• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن نصف جهان > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
نصف جهان (بازدید: 5776)
دوشنبه 25/7/1390 - 9:31 -0 تشکر 375897
انگیزه و حس مفید بودن برای هم نوعان اغاز پیشرفت های بزرگ شما است

وز قبل با یك تماس تلفنی كه به بنده شد خبردار شدم مجهزترین مركز جراحی مغز و اعصاب اصفهان روز ۱۳ مهر ماه در بیمارستان عسگریه اصفهان با حضور پرفسور سمیعی راه اندازی شده است.
قرار شد تا با یكی از دانشجویان سابق پرفسور که سالیان زیادی همراه همیشگی دکتر بوده است، تماس بگیرم تا در زمینه این مركز و تكنولو‍ژی های جدید در زمینه جراحی مغز و اعصاب با ایشان گفتگوی مفصلی داشته باشم، قرار ما شد ساعت ۱۲:۳۰ روز ۱۴ مهر ماه بیمارستان عسگریه اصفهان.
دكتر محمد جواد میرزایان متولد سال ۱۳۵۳ در شهر اصفهان هستند، وی پس از اتمام تحصیلات دوران ابتدایی و راهنمایی خود در ایران برای ادامه تحصیل به آلمان سفر كرده و پس از كسب مدرك دیپلم كامل در این كشور در كنكور پزشكی حضور یافته و پس از قبولی در این رشته تحصیل خود را در این حرفه آغاز كردند.
وی در اواسط دوران تحصیل به دانشگاه هانوفر المان راه یافته و موفق شد تا با دستیابی به آخرین دستاوردهای علمی در زمینه جراحی مغز و اعصاب، در نهایت از بین چندین متقاضی رزیدنتی پرفسور سمیعی ایشان به تنهایی موفق به دریافت این افتخار شده و به همراه پرفسور به آخرین پیشرفت های جهان در حوزه جراحی مغز و اعصاب دست می یابد.
گفتنی است دكتر محمدجواد میرزایان در سال ۱۳۸۴ به علت فعالیت های فراوان در زمینه جراحی مغز و اعصاب به وی‍ژه در بخش كره مغز به عنوان رزیدنت ممتاز به برزیل دعوت شده و در سال ۸۶ نیز موفق به اخذ حكم استخدام از دانشگاه تبریز شده و به عنوان هیات علمی این دانشگاه مشغول به فعالیت شد.
وی در سال ۱۳۸۷ به علت تحقیق در زمینه تومور بدخیم مغز موفق به اخذ بودجه تحقیقاتی در این زمینه شدند كه تا ۲ تا ۳ سال آینده از بخش تحقیقاتی خارج شده و وارد بخش بالینی آن می شود. به علاوه وی در همان سال و در كنگره جراحی قاعده مغز جایزه علمی كنگره را به علت فعالیت و تحقیقات مستمر به خود اختصاص داد.
قابل ذكر است میرزایان در سال ۸۹ مدیریت بخش جراحی اعصاب بیمارستانی در آلمان را پذیرفته و در همان سال به بیمارستان رضوی مشهد دعوت شد و سمت ریاست بخش جراحی مغز و اعصاب به ایشان واگذار شد.
گفت و گویی که در زیر می خوانید حاصل نزدیک به یک ساعت همنشینی صمیمی با دكتر محمد جواد میرزایان فوق تخصص جراحی میكروسكوپی و فلوشیپ جراحی صرع از آمریكا است كه در بیمارستان عسگریه اصفهان انجام گرفت. 

دكتر! برای آغاز كلام از راه اندازی بخش جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان عسگریه اصفهان بگویید.
چیزی حدود ۶ ماه پیش جرقه های راه اندازی بخش جراحی مغز و اعصاب در این بیمارستان زده شد و در نهایت موفق شدیم تا با كمك و همراهی خیران محترم از جمله حاج آقا رضایی منزوی و خانواده محترم كاردانپور تجهیزات مورد نیاز بخش جراحی مغز و اعصاب را فراهم كرده و در نهایت با حضور پرفسور سمیعی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز كنیم. 

از خصوصیات وی‍ژه این بخش برایمان بگویید؟
در واقع با ویژگی منحصر به فردی كه این بیمارستان دارد كه به صورت خیریه در حال خدمت رسانی به مردم تلاش می كند، سعی شده تا با كمترین هزینه اما با كیفیت بسیار بالا به مردم در این بخش خدمات رسانی شود، به علاوه این بیمارستان مفتخر است تا در بخش ویژه یا همان VIPبرای خمدت رسانی به بیماران با شرایط خاص نیز فعالیت كند. 

آیا بخش VIP این بیمارستان از ویژگی منحصر به فردی نسبت به دیگر بیمارستان های ایران برخوردار است؟
بله، به عبارتی این بخش به صورت ویژه در این بیمارستان راه اندازی شده است به گونه ای كه اتاق ها از نظر مهندسی و طراحی به گونه ای طراحی شده اند كه بیمار به راحتی از وسایل خصوصی بهره مند شده و به بیان دیگر دارای یك سوئیت مجهز است، در بخش دیگر بیماران این بخش محدودیت همراه نداشته و می توانند چندین همراه در كنار خود داشته باشند همراهان نیز به راحتی از خدمات استراحتی بدون هیچ گونه مشكلی بهره مند می شوند. 

با توجه به اینكه شما از شاگردان پرفسور سمیعی هستید در باره جراحی قاعده مغز كه ایشان از بنیانگذاران این جراحی هستند برای ما بگویید.
در حال حاضر با تلاش های مستمر پرفسور سمیعی در دنیا این جراحی به عنوان یك جراحی روتین و شناخته شده در آمده است، اما در آن زمان كه استاد سمیعی برای این كار پیشقدم شدند، بیماری درگیر كننده قاعده مغز از دسته بیماری های غیر قابل درمان طبقه بندی می شد به گونه ای كه درصد حیات برای فرد مبتلا به این عارضه بسیار پائین بود در واقع پاتولوژی این بیماری عروق مغز، مخچه و در نهایت كف قاعده مغز را درگیر كرده و جراحان مغز اعصاب و حتی متخصصان گوش و حلق و بینی به تنهایی از عهده این بیماری بر نمی آمدند، در حالیكه در آن زمان پرفسور سمیعی با تشكیل تیمی متشكل از تخصص های مختلف به صورت كاملا گروهی به استقبال این بیماری رفته و در نهایت موفق به نجات افراد از مرگ حتمی شدند اما امروزه چیزی كه مهمتر از حیات بیماران است بحث بهبود كیفیت زندگی آنان بوده كه تاكنون به موفقیت های چشمگیری در این زمینه دست یافتیم. 



ایران تا چه حد با این نوع از جراحی منظورم جراحی قاعده مغز آشنایی دارد؟

چند سال بعد از اینكه پروفسور سمیعی به چنین كشف بزرگی دست یافتند، حدود ۲۰ سال یش پروفسور قدسی موفق به ارائه این تكنولوژی در بیمارستان شریعتی تهران شدند، در واقع می توان گفت ایشان نخستین فردی بودن كه مكتب پرفسور سمیعی را وارد ایران كرده و به همت ایشان این نوع از جراحی در ایران با تجهیزات مدرن در ایران انجام می شود،البته امیدوارم این اتفاق در اصفهان نیز در آینده ای نه چندان دور رخ دهد. 

خبردار شدم پرفسور سمیعی چند روزی است كه عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان شدند، عضویت ایشان چه محاسنی برای اصفهانی ها خواهد داشت؟
خب این برمی گردد به مردم اصفهان، اطلاعات علمی و مطالبه آن از افراد صاحب علم ، در واقع این مردم هستند كه با مطالبات خود صاحب بهترین و به روزترین مسائل علمی دنیا خواهند شد، عضویت پرفسور سمیعی در دانشگاه علوم پزشكی اصفهان فرصت مغتنمی را برای دانشجویان، صاحبان علم و حتی مردم عادی برای دستیابی به تكنولو‍ژی های روز دنیا فراهم كرده است كه باید قدر این موهبت را دانست. 

اگر ایران را با دیگر كشورهای جهان مقایسه كنیم، این كشور تا چه اندازه به تكنولوژی های روز دنیا دست یافته و آیا تكنولوژی ایرانیان قابل رقابت با كشورهای پیشرفته دنیا هست؟
ایران در ۱۰ – ۱۵ سال گذشته پیشرفت های چشمگیری در زمینه های مختلف پزشكی داشته است و در تهران بخش ویژه ای داریم كه تكنولوژی آن دقیقا با علم به روز دنیا رقابت می كند، به عبارتی اینكه می گویند ما تجهیزات نداریم بنابراین كار با كیفیت انجام نمی شود مسئله كاملا نادرستی است، در حالیكه مسئله اصلی ما در ابن حیطه نیروی انسانی است، به عبارت روشن تر نیروی انسانی است كه خود را ملزم می كند كه تجهیرات مورد نیاز را بشناسد، از آنها استفاده كند. 

منظور شما این است كه نیروی انسانی متخصص و كارآمد در ایران كم است؟
خیر، ایرانیان در هیچ زمینه ای كمبود ندارند ، نه در بخش تجهیزات و نه در بخش نیروی انسانی بلكه ما باید همت استفاده از تكنولوژی های روز دنیا را كسب كرده و با مرتبط كردن دو بخش نیروی انسانی و تجهیزات با یكدیگر به بهترین نقطه مورد نظر برسیم. 

به عنوان یك جراح مغز و اعصاب، چه خصوصیات منحصر به فردی برای بك جراح خوب شدن باید داشت؟
سوال جالبی است! خیلی خوشحالم كه شما این سوال را از بنده كردید و امیدوارم با این چند خطی كه شما می نویسید بتوانم در ایجاد علاقه دانش آموزان ایرانی سهیم باشم، جواب این سوال بسیار ساده است در واقع مهم ترین مسئله در این بخش دارا بودن انگیزه و احساس نیاز است، اینكه فرد بداند كه می تواند برای خود و جامعه مفید باشد و هر روز به دنبال كشف ناشناخته ای باشد و این را بداند كه با رسید به یك بخش علمی از فعالیت و كسب تجربه دست برندارد، به قول پیامبر بزرگ اسلام تلاش كنیم تا امروزمان بهتر از دیروزمان باشد در این صورت موفق و پیروز خواهیم بود. 

از بهترین و بدترین خاطرات خود در زمینه جراحی مغز و اعصاب برایمان بگویید؟
یكی از زیباترین یا همان بهترین خاطرات بنده مربوط به چندین سال پیش در آلمان بر می گردد، آن روز منشی دفترم به من گفت خانمی كه چند سال پیش از بیماران شما بودند خواستار ملاقات با شما هستند، این خانم از بدترین بیماران بنده بود كه به علت ایجاد دو تومور در دو طرف مغزش تنها ۱۰ درصد ادامه حیات برای او ممكن بود.
این خانم ۲ سال پیش تحت عمل جراحی قرار گرفته بود و از آن زمان تاكنون از او اطلاعی نداشتم وقتی او را ملاقات كردم بسیار شاد و سرحال بود و به من گفت كه قرار است ازدواج كند اما هدیه ازدواج خود را به عنوان هدیه ای برای ادامه تحقیقات در زمینه مغز و اعصاب به بنده تقدیم كرد تا برای تحقیقات زیاد در بخش بیماری های مغز و اعصاب تخصیص دهم، این پول در ان زمان مبلغ بسیار زیادی بود كه برای بخش جراحی مغز و اعصاب دانشگاه هانور آلمان تخصیص یافت. 

و بدترین خاطره شما در زمینه جراحی مغز و اعصاب؟
این خاطره برمی گردد به چند سال پیش كه یك كودك افغانی حدود ۷ تا ۸ ساله به علت ایجاد نوعی تومور و با كمك خیرین به آلمان سفر كرد و تحت عمل جراحی قرار گرفت، خوشبختانه عمل جراحی او موفقیت آمیز بود اما بعد از عمل مشخص شد كه این كودك در ۲ تا ۳ سال آینده نیز باید مجددا تحت عمل جراحی قرار گیرد و در غیر این صورت عمل جراحی او با موفقیت انجام نخواهد شد.
اما این كودك بسیار كوچك بود و دوست داشت كه به نزد پدر و مادر خود در افغانستان برگردد در حالیكه شواهد نشان می داد كه بازگشت او به آلمان غیر ممكن است، حتی صحبت اطرافیان با این كودك نتیجه ای نداد و او به افغانستان رهسپار شد چند سال بعد خبردار شدم كه عمل جواب نداده و متاسفانه تمام تلاش ما برای زنده ماندن كودك بی نتیجه ماند.



پایان گفتگو بود، دكتر به من گفت كه تنها عشق به وطن و شهرش اصفهان سبب شده تا در نهایت به ایران بازگردد و در شهر اصفهان فعالیت علمی خود را ادامه دهد. او  به من گفتند كه خود را به عنوان پلی می دانند كه تمام تكنولوژی روز دنیا را به دیار نصف جهان منتقل می كند تا هموطنان و همشهریان از این علوم به طور كامل بهره مند شوند،
به امید شنیدن بهترین خبرهای علمی در آبنده ای نه چندان دور از ایشان خداحافظی كردم.

هر كس كه با زندگي ميسازد ميبازد. بازندگي نساز زندگي را بساز.
سه شنبه 3/8/1390 - 8:40 - 0 تشکر 379676

ممنون دوست عزیز خیلی خوب بود، راستی چه کسی این مصاحبه را با آقای دکتر انجام داده بود؟

 

.....................................................................................................

روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران 

تا از دلم بشویی غم های روزگاران

http://img.tebyan.net/Big/1388/11/36222359111523534249227329396975323285.jpg

چهارشنبه 4/8/1390 - 20:36 - 0 تشکر 380210

لطفا منبع؟

هزار دشمنم ار مي كنند قصد هلاك  گرم تو دوستي از دشمنان ندارم باك

حافظ عليه الرحمه

امضا: نيري

جمعه 6/8/1390 - 16:29 - 0 تشکر 380784

سلام
منعش از خبر گزاری ایمنا

هر كس كه با زندگي ميسازد ميبازد. بازندگي نساز زندگي را بساز.
شنبه 7/8/1390 - 17:26 - 0 تشکر 381084

zahra motalebi گفته است :
[quote=zahra motalebi;130737;380784]سلام
منعش از خبر گزاری ایمنا

tnx

هزار دشمنم ار مي كنند قصد هلاك  گرم تو دوستي از دشمنان ندارم باك

حافظ عليه الرحمه

امضا: نيري

دوشنبه 16/8/1390 - 12:6 - 0 تشکر 384402

منبع خبرگزاری ایمنا که همه خبرهاش مربوط به اصفهان است
www.imna.ir

البته خبرگزاری شهرداری یه جورایی


زیرمجموعه

سه شنبه 2/8/1391 - 12:13 - 0 تشکر 568511

از اتوبان شهید آقابابایی میگذشتم. چشمم افتاد به بیلبوردی که یکی دو سالی هست آنجا در ورودی "شهرک سلامت" نصب شده
بیلبورد اشاره داره به  افتتاح شهر سلامت  و بزرگترین مرکز پزشکی به دست پروفسور سمیعی

نمی دونم پروژه به سرانجام رسیده  یا نه ؟ کسی از اصفهانیا خبری چیزی نداره ؟


هزار دشمنم ار مي كنند قصد هلاك  گرم تو دوستي از دشمنان ندارم باك

حافظ عليه الرحمه

امضا: نيري

شنبه 13/2/1393 - 1:3 - 0 تشکر 689055

چه جالب من این و تازه دیدم :-)

اللهم عجل لولیک الفرج
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.