در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط كنید، بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی كه در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته میشوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماریها میكنید. اینكه میگویند به بعضی از طیور مثل مرغ هورمونهای استروئیدی تزریق میشوند به نظر من درست نیست زیرا این هورمونها بسیار گران هستند و از نظر اقتصادی استفاده از آنها برای دامداران به صرفه نیست.
به طیور معمولا آنتیبیوتیك میدهند، آنتیبیوتیكها آنها را در مقابل بیماریها محافظت میكند و هم باعث میشود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد كنند به همین دلیل توصیه میشود، زمانی دام و طیوری كه از آنتیبیوتیكها استفاده كردهاند ذبح شوند كه نیمه عمر دارو سپری شده باشد تا وقتیكه این گوشتها به بازار مصرف ارائه میشوند، این آنتیبیوتیكها به انسانها منتقل نشوند، ولی متاسفانه در بسیاری از موارد این نكته رعایت نمیشود به همین علت بسیاری از افراد در مقابل انواع آنتیبیوتیكها از خودشان مقاومت نشان میدهند بدون اینكه خودشان علت آن را بدانند، دریافت این آنتیبیوتیكها میتواند از طریق شیر، گوشت و انواع منابع حیوانی باشد.
و اما فلسفه اینكه میگویند در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط كنید این است كه معمولا مواد شیمیایی و مواد سمی در چربی حل میشوند و اصولا بیماریهایی كه در حال حاضر در كشور ما خیلی گسترده هستند بیماریهای قلبی و عروقی ناشی از افزایش چربی خون یا افزایش چربی LDLنانجیب است كه از طریق چربیهای حیوانی منتقل میشوند. در مورد مرغ توصیه میشود، پوست مرغ را نخورند برای اینكه بیشتر اسیدهای چرب اشباع شده یا چربیهایی كه میتواند باعث افزایش وزن و افزایش كلسترول شود در این پوست وجود دارد. این چربیها گاهی در داخل شكم و كنارههای ران مرغ هم دیده میشوند كه باید حتما جدا شوند.