• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعلیم و تربیت (بازدید: 3995)
پنج شنبه 6/4/1387 - 0:32 -0 تشکر 45179
منشا حیات در جهان

  جهان و حیات علم کیهانشناسی بر اساس تکامل جهان ، حد اقل در سومین سیاره منظومه شمسی حیات را کشف نموده است «حیات در منظومه شمسی). اولین دلیل وجود حیات بر روی زمین در سنگهای پر کامبرین (Pre Cambrian) در حدود 3x109 سال پیش یافت شده است. ولی اندامهای سازمان یافته‌ای همچون ستاره دریایی در حدود 106×650 سال پیش ظاهر شوند. منشا شیمیایی حیات اطلاعاتی که از طریق ستاره شناسی ، شیمی ، بیولوژی و زمین شناسی بدست آمده است، نشان می‌دهد که حیات در نتیجه یک تکامل شیمیایی آهسته ، شکل گرفته است. مولکولهای حیاتی پیچیده احتمالا در اوایل ، در فضای بین ستاره‌ای ساخته می‌شده‌اند. وجود مولکولهایی مانند استالدئید CH3CHO در نقاطی از کهکشان ما که ستارگان و منظومه‌های سیاره‌ای در آن تشکیل می‌شوند، توسط ستاره‌شناسان رادیویی کشف شده است.

این مولکولها به سرد شدن سحابی در حال انقباض کمک کرده و به انتقال آنها به مرحله پیش ستاره‌ای و قرص سیاره‌ای سرعت می‌بخشد. سه نوع از این مولکولها : فرمالدئید H2CO ، سیانید هیدروژن HCN و سیانو استیلن HC3N برای ساخت اسیدهای آمینه اهمیت دارند. مولکولهای اسیدهای آمینه که در شهاب سنگ مورچیسون کشف شده‌اند، مولکولهای اولیه‌ای به نظر می‌رسند که در ابر بین ستاره‌ای مادری که منظومه شمسی از آن نشات گرفته است، تشکیل شده‌اند. نظر دانشمندان چیست؟ دانشمندان حدس می‌زنند که مولکولهای حیاتی پیچیده ، در فاز پیش حیاتی تکامل زمین به وجود آمده‌اند. تجربیات آزمایشگاهی ناشی شده از شرایط ابتدایی زمین ، کمک بزرگی به مطالعه منشا شیمیایی حیات کرده‌اند. در این مطالعات انرژی از طریق منابع گوناگون به مخلوطی از گاز که مانند جو اولیه بود، وارد شد، از جمله تابش UV که مشابه تابش خورشیدی است، تخلیه‌های الکتریکی 60 ولتی که مشابه رعد و برق آسمان است، حرارت پرتوی کیهانی که مشابه آتشفشانها است و پرتوزایی مواد ، که همه آنها به نتایج یکسانی رسیدند.

نتیجه حاصل از آزمایشات اخیر این است که کلیه مولکولهای حیاتی که برای حیات ضروری هستند، می‌‌توانستند در جو اولیه زمین تولید شده باشند.
تجمع مولکولهای حیاتی ، تشکیل مولکولها ، تکامل اندامهای چند سلولی تا انسان به توسط شیمی حیاتی ، زیست شناسی ، دیرین شناسی) و انسان شناسی توضیح داده شده است. از اینرو حیات به عنوان طبیعی در تکامل جهان ، درک می‌شود. در چنین حالتی حیات یک پدیده دوره‌ای جهان محسوب می‌شود. کثرت جهان‌های قابل سکون وجود حیات در منظومه‌های سیاره بدون خورشیدی ، ممکن و محتمل است. این تمام اطلاعاتی است که در حال حاضر ، در غیاب یک دلیل مشاهده‌ای ، می‌توان اظهار کرد. امروزه توجه و تامل بیشتر در مورد اشکال حیات در هر جای دیگر جهان ، درجه تکامل آن ، مجتمع‌های کهکشانی و ارتباط با آنها از طریق فضای بین ستاره‌ای ، یا حتی دیدار آنها از منظومه شمسی ، چیزی بیش از یک تخیل محض نیست. 

پنج شنبه 18/7/1387 - 1:46 - 0 تشکر 64023

منشا جهان خداست این آزمایشا و نظریات رو من یک خیال بافی ابلهانه می دونم . در موردش تو کتابهای زیست دبیرستان خوندم . این اتفاقی با اون ترکیب شده اون اتفاقی با این ترکیب شده و ... اینقدر اتفاق افتاده که بالاخره اتفاقا آدم بوجود اومده. این با عقل و منطق سازگاره ؟ اینه رشد علم بشری ؟ کلا اینها با مسائل دینی ما هم تضاد داره پس روح که از ماده نیست طبق کدوم اتفاق ایجاد شده !!! اینا همه سوالاتی هست که اینجور نظریه پردازیی رو بیشتر شبیه خیالبافی های بچه گانه می کنه.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.