• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
دانش و فن آوری (بازدید: 1169)
چهارشنبه 25/8/1390 - 15:1 -0 تشکر 388549
چندخبر تازه از دنیای فناوری3

1- اینتل به پردازنده‌های سه بعدی وارد شد
2- ساخت ابزار تصویربرداری پزشکی با آیفون
3- هر سطحی به نمایشگر لمسی تبدیل می‌شود
4- هدایت خودرو با گوشی هوشمند
5-سرعت سایت خود را تست کنید
6-ساخت کوچک ترین سیمکارت دنیا
  

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:2 - 0 تشکر 388550

هموطن آنلاین _ اینتل اعلام کرد که در نسل بعدی پردازنده‌های خود از ترانزیستور‌هایی برای پردازش‌های سه‌بعدی استفاده خواهد کرد.


طبق اعلام اینتل با استفاده از این فناوری در پردازنده‌های نسل جدید، مصرف انرژی در آن‌ها پایین‌تر آمده و تا 37 درصد بازده کارایی بالاتر می‌رود.
هرچند که هنوز قیمت این پردازنده و تنوع مدلی آن مشخص نشده است اما انتظار می‌رود با شروع سال 2012 این پردازنده‌ها نیز به بازار راه پیدا کنند.


ظاهرا قرار است این پردازنده‌ها با نام کد “آی‌وی بریج” توزیع شوند که از ویژگی‌های بارز آن‌ها می‌توان به استفاده از فناوری ساخت 22 نانومتری در تولید اشاره کرد.
اینتل در معرفی این فناوری از نام Tri-Gate 3D Transistors استفاده می‌کند که علت آن نیز تغییراتی در طراحی این ترانزیستور نسبت به ترانزیستور‌های معمولی است که از اساسی‌ترین تغییرات آن می‌توان به جایگزین شدن یک گیت سه‌بعدی با گیت معمولی ترانزیستورها و بلندتر شدن یک لبه عمودی از پایه سیلیکون اشاره کرد.

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:2 - 0 تشکر 388551

گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا، موفق شده‌اند که آیفون‌های معمولی را به وسیله تشخیصی برای تصویربرداری پزشکی تبدیل کنند. دستاورد جدید محققان به وسیله مصالح اولیه‌ای، به ارزانی یک برنامه کاربردی محقق شده است.


هموطن آنلاین _ گروهی از محققان دانشگاه کالیفرنیا، موفق شده‌اند که آیفون‌های معمولی را به وسیله تشخیصی برای تصویربرداری پزشکی تبدیل کنند. دستاورد جدید محققان به وسیله مصالح اولیه‌ای، به ارزانی یک برنامه کاربردی محقق شده است.
محققان یافته‌های خود را در اجلاس سالانه جامعه اپتیکال(OSA) و کنفرانس FiO2011 ارایه خواهند داد.
آیفون‌های بهبود یافته‌ای که محققان دانشگاه کالفرنیا طراحی کرده‌اند به پزشکان و پرستاران کمک می‌کند تا بیماری‌های خونی را حتی در کلینیک‌های روستایی و بیمارستان‌های دورافتاده‌ای که از تجهیزات آزمایشگاهی محروم هستند، شناسایی کنند.


همچین آیفون‌های بهبود یافته توانایی انتقال اطلاعات به سرتاسر جهان در آن واحد را دارند، از این رو پزشکان می‌توانند اطلاعات را جهت تجزیه و تحلیل و سپری کردن مراحل تشخیصی بیشتر، برای مراکز درمانی مختلف در سرتاسر جهان ارسال کنند.
سپاستین واکزمن هوگیو، یکی از پزشکان دپارتمان آزمایشگاه و پاتولوژی مرکز Biophotonics، می‌گوید کارگران زمین‌های مزروعی می‌توانند نمونه خون را روی یک اسلاید قرار داده و از آن عکس بگیرند و سپس برای بررسی‌های پزشکی و آزمایشگاهی،آن را برای متخصصان ارسال کنند.
محققان در ساخت آیفون‌های بهبود یافته از میکروسکوپ استفاده کرده‌اند.


این گروه اولین گروهی نیست که میکروسکوپ را در قالب یک گوشی هوشمند طراحی کرده است، اما به نظر می‌رسد ارزان‌ترین و آسان‌ترین راه برای ساخت گوشی هوشمند مجهز به میکروسکوپ را ابداع کرده است.
واکزمن می‌گوید ما کار خود را با ریختن قطرات آب روی لنز‌های دوربین آغاز کردیم.آبی که روی لنز ریخته می‌شود،سطحی را تشکیل می‌دهد که در علم فیزیک از یک سو گوژ و از سوی دیگر کاو نامیده می‌شود. در نتیجه سطح برآمده آب، نقش یک لنز بزرگ‌نمایی را ایفا می‌کند.در اینجا آب به خوبی عمل می‌کند، اما مشکل اینجاست که آب به زودی تبخیر می‌‌شود و از بین می‌رود.
محققان لنز‌های توپی را جایگزین آب کرده‌اند. لنز‌های توپی نیم‌کره‌هایی هستند که مانند ذره‌بین عمل می‌کنند. گروه تحقیقاتی در ساخت نمونه اولیه از یک لنز توپی به قطر یک میلی‌متر استفاده کرد. هزینه ساخت این لنز نیز 30 تا 40 دلار بود، البته تولید انبوه لنز‌ها توپی، تا حد زیادی قیمت آن‌ها را کاهش می‌دهد.
آن‌ها برای ساخت لنز‌ میکروسکوپی، یک لنز توپی را وارد حفره موجود در یک ورقه‌ پلاستیکی کرده‌اند. سپس ورقه حاصل را روی دوربین گوشی هوشمند قرار داده‌اند.


لنز‌های توپی در بزرگ‌نمایی 5X چیزی بیشتر از ذره‌بین‌های کودکان ارایه نمی‌دهند، اما وقتی در کنار دوربین یک گوشی هوشمند قرار می‌گیرند، توانایی تشخیص انواع مختلف سلول‌های خونی را پیدا می‌کنند.
دو دلیل برای تصویر برداری کیفیت بالا به وسیله بزرگ‌نمایی 5X وجود دارد: اول این که لنز‌های توپی در جمع‌آوری نور خیلی خوب عمل می‌کنند و در نتیجه کیفیت را افزایش می‌دهند. دوم سنسور نیم‌رسانای دوربین گوشی هوشمند، شامل میلیون‌ها سلول گیرنده نور است.
البته لنز‌های توپی نیزمشکلاتی ایجاد می‌کنند: انحنای روی نیمکره لنز، نور را منحرف می‌کند که در نتیجه به اختلال در کیفیت نمایش تصویر منجر می‌شود. البته این اختلال در نقاط بسیار کوچک مرکز بسیار نامحسوس است.
آن‌ها برای اصلاح اختلال موجود از نرم‌افزاری کمک گرفتند که تصاویر بی کیفیت را با یک تصویر بزرگ‌تر ترکیب و کاستی‌ها را پوشش می‌دهد. تصویر پوشش دهنده به اندازه‌ای بزرگ است که می‌تواند امکان تجزیه تحلیل را فراهم کند.


البته هنوز هم ریزنگاری گوشی هوشمند به اندازه میکروسکوپ‌های آزمایشگاهی نیست. اما توانایی تشخیص‌‌های مهم درمانی مانند کاهش یا افزایش آهن خون، کم‌خونی، شناسایی سلول‌های خونی قرمز رنگی که شکل موز هستند را دارند.سلول‌های موزی شکل نشان دهنده ابتلا به بیماری سلول‌های داسی شکل هستند.
تیم تحقیقاتی سپاستین واکزمن در صدد است تا با همکاری مرکز درمانی UC Davis اختراع خود را اعتبار بخشند و مشخص کنند که چگونه می‌توان از چنین آیفونی در سطح کاربردی‌تر استفاده کرد. برای این کار،حتی ممکن است آن‌ها مجبورشوند برای تشخیص بیماری‌های پوستی،از لنز‌های بزرگ‌تری استفاده کنند و یا در بررسی‌های دیگر سلول‌ها از نرم‌افزاری استفاده کنند که به صورت خودکار سلول‌های خونی را طبقه‌بندی کند.


در واقع این احتمال وجود دارد که آن‌ها برای دریافت واکنش سریع‌تر از آیفون و تشخیص طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها، تغییرات بی‌شمار دیگری را در آیفون و دستاورد‌های کنونی خود اعمال کنند.
برای مثال زمانی که محققان به ابزار تشخیصی دیگری نیاز دارند، می‌توانند ازیک طیف‌سنج ساده استفاده کنند که نور جمع‌آوری شده به وسیله دوربین آیفون را مورد استفاده قرار می‌دهد.
البته در حال حاضر استفاده از طیف‌سنج هنوز در مراحل اولیه به سر می‌برد، محققان بر این باورند به کارگیری طیف‌سنج امکان اندازه‌گیری سطح اکسیژن خون و شناسایی شاخص‌های شیمیایی بیماری را نیز فراهم می‌کند.
واکز من می‌گوید با توجه به ارزانی این فناوری، می‌توان از آیفون‌های مجهز به لنز و طیف‌سنج دربالا بردن سطح کلاس‌های علمی و آزمایشگاهی مدارس بهره جست.

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:2 - 0 تشکر 388553

محققان موسسه فناوری کارنیج ملون،سیستم جدیدی به نام OmniTouch را طراحی کرده‌اند که توانایی تبدیل کردن تمام سطوح به نمایشگر لمسی را دارد.


هموطن آنلاین _ محققان موسسه فناوری کارنیج ملون،سیستم جدیدی به نام OmniTouch را طراحی کرده‌اند که توانایی تبدیل کردن تمام سطوح به نمایشگر لمسی را دارد.
سیستم از یک پیکوپروژکتو و یک وسیله برای تشخیص حرکت تشکیل شده است. سیستم روی شانه کاربر قرار می‌گیرد و رابط کاربری وی را روی هر سطحی که جلوی کاربر است منعکس می‌کند و با تشخیص حرکات، به تماس‌ها واکنش نشان می‌دهد. ممکن است این سطح دست کاربر، دفتر یادداشت یا هر چیز دیگری باشد.


در حال حاضر OmniTouch در مرحله نمونه اولیه است، اما انتظار می‌رود نسخه تجاری آن تا چند سال آینده وارد بازار شود.
این پروژه و جزییات بیشترآن در UIST 2012 ، که از تاریخ شانزدهم تا نوزدهم اکتبر برگزار می‌شود، رونمایی خواهد شد.

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:3 - 0 تشکر 388554

شرکت نیسان طرح خودرویی را ارائه کرده است که می تواند به صورت خودکار و با هدایت گوشی هوشمند راننده حرکت کرده و به صورت خودکار پارک کند.



هموطن آنلاین _ شرکت نیسان طرح خودرویی را ارائه کرده است که می تواند به صورت خودکار و با هدایت گوشی هوشمند راننده حرکت کرده و به صورت خودکار پارک کند.
این خودروی سه سرنشینه برقی با نام Pivo 3 EV می‌تواند با یک تماس تلفنی از گوشی هوشمند راننده به سوی او حرکت کند. این خودرو همچنین از تکنولوژی به نام AVP برخوردار است که به راننده امکان می‌دهد بدون نیاز به جستجو نقطه‌ای مناسب را برای پارک کردن یافته و سپس خودرو به صورت خودکار در آن نقطه پارک خواهد کرد.


طرح نمایشی این خودرو برای اولین بار در نمایشگاهی در دفتر مرکزی نیسان در یوکوهامای توکیو رونمایی شده است. به گفته نیسان این خودرو برای رانندگی در محیطهای شهری بسیار مناسب بوده و بدنه کوچک و سه متری آن می‌تواند به راحتی در فضاهای مختلف به ویژه در دوربرگردان‌ها حرکت کند.
بر اساس گزارش گیزمگ، قرار است این خودرو برای تولید انبوه مورد بررسی قرار گیرد و در صورت تایید برای مصرف عمومی به تولید انبوه برسد، با این همه به نظر نمی‌آید این خودرو را بتوان تا سال 2016 یا 2017 در خیابان‌های کشوری به جز ژاپن مشاهده کرد.

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:3 - 0 تشکر 388555

برای یک طراح وب‌سایت علاوه بر اینکه باید سایتی طراحی کند که از نظر ظاهری مشتری‌پسند و به نوعی جذاب باشد رعایت نکات فنی طراحی سایت نیز بسیار حائز اهمیت است.

هموطن آنلاین _ برای یک طراح وب‌سایت علاوه بر اینکه باید سایتی طراحی کند که از نظر ظاهری مشتری‌پسند و به نوعی جذاب باشد رعایت نکات فنی طراحی سایت نیز بسیار حائز اهمیت است.
یعنی یک طراح سایت باید در کنار توجه به ویژگی‌های گرافیکی، یک سایت را به گونه‌ای طراحی کند که بدون هیچ مشکلی و با سرعت بالا در فضای اینترنت قابل استفاده باشد.
امروز قصد داریم سایتی را معرفی کنیم که به طراحان سایت بسیار کمک می‌کند. این سایت www.gtmetrix.com نام دارد که کاربرد فراوانی برای طراحان سایت دارد. امکانات این سایت باعث می‌شود که طراحان به نواقص و مشکلات موجود در سایتی که طراحی کرده‌اند پی ببرند.

مشکلاتی که باعث کاهش سرعت بالا آمدن یک سایت و بارگذاری صفحات آن می‌شود که گاهی اوقات هم از دید طراحان سایت پنهان می‌ماند با کمک این سایت، به آنها یادآوری می‌شود. برای استفاده از امکانات سایت بهتر است در ابتدا نام سایتتان را در کادری که در ابتدای صفحه سایت دیده می‌شود، وارد کنید.
در نهایت هم می‌توانید به اطلاعاتی نظیر سرعت بارگذاری سایت، حجم صفحات و ایراداتی كه باعث پایین آمدن بالا آمدن یا سرعت صفحات سایت شما می‌شود، پی ببرید. همچنین اگر سایتی که از سوی شما طراحی شده دچار مشکلات گفته شده باشد این سایت راهکارها و پیشنهادهای کاربردی را در اختیار شما می‌گذارد.

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:3 - 0 تشکر 388556

شرکت G&D کوچک ترین سیمکارت دنیا را با نام نانوسیم معرفی کرد.

هموطن آنلاین _ شرکت G&D کوچک ترین سیمکارت دنیا را با نام نانوسیم معرفی کرد.
سیمکارت نانوسیم که کوچک ترین سیمکارت دنیا به شمار می رود یک سوم micro-SIM بوده و بر اساس گزارش شرکت تولید کننده آن، از سال آینده بر روی دستگاه های تلفن همراه قرار می گیرد.
ابعاد این سیمکارت ها 12×9 میلیمتر بوده، 30 درصد کوچک تر از micro-SIM است و ضخامت آن 15 درصد کاهش یافته است.


گفتنی است سیمکارت های nano-SIM نسبت به سیمکارت های معمولی 60 درصد کوچک تر است، بنابراین برای تولیدکنندگان این امکان به وجود می آید که از فضایی که قبلا به سیمکارت اختصاص می دادند برای اجزای دیگر همچون باتری بزرگ تر و حافظه اضافی استفاده کنند.
نمونه اولیه این سیمکارت ها هم اکنون برای آزمایش در اختیار اپراتورها قرار گرفته و انتظار می رود موسسه استاندارد ارتباطات از راه دور اروپا تا پیش از پایان سال این سیمکارت ها را استاندارد سازی و تایید کند.
بر این اساس پیش بینی می شود این سیمکارت ها به شکل استاندارد و جهانی در اختیار همه کاربران در سراسر دنیا قرار گیرد.

 

 

دوران خوش آن بود که با دوست به سر شد ***باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود  

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 25/8/1390 - 15:33 - 0 تشکر 388594

ممنون....جالب بودن

 

  قال رسول لله (ص)

طلب العلم فریضة علی کل مسلم، الا ان الله یحب بغاة العلم
طلب علم بر هر مسلمانی واجب است، همانا خدا جویندگان علم را دوست دارد.

پنج شنبه 26/8/1390 - 15:34 - 0 تشکر 389070

ممنون از مطالب خوبتون.
منتظر مطالب بعدی هستیم (:

 

« معجزه خبر نمی کند، با احتیاط ناامید شوید ! »

 

پنج شنبه 26/8/1390 - 23:24 - 0 تشکر 389236

مطمئنا" مطالب خیلی خوبین و ارزشمند برای مطالعه
فقط دستت دردنکنه وقت کردی برا بعدی ها یه کم خوشگلترشون کن
حیفن مطالب علمی
خدا ازت راضی باشه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.