توان گفت که تا قبل از رای گیری مشخص نبود که کدام یک از نامزدها رئیس خواهند شد.

 

 

 نتخابات هیئت رئیسه مجلس نهم از حواشی جالبی نیز برخوردار بود. حمایت تمام قد اصلاح طلبان از ریاست لاریجانی و بزرگ کردن این مطلب توسط رسانه های حامی حداد برای تاثیر گذاری بر رای نمایندگان از جمله این حواشی به حساب می آید. در روزهای اخیر و منتهی به انتخابات امروز رسانه های اصلاح طلب برای لاریجانی سنگ تمام گذاشتند و حتی کار بجایی رسید که تاج زده از درون زندان بیانیه داد و از مضرات ریاست حداد بر مجلس سخن راند.

از دیگر حواشی جالب این دوره چرخش 180 درجه ای برخی نمایندگان مجلس بود که می تواند نوید یک مجلس با نمایندگانی بدون ثبات و صلابت رای را بدهد و شاهد این مدعا هم حضور برخی نمایندگان در هر دو فراکسیون حامیان لاریجانی و حداد بود. شاهد دیگر هم رای حداد عادل بود که وی در جلسه شب گذشته داخلی فراکسیون اصولگرایان 132 رای و امروز در صحن علنی مجلس فقط توانست 100 رای بیاورد. به هر حال امید است که این چرخش و تغییر موضع یک شبه به روند عادی و عادت نمایندگان تبدیل نشود و به همین جا خاتمه یابد، چرا که مجلس و ملت ایران از این چرخش ها و تغییر موضع های ناگهانی تاکنون ضربات سختی را متحمل شده است.

انتخابات هیئت رئیسه مجلس یک درس هم برای احزاب اصول گرا و جبهه های تازه تشکیل شده داشت. علیرغم اینکه احزابی مانند ایثارگران، رهپویان و جبهه پایداری در هفته منتهی به انتخابات تمام تلاش خود را برای ریاست حداد انجام دادند، اما آخر این افراد مستقل بودند که نتیجه انتخابات را رقم زدند. حال شاید سردمداران این گروه ها در این فکر باشسند و افسوس این را بخورند که چرا در زمان انتخابات متحد نبودیم و با ارائه لیست های چندگانه شرایط را برای حضور افراد مستقل در مجلس آماده و مهیا کردیم. 

سه شنبه 9/3/1391 - 22:22 - 0 تشکر 458225

به نام خدا
اگه آقای حداد عادل انتخاب شده بودند از بعضی جهات خیلی بهتر بود راجع به نمایندههای مستقل هم دقیقا همینجور که بخاطر رقابت بعضی نماینده های اصولگرا رأیشون شکسته شد و مستقلها انتخاب شدند در هر صورت امیدوارم مجلس خوب و خدمتگذاری برای نظام و مردم باشه و انشاء‌الله که همینطور باشه
یا علی

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
چهارشنبه 10/3/1391 - 16:6 - 0 تشکر 458364

حداد عادل و هزینه‎ای که برای ادای تکلیف سیاسی از آبروی خود پرداخت



 انتخابات هیات رئیسه مجلس را باید پر حاشیه‌ترین در مجالس پس از انقلاب دانست. وجود اکثریتی مطلق در مجلس و در عین حال تلاش برای جلوگیری از تشکیل فراکسیونی واحد و سرانجام کشیده شدن رقابت بین دو چهره که در مجلس هشتم در یک فراکسیون گنجیده بودند به صحن علنی مجلس، حال و هوای این انتخاب را متفاوت از انتخابات دیگر کرد. اما شاید آنچه در هیاهوی رسانه‌ای نتایج انتخابات هیات رئیسه گم شد، اقدام تقدیر برانگیز غلامعلی حداد عادل بود که به عنوان نماینده اول مجلس از نظر تعداد آراء در میان نمایندگان و رئیس مجلس هفتم حاضر به رقابت در صحن علنی مجلس و پذیرش احتمال شکست شد.


به گزارش رجانیوز، در شرایطی که انتظار می‌رفت کار انتخاب رئیس مجلس در فراکسیون فراگیر اصولگرایان همچون مجلس هشتم به سرانجام برسد و کار به رقابت در صحن علنی مجلس کشیده نشود، برخی طراحی‌ها برای جذب آراء غیر اصولگرایان سبب شد تا اساسا فراکسیونی شکل نگیرد که بر مبنای آن انتخاباتی برای رئیس مجلس برگزار شود. 


بر همین مبنا بود که همه چیز به رای نمایندگان در صحن علنی مجلس واگذار شد و به نظر می‌رسد اقدام حداد عادل که با وجود داشتن بالاترین رای مردمی در مجلس و سابقه ریاست مجلس هفتم، حاضر شد این ریسک را بر روی آبروی سیاسی خود انجام دهد و برای رقابت پای در صحن علنی مجلس بگذارد، نباید از دیدگان دلسوزان انقلاب اسلامی پنهان بماند.


حداد عادل در نشستی که پس از انتخابات دور دوم مجلس نهم برگزار شد سخنان تامل برانگیزی را به زبان آورد که مبنای رفتار او و هزینه‌ای بود که برای انتخابات هیات رئیسه مجلس نهم داد. وی در جمع تعدادی از منتخبین مجلس نهم گفت: " پس از سکوت 4 ساله در مقطع تبدیل مجلس هشتم به مجلس نهم احساس تکلیف کردم و اگر تا روز رای‌گیری زنده باشم، داوطلب ریاست مجلس می‌شوم ولو اینکه غیر خودم کسی به من رأی ندهد؛ بنده نزد خدا حجت دارم و شما هم حجت دارید و به آن عمل کنید."


این در حالی است که شاید بر مبنای محاسبات رایج سیاستمدارانه به محض کشیده شدن رقابت ریاست مجلس به صحن علنی و با احتساب اندک احتمال شکست در این رقابت، هر سیاست‌مداری پا از رقابت پس می‌کشید و این در حالی بود که تکلیف‌مداری اقتضای ماندن داشت و حداد عادل به این اقتضاء پایبند ماند.


حداد در نشست مزبور سخنان دیگری نیز گفت که یادآور رفتاری اینچنینی و تکلیف‌مدارانه از وی در عرصه‌های دیگر سیاست بود. وی با اشاره به نقش معناداری که جریان حامی فتنه در تخریب وی در کشاکش رقابت بر سر ریاست مجلس بر عهده گرفته بود، در همان جمع منتخبین مجلس نهم گفت: " بنده از طرفداران فتنه انتظار حمایت ندارم و منتظر انتقام آنها هستم، اگر در روزنامه‌های اصلاح‌طلبان مسخره می‌کنند، انتظار غیر از این نیست و من انتظار پاداش ندارم."


و این در حالی بود که حداد عادل اولین سیاستمدار مطرحی بود که به عنوان یکی از روسای سابق قوا، آنهم تنها چند روز پس از آغاز آشوبگری‌ها توسط یاران فتنه، 27 خرداد 88 در گفتگوی ویژه خبری حاضر شد تا بدون ملاحظات رایج سیاستمدارانه، بر مبانی تکلیفی که احساس کرده بود به قانون شکنی موسوی صراحتا اعتراض کند و بدون هراس از حمله‌هایی که به او خواهد شد بگوید:" آقای موسوی در مناظره‌ها همواره بر تقید به قانون تاکید می‌کرد. باید به آقای موسوی بگویم که بالاخره مملکت قانون دارد؛ این همان قانونی است که بر حسب آن در انتخابات ثبت نام کردید،برای رای گیری و شمارش آراء هم قانون وجود دارد."


هر چند این سخنان واکنش تند حامیان فتنه را در آن ایام به دنبال داشت ولی از سخنان خود منصرف نشده و حتی موسوی را به مناظره تلویزیونی فراخواند. و این در حالی بود که در همان زمان سیاستمدارانی هم تراز وی در صفحه تلویزیون ظاهر شده و از "مردمی بودن اعتراضات" و لزوم توجهی سیاست‌مدارانه به قانون شکنی‌ها سخن ‌گفتند.


شاید انتخابات هیات رئیسه مجلس نهم بیش از همه امتحانی برای تکلیف مداری حداد عادل بود که برای به اجرا رساندن خواست مردم که همانا تغییر در شیوه مجلس‌داری آنهم با تغییر 200 نماینده مجلس هشتم بود، به میدان رقابت آمد، تا شیوه‌ای انقلابی‌تر برای اداره مجلس پیاده کند و به گفته خودش خیال رهبر انقلاب را از قبال مجلس و داخل کشور راحت کند تا با این اقدام در عرصه سیاست حتی از یاران خود و طراحان سامانه وحدت هم پیشی بگیرد. هر چند پیروز میدان لابی‌گری و وعده و وعیدهای پشت پرده نبود. به نظر می‌رسد نفس حضور حداد در انتخابات هیات رئیسه صرف نظر از نتایج آن، امری است قابل تجلیل چنانکه امیر مومنان می‌فرماید " در دگرگونی، احوال مردان شناخته می‌شوند." 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.