• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 1280)
چهارشنبه 3/3/1391 - 11:9 -0 تشکر 456254
روش های آشپزی کم کالری



با این روش های آشپزی هرگز چاق نمی شوید !!

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:10 - 0 تشکر 456255

1 - بخارپز :
بخارپز کردن شیوه ای است که غذا بوسیله بخار آب جوش پخته می شود. بخارپز کردن یک شیوه بسیار عالی بدون چربی در آشپزی است . برای طعم دارکردن آب و معطر کردن آن می توان از گیاهان معطر و ادویه جات استفاده کرد .

روش بخارپز کردن معمولا برای پخت ماهی ، ایدلی ( برنج بخارپز و نخود ) دکلا ( کیک بخارپز با آرد بنگال نخود و آرد برنج ) شیرینی، فرینی وسبزیجاتی مانند کلم ، نخود فرنگی ،لوبیا و هویج به کارمی رود.

درشیوه بخارپز مستقیم : غذا در یک سبد در دار روی بخار آب مستقیم قرار می گیرد.

درشیوه بخارپز غیرمستقیم : موادغذایی در یک ظرف دردار، در بخار آب یا برروی آب جوش قرارمی گیرد .

شیوه پخت با فشار : نوعی از بخارپز کردن است که آب تحت فشار زیاد به جوش می آید.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:10 - 0 تشکر 456257

2 - جوشیدن : جوشیدن شیوه ای است که غذا در آب جوش پخت می شود . در این روش مواد غذایی در ماهیتابه دردار با سایز متناسب با غذا با حداقل مقدار آب ، تاحدی که به روی غذا برسد، پخته می شود.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:10 - 0 تشکر 456259

3 - برشته کردن ( کباب کردن ) : کباب کردن پختن غذا در فر یا تنور با دمای بالاست. کباب کردن طعم غذا را خوشمزه تر می کند. این روش برای پخت گوشت ترد شده ،جوجه و سبزیجات وسیب زمینی ، گوجه ،بادمجان ،حبوبات ،سمولینا ،خرده گندم ،ورمیشل و غیره استفاده می شود.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:11 - 0 تشکر 456260

4 - سرخ کردن : سرخ کردن ، پختن و سرخ کردن غذا در مقدار کمی روغن در ماهیتابه کم عمق است. در هر نوع پختی مواد باید به یک اندازه خرد شوند معمولا سبزیجاتی مانند کلم ،هویج ، لوبیا، فلفل قرمز یا سبز،جوانه ی لوبیا ، پیاز، گوجه ،رشته فرنگی وتیکه های کوچک گوشت با این روش پخت می شوند . اگر سبزیجات قبل از سرخ شدن بخارپز شوند نیاز به روغن کمتری برای سرخ کردن آنها است و سریعتر سرخ می شوند.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:11 - 0 تشکر 456261

5 - آهسته پختن : آهسته پختن ، پختن غذا در ماهیتابه ی سر پوشیده با مقدار کمی مایع ( آب ، آب همان مواد غذایی یا ...) که به آهستگی (بدون اینکه بجوشد ) بپزد. دراین روش غذا با حداقل میزان روغن پخته و ترد می شود . این روش بیشتر برای پختن گوشت ،مرغ و میوه و سبزیجات استفاده می شود.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:11 - 0 تشکر 456264

6 - بریان کردن ( کباب کردن ) : بریان کردن پخت غذا بر روی حرارت مستقیم آتش و زغال یا حرارت غیر مستقیم دستگاه حرارتی برسیخ یا توری مشبک است .این نوع پخت طعم دودی به غذا می دهد .این روش برای کباب کردن گوشت ترد شده ،استیک وماهی ،جگر، قلوه ، مرغ ، سبزیجات ، گوجه شکم پر، فلفل سبز، گل کلم ، کدو قلیانی و غیره به کارمی رود.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:12 - 0 تشکر 456265

7 - آب پز : آب پز کردن غذا ، پختن غذا درحداقل مقدار آب است که باعث می شود که غذا به آهستگی (بدون اینکه بجوشد) بپزد. برای طعم دارکردن آب می توان از گیاهان معطر و ادویه جات استفاده کرد این روش بیشتر برای پخت ماهی و تخم مرغ به کارمی رود.

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:12 - 0 تشکر 456266

8 - باحرارت ملایم پختن : این روش ترکیبی ازدو روش بریان کردن و آهسته پختن است . با حرارت ملایم پختن یعنی سرخ کردن گوشت و سبزیجات در حداقل میزان روغن و به تدریج در مقداری مایع پختن است . دراین روش سبزیجات سفت و قطعه های سفت گوشت ، راحت تر می پزند .

به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 11:12 - 0 تشکر 456267


9 - ترد کردن : ترد کردن ، قرار دادن موادغذایی ( معمولا گوشت ) در ترکیبی از سرکه ، روغن ، ادویه جات ، کشک و آب لیمو است . معمولا گوشت ، قبل از پختن جهت طعم دارشدن و ترد شدن ، در ترکیب مواد بالا ( که ماریناد نام دارد ) خیسانده می شود . در صورت دلخواه روغن نیز می توان اضافه کرد .


به امید ظهوراقا

چهارشنبه 3/3/1391 - 19:12 - 0 تشکر 456501

سلام
ممنون از ایجاد این مبحث
مطلب مفیدی است اصلا بعضی از مورادش بر ای سلامتیمونم مفیده و جلوگیری از بیماریها هم میشه.

 

  به طواف كعبه رفتم ،به حرم رهم ندادند          كه برون درچه كردي، كه درون خانه‌آئي

 

                                    

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.