ویار طبیعی تهوع و استفراغ و حساسیت به طعم یا بوهای خاص است و در نصف زنان حامله و در ۳ ماه اول حاملگی اتفاق میافتد.
می توان با كاهش مصرف غذاهای چرب و ادویه دار و یا نوشیدن چای زنجبیلی و غذای كم حجم و به دفعات بیشتر، آنر كاهش داد .
در موارد شدید میتوان از پرومتازین ، متوكلر پرامید،ویتامین ب۶ استفاده كرد.
در ویار غیر طبیعی مادر خاک یا برنج خام یا ..... میخورد که معمولا نشان دهنده کم خونی، فقر اهن یا سایر مواد معدنی یا الی در بدن مادر حامله است که در حال حاضر نادر است.