• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 920)
شنبه 16/2/1391 - 16:29 -0 تشکر 451004
غذای آماده به مصرف ، سلامت جنین را به خطر می اندازد

سلامت نیوز :یک کارشناس صنایع غذایی با تاکید بر اینکه مصرف کنندگان سوسیس و کالباس بایستی از محصولات کارخانه های شناخته شده که دارای پروانه ساخت بوده استفاده کنند هشدار داد مصرف این فرآورده های گوشتی در زنان باردار سلامت جنین را به خطر می اندازد.
لیلا کارشناس  در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:«بیشتر کارخانجات تولید کننده سوسیس و کالباس به دلیل اینکه به فکر پایین تر آوردن قیمت محصولات خود جهت فروش بالاتر هستند معمولا از مواد اولیه ای که مرغوبیت بالایی ندارد استفاده می کنند به عنوان مثال از مرغ های هلندی و مرغ های تخم گذاری که دوره تخم گذاری این مرغ ها تمام شده است جهت تهیه و تولید سوسیس و کالباس استفاده می کنند.»
وی ادامه داد:«همانطور که می دانید تنها عاملی که باعث بالا بردن کیفیت محصول می شود استفاده از مواد اولیه خوب است در حالی که اگر این روش به کار برده شود قیمت محصول بسیار بالا رفته و در اینصورت مردم ترجیح می دهند به جای استفاده از سوسیس و کالباس ها از خود گوشت استفاده کنند و با توجه به اینکه قدرت خرید مردم پایین است تولید کنندگان مجبور می شوند از مرغ ها و یا گوشت های با کیفیت پایین، چربی های مرغ مادر و ... در تولید محصول خود استفاده کنند.»

این کارشناس صنایع غذایی افزود:«البته باید گفت در کاخانجاتی که سوسیس و کالباس تولید می کنند بایستی پروانه ساخت داشته باشند و مسئول کنترل کیفی که در واقع بازرس اداره استاندارد و تحقیقات است بر تولیدات این کارخانجات نظارت دارند تا تخلف نکنند و میزان پروتئین محصولات آنها از درصد مشخصی پایین تر نباشد و با طرح جدیدی که اداره نظارت بر مواد غذایی ایجاد کرده که همان خرید محصولات به عنوان یک فرد عادی و نمونه برداری و آزمایش محصولات کارخانجات است امکان تخلفات این کارخانه ها کاهش پیدا می کند اما ممکن است نظارت دقیق بر تولید کنندگان زیرپله ای که به صورت غیرقانونی به تولید سوسیس و کالباس ها اقدام می کنند وجود نداشته باشد.»

لیلا کارشناس در ادامه اظهار داشت:«کارخانجات تولید کننده سوسیس و کالباس بایستی یا  از مرغ های بسته بندی شده که بر روی بسته ها ذکر شده مرغ ها فاقد امعاء و احشاء هستند برای تولیدات خود استفاده کنند و یا بایستی از خط 2 کشتارگاه استفاده کنند و در صورتی که از مرغ گرم برای تولیدات خود استفاده می کنند وظیفه پرسنل کارخانه است که اقدام به تمیز کردن مرغ ها کنند.»

وی تاکید کرد:«نظارت مستمر بر تولیدات کارخانه هایی که از دستگاه های بادر استفاده می کنند می تواند از تخلفات آنها در تولیدات خود جلوگیری کند چرا که این دستگاه به صورتی است که استفاده از آن به خودی خود مشکلی ندارد و اگر مرغ را به صورت پاک و تمیز کرده داخل آن قرار دهیم بافت های نرم را از یک سقف مشبک عبور می دهد و بافت های سفت را از خروجی دستگاه خارج می کند اما مشکل زمانی بروز می کند که تولید کنندگان مرغ را با تمام پوست و چربی و استخوان و امعاء و احشاء آن داخل این دستگاه بیندازند و اگر نظارت بر تولیدات کارخانه ها نباشد و کارخانه ها در تولید سوسیس و کالباس ها تخلف کنند مصرف کننده با استفاده محصولات آنان دچار مشکلات بسیاری می شوند.»

این کارشناس صنایع غذایی ادامه داد:«در خصوص کیفیت تولیدات سوسیس و کالباس کارخانه ها باید گفت کیفیت محصول همیشه به بالا بودن کیفیت مواد اولیه آن نیست بلکه ممکن است فرمولاسیون تولید مشکل داشته باشد و یا دستگاه های تولید مدرن نباشند و باید گفت پروسه تولید بسیار پیچیده است و فرمولاسیون تولید مهمترین بخشی است که بر کیفیت تولید محصول تاثیر می گذارد.»

وی تاکید کرد:«مصرف کنندگان بایستی از محصولات کارخانه های شناخته شده که دارای پروانه ساخت بوده استفاده کنند و به علامت استاندارد محصول و تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنند و بعد از باز شدن وکیوم سوسیس و کالباس از نگهداری و گذاشتن آن داخل یخچال خودداری کنند چرا که سطح آن حالت لیز پیدا کرده و شروع به فساد می کند و بایستی به میزان نیاز این محصول را تهیه کنند.»

لیلا کارشناس توصیه کرد:«مصرف سوسیس و کالباس ها برای کودکان زیر 10 سال توصیه نمی شود همچنین زنان شیرده و افراد سالخورده کمتر از سوسیس و کالباس ها استفاده کنند طبق گفته متخصصین بررسی ها نشان می دهند نیتریت و نیترات موجود در سوسیس و کالباس بعد از مصرف به نیتروزامین تبدیل می شود که این ماده سلامت جنین را به خطر می اندازد همچنین افرادی که ریسک خطر در آنها بالا است مثل افرادی که مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی هستند به دلیل چربی و نمک بالای این محصولات باید از مصرف آن خودداری کنند.

منبع: سلامت نیوز

گدای فاطمه(س)

شنبه 16/2/1391 - 21:54 - 0 تشکر 451075

معمولا هم زن های باردار چنین غذاهایی مصرف نمی کنند ....

به صورت کلی سوسیس و کالباس واقعا بده ... من از زمانی که فهمیدم داخلش تاج خروس میریزنند حتی یک بارم دیگه نخوردم ...

 

thank you for attention

يکشنبه 17/2/1391 - 13:55 - 0 تشکر 451351

به جز سرطان زابودن این غذا وچاق کنندگی اون باعث بیش فعالی کودکان بعد از تولد می شه.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.