وجود کلسیم بالای موجود در کشک آن را تبدیل به ماده غذایی بسیار مهم جهت
پیشگیری از پوکی استخوان کرده است...
یک فوق تخصص تغذیه گفت: کشک یک ماده غذایی ارزشمند است که
از قدمتی طولانی در فرهنگ غذایی ایرانیان برخوردار است.
دکتر کیومرث دانشور در گفت و گو با
ایسنا، اظهار داشت: در مناطق
مختلف کشور به علت دامداری ایلی اکثر دامداران
مازاد شیر تولید شده
را به کشک تبدیل میکنند و به این وسیله قابلیت
نگهداری آن را بالا
میبرند.
دکتر دانشور تصریح کرد: کشک در گروه
شیر و مواد لبنی قرار دارد و منبع
غذایی غنی از پروتئین، کلسیم، آهن و فسفر
است که از دیرباز به عنوان
یک افزودنی به غذاهایی مانند آش رشته، آش جو،
کشک بادمجان و
حلیم بادمجان در کشور استفاده میشده است.
دکتر دانشور تاکید کرد: باید تا حد
امکان از مصرف کشک مایع بازخود
داری کنید و درصورت استفاده 10 تا20 دقیقه
قبل از مصرف آن را
بجوشانید تا میکروارگانیزمهای آن کاهش یابد.
وی در پایان اظهار داشت: حتما از کشکهای بستهبندی پاستوریزه شده
که دارای برچسب و مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.