سیب؛میوه ای معجزه آسا
سیب یکی از بهترین میوه های معجزه آسا است،که هم خاصیت خنثی کردن سم را دارد و هم خاصیت غذایی.
سیب به علت داشتن مواد قلیایی،اسید اوریک را حل می کند و برای معالجه چاقی بسیار مفید است
و به علت داشتن فسفر،تقویت کننده اعصاب و مغز است.سیب به علت دارا بودن ویتامین های C،B،A و املاح
سودمنی مانند کلسیم،فسفر،منیزیم،آهن،پتاسیم برای همه سنین به خصوص کودکان مفید است.
سیب با خستگی،فشار ذهنی و کمبود مواد معدنی مبارزه می کند.تقویت کننده اعصاب و عضلات و دشمن
سرسخت بوی بد دهان و آرامش دهنده قلب است.بوییدن و خوردن سیب موجب نشاط، تقویت حافظه و
سلسله اعصاب می شود.سیب قرمز بیشتر از سیب سفید مفید است.
انجیر؛منبع تولید انرژِی
انجیر به علت داشتن کلسیم و فسفر فراوان سبب تقویت استخوان ها و رشد کودکان می گردد.
ویتامین های آن موجب نقویت چشم می شود. انجیر منبع تولید انرژی است.انجیر خشک قدرت
غذایی فراوانی دارد.هم چنین انجیر،مقوی مغز و اعصاب است.
انگور؛میوه ای برای جوان ماندن
انگور دارای پتاسیم است که موجب احساس شادی می شود.از طرفی دیگر حاوی فسفات زیادی است
که غذای مغز و سلسله اعصاب است و هم چنین باعث ازدیاد هوش و حافظه می شود.
انگور به علت داشتن منگنز، عامل رشد نیز محسوب می شود،چهره را روشن می کند و غذای مناسبی
برای سلسله اعصاب به شمار می رود.این میوه خوشمزه باعث تقویت نیروی عضلانی می گردد.
انگور،جوانی دوباره ای به فرد می بخشد. ذهن را فعال و عضلات را قوی می سازد و از سقط جنین
جلوگیری می کند.
یاقوت سرخ؛میوه ای بسیار نافع
خوردن انار ذهن را نیرو می بخشد،معده را تقویت کرده و موجب تقویت حافظه می گردد.
چون انار قادر است معده و روده ها را پاک کند،لذا جدار روده را برای دفاع و دور نمون ویروس ها
آماده می سازد. بنابراین سموم،به خون و قلب وارد نمی شود.وقلب رونق و حیات تازه ای می یابد
و به این طریق سلول های کبد فعال می شوند.هم چنین باعث دفع اوره و کلسترول و سموم دیگر می گردد.
آب انار،در حفظ تعادل مایعات بدن به خصوص خون،نقش مهمی دارد،چون املاح آب اناربا مواد آلی
ترکیب شده،زود جذب می شود و در بیماری راشیتیسم،کم خونی،ضعف اعصاب و تقویت عمومی
بدن بسیار موثر است. اگر خانم های باردار در این دوران انار مصرف کنند،بزرگ ترین خدمت را
به فرزند آینده خود کرده اند،چرا که علاوه بر تقویت مادر،به رشد آینده کودک هم کمک می کند.
انار خون ساز است. در موقع مصرف،افزودن کمی گلپر علاوه بر بوی مطبوع، به هضم آن نیز
کمک می کند. ناگفته نماند انار مقوی روح و ذهن است.