• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1499)
سه شنبه 5/2/1391 - 18:40 -0 تشکر 448326
درخواست دانشجویان امام صادق از آیت الله مهدوی برای ورود به عرصه اخلاقی انتخابات

دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام ظهر امروز (سه شنبه) در واکنش به هتک حرمت آیت الله مصباح یزدی با سوء استفاده از عنوان دانشجویان این دانشگاه، ذیل نامه ای را امضاء کردند که از آیت الله مهدوی کنی ریاست این دانشگاه درخواست کرده بود با ورود به فضای اخلاقی انتخابات، مانع از تخریب بیشتر چهرههای ارزشی انقلاب شده و از تبدیل شدن رقابتی سالم و اخلاقی به عاملی برای افزایش شکاف و انشقاق جلوگیری به عمل بیاورند.در ادامه متن کامل این نامه را که نسخه ای از آن در اختیار رجانیوز قرار گرفته است می خوانید. گفتنی است اسامی دانشجویان امضاء کننده این نامه تا ساعتی دیگر منتشر خواهد شد: 

بسم الله الرحمن الرحیم

یكى از عواملى كه وحدت ملى را تأمین مى‏كند، این است كه آن كسانى كه سخنشان در میان مردم، حوزه‏ى تأثیرى دارد یا مسئولند، یا چهره‏ى موجّه دینى‏اند؛ چهره‏ى روحانى‏اند، چهره‏ى سیاسى‏اند در اظهارات خودشان كارى نكنند كه یك گروه و جناح از مردم، دلهایشان نسبت به دیگران چركین شود. فتنه‏انگیزى‏ نكنند. البته فتنه انگیختن و بددل كردن مردم نسبت به یكدیگر، یكى از مواد برنامه‏اى است كه دشمنان نسبت به این ملت در نظر دارند. امام خامنه ای مد ظله العالی 

حضرت آیت الله مهدوی کنی(دام عزه)، ریاست محترم دانشگاه امام صادق علیه السلامبا عرض سلام و ادب؛

 عرصه ی رقابتی انتخابات مجلس نهم آوردگاهی شد تا گروهها و جریان های سیاسی داشته های خویش را به میدان آورده و درصدد رقابت با یکدیگر و محک آن در نزد مردم برآیند. در این میان آن چه که شاهدش بودیم عرصه ی ظهور دو جریان سیاسی تحت عناوین جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری انقلاب اسلامی بود. ناگفته پیداست داعیه ی هر یک از دو گروه حرکت در زیر سایه ی علماء دین و بزرگان سیاسی چون حضرت عالی، آیت الله یزدی، آیت الله مصباح یزدی و آیت الله خوشوقت بوده است که می شود آن را رویدادی بزرگ در جریان سیاست اسلامی نامید.گروهی سامانه ی وحدتی طراحی نمودند تا با مشارکت گروه‌ها و جریان های اصولگرایی بنابر گفته ی حضرت عالی دست به ائتلاف بزنند تا در مقابل جریان های رقیب داخلی و دشمنان خارجی بتوانند با وحدت ناشی از ائتلاف اصولگرایان  به صحنه ی انتخابات وارد شوند. و گروه دیگر دم از گفتمان انقلاب اسلامی زده و شعار عقلانیت، معنویت، عدالت بر محور ولایت فقیه را سردادند. "  آنچه در انتخابات لازم است، رقابت سالم است؛ رقابتِ بدون تهمت‌زنى و بدگوئى به یكدیگر است. فضاى انتخابات باید سالم باشد. مردم اگر خودشان نامزدهاى انتخاباتى را میشناسند، طبق تشخیص خودشان حتماً عمل كنند؛ اگر نمیشناسند، از افراد بصیر و متدین در گزینشهاى انتخاباتى استفاده كنند."  سخنان اخیر بیانات مقام معظم رهبری بود که در نماز جمعه اخیرشان و 28 روز مانده به انتخابات ایراد نمودند. باز تأکید می نمائیم، آنچه معظم له تاکید کرده اند" رقابت سالم و بدون تهمت زنی، بدگوئی به یکدیگر بوده است." و هوشیارن سیاسی و کسانی که چشم خویش را به روی حقایق نبسته اند به خوبی واقفند، این سخن زمانی صادر شد که مقام ولایت به خوبی از رقابت دو گروه اصولگرا یعنی جبهه متحد و جبهه پایداری انقلاب اسلامی آگاه بوده اند. حضرت آیت الله مهدوی کنی دام عزه حتما حضرت عالی تصریح می نمائید که مشی مقام معظم رهبری رقابت بدون اختلاف بوده است. ایشان عالمانه وجود اختلاف سلیقه در گروهها و جناح های سیاسی را طبیعی دانسته و می دانند." توطئه و ترفند دیگر دشمن این است كه القا كند بین مسئولان و یا مردم، جناح‏بندى حاد خصمانه وجود دارد! مردم نباید این تبلیغات را جدى تلقى كنند. البته از لحاظ سیاسى، اختلاف سلیقه‏ وجود دارد، كه طبیعى است و وجود آن خطرى را ایجاد نمى‏كند. بارها امام (ره) مى‏فرمودند: من از این بحثها نگران نمى‏شوم؛ نگرانى ما زمانى است كه این‏ها را عمده كنیم."  (مقام معظم رهبری، 1368) همانگونه که از سخنان معظم له پیداست کسانی که درصدد عمده کردن اختلاف میان اصولگرایان هستند در پازل دشمن بازی می کنند.

 ریاست محترم مجلس خبرگان 

چندی است که رسانه های مدعی حمایت از جبهه متحد اصولگرایان  به تخریب و افتراء نسبت به اشخاص حامی جبهه پایداری و حامیان معنوی آن به ویژه علامه بصیر آیت الله مصباح یزدی پرداخته اند. از سویی عده ای مجهول الإسم با انتشار نامه هایی تحت عنوان جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام به آیت الله مصباح در فضای مجازی و رسانه ای به تخریب، تهمت، افتراء نسبت به جبهه پایداری و نمایندگان این جبهه دست زده اند و به زعم نادرست خویش درصدد زیرسؤال بردن مصباح بصیرت بوده اند.  اینان – که البته اندکند- با پر رنگ جلوه دادن شکاف عمیق میان اصولگرایان خواسته و ناخواسته در دام دشمنانی افتاده اند که به جز اختلاف اصولگرایان و نیروهای انقلاب به چیز دیگری نمی اندیشند. ما این جا به صراحت اعلام می داریم هر کس در هر جبهه ای که باشد و در راستای سخنان امام راحل رحمت الله علیه و امام خامنه ای مد ظله و قانون اساسی حرکت نماید اصولگراست و نباید اختلاف سلیقه ی دو جریان اصولگرایی منجر به نشر مطالبی شود که خلاف امر رهبری در انتخابات می باشد. دوستان ما به خوبی کلام معظم له را به خاطر دارند که بارها فرموده اند برای اثبات خویش دیگران را نفی نکنید.

 استاد اخلاق و عالم وارسته

 ما دانشجویان و شاگردان جناب عالی، از شما می خواهیم با ورود جدی خود در عرصه ی اخلاقی انتخابات ضمن دعوت هر دو گروه به رعایت تقوای سیاسی، گروههای مدعی حمایت از حضرتتان را، از ادامه ی مشی در پیش گرفته برحذر دارید. چرا که استمرار چاپ این دست نشریات و رسانه ای شدن این طرز تفکرات حاصلی جز انشقاق و شکاف در میان دلسوزان انقلاب نخواهد داشت. در این انتخابات پیروز حقیقی مردمی بودند که با حضور دشمن شکن خویش در پای صندوق های رأی عزت اسلام و ایران اسلامی را رقم زدند و منتخبین مردم از هر گروه و جبهه ای که باشند باید به فکر این مردم بصیر و ولایت مدار باشند. باشد که بتوانیم رقابت را با تفرقه و اختلاف در هم نیامیزیم و اخلاق مداری و تقوای سیاسی را در عرصه ی سیاست تمرین کنیم.

 دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام  

 

چهارشنبه 6/2/1391 - 10:13 - 0 تشکر 448400

انشاالله این در خواست اجابت شود
و بخیر بگذرد

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
چهارشنبه 6/2/1391 - 16:20 - 0 تشکر 448417

به نام خدا

آیت الله مهدوی کنی از این جور کارا انتقاد کردند ولی ای کاش وقتی که به آیت الله مهدوی کنی و حسین شریعتمداری هم بی‌احترامی میشد بعضی افراد صاحب رسانه به جای حمایت تلویحی اون جور کارها رو رد میکردند
به قول استاد پناهیان هنوز بعضی اصول رقابت بین اصولگرایان رو بلد نیستن چون رقابت الان با دورههای گذشته متفاوت مخصوصا که روحانیون بزرگوار در رأس این گروهها هستند
یا علی
در پناه حق

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
پنج شنبه 7/2/1391 - 0:26 - 0 تشکر 448458

آیت الله مهدوی کنی در واکنش به تخریب و هتک حرمت علامه مصباح یزدی، با انتقاد از انتشار نامه‌های بدون امضاء منتسب به دانشجویان این دانشگاه از مسئولین دانشگاه امام صادق علیه السلام خواست با افرادی كه عامدانه به دنبال تخریب فضای اخلاقی و علمی دانشگاه هستند، برخورد نماید. به گزارش رجانیوز، روز گذشته خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات، متنی شب نامه مانند و بدون امضاء را به نام دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام منتشر کرد که در آن با ادبیاتی موهن نسبت به جایگاه و شخصیت علامه مصباح یزدی هتک حرمت صورت گرفته بود. به دنبال این اقدام مشکوک و غیر اخلاقی، معاونت دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام اعلام کردآیت الله مهدوی كنی رئیس این دانشگاه در جلسه امروز هیأت رئیسه دانشگاه امام صادق علیه السلام از صدور بیانیه‌ها و نامه‌های سرگشاده و بدون امضاء انتقاد كرده و انتشار اینگونه متن‌ها را نشانه ضعف افراد بر شمرد. رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان این موضوع افزود: در طول دوران سخت مبارزه با رژیم طاغوت نیز، علما و بزرگان همیشه اصرار داشتند تا پای اعلامیه ها و نامه‌هایی را كه صادر می كردند، امضاء كنند. این استاد اخلاق برجسته ضمن توصیه دانشجویان به رعایت اخلاق و حرمت افراد و گروه‌ها، از ایشان خواست تا شجاعت ایستادگی پای عقاید و نظرات خود را داشته و در اطلاعیه‌ها و اعلامیه‌ها نام و مشخصات خود را درج كنند. آیت الله مهدوی کنی همچنین معاونت دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام را مأمور كرد تا ضمن رسیدگی به این موضوع با افرادی كه عامدانه به دنبال تخریب فضای اخلاقی و علمی دانشگاه هستند، برخورد نماید. گفتنی است ظهر امروز و بدنبال انتشار متن موهن نسبت به علامه مصباح یزدی در خبرگزاری مهر و انتساب این متن به دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام، دانشجویان دانشگاه این دانشگاه با امضاء نامه‌ای از آیت الله مهدوی کنی خواستند تا به صورت جدی به فضای اخلاقی انتخابات ورود کنند. دانشجویان این دانشگاه در این نامه آورده‌اند:"‌ ما دانشجویان و شاگردان جناب عالی، از شما می خواهیم با ورود جدی خود در عرصه ی اخلاقی انتخابات ضمن دعوت هر دو گروه به رعایت تقوای سیاسی، گروههای مدعی حمایت از حضرتتان را، از ادامه ی مشی در پیش گرفته برحذر دارید. چرا که استمرار چاپ این دست نشریات و رسانه ای شدن این طرز تفکرات حاصلی جز انشقاق و شکاف در میان دلسوزان انقلاب نخواهد داشت."

پنج شنبه 7/2/1391 - 14:48 - 0 تشکر 448501

nasimesahri گفته است :
[quote=nasimesahri;331665;448458]آ متنی شب نامه مانند و بدون امضاء را به نام دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام منتشر کرد که در آن با ادبیاتی موهن نسبت به جایگاه و شخصیت علامه مصباح یزدی هتک حرمت صورت گرفته بود.

...
  رئیس این دانشگاه در جلسه امروز هیأت رئیسه دانشگاه امام صادق علیه السلام از صدور بیانیه‌ها و نامه‌های سرگشاده و بدون امضاء انتقاد كرده و انتشار اینگونه متن‌ها را نشانه ضعف افراد بر شمرد. رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان این موضوع افزود: در طول دوران سخت مبارزه با رژیم طاغوت نیز، علما و بزرگان همیشه اصرار داشتند تا پای اعلامیه ها و نامه‌هایی را كه صادر می كردند، امضاء كنند. این استاد اخلاق برجسته ضمن توصیه دانشجویان به رعایت اخلاق و حرمت افراد و گروه‌ها، از ایشان خواست تا شجاعت ایستادگی پای عقاید و نظرات خود را داشته و در اطلاعیه‌ها و اعلامیه‌ها نام و مشخصات خود را درج كنند.


بسم رب الفاطمه

ابتدا اینکه خوب بود اگر متن معرفی شده هم در اختیار خوانندگان قرار میگرفت که از صحت چند و چون این نامه اطلاع بیشتری پیدا کنیم و بهتر متوجه الفاظ و جملاتی بشیم که از انها به عنوان توهین و ... یاد میشه .

در ثانی اگر حمل بر صحت کنیم ، حال که اسامی و امضاهای نویسندگان در آن مشخص نیست ، ایشان خواستار مقابله با آنها هستند و به قول معروف نسخه ی تهدید نویسندگان آن نامه پیچیده شده است !
فلذا جایی برای ادامه ی صحبت ایشان باقی نخواهد ماند و عملا شجاعت و ایستادگی پای عقاید معنای واقعی نخواهد داشت :
"از ایشان خواست تا شجاعت ایستادگی پای عقاید و نظرات خود را داشته و در اطلاعیه‌ها و اعلامیه‌ها نام و مشخصات خود را درج كنند"

یا ع ل ی مدد

آقا جان اگر قرار باشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را درهشتاد روز بچرخم ،
ترجيح ميدهم دور تو بچرخم
چون تو هم دنياي مني هم عقبي مني
پنج شنبه 7/2/1391 - 16:25 - 0 تشکر 448505

ضرورت شناسایی عوامل انتشار شایعات خطرناك علیه جبهه پایداری/ چرا اظهارات آیت‌الله مهدوی‌كنی در رسانه‌های جبهه متحد بایكوت شد؟


عصر دوشنبه خبرگزاری مهر نامه سرگشاده‌ای را خطاب به آیت‌الله مصباح یزدی بر روی خروجی خود قرار داد كه در این نامه علاوه بر هتک حرمت علامه مصباح یزدی و تكرار اتهام‌زنی‌ها علیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی، تعابیر خطرناك و بی‌سابقه‌ای به این جبهه و به‌طور غیر مستقیم به آیت‌الله مصباح نسبت داده شد.

به گزارش رجانیوز، در این نامه كه به‌دلیل بدون امضا بودن، عملاً باید شب‌نامه تلقی شود و تاكنون نیز هیچ شخصیت حقیقی و حقوقی مسئولیت آن را نپذیرفته است، آیت الله مصباح یزدی به ایجاد شکاف میان نیروهای انقلاب متهم و ادعا شده است كه اعضای جبهه پایداری در جلسات خود از ایشان به‌عنوان قائم مقام رهبری نام می‌برند.

پیش از دور اول انتخابات مجلس نهم نیز شب‌نامه‌ی مشابهی كه آن مورد نیز بدون امضا و صرفاً با عنوان جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام بود، علیه جبهه پایداری و آیت‌الله مصباح منتشر شد كه مسئول بسیج دانشجویی این دانشگاه، چنین روش‌هایی را نشانه ضعف افرادی دانست كه با تابلو و شعارهای مقدس دست به چنین اعمالی می‌زنند، اما در همان دور از انتخابات نیز فرد مشخصی مسئولیت این نامه را برعهده نگرفت.

اما در شب‌نامه موهن جدید عنوان شده است: «اگر این چنین است -که هست- چرا جبهه پایداری که بعضاً در جلسات خصوصی برای شما جایگاه قائم مقامی رهبری قائل می‌شوند و شما را رهبر معنوی خود می‌دانند و خود را مطیع محض شما می‌شمرند، دست در دست اعضای این گروه انحرافی دارند و یکی‌شان جلسات منظم با سرکرده این گروه دارد و دیگری مشاور این گروه است و به جای آنها پروژه افتتاح می‌کند و آن یکی در جلسه سوال از رییس جمهور از جواب‌های کم ادبانه او قهقه مستانه می‌زند و از تذکرات نمایندگان می آشوبد؟»

به‌دنبال انتشار این نامه، آیت‌الله مهدوی‌كنی رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام بلافاصله صبح سه‌شنبه در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه از انتشار چنین نامه‌هایی به‌شدت انتقاد كرد و انتشار اینگونه متن‌ها را نشانه ضعف افراد بر شمرد. وی با یادآوری بی‌نام و نشان بودن این نامه منتسب به دانشجویان دانشگاه تحت مدیریت خود، به فضای دشوار مبارزه در دوره طاغوت اشاره و خاطر نشان كرد كه حتی در همان دوره نیز علما هر گاه می‌خواستند اعلامیه یا بیانیه‌ای بدهند، با شهامت نام خود را به‌عنوان امضا پای آن مطلب قرار می‌دادند.

آیت الله مهدوی کنی همچنین معاونت دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام را مأمور كرد تا ضمن رسیدگی به این موضوع با افرادی كه عامدانه به دنبال تخریب فضای اخلاقی و علمی دانشگاه هستند، برخورد كند.

اگرچه رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام كه هدایت معنوی تشكیلات جبهه متحد اصول‌گرایان را نیز برعهده دارد، بارها از تخریب جبهه پایداری از سوی رسانه‌های منتسب به این جریان انتقاد كرده و در مورد اخیر نیز دستور شناسایی افرادی را كه شب‌نامه موهن را صادر كرده‌اند به مسئولین دانشگاه داده است، اما به نظر می‌رسد هم به‌طور عامدانه این سخنان راه‌گشا در  رسانه‌های مدعی اصول‌گرایی به‌طور كاملاً اتفاقی! بایكوت می‌شود و هم به صورت معناداری اراده‌ی ویژه‌ای برای شناسایی عوامل این بی‌اخلاقی‌ها وجود ندارد. به نحوی که سایت رسمی جبهه متحد اصولگرایان، تا امروز حاضر به درج خبر واکنش آیت الله مهدوی کنی پیرامون هتک حرمت به علامه مصباح یزدی در سایت خود نشده است.

این در حالی‌است كه سال گذشته همین رسانه‌های خاص با آگراندیسمان یك جزوه پاسخ به شبهات، به‌طور مداوم در طول چند هفته به حمله علیه جبهه پایداری با ادعای تخریب آیت‌الله مهدوی كنی در این جزوه پرداختند، بدون اینكه نیازی بدانند كه مشخص كنند كجای این جزوه تخریب علیه رئیس مجلس خبرگان بوده است.

با این حال، در شب‌نامه جدید مطلبی عنوان شده كه دستگاه‌های نظارتی و قضایی باید به‌طور فوری منتشر كنندگان این ادعای اساساً كذب را شناسایی و ریشه‌های این طراحی‌ها را روشن كنند. در این شب‌نامه ادعا شده كه جبهه پایداری، آیت‌الله مصباح را قائم مقام رهبری می‌داند. این ادعای خطرناك كه به جبهه پایداری نسبت داده شده با توجه به سوابق قبلی و نقل قول‌های محفلی جریان‌های انحصارگرای مدعی اصول‌گرایی، می‌تواند نوعی زمینه‌‌سازی برای حذف جبهه پایداری با برچسب‌های امنیتی پس از ناكامی در حذف این جریان انقلابی از طریق ساز و كار سیاسی و انتخابات باشد.

ریشه این اتهام‌زنی‌ها در جلسات محفلی انحصارگرایانی است كه آقای الیاس نادران 17 اسفند سال گذشته (تنها پنج روز پس از انتخابات) به‌دنبال مشاهده نتیجه آرا و پیروزی قاطع گفتمانی جبهه پایداری نتوانست خود را نگه دارد و در قالب متنی كه سایت الف متعلق به آقای احمد توكلی آن را منتشر كرد، بخشی از این درونیات را بیرون ریخت و نوشت: «با تسامح و در بهترین حالت می توان گفت که نگاه این جریان موازی به مجلس نهم سکوی پرشی برای ریاست جمهوری است و البته در تحلیل نگران کننده‌تر بیم آن می رود که این جریان موازی به فراتر از ریاست جمهوری بیاندیشد. مقابله با شکل گیری چنین جریان خطرناکی باید در دور دوم انتخابات کلید بخورد.» (اگرچه آقای نادران به‌دنبال افشاگری‌های رسانه‌های انقلابی مجبور به عقب‌نشینی و عذرخواهی نصفه و نیمه شد اما مشابه این گزافه‌گویی‌ها بارها از سوی هم‌طیفی‌های این جریان در محافل و مجالس مختلف نقل قول شد)

 به نظر می‌رسد تعلل دستگاه امنیتی و قضایی كشور در شناسایی و برخورد با افرادی كه به‌طور سازمان‌دهی شده این شایعات خطرناك را مطرح می‌كنند، باید به‌طور جدی‌تری برخورد كنند. این وظیفه مصداق قطعی بیانات رهبر معظم انقلاب در روز اول فروردین سال جاری است مبنی بر اینكه "این رسانه‌هاى الكترونیكى و اینترنتى متأسفانه موجب شده است كه افراد بى‌محابا علیه یكدیگر حرف بزنند، بد بگویند. باید از طرف مسئولین كشور براى این هم یك جورى تدبیر بشود. ولى عمده این است كه خود ما مردم، خودمان را مقید كنیم به اخلاق اسلامى؛ خودمان را مقید كنیم به قانون."

پنج شنبه 7/2/1391 - 16:26 - 0 تشکر 448506

اگربه دقت لیست مباحث را نگاه کنید متوجه می شویدکه متن نامه هم وجوددارد

سه شنبه 12/2/1391 - 15:3 - 0 تشکر 449886

نامه بیش از500دانشجوی دانشگاه تهران به علامه مصباح: تخریب‌های ناجوانمردانه نشان داد بیش از همیشه در مسیر حق پایدار مانده‌اید


در آستانه روز بزرگداشت شهید مطهری و مقام معلم، 508 نفر از دانشجویان دانشگاه تهران طی نامه سرگشاده ای خطاب به مطهری زمان علامه مصباح یزدی، ضمن محکوم کردن تخریب ها و اهانت‎های صورت گرفته به ایشان طی روزهای اخیر، بر حمایت خود از این چهره انقلابی و گفتمان جبهه پایداری تاکید کردند.


به گزارش رجانیوز، در حالی که طی روزهای گذشته موج اهانت‌ها و تخریب های انجام شده علیه علامه مصباح و جبهه پایداری شدت گرفته است و در این بین شب نامه نویسان با توسل به نام دانشجویان دانشگاه های مختلف سعی دارند پایگاه اجتماعی اندک خود را  به دانشگاه ها و محل رفت و آمد نخبگان منتسب کنند، صدها نفر از دانشجویان دانشگاه مادر کشور، طی نامه ی سرگشاده دوم خود به این عالم برجسته، حمایت قاطع خود از ایشان را اعلام کردند.


دانشجویان در این نامه ضمن انتقاد شدید از فضای بی‎اخلاقی‎ها، مظلومیت آیت الله مصباح در برابر موج ناتمام تخریب‎ها را با تخریب‎های صورت گرفته بر شهید بهشتی انقلاب مقایسه کرده و در پایان نیز از اقدام اخلاقی آیت الله مهدوی کنی در واکنش به هتک حرمت علامه مصباح تقدیر به عمل آورده اند.


گفتنی است پیش از برگزاری دور نخست انتخابات مجلس نهم نیز نیمی از این دانشجویان طی نامه اول خود خطاب به آیت الله مصباح، ضمن تقدیر از هوشیاری این عالم برجسته در تاسیس جبهه پایداری، نسبت به تخریبهای آن برهه زمانی علیه ایشان واکنش نشان داده بودند.   

متن کامل این نامه مهم را از نظر می گذرانید:



بسم الله الرحمن الرحیم



إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی كُنتُمْ تُوعَدُونَ



دانشمند فرزانه؛ حضرت آیت الله مصباح یزدی


سلام علیکم؛


این روزها که "وصول به قدرت به هر قیمت" مانیفست عملکرد بسیاری از مدعیان شده و متاسفانه در این میان اخلاق و تقوای الهی بیش از هر زمان دیگر ذبح شده است، بر آن شدیم تا با انتشار نامه سرگشاده دوم خود به حضرت عالی، حداقل وظیفه مان را انجام داده و بیش از پیش از حضور فعال و سازنده ی شما  در پایداری بر اصول انقلاب، تقدیر به عمل آوریم.

حضرت علامه مصباح!


حقیقت آن است گفتمان جبهه پایداری انقلاب اسلامی که بیشترین قرابت را با گفتمان ناب انقلاب اسلامی دارد، مورد استقبال کم سابقه ملت در انتخابات گذشته قرار گرفت. این اتفاق به قدری پر رنگ بود که جدای از بسیاری از استانها، نتیجه شگفت آور انتخابات پایتخت به خوبی نشان داد که توده های مردم انقلابی و متدین، جز به حفظ اصول و حرکت خالص به سوی آرمانهای انقلاب نمی اندیشند و از این رو در میان تبلیغات هنگفت و رنگارنگ، رای خود را به افرادی دادند که با تبلیغات کم، حرفی جز ادامه مسیر انقلاب اسلامی نداشتند؛ همانهایی عملکرد گذشته شان در مجلس و ... نیز نشان می داد در بزنگاه های حساس، همواره صف اول مبارزه و پایداری بر آرمانهای بوده اند..

حضرت آیت الله!


دور نخست انتخابات مجلس نهم اگر هیچ برکتی نداشت، به همگان ثابت کرد:


 می توان در برابر بداخلاقی ها، دروغ ها و اهانت ها سکوت کرد اما پیروز میدان شد.


می توان با کمترین امکانات و حجم تبلیغات به میدان آمد و حرف از اصیل ترین آرمانهای انقلاب زد و پیروز میدان شد.


می توان با پایداری بر معیارها و اصول، نام آورانی را که در فتنه ها سکوت می کنند و همواره فقط به سابقه سیاسی خود می بالند را ناکام گذاشت و پیروز میدان شد.

مطهری زمان!


 بی اغراق وصف مجاهدت های حضرت عالی در این عرصه حساس در این جریده کوتاه، امکان پذیر نیست و ماچه بگوییم جز تقدیر و تشکر از بصیرت و زمان شناسی حضرت عالی؟


شجاعت، صراحت و بصیرت شما همان است که همواره باعث شده در حساس ترین برهه های تاریخ انقلاب، در نقش عمار رهبری به بهترین نحو ممکن عمل کنید و این نه محدود به انتخابات اخیر که سابقه ای بس طولانی دارد.


ز همان روزهایی که با سران چپ و تفکرات التقاطی مناظره می کردید و بیشترین روشنگری ها را در راستای افشای ماهیت خائنین به انقلاب برای ملت داشتید، تا روشن‌گری های ماندگارتان پیرامون التقاط فکری تجدید نظرطلبان در دوره دوم خرداد و به جان خریدن هزاران توهین و بدگویی برای دفاع از کیان انقلاب.


و ادامه این روند را در مقطع حساس و تاریخی انتخابات نهم ریاست جمهوری به بهترین نحو ممکن انجام دادید تا پس از سالها، گفتمان ناب انقلاب اسلامی در قالب ایجاد حرکت عظیم سوم تیر احیا شد  و بعد از آن نیز اگرچه عده ای رای به گفتمان انقلاب را رای به خودشان تفسیر کردند اما مجاهدت های کم نظیر شما در برملا ساختن تفکر خطرناک جریان نفوذی در دولت و همزمان مقابله با فتنه گران، موجب شد تا بیش از پیش باور کنیم شما با هیچ کس جز خدا و مسیر حق عهد اخوت نبسته اید و در برابر تحریف گفتمان انقلاب همچون گذشته استوار ایستاده اید.

حضرت علامه مصباح!


این روزها که در آستانه دور دوم انتخابات مجلس نهم، شب نامه نویسان و باندهای متصل به زر، زور و تزویر بار دیگر شما را کانون اصلی حملات خود قرار داده اند، بنا بر قاعده "تعرف الاشیا باضدادها" بیش از همیشه اطمینان یافتیم که در مسیر آرمانهای ناب انقلاب اسلامی پایدار مانده اید و اگر جز این اتفاق می افتاد در حیرت به سر می بردیم و تردید نداریم که سنت های الهی هیچ گاه قلب نخواهد شد و همانگونه که شهید مظلوم آیت الله بهشتی در برابر موج اهانت ها و دروغ ها اعلام داشته بود: "ان الله یدافع عن الذین آمنوا" این قاعده الهی بازهم تکرار خواهد شد و در این میان آنانی که بیش از همیشه داعیه دار تبعیت از ولایت هستند و در عمل بیشترین فاصله با آن را دارند، رسوا خواهند شد. لذا این تخریب ها تنها یادآور هجمه های ناجوانمردانه دشمنان قسم خورده انقلاب طی سالهای گذشته علیه شماست.

حضرت آیت الله!


کوتاه سخن آنکه همواره بر اصول ناب و گفتمان اصلح انقلاب مان که این روزها بیشترین تبلور را در جبهه پایداری انقلاب اسلامی دارد پایداریم و سخنی جز عرض ارادت و تشکر از مجاهدت های حضرت عالی نداریم.


همچنین در این مقام جا دارد از بزرگواری آیت الله مهدوی کنی نیز که در مقابل هتک حرمت های اخیر به حضرت عالی موضعی کاملا اخلاقی داشتند، تشکر لازم را به عمل آوریم و اعلام نماییم که قطعا در مباحثات و اختلاف سلائق سیاسی در چارچوب نظام، همواره یکی از خطوط قرمز ما دانشجویان، حفظ احترام بزرگان، به ویژه علمای عزیز است و به آینده ی روشن و زیبای انقلابمان امید داریم که پیش از همه حق تعالی آن را وعده داده است: "فان حزب الله هم الغالبون"

و السلام علیکم و علی عبادلله الصالحین


11 اردیبهشت ماه 1391


جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران:

1.      محمد معینی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
2.      حسن خدادی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
3.      مهدی نورایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
4.      رو ح الله یغماییان/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
5.      کاظم عبدالحمیدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
6.      علیرضا سلیمانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
7.      میثم بیکی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
8.      امیرحسین حقیقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
9.      سید هدایت عقدایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
10.    هادی تاجیك/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
11.    امین فرج اللهی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
12.    ناصر آراسته/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
13.    امیرعلی آزادی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
14.    مهدی قادری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
15.    میثم بهدادفر/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
16.    حسن نصرآبادی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
17.    حسن شکاری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
18.    محمد جواد محمدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
19.    ابوطالب نصیری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
20.    سید جعفر حسنی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
21.    رضا صالحی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
22.    محسن انصاری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
23.    سعید تجری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
24.    سعید محمدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
25.    علیرضا توکلی نیا/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
26.    علی اسدلله زاده/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
27.    کاظم جعفری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
28.    علیرضا کریمی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
29.    سعید توکلی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
30.    مسعود آقایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
31.    عبدالرحمن عبدانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
32.    جواد شیخ/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
33.    صادق حاج صمدی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
34.    سید امین ولی زاده/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
35.    حسن ولی پور/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
36.    صادق فقفوری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
37.    محسن سام/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
38.    هادی رجبی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
39.    جلال خضرایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
40.    سعید خدا بنده/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
41.    مهرداد نجفی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
42.    مجتی یاربیگی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
43.    محمد مهدی صادقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
44.    حمید میناوند/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
45.    مصطفی قره باغی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
46.    سید محمد علوی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
47.    محمد ابراهیمی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
48.    حسین امین الرعایا/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
49.    امیرحسین ثابتی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
50.    حامد صابونچی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
51.    محمد فداکار/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
52.    مجید خسرو پور/ پردیس فنی
53.    عباس ترکمانی / پردیس فنی
54.    سعید فیضیان/ پردیس فنی
55.    محمد حسین امامی/ پردیس فنی
56.    امین رحمانی/ پردیس فنی
57.    حمید مراوندی/ پردیس فنی
58.    سید محمد مدرسی/ پردیس فنی
59.    ستار توكلی/ پردیس فنی
60.    مجید احمدی/ پردیس فنی
61.    محمد علی اورعی/ پردیس فنی
62.    محمد مهدی ترکمانی/ پردیس فنی
63.    جمال كزازی/ پردیس فنی
64.    سیدقائم صدیقی/ پردیس فنی
65.    مجتبی خاكسار/ پردیس فنی
66.    فرزاد حقی/ پردیس فنی
67.    محمد مهدی ترکمان رحمانی/ پردیس فنی
68.    امیرحسین مهندسی/ پردیس فنی
69.    حمید بیات/ پردیس فنی
70.    علیرضا لبافچی/ پردیس فنی
71.    محمد خرم ن‍‍ژاد/ پردیس فنی
72.    بهنام عشقی/ پردیس فنی
73.    محمد مطهری/ پردیس فنی
74.    مسعود رضایی/ پردیس فنی
75.    علیرضا صادقی/ پردیس فنی
76.    سروش سیاری/ پردیس فنی
77.    سجاد شیعه علی صالح/ پردیس فنی
78.    سید محمد آقا سید جوادی/ پردیس فنی
79.    ابوالضل زرگر/ پردیس فنی
80.    صادقی / پردیس فنی
81.    محمد ثقفی/ پردیس فنی
82.    امیر حسین مستجابی/ پردیس فنی
83.    علی گرجی/ پردیس فنی
84.    محمد نظری/ دانشکده جغرافیا
85.    ابوالفضل نوروزی/ دانشکده جغرافیا
86.    رضا التیامی نیا/ دانشکده جغرافیا
87.    علی اکبر یاریقلی/ دانشکده جغرافیا
88.    علی کاظمی/ دانشکده جغرافیا
89.    محمد رضا جوفار/ دانشکده جغرافیا
90.    محمد حسین ظرافتی/ دانشکده روانشناسی
91.      علی غضنفری/ دانشکده روان شناسی
92.      سعید علیرضالو/ دانشکده روان شناسی
93.      مصطفی گودرزی/  دانشکده روان شناسی
94.      سلمان نجف پور/ دانشکده روان شناسی
95.      سید احسان نجم الهدی/ دانشکده زبان ها
96.      سیدعلی حسینی/ دانشکده زبان ها
97.      مسعود داب/ دانشکده زبان ها
98.      مهدی میرزاده/ دانشکده زبان ها
99.      سید امیرعباس موسوی/ دانشکده زبان ها
100.    حسین محمدی/ دانشکده زبان ها
101.    سجاد سپهری نیا/ دانشکده زبان ها
102.    محمدرضا فریاد رس/ دانشکده زبان ها
103.    یونس رضایی عارف/ دانشکده زبان ها
104.    محمد جواد عسگری/ دانشکده زبان ها
105.    حسین قبادی نسب/ دانشکده زبان ها
106.    سعید محمدی/ دانشکده زبان ها
107.    فرشاد امینی/ دانشکده زبان ها
108.    محمد مهدی نعیمی/ دانشكده علوم اجتماعی
109.    امیرحسین مهجوریان/ دانشکده زبان ها
110.    سید حمید امامی/ دانشکده علوم اجتماعی
111.    مهدی صادقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
112.    كمیل نقی پور/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
113.    هادی رشیدی/ پردیس قم
114.    محمد جواد انتظاری/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
115.    رضا سیف پور / دانشکده حقوق و علوم سیاسی
116.    حجت تولی/ دانشکده توان بخشی
117.    مهرداد بیگدلی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
118.    امیرحسین عبدالله زاده/ پردیس هنرهای زیبا
119.    بهنام رستم خانی/  دانشكده پیرا پزشكی
120.    محمد امین حسام/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
121.    علی شیرعلی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
122.    سید حامد نجفی/ دانشكده ادبیات و علوم انسانی
123.    محمد باقری/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
124.    رامین جعفری/ دانشکده پرستاری
125.    محمد سپهری/ دانشکده توانبخشی
126.    امین خلیل نژاد/ دانشکده دندانپزشکی
127.    میثم محمدی خواه/ دانشکده دندانپزشکی
128.    غلام حسین صادقیان/ دانشكده دندانپزشكی
129.    حمید صدیق/ دانشكده دندانپزشكی
130.    مسلم خیری/ دانشكده دندانپزشكی
131.    مجتبی کیانی/ دانشکده دندانپزشکی
132.    حسین غلامی/ دانشکده دامپزشکی
133.    محمد رضا محمدیان/ دانشکده دامپزشکی
134.    علی منصوری/ دانشکده دامپزشکی
135.    احسان قاسمی/ دانشکده دامپزشکی
136.    حسن میرعرب رضی/ دانشکده دامپزشکی
137.    جواد عباسی/ دانشکده دامپزشکی
138.    هادی تبرایی/ دانشکده دامپزشکی
139.    حسین مروتی شریف ابادی/ دانشکده دامپزشکی
140.    محسن شیرکوند/ دانشکده دامپزشکی
141.    رضا ارجمندی/ دانشکده دامپزشکی
142.    عقیل شریف زاده/ دانشکده پزشکی
143.    احمد نجاتی/ دانشکده پزشکی
144.    شهاب طایفه زندی/ دانشکده پزشکی
145.    محمد مهدی تهرانی/ دانشکده پزشکی
146.    محمود خرم آبادی/ دانشکده داروسازی
147.    علی غزل/ دانشکده دارو سازی
148.    صادق بوستانی/ دانشکده الهیات
149.    مجید بذرافکن/ دانشکده الهیات
150.    میثم یزدانی/ دانشکده تربیت بدنی
151.    محمدرضا رشیدی/ پردیس علوم پایه
152.    عباس محمدی کمال/ پردیس علوم پایه
153.    شهاب شفیع/ پردیس علوم پایه
154.    علی صادقی/ پردیس علوم پایه
155.    رضا عبداللهی/ پردیس علوم پایه
156.    امید رحمانیان/ پردیس علوم پایه
157.    مهدی رنجبر/ پردیس علوم پایه
158.    محمد مهدی منصوریان/ پردیس علوم پایه
159.    ابراهیم طیب نژاد/ پردیس علوم پایه
160.    امین امامی/ پردیس هنرهای زیبا
161.    حمیدرضا امامی پور/دانشکده مدیریت
162.    احسان اکبری/ دانشکده مدیریت
163.    سجاد باقری/ دانشکده مدیریت
164.    رضا نظری/ دانشکده مدیریت
165.    احسان کاوند/ دانشکده مدیریت
166.    محسن علی بیگی نژاد/ دانشکده مدیریت
167.    مهدی کریمی/ دانشکده مدیریت
168.    حمیدرضا اخوان فر/ دانشکده مدیریت
169.    محمد صادق بهروز/ دانشکده مدیریت
170.    محمد آقا رضی/ دانشکده اقتصاد
171.    محمود حیدری/ دانشکده اقتصاد
172.    میلاد پوربخت/ دانشکده اقتصاد
173.    محمد مختاری/ دانشکده اقتصاد
174.    محسن اختیاری/ دانشکده اقتصاد
175.    فرشید کریمی/ دانشکده اقتصاد
176.    رضا رضایی/ پردیس ابوریحان
177.    حسین قلمبر/ پردیس ابوریحان
178.    سعید دستوری/ پردیس ابوریحان
179.    حمیدرضا حاجی/ پردیس ابوریحان
180.    علی نیلی/ پردیس ابوریحان
181.    حامد جذبی/ پردیس ابوریحان
182.    سید احمد حسینی/ پردیس ابوریحان
183.    ابراهیم باوفا/ پردیس ابوریحان
184.    حسن فتوت/ پردیس ابوریحان
185.    پویا ابراهیمی/ پردیس ابوریحان
186.    محمد اشکور کیایی/ پردیس ابوریحان
187.    محمد حسین چلویی/ پردیس ابوریحان
188.    سید محمد حسین آل طه/ پردیس كشاورزی
189.    كریم راكی/ پردیس كشاورزی
190.    سید محمد امین كشفیان/ پردیس كشاورزی
191.    علی سعیدیان/ پردیس كشاورزی
192.    علی نوروزی/ پردیس کشاورزی
193.    مهدی ازرقی/ پردیس کشاورزی
194.    محسن عظیمی نیا/ پردیس کشاورزی
195.    مهدی حدادی نژاد/ پردیس كشاورزی
196.    سعید كیانی/ پردیس كشاورزی
197.    محمدهادی ترابی /پردیس كشاورزی
198.    میثم اشتری/پردیس كشاورزی
199.    مسعود باستی/ پردیس كشاورزی


و خانم ها:



200.    پروین نوری پور/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
201.    اکرم بکشلو /دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
202.    فاخره عرب اسدی / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
203.    سمیرا بیگدلو/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
204.    مریم صادقی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
205.    زهرا هویدایی جم/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
206.    زینب نیک دانش /دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
207.    زهرا شریف آبادی / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
208.    فاطمه عطاریانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
209.    فاطمه حقی / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
210.    عاطفه حمزه ای / دانشکده حقوق وعلوم سیاسی
211.    زینب ارجمندفر/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
212.    فاطمه رجا/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
213.    کوثر سرآبادانی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
214.    نسترن رضایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
215.    زهره عبداللهی / دانشکده حقوق و علوم سیاسی
216.    مرضیه خزایی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
217.    آزاده ابوالفتحی/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
218.    شکوه احمدوند/ دانشکده حقوق و علوم سیاسی
219.    زهرا پیروزی/دانشکده تربیت بدنی
220.    محدثه محمدی/ دانشکده تربیت بدنی
221.    زهرا امام قلی/ دانشکده تربیت بدنی
222.    مهری دین محمدی/ دانشکده تربیت بدنی
223.    مریم خلجی/ دانشکده تربیت بدنی
224.    معصومه غفوری فر/ دانشکده تربیت بدنی
225.    مرضیه رفعتی/پردیس هنرهای زیبا
226.    فاطمه شریعتمداری/ پردیس هنرهای زیبا
227.    مهدیه اصلانی/ پردیس هنرهای زیبا
228.    محبوبه کلایی/ پردیس هنرهای زیبا
229.    صدیقه نعمتی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
230.    نفیسه رستمی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
231.    زهرا حاج امینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
232.    مرضیه حدیری ثابت/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
233.    صدیقه یونسی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
234.    نعیمه عالمی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
235.    سمانه زهرابی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
236.    پریسا قاسمی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
237.    سیده زهرا حسینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
238.    مهدیس میرزایی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
239.    معصومه سادات رضایی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
240.    معصومه همدانی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
241.    محیا سلطانی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
242.    سمیه عباسی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
243.    محبوبه رستمی مجد/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
244.    زهرا کشاورز/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
245.    فاطمه سیفی چهر/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
246.    257. ندا شمس الدینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
247.    هانیه عسگری/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
248.    زهرا بوالی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
249.    فاطمه نجفی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
250.    سیده خدیجه محمدی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
251.    سیده نسیم حسینی/ دانشکده ادبیات و علوم انسانی
252.    زینب مولایی/ دانشکده جغرافیا
253.    فرشته رمضان بیگی/ دانشکده جغرافیا
254.    زینب درویش/ دانشکده جغرافیا
255.    سمیه علیپور/ دانشکده جغرافیا
256.    مهسا واعظی/ دانشکده جغرافیا
257.    فریبا مولانی/ دانشکده جغرافیا
258.    سکینه سلیمانیان/ دانشکده جغرافیا
259.    فاطمه عظیمی/ دانشکده جغرافیا
260.    عارفه شعبانی عراقی/ دانشکده جغرافیا
261.    زهره محمدی/ دانشکده جغرافیا
262.    مرضیه ایرانمنش/ دانشکده جغرافیا
263.    فریده نجفی/ دانشکده جغرافیا
264.    عاطفه باقری/ دانشکده جغرافیا
265.    غزاله آزادی/ دانشکده روانشناسی
266.     زهرا مهقانی/ دانشکده روانشناسی
267.    طاهره سادات مطهری نیا/ دانشکده روانشناسی
268.    ریحانه فیاض/ دانشکده روانشناسی
269.    هانیه زراعتکار/ دانشکده روانشناسی
270.    معصومه عبدی/ دانشکده مدیریت
271.    زهره آشتیانی/ دانشکده مدیریت
272.    سمیه فلاح/ دانشکده مدیریت
273.    مریم فضلعلی/ دانشکده مدیریت
274.    زهره غفاری/ دانشکده مدیریت
275.    مهین معتمدی فرد/ دانشکده مدیریت
276.    مریم عابدی نیا/ دانشکده مدیریت
277.    زهرا فیاضی/ دانشکده مدیریت
278.    صغری سید برزگر/ دانشکده مدیریت
279.    فاطمه سادات علوی/ دانشکده مدیریت
280.    فائزه مومنی/ دانشکده مدیریت
281.    مبینا قاسمی/ دانشکده مدیریت
282.    ملیحه صادقی/ دانشکده الهیات
283.    محدثه محمدی جمال/ دانشکده الهیات
284.    محدثه مظفری/ دانشکده الهیات
285.    نرگس مظلومی/ دانشکده الهیات
286.    زینب قنواتی/ دانشکده الهیات
287.    شقایق پیراسته/ دانشکده الهیات
288.    299. فرشته خدام/ دانشکده الهیات
289.    اکرم نادری/ دانشکده الهیات
290.    مرضیه حیدری/ دانشکده الهیات
291.    عطیه ایزدخواه/ دانشکده علوم اجتماعی
292.    محدثه میرزاجعفر/ دانشکده علوم اجتماعی
293.    الهام ربیعی/ دانشکده علوم اجتماعی
294.    محیا شمسی پور/ دانشکده علوم اجتماعی
295.    زهرا نایبی/ دانشکده علوم اجتماعی
296.    زینب اعلمی/ دانشکده علوم اجتماعی
297.    فائزه توتونچی/ دانشکده علوم اجتماعی
298.    مریم نوابی/ دانشکده علوم اجتماعی
299.    مهدیه محور/ دانشکده علوم اجتماعی
300.    هانیه بختیاری/ دانشکده علوم اجتماعی
301.    فاطمه معصومی/ دانشکده علوم اجتماعی
302.    سلما میررضایی/ دانشکده علوم اجتماعی
303.    سمانه فرجی/ دانشکده علوم اجتماعی
304.    عارفه شاهانی/ دانشکده علوم اجتماعی
305.    سمانه مرتجی/ دانشکده علوم اجتماعی
306.    الهام مقدسی/ دانشکده علوم اجتماعی
307.    طاهره انصاریان/ دانشکده علوم اجتماعی
308.    مریم شجاعی/ دانشکده علوم اجتماعی
309.    زهرا جمشیدی/ دانشکده علوم اجتماعی
310.    هانیه حاجی نوروزی/ دانشکده علوم اجتماعی
311.    راضیه صیادی/ دانشکده علوم اجتماعی
312.    فهمیه شهرابی/ دانشکده علوم اجتماعی
313.    سهیلا افضلی/ دانشکده علوم اجتماعی
314.    محبوبه ادیبان/ دانشکده علوم اجتماعی
315.    نفیسه فاطمی/ دانشکده علوم اجتماعی
316.    زهرا سعادت/ دانشکده علوم اجتماعی
317.    الهه فلاح نژاد/ دانشکده علوم اجتماعی
318.    مرضیه علیخانی/ پردیس علوم پایه
319.    فاطمه غفاری/ دانشکده اقتصاد
320.    پرگل علیمردانی/ دانشکده اقتصاد
321.    مریم رمضانی/ دانشکده اقتصاد
322.    معصومه دادگر/ دانشکده اقتصاد
323.    غنچه آزادگان/ دانشکده اقتصاد
324.    نیلوفر ذوالفقاری/ دانشکده اقتصاد
325.    مرضیه اسماعیلی/ دانشکده اقتصاد
326.    سیما ذوالقدری/ دانشکده اقتصاد
327.    ملیحه صلاحیان/ کارآفرینی
328.    ه.عبداله زاده/ پردیس فنی
329.    فریبا حبیبی
330.    محدثه واحدی/ پردیس کشاورزی
331.    فاطمه پیراسته/ پردیس کشاورزی
332.    اشرف کاظمی/ پردیس کشاورزی
333.    زهرا سادات قاسم پور/ پردیس کشاورزی
334.    فهیمه میرعطایی/ پردیس کشاورزی
335.    فاطمه خسروپور/ پردیس کشاورزی
336.    آزاده کارگر/ پردیس کشاورزی
337.    معصومه صافدل/ پردیس کشاورزی
338.    زهره شیرخدایی/ پردیس کشاورزی
339.    گلناز تقدیری/ پردیس کشاورزی
340.    طیبه طاهری/ پردیس کشاورزی
341.    نجمه پور رفعتی/ پردیس کشاورزی
342.    حلیمه سجادی/ پردیس کشاورزی
343.    زهرا زارعی/ پردیس کشاورزی
344.    زینب رسولی/ پردیس کشاورزی
345.    سعیده عزیزی/ پردیس کشاورزی
346.    عطیه یزدی/ پردیس کشاورزی
347.    فاطمه فلاح/ پردیس کشاورزی
348.    مریم احقاقی/ پردیس کشاورزی
349.    مریم جعفر زاده/ پردیس کشاورزی
350.    مطهره علاء امجدی/ پردیس کشاورزی
351.    ملیحه امینی/ پردیس کشاورزی
352.    نغمه علیزاده/ پردیس کشاورزی
353.    فاطمه خانی/ پردیس کشاورزی
354.    مریم دهقان/ پردیس کشاورزی
355.    مریم خانی/ پردیس کشاورزی
356.    الهه شیروی/ پردیس کشاورزی
357.    فاطمه جمالی/ پردیس کشاورزی
358.    فهیمه آقابابایی/ پردیس کشاورزی
359.    راضیه کیخسروی/ پردیس کشاورزی
360.    فرشته شجاعی/ پردیس کشاورزی
361.    مینا رازیان/ پردیس کشاورزی
362.    وجیهه مهرابی/ پردیس کشاورزی
363.    منصوره محمدی/ دانشکده توانبخشی
364.    نسیبه احمدی/ دانشکده توانبخشی
365.    مریم مهدیزاده/ دانشکده توانبخشی
366.    سمیرا نافذ/ دانشکده توانبخشی
367.    زهرا کشاورز/ دانشکده توانبخشی
368.    زهرا طهماسبی/ دانشکده توانبخشی
369.    زهرا فلاح/ دانشکده توانبخشی
370.    زهرا جیریایی/ دانشکده توانبخشی
371.    زهرا سعادتی/ دانشکده توانبخشی
372.    آرزو سرمدی/ دانشکده توانبخشی
373.    آمنه رباط کریم/ دانشکده توانبخشی
374.    حمیده رئوف پناه/ دانشکده توانبخشی
375.    زهرا دولت/ دانشکده توانبخشی
376.    زهرا جهانگیری/ دانشکده توانبخشی
377.    زهرا مجیدی/ دانشکده توانبخشی
378.    زهرا علیزمان/ دانشکده توانبخشی
379.    سارا ریوندی/ دانشکده توانبخشی
380.    زینب آل غفوری/ دانشکده توانبخشی
381.    سعیده زین الدین/ دانشکده توانبخشی
382.    سمیرا صفایی/ دانشکده توانبخشی
383.    صدیقه حسینی/ دانشکده توانبخشی
384.    طاهره کرمانیان/ دانشکده توانبخشی
385.    فاطمه ماموری/ دانشکده توانبخشی
386.    فاطمه تولی/ دانشکده توانبخشی
387.    فاطمه کبیری/ دانشکده توانبخشی
388.    فاطمه صالحی/ دانشکده توانبخشی
389.    فرزانه فراحت/ دانشکده توانبخشی
390.    فائزه هروی/ دانشکده توانبخشی
391.    هاجر مهدیزاده/ دانشکده توانبخشی
392.    مریم رضائی مقدم/ دانشکده توانبخشی
393.    مریم انصاری/ دانشکده توانبخشی
394.    مریم مولایی/ دانشکده توانبخشی
395.    مطهره زمانی راد/ دانشکده توانبخشی
396.    مهری دریاباری/ دانشکده توانبخشی
397.    ناهید نصیری/ دانشکده توانبخشی
398.    نجمه مردانی/ دانشکده توانبخشی
399.    اعظم مقدم/ دانشکده توانبخشی
400.    جمیله داوودی/ دانشکده توانبخشی
401.    اشرف طباطبائی/ دانشکده توانبخشی
402.    مهدیه بخشی/مدیریت پزشکی
403.    معصومه اکبرزاده/مدیریت پزشکی
404.    نعیمه شهرابی/ مدیریت پزشکی
405.    نسرین فاطمی/ مدیریت پزشکی
406.    فاطمه تهمتن/ مدیریت پزشکی
407.    شیما راعی/ مدیریت پزشکی
408.    نیوشا شهیدی/ مدیریت پزشکی
409.    فاطمه میرزایی/ مدیریت پزشکی
410.    افروز جعفر بکلو/ مدیریت پزشکی
411.    لیلا گلستانه/ مدیریت پزشکی
412.    نرجس شاه ولد/ مدیریت پزشکی
413.    سارا ریوندی/ دانشكده پزشکی
414.    زهرا ایزدی/ دانشكده پزشکی
415.    فاطمه معموری/ دانشكده پزشکی
416.    نعیمه شهرابی/ دانشكده پزشکی
417.    افسانه بابک نژاد/ دانشكده پزشکی
418.    فاطمه مشکینی/ دانشكده پزشکی
419.    عارفه عشقی نژاد/ دانشكده پزشکی
420.    زهرا افتخاری/ دانشكده پزشکی
421.    زهرا موسوی/ دانشكده پزشکی
422.    رضوانه میثمی پور/ دانشكده پزشکی
423.    فاطمه امامی/ دانشكده پزشکی
424.    مقدسه جعفری/ دانشكده پزشکی
425.    مطهره جعفری/ دانشكده پزشکی
426.    فاطمه علیزمان/ دانشكده پزشکی
427.    زهرا علیزمان/ دانشكده پزشکی
428.    زینب عسگری/ دانشكده پزشکی
429.    زهرا مقصودی/ دانشكده پزشکی
430.    سمیرا حسن خانی/ دانشكده پزشکی
431.    طاهره ذبیحی/ دانشكده پزشکی
432.    فاطمه صفاری/ دانشكده پزشکی
433.    ساجده ریاضی/ دانشكده پزشکی
434.    هانیه اسفندیاری/ دانشكده پزشکی
435.    حنانه سیفیان/ دانشكده پزشکی
436.    ملیحه ثقفی/ دانشكده پزشکی
437.    زهرا فرهنگی/ دانشكده پزشکی
438.    مرضیه سادات تنکابنی/ دانشكده پزشکی
439.    ریحانه امین الرعایا/ دانشكده پزشکی
440.    فهیمه مومنی/ دانشكده پزشکی
441.    مونا زینالو/ دانشكده پزشکی
442.    ز.موسوی/ دانشكده پزشکی
443.    ن.یاوری/ دانشكده پزشکی
444.    معصومه اسلامی پور/دانشکده پزشکی
445.    زهرا میرزا هلال/دانشکده پزشکی
446.    زهرا عبادی/ دانشکده پزشکی
447.    آزیتا کبیری/ دانشکده پزشکی
448.    مریم حبیب زاده/دانشکده دندانپزشکی
449.    زهرا اسماعیلی/ دانشکده دندانپزشکی
450.    محدثه نوری/ دانشکده دندانپزشکی
451.    صفورا صادقیان/ دانشکده دندانپزشکی
452.    مریم جواهری/ دانشکده دندانپزشکی
453.    زهره استکی/ دانشکده دندانپزشکی
454.    زهرا خوب روی/ دانشکده دندانپزشکی
455.    سمانه قاسمی/ دانشکده دندانپزشکی
456.    فاطمه ذوالفقاری/ دانشکده دندانپزشکی
457.    زینب منافی/ دانشکده دندانپزشکی
458.    زهرا برومند/ دانشکده دندانپزشکی
459.    مهناز صادقی /دانشکده پیراپزشکی
460.    زهرا شکری/ دانشکده دامپزشکی
461.    مونا حامدی/ دانشکده دامپزشکی
462.    لیلا خاجی/ دانشکده دامپزشکی
463.    حمیده کلاته رحمانی/ دانشکده دامپزشکی
464.    محدثه دهقانی/ دانشکده دامپزشکی
465.    هدی بلندی/ دانشکده دامپزشکی
466.    فاطمه بلندی/ دانشکده دامپزشکی
467.    سارا منفرد/دانشکده پرستاری
468.    سپیده امینی/ دانشكده پرستاری
469.    لیلا احمدزاده/ دانشكده پرستاری
470.    فاطمه درستی/ دانشكده پرستاری
471.    مرضیه کلانتری/ دانشكده پرستاری
472.    فاطمه نریمانی/ دانشكده پرستاری 


 تكمیلی: 


ساعاتی پس از انتشار این نامه، 36 نفر دیگر از دانشجویان دانشگاه تهران با اعلام اسامی خود، به امضا كنندگان این نامه پیوستند و تاكنون 508 نفر از دانشجویان مادر دانشگاه كشور این نامه را امضا كرده اند.


473. محمد رضا نظاری/ دانشكده پزشكی


474. سجاد اسدی/ دانشكده پزشكی


475.علیرضا كیقبادی/ دانشكده پزشكی


476. پوریا روز رخ/ دانشكده پزشكی


477. ساسان امیری/ دانشكده پزشكی


478. حامد جلالی كاشانی/ دانشكده پزشكی


479.كاظم سیاح/ دانشكده پزشكی


480. حسین صادقی/ دانشكده پزشكی


481.محمد آرامی/ دانشكده پزشكی


482. علیرضا كاظمیان/ دانشكده پزشكی


483. حسین حسین پور/ دانشكده پزشكی


484. علیرضا امیرآبادی/ دانشكده پزشكی


485. سعید فلاح/ دانشكده پزشكی


486. حسین درگاهی/ دانشكده پزشكی


487. مصطفی فرج پور/ دانشكده پزشكی


488. حسین علی پور/ دانشكده پزشكی


489. مسعود عندلیب/ دانشكده پزشكی


490. سجاد امیدی/ دانشكده پزشكی


491. محمد حسن نیا/ دانشكده پزشكی


492. مهدی ابراهیمی/ دانشكده پزشكی


493. میثم حبیبی/ دانشكده پزشكی


494. جلال مرادی/ دانشكده پزشكی


495. محمد خلیل نژاد/ دانشكده دندانپزشكی


496. محمد تقی احمدی/ دانشكده پزشكی


497. ابوالفضل ابویی/ دانشكده پزشكی


498. سعید فاتحی/ دانشكده پزشكی


499. حسین فولادی/ دانشكده پزشكی


500.عارف عبدی/ دانشكده پزشكی


501.علیرضا مزارعی/ دانشكده پزشكی


502. حسن اسماعیلی/ دانشكده پزشكی


503. یونس هستی/ دانشكده توانبخشی


504. علی قزل سفلو/ دانشكده داروسازی


505. سجاد مالمیر/ دانشكده داروسازی


506. رضا اكبرزاده/ دانشكده داروسازی


507. سعید ابراهیمی/ دانشكده پیراپزشكی


508. سجاد اسدی/ دانشكده پیراپزشكی

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.