الف) فیبر:
تاثیر فیبر مختلف است. بسیاری از انواع فیبرها تاثیری در جذب كلسیم ندارند مثل فیبر موجود در سبزیجات برگی و سبز زنگ. اما فیبر موجود در سبوس گندم جذب كلسیم را كاهش می دهد. اغلب در مواد غذایی همراه فیبر،تركیباتی مثل فیتات و اگزالات هم وجوددارند كه هر دو می توانند جذب كلسیم موجود در غذا را كاهش دهند. در اسفناج و ریواس، كلسیم بطور كلی غیر قابل جذب است كه بعلت وجود اگزالات می باشد. وجود مقداری فیتات و اگزالات در لوبیا بنظر می رسد تا 50% در جذب كلسیم آن تداخل می كند.
ب) كافئین:
در واقع كافئین تاثیر كمی بعنوان مداخله كننده دارد. مصرف یك فنجان قهوه باعث بر هم زدن تعادل 3 میلیگرم كلسیم و كاهش جذب آن می شود. تاثیر آن احتمالا“ در جذب فعال می باشد كه هنوز كاملا“ مشخص نشده است.