سلام
بله درست فرمودید.یکی از موارد مصرف کبد چرب می باشد.
این عنصر یك داروی فسفاته جایگزین كننده و تقویت كننده سیستم اعصاب و تغذیه میباشد. بنابراین، ویتامین I را در رابطه با تمام
بیماریهایی كه مربوط به نارسایی استرهای فسفری ارگانیكی در رژیم غذایی باشند، یا بیماریهایی نظیر موارد زیر به كار میبرند:
جذب و تحلیل ناقص این استرها به خاطر دوران نقاهت، كار فكری بیش از حد، بارداری یا شیر دادن، كند شدن رشد، حالات
ناراحتیها عصبی و افسردگی (خصوصا ناراحتیهای روانی سالخوردگان)، بی اشتهایی، كند ذهنی، اختلال در چربی خون
، ناراحتیهای متابولیكی چربیها (خصوصا كار بیش از حد كبد و بیماریهای غدد چربی كبد)، بیماریهای مربوط به خونریزی، كن
د ذهنی و نارس بودن نوزادان، كم خونی مربوط به كمبودها
همچنین آن را در رابطه با ناراحتیهایی كه بر اثر مصرف سولفامیدها ایجاد میشود نیز توصیه میكنند، زیرا ویتامین I در اینگونه
حالتها مانند یك ضد سولفامید واقعی عمل میكند. علاوه بر آن، این عنصر منبسط كننده عروق مغزی و فعال كننده جریان خون است
كه در رابط با آرتریواسكلروز، آترواسكلروز، نارسایی شریانی و وریدی محیطی، آرتریت، بیماریهای وریدی- واریسی و پس
از ابتلاء به فلبیت، اكروسیانوز، مورمور شدن، سرمازدگی، طاسی، ریزش مو، افزایش بیش از حد كلسترول در خون، سیزورها،
انفاركتوس و فلج نیمه بدن، برخی از انواع آسم وضعف روده ای، آنژین صدری، تهوع ناشی از استونمی، هپاتیتهای سمی- عفونی،
كم خونیهای مربوط به كمبود و... به كار میرود.
به نظرشما منابع غذایی این ویتامین چی می تونه باشه؟
موفق باشید.