• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن خانواده > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
خانواده (بازدید: 2880)
سه شنبه 19/2/1391 - 9:40 -0 تشکر 451679
آشپزی کنیم!

با سلام و ادب 

دوستان خوب همراه انجمن، خیلی از شما آشپزهای ماهری هستید و خیلی از ما ممکنه در پخت بعضی غذاها ایراد داشته باشیم. 


در این مبحث قصد داریم همدیگر رو تشویق کنیم به آشپزی خوب.

 این مبحث محلی است برای طرح سوالات آشپزی، طرح دستور غذاهای مختلف و   آشپزی کردن و درج عکسهای آشپزی خودمون. 

اگر غذای لذیذ و جدید و خوشمزه ای بلد هستید، اگر دست پخت شما در تهیه غذایی خاص عالی است، اگر حتی می خواهید آشپزی را شروع کنید با این مبحث همراه باشید. 


منتظر تک تک شما هستیم 




خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 19/2/1391 - 12:6 - 0 تشکر 451715

به نظر شما این هفته چه غذایی بپزیم؟ 


خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 19/2/1391 - 12:37 - 0 تشکر 451735

سلام
یه جور روش طبخ مرغ هست كه اسمش رو نمیدونم اما چون یكی از آشنایان به نام خانم باقری این روش رو یاد دادند ما بهش میگیم مرغ خانم باقری((:
اما روش طبخ
كف یه قابلمه كه قطر زیادی نداشته نباشه مقدار زیادی پیاز خورد كنید به طوری كه كف قابلمه رو بپوشونه
بعد مرغی رو كه هنوز توی فریزر نفرستادید! رو قطعه قطعه كرده پس از شستشو روی این پیازها بگذارید و روی مرغ ها رو هم با پیاز خرد شده بپوشانید درب قابلمه را گذاشته و قابلمه رو روی شعله پخش كن با شعله كم قرار دهید بعد از دو سه ساعت مرغ پخته میشه در زمان پخت هیچ ادویه ایی لازم نیست اضافه كنید
وقتی پخته شد از آب این غذا كه از خود پیازها به وجود اومده استفاده میكنیم
در یك ماهیتابه رب را سرخ كرده زعفران ادویه دارچین نمك و فلفل اضافه میكنیم سپس آب غذا را را به این مواد اضا فه میكنیم وقتی خوب مخلوط شد روی مرغ ها میریزیم و میگذاریم تا كم به خورد مرغ ها برود .
امیدوارم خوشتون بیاد
نوش جان
یادتون باشه شعله غذارو خیلی كم كنید (نه اینكه بسوزونید بعد بندازید گردن من ((:)

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

سه شنبه 19/2/1391 - 12:47 - 0 تشکر 451742

azar13 عزیز 

سلام 

ممنون از اینکه لطف کردی و به این مبحث سر زدی. در واقع شما به یک روش پخت مرغ تازه با سس آن اشاره کردید. 
خوبی دستور غذای شما این بود که کاملا به مراحل پخت، مقدار شعله و نوع مواد مصرفی اشاره کردید.


به نظر خوشمزه می رسید. انشالله در آینده نزدیک درستش می کنم.
باز هم به ما سر بزنید. 




خدا در همین نزدیکی است
سه شنبه 19/2/1391 - 16:29 - 0 تشکر 451810

azar13 گفته است :
[quote=azar13;555839;451735]سلام
یه جور روش طبخ مرغ هست كه اسمش رو نمیدونم اما چون یكی از آشنایان به نام خانم باقری این روش رو یاد دادند ما بهش میگیم مرغ خانم باقری((:
اما روش طبخ
كف یه قابلمه كه قطر زیادی نداشته نباشه مقدار زیادی پیاز خورد كنید به طوری كه كف قابلمه رو بپوشونه
بعد مرغی رو كه هنوز توی فریزر نفرستادید! رو قطعه قطعه كرده پس از شستشو روی این پیازها بگذارید و روی مرغ ها رو هم با پیاز خرد شده بپوشانید درب قابلمه را گذاشته و قابلمه رو روی شعله پخش كن با شعله كم قرار دهید بعد از دو سه ساعت مرغ پخته میشه در زمان پخت هیچ ادویه ایی لازم نیست اضافه كنید
وقتی پخته شد از آب این غذا كه از خود پیازها به وجود اومده استفاده میكنیم
در یك ماهیتابه رب را سرخ كرده زعفران ادویه دارچین نمك و فلفل اضافه میكنیم سپس آب غذا را را به این مواد اضا فه میكنیم وقتی خوب مخلوط شد روی مرغ ها میریزیم و میگذاریم تا كم به خورد مرغ ها برود .
امیدوارم خوشتون بیاد
نوش جان
یادتون باشه شعله غذارو خیلی كم كنید (نه اینكه بسوزونید بعد بندازید گردن من ((:)



سلام

ببخشید تو قابلمه آب نمی ریزیم؟

ته قابلمه روغن چی؟

نمی سوزه؟

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 19/2/1391 - 16:34 - 0 تشکر 451812

vahidmiladi گفته است :



سلام

ببخشید تو قابلمه آب نمی ریزیم؟

ته قابلمه روغن چی؟

نمی سوزه؟
azar13 گفته است :
[quote=vahidmiladi;415987;451810][quote=azar13;555839;451735]سلام
یه جور روش طبخ مرغ هست كه اسمش رو نمیدونم اما چون یكی از آشنایان به نام خانم باقری این روش رو یاد دادند ما بهش میگیم مرغ خانم باقری((:
اما روش طبخ
كف یه قابلمه كه قطر زیادی نداشته نباشه مقدار زیادی پیاز خورد كنید به طوری كه كف قابلمه رو بپوشونه
بعد مرغی رو كه هنوز توی فریزر نفرستادید! رو قطعه قطعه كرده پس از شستشو روی این پیازها بگذارید و روی مرغ ها رو هم با پیاز خرد شده بپوشانید درب قابلمه را گذاشته و قابلمه رو روی شعله پخش كن با شعله كم قرار دهید بعد از دو سه ساعت مرغ پخته میشه در زمان پخت هیچ ادویه ایی لازم نیست اضافه كنید
وقتی پخته شد از آب این غذا كه از خود پیازها به وجود اومده استفاده میكنیم
در یك ماهیتابه رب را سرخ كرده زعفران ادویه دارچین نمك و فلفل اضافه میكنیم سپس آب غذا را را به این مواد اضا فه میكنیم وقتی خوب مخلوط شد روی مرغ ها میریزیم و میگذاریم تا كم به خورد مرغ ها برود .
امیدوارم خوشتون بیاد
نوش جان
یادتون باشه شعله غذارو خیلی كم كنید (نه اینكه بسوزونید بعد بندازید گردن من ((:)


سلام
داداش اون بالا رو بخونی گفته خیلی خیلی زیر قابلمه شعلش کم باشه طوری که پیازها اب بندازه با اب پیازها بپزه
تو تصور کن در حد شمع یه نموره بیشتر تر
حالا برو مرغ رو بپز واسه اینده ات خوبه چون دیگه تصور هم نمیتونی بکنی زنی بگیری که اشپزی کنه برات
نهایت یا از خونه مامی اش میاره یا از رستورانهای اطراف و اکناف

به امید ظهوراقا

سه شنبه 19/2/1391 - 16:43 - 0 تشکر 451817


اگه شعله باید خیلی کم باشه پس یه سه ساعتی طول میکشه تا بپزه

پس برای مجردا خوب نیس

خیلی طول میکشه

تازه باید هی بری بهش سر بزنی نکنه نسوزه

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 19/2/1391 - 18:41 - 0 تشکر 451856

azar13 گفته است :
[quote=azar13;555839;451735]سلام
یه جور روش طبخ مرغ هست كه اسمش رو نمیدونم اما چون یكی از آشنایان به نام خانم باقری این روش رو یاد دادند ما بهش میگیم مرغ خانم باقری((:
اما روش طبخ
كف یه قابلمه كه قطر زیادی نداشته نباشه مقدار زیادی پیاز خورد كنید به طوری كه كف قابلمه رو بپوشونه
بعد مرغی رو كه هنوز توی فریزر نفرستادید! رو قطعه قطعه كرده پس از شستشو روی این پیازها بگذارید و روی مرغ ها رو هم با پیاز خرد شده بپوشانید درب قابلمه را گذاشته و قابلمه رو روی شعله پخش كن با شعله كم قرار دهید بعد از دو سه ساعت مرغ پخته میشه در زمان پخت هیچ ادویه ایی لازم نیست اضافه كنید
وقتی پخته شد از آب این غذا كه از خود پیازها به وجود اومده استفاده میكنیم
در یك ماهیتابه رب را سرخ كرده زعفران ادویه دارچین نمك و فلفل اضافه میكنیم سپس آب غذا را را به این مواد اضا فه میكنیم وقتی خوب مخلوط شد روی مرغ ها میریزیم و میگذاریم تا كم به خورد مرغ ها برود .
امیدوارم خوشتون بیاد
نوش جان
یادتون باشه شعله غذارو خیلی كم كنید (نه اینكه بسوزونید بعد بندازید گردن من ((:)

سلام
حالا آذر منم شبیه این کارو میکنم با چنتا تفاوت
اینکه نمک و زعفران رو همون موقع روش میریزم حتی گاهی یه ربع میذارم که مزه دار هم بشه, بره بخوردش...
حتی با گوشتی که کمی یخش باز شده
میشه یه نصفه استکان آب نیز ریخت چون اینطوری نیم تا یه ساعت پخته میشه
میشه اینطوری سس هم براش درست نکرد, میشه اونطوری که فرمودی هم سس درست کرد
دستت دردنکنه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
سه شنبه 19/2/1391 - 20:59 - 0 تشکر 451900

azar13 گفته است :
[quote=azar13;555839;451735]سلام
یه جور روش طبخ مرغ هست كه اسمش رو نمیدونم اما چون یكی از آشنایان به نام خانم باقری این روش رو یاد دادند ما بهش میگیم مرغ خانم باقری((:
اما روش طبخ
كف یه قابلمه كه قطر زیادی نداشته نباشه مقدار زیادی پیاز خورد كنید به طوری كه كف قابلمه رو بپوشونه
بعد مرغی رو كه هنوز توی فریزر نفرستادید! رو قطعه قطعه كرده پس از شستشو روی این پیازها بگذارید و روی مرغ ها رو هم با پیاز خرد شده بپوشانید درب قابلمه را گذاشته و قابلمه رو روی شعله پخش كن با شعله كم قرار دهید بعد از دو سه ساعت مرغ پخته میشه در زمان پخت هیچ ادویه ایی لازم نیست اضافه كنید
وقتی پخته شد از آب این غذا كه از خود پیازها به وجود اومده استفاده میكنیم
در یك ماهیتابه رب را سرخ كرده زعفران ادویه دارچین نمك و فلفل اضافه میكنیم سپس آب غذا را را به این مواد اضا فه میكنیم وقتی خوب مخلوط شد روی مرغ ها میریزیم و میگذاریم تا كم به خورد مرغ ها برود .
امیدوارم خوشتون بیاد
نوش جان
یادتون باشه شعله غذارو خیلی كم كنید (نه اینكه بسوزونید بعد بندازید گردن من ((:)

سلام

دلم خواست:)
ممنونم

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

سه شنبه 19/2/1391 - 23:27 - 0 تشکر 451919

dehkade2010 گفته است :

سلام

دلم خواست:)
ممنونم
azar13 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;451900][quote=azar13;555839;451735]سلام
یه جور روش طبخ مرغ هست كه اسمش رو نمیدونم اما چون یكی از آشنایان به نام خانم باقری این روش رو یاد دادند ما بهش میگیم مرغ خانم باقری((:
اما روش طبخ
كف یه قابلمه كه قطر زیادی نداشته نباشه مقدار زیادی پیاز خورد كنید به طوری كه كف قابلمه رو بپوشونه
بعد مرغی رو كه هنوز توی فریزر نفرستادید! رو قطعه قطعه كرده پس از شستشو روی این پیازها بگذارید و روی مرغ ها رو هم با پیاز خرد شده بپوشانید درب قابلمه را گذاشته و قابلمه رو روی شعله پخش كن با شعله كم قرار دهید بعد از دو سه ساعت مرغ پخته میشه در زمان پخت هیچ ادویه ایی لازم نیست اضافه كنید
وقتی پخته شد از آب این غذا كه از خود پیازها به وجود اومده استفاده میكنیم
در یك ماهیتابه رب را سرخ كرده زعفران ادویه دارچین نمك و فلفل اضافه میكنیم سپس آب غذا را را به این مواد اضا فه میكنیم وقتی خوب مخلوط شد روی مرغ ها میریزیم و میگذاریم تا كم به خورد مرغ ها برود .
امیدوارم خوشتون بیاد
نوش جان
یادتون باشه شعله غذارو خیلی كم كنید (نه اینكه بسوزونید بعد بندازید گردن من ((:)

ای شکمو:D

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
چهارشنبه 20/2/1391 - 10:59 - 0 تشکر 451963



سلام

ببخشید تو قابلمه آب نمی ریزیم؟

ته قابلمه روغن چی؟

نمی سوزه؟[/quote]

سلام
علاوه بر اینكه باید شعله خیلی كم باشه باید زیر قابلمه شعله پخش كن هم بذارید
jtayebeعزیز ممنون از توضیحاتی كه دادید انشالله یه بار هم بر اساس توضیحات شما میپزم حتما خوشمزه میشه

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.