• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1081)
پنج شنبه 7/7/1390 - 17:1 -0 تشکر 370937
به ایران حمله خواهیم کرد!

نماینده فرانسه: به ایران حمله خواهیم کرد!
وی گفت: اگر امروز ما از راه مذاکره با ایران به نتیجه‌ای دست پیدا نکنیم، خطر حمله نظامی به این کشور وجود دارد / رئیس جمهور و سیاستمداران فرانسه، باید بدانند ایران کنونی، کشوری مانند فرانسه نیست که در چند ساعت، پایتخت خود در برابر هیتلر اشغال شده ببیند و... ایران کشوری است که صدام، به نمایندگی از فرانسه و دیگر مستکبرین عالم، نتوانست یک وجب از خاکش را اشغال کند.
سرویس بین‌الملل ـ دولت راستگرای نیکولاسارکوزی که پس از شکست از رقبای سوسیالیست خود در انتخابات سنای این کشور در معرض از دست دادن کاخ الیزه است، برای جبران شکست‌های درونی خود در فرانسه، به شاخ و شانه کشیدن علیه ایران در عرصه جهانی پرداخته‌اند.

به گزارش «تابناک»، «آسوشیتدپرس» گزارش داد: «جرالد آراد»، سفیر فرانسه در سازمان ملل متحد، همچون رئیس‌جمهور این کشور به تکرار تهدیدات لفظی خود علیه ایران پرداخته و گفته است که اگر ایران به میز مذاکره برنگردد، احتمال دارد به این کشور حمله نظامی شود.

تشویق و تهدید همزمان برای بازگشت ایران به مذاکره، در حالی است که ایران همواره آمادگی خود را برای گفت‌وگو اعلام کرده، ولی در عین حال اعلام نموده که هدفش از مذاکره افزون بر رفع نگرانی‌ها، تأمین حقوق و منافع ملی این کشور در بهره‌برداری از تکنولوژی هسته‌ای است.

بنا بر این گزارش، «آراد» که در کنفرانسی در نیویورک سخن می‌گفت اظهار داشت: اگر امروز ما از راه مذاکره با ایران به نتیجه ای دست پیدا نکنیم، خطر حمله نظامی به این کشور وجود دارد.

نماینده فرانسه در سازمان ملل که پیشتر جزو تیم مذاکراتی غرب با ایران بوده، افزوده است: این حمله بسیار پیچیده خواهد بود و پیامدهای بسیاری برای منطقه خواهد داشت.

«آراد» همچنین گفته که چند کشور اروپایی تاکنون همه تلاششان را برای مذاکره با ایران انجام داده‌اند.

تهدیدات این سیاستمدار فرانسوی علیه ایران، در حالی انجام می‌گیرد که دولت راستگرای سارکوزی، هم‌اکنون نه تنها سنای این کشور را از دست داده، بلکه بر پایه برآوردها در چند ماه آینده، ممکن است ریاست جمهوری را نیز از دست بدهد؛ بنابراین، موفقیت این کشور در رهبری ناتو در لیبی، مقامات این کشور را به این تصور اشتباهی رهنمون ساخته که با ایجاد رهبری ائتلافی علیه ایران، شکست‌های درونی را جبران کرده و بار دیگر افکار عمومی فرانسه را به سوی خود رهنمون کند.

با این حال، رئیس‌جمهور و سیاستمداران فرانسه، باید بدانند ایران کنونی کشوری مانند فرانسه نیست که در چند ساعت، پایتخت خود در برابر هیتلر اشغال شده ببیند و از کشور دیگری برای رفع اشغال خود کمک بخواهد؛ ایران کشوری است که صدام، به نمایندگی از فرانسه و دیگر مستکبرین عالم، در جنگ تحمیلی نتوانست یک وجب از خاکش را اشغال کند.  
 
تابناک 

پنج شنبه 7/7/1390 - 21:42 - 0 تشکر 371003

با نام خدا و سلام
بگذارید اونم مثل بقیه هم پالگیهاش همه خبط و خطاهاش را بکنه
خدا را شاکر و سپاسگزاریم که دشمنان ما را از احمقها قرار داد
این حرفها مثال سگی هست که در خونه خودش خوب پارس میکنه

«اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم» 

رواق منظر چشم من آشیانه توست         کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست

انجمن تعلیم و تربیتیها 

جمعه 8/7/1390 - 0:51 - 0 تشکر 371068

سلام
خدا رو شکر اگه همه دنیا علیه مون بشن، دلمون به ایمان و خدا و اهل بیت قرص قرصه.
یا علی

جمعه 8/7/1390 - 12:19 - 0 تشکر 371167

آمریكا دور تا دور ایران رو اشغال كرد با حمایت اسرائیل و سازمان ملل ولی هنوز جرات نكرد حرفی بزنه اونوقت این از اونور دنیا میگه....

خیلی خنده داره

خیلی جالبه

من از اين كوه بالا خواهم رفت.ميگويند ارتفاعش زياد است.راهش طولاني و شيب دار است,پر از صخره و صعود به آن بيش از حد دشوار است.كارخودم است.از آن بالا خواهم رفت.به زودي مرا خواهي ديد كه از قله برايتان دست تكان ميدهم يا از فرط تلاش بر دامنه جان ميسپارم

دوشنبه 23/8/1390 - 1:58 - 0 تشکر 387505

بابا بشین سر جات مردک دلقک.این کهشورها مثل ماری هستن که از ترس میخوان نیش بزنن.

دوشنبه 23/8/1390 - 18:30 - 0 تشکر 387734

با سلام
کاملا طبیعیه که همه ی اینها یه سیاست هست.
دلیل این که شایعه کردن جنگ راه میندازیم فقط ترس کشورهای منطقه که با ایران سازش دارن هست.
مثه کشورهای عربی.
تمام دلیلش هم اینه که این کشورها رو بترسونن از جنگ با ایران تا بتونن سریعتر به اهدافشون از جمله رای مثبت برای تحریم های جدید علیه ایران برسن. مثه لبنان که چند ماه پیش رای ممتنعه داد در مورد قطعنامه علیه ایران :))

موفق باشید.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
سه شنبه 24/8/1390 - 13:19 - 0 تشکر 388041

پیامدهای جنگ برای صهیونیستهااز زبان یک محقق ارشدصهیونیست
عاقبت جنگ اسرائیل و ایران

گزارش آژانس، تهدید اسرائیل و آزمایش موشک توسط این رژیم، همراهی انگلیس برای حمله به ایران، هشدار فلان مقام اروپایی و... همگی فضای ضد ایرانی را در رسانه‌ها تشدید کرده است.
پایگاه خبری انصارحزب الله:درست بعد از خبرسازی آمریکا درباره برنامه ایران برای ترور سفیر عربستان در آمریکا قسمت‌های دیگر سریال اتهامات و تهدیدها علیه ایران از سوی آمریکا، اروپا و اسرائیل آغاز شد و کماکان هم ادامه دارد. گزارش آژانس، تهدید اسرائیل و آزمایش موشک توسط این رژیم، همراهی انگلیس برای حمله به ایران، هشدار فلان مقام اروپایی و... همگی فضای ضد ایرانی را در رسانه‌ها تشدید کرده است.

تحلیل‌گران معتقدند که این فشارها برای زمینه سازی تحریم‌های بیشتر و قطعنامه‌ای جدید است و جنبه عملی ندارد. از سوی دیگر برخی معتقدند تمام این سروصداها برای کشاندن ایران به پای میز مذاکره است تا آمریکا بتواند از این طریق با شکست ایران مقتدر و ضد آمریکا، در کنترل شرایط منطقه دست بازتری داشته باشد.
اما با تمام این اوصاف آیا اسرائیل یا آمریکا می‌توانند به ایران حمله کنند؟

افراد زیادی چه در داخل و چه خارج به این سوال پاسخ داده‌اند. اندیشکده‌های مهم آمریکایی و اسرائیلی و شخصیت‌های رده بالای سیاسی و امنیتی درباره تهاجم به ایران و عاقبت آن اظهار نظر کرده‌اند و جالب اینکه اغلب در این مورد هشدار داده‌اند.

به هر حال اینکه آمریکا و اسرائیل از نظر تجهیزات نظامی توان بیشتری دارند شکی نیست ولی باید دانست که تجهزات نظامی همه چیز را در جنگ تعیین نمی‌کند.
قصد این نوشتار تحلیل عاقبت جنگ ایران و اسرائیل از زبان یک نویسنده ایرانی نیست بلکه قرار است به مقاله‌ای از یک محقق ارشد صهیونیست در این باره استناد شود.

موشه ورد محقق ارشد ایران در موسسه سادات-بگین از جمله افرادی است که در این مورد اظهار نظر کرده است. او که متخصص در برنامه هسته‌ای ایران و جنگ ۸ ساله کشورمان با عراق است در یک تحقیق نسبتا مفصل نتیجه جنگ احتمالی ایران و اسرائیل را به رشته تحریر درآورده است.

وی در ابتدا به جمله معروف امام خمینی درباره اسرائیل اشاره می‌کند و می‌گوید: در مقاله‌ای كه «زئوماهان» اسلام‌شناس و ایران‌شناس برجسته صهیون با تیتر (از قدرت مطلق تا عدم توانایی) منتشر كرده است، به نظر می‌رسد كه ایران قدرت نظامی اسرائیل را در حدی تحقیرآمیز تخمین می‌زند. البته حمله متحدانه مسلمانان به اسرائیل یكی از دكترین‌های [آیت‌الله] خمینی است که اعلام كرده در صورت اتحاد مسلمانان و ریختن یك سطل آب توسط هر مسلمان، همین آب اسرائیل را نابود می‌كند.

وی در این تحقیق اعلام کرده که جنگ با ایران یک جنگ طولانی و فرسایشی خواهد بود و برای این حرف خود دلایلی را مطرح می‌کند.
این محقق ارشد اسرائیلی می‌گوید: طولانی شدن جنگ مخصوصا با وجود شیعیان [آیت‌الله] خمینی فرضیه‌ای درست است؛ چراكه بر اساس اصول شیعه برای برقراری عدالت و انصاف و نیز برای اصلاح مشكلات و بی‌عدالتی‌هایی كه بر اسلام و مسلمین وارد شده است، باید جنگید و جانبازی كرد.

ورد در ادامه با بیان اینکه جنگ با عراق نشان داد كه ایران در ادامه جنگ برای رسیدن به عدالت سرسختانه مبارزه می‌كند می‌گوید: بر اساس این دیدگاه استقرار دولت اسرائیل نوعی ظلم و ستم تلقی می‌شود كه برای نجات جهان از شر آن، باید آن را اصلاح كرد و تحقق این هدف جز با نابودی اسرائیل ممكن نیست. این گفتمان خاص [مردم] ایران است و آنها به این جنگ ادامه خواهند داد تا به هدفشان برسند؛ علیرغم اینكه در این روند باید هزینه سنگینی را پرداخت كنند.

وی ادامه می‌دهد: باتوجه به قدرت نظامی ارتش ایران و مقایسه آن با ارتش اسرائیل، به نظر می‌رسد اسرائیل ناتوان از آن است كه جنگ برابر ایران را كوتاه كند و به احتمال زیاد در صورت وقوع جنگ، شاهد حجم وسیع شلیك موشك‌های ایرانی به تل‌آویو خواهیم بود.

این محقق صهیونیست وجود شاخه‌های مقاومت اسلامی در لبنان، فلسطین و سوریه را از نقاط قوت ایران دانسته و می‌گوید: ایران می‌تواند برای تقویت قدرت خود، حجم انبوهی از كمك‌های نظامی را از راه عراق و تركیه به سوریه و لبنان ارسال كند و در همان حال پایان دادن جنگ زمینی برای اسرائیل ناممكن و فوق‌العاده دشوار خواهد بود ضمن اینکه «حزب‌الله» پیش‌بینی نتیجه جنگ با ایران را برای ما سخت خواهد کرد.

ورد در ادامه با بیان اینکه جنگ ایران و اسرائیل اساس تسلط ایران بر خاورمیانه را تسریع و مهیا می‌كند می‌گوید: ایران با دشمنی استوار خود با اسرائیل جایگاه خاصی بین مسلمانان پیدا كرده است.
وی می‌افزاید: از سوی دیگر در صورت شروع جنگ و طولانی شدن آن، ایران نیز در این جنگ متحمل خسارت‌های فراوانی خواهد شد، البته خسارت فراوان برای شیعیان مهم نخواهد بود و تنها مسئله‌ای كه برای آنها مهم است، گسترش عدالت علوی و حفظ حكومت شیعی است.

ورد در پایان مقاله خود به این نتیجه جالب می‌رسد که در صورت طولانی شدن جنگ، نه تنها موقعیت اسرائیل ضعیف می‌شود بلكه سبب نابودی و براندازی حكومت صهیون خواهد شد.

http://www.yalasarat.com/vdcaayn6.49nyy15kk4.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 1/9/1390 - 20:44 - 0 تشکر 391295

آماده باش کامل حزب الله برای نابودی اسرائیل
دوشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۵۹

یکی از رسانه های نزدیک به حزب الله لبنان با انتشار گزارشی اعلام کرد که همزمان با افزایش تهدیدات علیه ایران، حزب الله در نهایت آمادگی برای انتقام گیری از اسرائیل قرار دارد و این حمله، زمینه نابودی اسرائیل است.

به گزارش مشرق به نقل از رونامه لبنانی "السفیر"، "نیکولاس بلانفورد" نویسنده کتاب "جنود الله، مبارزه سی ساله حزب الله لبنان با اسرائیل" در مقاله ای نوشت که در حالی که چالش ها علیه برنامه هسته ای ایران تشدید شده است، به نظر می رسد حزب الله در نهایت آمادگی برای انتقام گرفتن از اسرائیل در حمله به ایران قرار دارد.

وی در گزارش خود تأکید کرد که عصر یک روز شنبه در ماه های اخیر، رادارهای وابسته به فرانسوی ها در نیروهای یونیفل یک هواپیمای جاسوسی اسرائیلی را رصد کردند که حریم هوایی لبنان را نقض کرده و به گشت زنی در آسمان این کشور مشغول بود؛ طبق معمول آنها توجهی به این موضوع نکردند اما هنگامی که این هواپیما به بالای منطقه وادی الحجیر رسید، ناگهان از رادار محو شد، فرانسوی ها از این موضوع غافلگیر شده و موضوع را از ارتش جویا شدند، اما جست وجوها برای یافتن این هواپیما بی فایده بود.

وی در این گزارش تأکید می کند، کسی به یاد ندارد آخرین باری که یک هواپیمای شناسایی اسرائیل خود به خود از کار افتاده باشد، چه موقعی است، اسرائیلی ها هیچ اظهار نظری در این زمینه نکردند و حزب الله هم همین طور. اما نیروهای یونفیل همچنان نسبت به این موضوع در حیرت هستند و احتمال می دهند که حزب الله به فناوریی دست یافته که می تواند این هواپیماها را با ابزار های الکترونیک از کار بیندازد.

بلانفورد در ادامه، به گزارش اخیر آژانس انرژی اتمی درباره فعالیت های هسته ای ایران اشاره کرده و آن را شدیدترین گزارش آژانس نامید.

این گزارش می افزاید: از سوی دیگر فعالیت ها و تهدیدات نظامی اسرائیل علیه ایران و واکنش های ایران در قبال این تهدید نیز قابل توجه بود، ایران تهدید کرد که کوچکترین اقدامی علیه ایران از سوی اسرائیل ویرانی سرزمین های اشغالی را به دنبال خواهد داشت.

وی می افزاید: بسیاری از تحلیلگران بر این اعتقاد هستند که این طرح شامل حملات حزب الله لبنان علیه اسرائیل نیز می شود، این موضوع با پرتاب هزاران موشک دوربرد به اسرائیل نیز قابل اجراست که به این ترتیب برای اولین بار از سال ۱۹۴۸ رژیم عبری به خط مقدم درگیری تبدیل می شود.

این گزارش تصریح کرد که آمادگی حزب الله لبنان در روزهای اخیر به شکل زیادی افزایش یافته است، همچنین عملیات آموزشی و تمرین های این حزب نیز در داخل پادگاه های مخفی در منطقه بقاع افزایش پیدا کرده است، به گونه ای که عناصر این حزب در کوهستان های صعب العبور پیاده روی می کنند و آموزش های نظامی در مورد نحوه حمل سلاح را می گذرانند.

این تحلیلگر می افزاید: حزب الله لبنان هرگز از توانمندی های نظامی خود پرده بر نمی دارد، اما گزارش های اطلاعاتی حاکی از این است که این حزب بیش از ۵۰ هزار موشک در اختیار دارد، آنها همچنین موشک های رهگیر دارند که می تواند تل آویو را هدف قرار دهد.

نویسنده این کتاب، حزب الله را قوی ترین قدرت نظامی غیردولتی با توانمندی های خارق العاده در جهان می داند و تأکید می کند که این حزب احتمالاً در واکنش به حمله احتمالی اسرائیل علیه ایران وارد عمل شده و به سرزمین های اشغالی حمله کند. البته مقامات این حزب زیاد از واکنش های احتمالی حزب در زمینه حمله احتمالی به ایران سخن نگفته اند، اما سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان گفته است که نه آمریکا و نه اسرائیل در وضعی نیستند که بتوانند حمله جدیدی را در خاورمیانه آغاز کنند.

وی پیش بینی های رسانه ای در مورد حمله به ایران را تنها برای ترساندن این کشور دانست.

این گزارش در پایان تصریح می کند: در این میان اعضای حزب الله به آموزش های نظامی خود ادامه می دهند و درگیری آینده با اسرائیل را در برنامه های خود قرار داده اند.

یکی از عناصر حزب الله در این باره می گوید: به ایران حمله کنید، نتایج آن بسیار وخیم است، این حمله به معنی نابودی اسرائیل خواهد بود.
http://www.yalasarat.com/vdce7z8z.jh8nvi9bbj.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
سه شنبه 1/9/1390 - 21:29 - 0 تشکر 391312

با نام خدا و سلام
ممنون از ارائه این گزارش کامل
دلمون قرص بود قرص تر شد
دم هر چی شیعه مولا علی (ع) هست گرم که حضور حداقلی شون هم حال دشمنان را می گیره و در تنگنا نگه شون می داره.

«اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم» 

رواق منظر چشم من آشیانه توست         کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست

انجمن تعلیم و تربیتیها 

شنبه 5/9/1390 - 23:14 - 0 تشکر 393070

چرا اسرائیل جرات حمله به ایران را ندارد؟

ایران می‌تواند به راحتی تنگه هرمز را که راه عبور نفت کشهایی است که یک سوم نفت دنیا را تامین می‌کنند، ببندد. این بدین معنی است که تقریبا تمامی خروجی عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق بسته خواهد شد. نادیده گرفتن این تنگه، کتمان حقیقت است. عرض کل این آبراه ۳۵ کیلومتر است. این یعنی چیزی نزدیک به فاصله غزه تا تا شوا که همین چند هفته پیش جهاد اسلامی با یک راکت ابتدایی آن منطقه را مورد حمله قرار داد. ایران دارای قایقهای موشکی بسیاری است ولی هیچ نیازی به آن‌ها نخواهد بود، موشک‌های زمینی کفایت خواهند کرد.

به گزارش مشرق به نقل از فردا، مدتی است که رسانه های غربی با پروپاگاندایی هماهنگ از احتمال بالای حمله نظامی اسراییل به ایران سخن می گویند. این در حالی است که ناظران بی طرف معتقدند که اسرائیل نه توان مقابله با ایران را دارد و نه از لحاظ سیاسی و اقتصادی در جایگاهی قرار دارد که بتواند از پس هزینه های مادی و معنوی چنین حمله ای بر بیاید. مقاله پیش رو در نشریه تحلیلی گلوبال آبزرور منتشر شده و تحلیل گر ارشد این نشریه این پروپاگاندای هماهنگ و بی شرمانه را بررسی کرده است.

***

همه این صحنه را در مدرسه به یاد می‌آورند: یک پسر کوچک وارد یک نزاع با یک پسر بزرگ‌تر از خودش می‌شود درحالی که مدام خطاب به دوستان خود فریاد می‌زند: من را بکشید عقب تا استخوانهای او را خورد نکرده‌ام!

دولتمردان اسرائیلی به نظر می‌رسد مشابه همین داستان رفتار می‌کنند. هر روز از طریق همهٔ کانال‌ها فریاد می‌زنند ما می‌خواهیم استخوانهای ایران را به زودی زود خورد کنیم! ایران در حال ساختن بمب اتمی است ما باید با بمباران آن‌ها را به قطعات ریز تبدیل کنیم.

بنیامین نتانیاهو و همچنین ایهود باراک بار‌ها بار‌ها در سخنرانی‌های بی‌شمار خود از جمله در جلسه اخیر مجلس اسرائیل، همین حرفهای قدیمی را تکرار کرده‌اند. هر مفسری هم که دوست داشته باشد احترامش حفظ شود (آیا تا حالا کسی را دیده‌اید که دوست نداشته باشد که احترامش حفظ شود؟) درباره این موضوع قلم فرسایی می‌کند. رسانه‌ها هم اینجا در جهت تهدید ایران بسیج شده اند.

هاآرتص نیز جهت آب و تاب دادن بیشتر وارد معرکه می شود؛ عکس هفت وزیر مهم را (معروف به هفت قلوهای امنیتی) در صفحه اول به نمایش می‌گذارد و ابتدا خیلی مفصل با تیتر درشت در باب سه امتیاز حمله به ایران قلم فرسایی می‌کند. سپس چهار نتیجه معکوس از حمله را نیز گوشزد می‌کند.

یک ضرب المثل آلمانی می‌گوید: انقلابی که پیشاپیش اعلام شود هیچ‌گاه اتفاق نمی‌افتد! این ضرب المثل را به جنگ نیز تعمیم دهید!

امور هسته‌ای اسرائیل به شدت در معرض سانسور نظامی هستند. با این حال سانسور این اطلاعات تا حدود زیادی خنده دار به نظر می‌رسد. این بازی خنده دار را به نظر می‌رسد نخست وزیر و وزیر دفاع (رییس نهایی سانسور) به راه انداخته‌اند که البته بیشتر شبیه یک جک بی مزه است.

مایر دایان که برای مدتهای طولانی از مسوولین رده بالای موساد بوده است نسبت به تبعات جنگ با ایران هشدار داده است و ایده حمله به ایران را احمقانه‌ترین ایده می‌داند وی اعلام کرد فقط به خاطر احساس مسوولیت نسبت به این اعلان جنگ از سوی اسرائیل با ایران هشدار می‌دهد.

در هفته‌های قبل این خبر در رسانه‌ها منتشر شد که اسرائیل یک موشک با برد بیش از ۵۰۰۰ کیلومتر که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دارد آزمایش کرده است و به تازگی تمرینات هوایی خود را در ساردین ایتالیا که تحت اختیار ناتو است به اتمام رسانده است.

به نظر می‌رسد تمام این سر و صدا‌ها برای فریب و خدعه است. شاید هم برای فشار به آمریکا که خطر ایران را جدی بگیرد و از اسرائیل حمایت کند، شاید هم اصلا از قبل با آمریکا هماهنگ شده باشد. چرا که رسانه‌های انگلیسی چندی قبل فاش کردند که نیروی دریایی سلطنتی در حال تمرین به منظور پشتیبانی از حمله احتمالی آمریکا به ایران هستند.

این تاکتیک قدیمی اسرائیل است. مثل میوه فروشی که برای فروش بیشتر داد می‌زند که من دیوانه شده‌ام می‌خواهم مالم را آتش بزنم و به کمترین قیمت میوه‌ها را بفروشم که همگان می‌دانند که این فقط یک حقه قدیمی بازار است برای فروش بیشتر و چه بسا دیده شدن! سیاستمداران اسرائیلی هم گویا دوست دارند خودشان را به دیوانگی بزنند.

اسرائیل به ایران حمله نخواهد کرد

من بازهم تکرار می‌کنم اسرائیل به ایران حمله نخواهد کرد. بعد از ماجراجویی اسرائیل در کانال سوئز، در سال ۱۹۵۶که رئیس جمهور سابق آمریکا - آیزنهاور -به اسرائیل اولتیماتوم داد که سریع این درگیری را متوقف کند، اسرائیل هرگونه عملیات نظامی قابل توجه را بدون هماهنگی و اخذ رضایت از آمریکا ار ان تاریخ تا کنون انجام نداده است.

آمریکا تنها حامی جدی اسرائیل در دنیا است (شاید در کنار آمریکا، فیجی، جزایر مارشال و پالائو نیز حامی اسرائیل باشند) نابودی این رابطه به معنی از بین رفتن زندگی و هستی اسرائیل است پس اقدام علیه ایران بدون اجازه امریکا چیزی بیش از دیوانگی محض نیست.


علاوه بر این اسرائیل نمی‌تواند جتگی را بدون حمایت نامحدود امریکا به راه بیاندازد چرا که تمامی بمب‌ها و هواپیماهای اسرائیل از آمریکا می‌آید. در طول جنگ، اسرائیل به تجهیزات، لوازم یدکی و انواع بسیاری از تجهیزات نیازمند است. در طول جنگ یوم کیپور، هنری کسینجر، به مانند یک قطار هوایی اسرائیل را ساپورت کرد البته لازم به گفتن نیست که آن جنگ در مقابل جنگ با ایران بیشتر شبیه یک پیک نیک بود.

بستن تنگه هرمز، جهان غرب را نابود می کند

بیایید یک نگاهی به نقشه راه بیاندازیم همیشه قبل از شروع هر جنگی این مساله توصیه می‌شود. اولین مساله‌ای که به نظر می‌رسد این است که ایران می‌تواند به راحتی تنگه هرمز را که راه عبور نفت کشهایی است که یک سوم نفت دنیا را تامین می‌کنند، ببندد. این بدین معنی است که تقریبا تمامی خروجی عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق بسته خواهد شد.

نادیده گرفتن این تنگه، کتمان حقیقت است. عرض کل این آبراه ۳۵ کیلومتر است. این یعنی چیزی نزدیک به فاصله غزه تا تا شوا که همین چند هفته پیش جهاد اسلامی با یک راکت ابتدایی آن منطقه را مورد حمله قرار داد.

زمانی که اولین هواپیمای اسرائیلی وارد حریم هوایی ایران شود تنگه هرمز بسته خواهد شد. ایران دارای قایقهای موشکی بسیاری است ولی هیچ نیازی به آن‌ها نخواهد بود، موشک‌های زمینی کفایت خواهند کرد.

جهان اینک در آستانه پرتگاهی خطرناک است، وضعیت امروز یونان را همگان می‌دانند که بحران در این کشور چه ضربه هولناکی را متوجه اتحادیه اروپا کرده است حالا فرض کنید که تنگه هرمز نیز بسته شود آیا حاصلی جز به تعطیلی کشاندن اکثر کارخانجات و صنایع بزرگ جهان که به نفت نیاز دارند، خواهد داشت؟

باز کردن تنگه هرمز نیازمند یک حمله نظامی گسترده است که مستلزم دخالت آمریکا است. ورود آمریکا با این عملیات حاصلی جز افزایش بیش از پیش ناکامی‌های آمریکا در افغانستان و عراق نخواهد داشت.

من واقعا نمی‌دانم که اصلا این عملیات امکان پذیر هست یا نه. ایران کشور بسیار بزرگی است که از لحاض وسعت با مساحت آلاسکا برایری می‌کند. تاسیات هسته ای ایران در یک نقطه متمرکز نشده‌اند این تاسیسات در نقاط مختلف ایران و عمدتا در زیر زمین هستند. فرض کنیم که حتا آمریکا و اسرائیل و متحدانشان بتوانند با بمبهای قوی برای مدتی تلاش ایرانی‌ها برای توسعه تاسیسات صلح آمیز هسته ای را به عقب بیاندازند ولی نکته اساسی این است که در حین همین چند ماه عملیات نظامی قیمت‌ها بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.

در ضمن در صورت حمله، اسرائیل تنها از سوی ایران بمباران نخواهد شد مطمئنا حزب الله لبنان و حماس نیز اسرائیل را حتی شده برای چند بار از بمباران بی‌نصیب نخواهند گذاشت.



اگر به ایران حمله شود تنشهای بسیاری سراسر جهان اسلام را دربرخواهد گرفت. شیعه و سنی از مصر و ترکیه تا پاکستان و حتا فرا‌تر از این کشور‌ها برای دفاع از یک کشور مسلمان متحد خواهند شد. وضعیت اسرائیل شبیه به یک خانه سوخته در میان جنگل خواهد شد.

چرا اسرائیل تهدید پوشالی می کند؟

اما بحث در مورد جنگ می‌تواند خدمت قابل توجهی به اهداف سیاسی داخلی داشته باشد. در همین چند هفته اخیر اتفاقات جالبی رخ داده است بعد از چند ماه سکوت دوباره روح تازه‌ای به جنبش‌های اعتراضی در اسرائیل دمیده شد ولی این نکته قابل توجه بود که دقیقا در‌‌ همان روز که دوباره مردم اعتراض‌های گسترده خود را آغاز کردند چندین راکت به سوی شهری در نزدیکی غزه شلیک شد. سپس موقعیت امنیتی و حساس اعلام شد که همه می‌دانند در این موقعیت همه چیز باید تعلیق شود از جمله تظاهرات!

خیلی‌ها فکر می‌کردندد که جشنواره گیلاد شالیت فکر اعتراض را از اذهان عمومی پا کرده است ولی دولتمردان غافلگیر شدند اینگونه نبود.

عکس العمل رسانه‌ها در این وانفسا خیلی جالب است تا چند روز پیش که رسانه‌ها نیز همپای مردم دم از وضعیت بد اقتصادی می‌زدند و یا حداقل تلاش می‌کردند که انچه که در تظاهرات اعتراضی رخ می‌دهد را به خوبی منعکس کنند به راحتی دروغ می‌گویند و از پشت به مردم خنجر می‌زنند. هاآرتص تعداد معترضین چند روز پیش در تل آویو را به ۲۰هزار نفر فرو می‌کاهد که همگان می‌دانند که بیش از صد هزار نفر در این تظاهرات شرکت کردند که به گونه‌ای که به سختی امکان حرکت کردن وجود داشت.

به هرحال معترضین خواستار اصلاحات هستند و برقرای عدالت اجتماعی. با وجود این بحران گسترده اقتصادی که سرتاسر دنیا را دربرگرفته است دولت اسرائیل می‌خواهد به خاطر ترس از صدمه خوردن به اعتبار اسرائیل بودجه خود را افزایش دهد. حالا اسرائیل این بودجه را از کجا تامین خواهد کرد؟ سه گزینه برای تامین منابع مالی وجود دارد: شهرک سازی، استقراض از ارتدوکس‌های یهودی، کاهش بودجه عظیم نظامی.

حالا در آستانه این بحران مالی بودجه خرید سلاح و مهمات نظامی را برای یک جنگ وسیع از کجا تامین خواهد کرد؟ بگذارید فقط بگوییم اسرائیل در مورد حمله به ایران تنها یاوه گویی می کند.
http://www.yalasarat.com/vdcfemdy.w6dtxagiiw.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
شنبه 5/9/1390 - 23:14 - 0 تشکر 393071

مهم‌ترین امتیاز ایران در مواجهه با تهدید نظامی آمریکا
ارزیابی‌قدرت‌ایران ‌ وآمریکا در یک جنگ احتمالی
پنجشنبه ۳ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۴۰

با آغاز جنگ به اصطلاح برگ‌هایی را رو کند که برای طرف مقابل غیر منتظره است. یکی از مواردی که برای غرب بسیار خطرناک است و خودشان نیز در این مورد بسیار سخن گفته اند غیر قابل پیش بینی بودن ایران است.
پایگاه خبری انصارحزب الله: مدتی است که تهدیدات آمریکا علیه ایران شکل و شمایل نظامی به خود گرفته و این کشور سعی دارد با تند کردن لحن تهدیدات خود امتیاز دلخواهش را از حریف دیرینه اش کسب کند. اگرچه گویا در یک بازی موش و گربه اینطور نشان داده می‌شود که اسرائیل به دنبال حمله به ایران است و آمریکا چنین نیتی ندارد و تحت فشار رژیم صهیونیستی برخی مواضع را اعلام می‌کند. با این حال موضع‌گیری‌های اخیر آمریکایی‌ها و پرونده مسخره «ارباب سیر» نشان می‌دهد که این تهدیدات با پشتوانه ایالات متحده مطرح می‌شود و در این مورد با اسرائیل یک تقسیم کار صورت گرفته است.

اما باید دید که قدرت آمریکا و ایران در یک جنگ احتمالی تا چه حد است و کدام طرف خواهند توانست در صورت بروز یک جنگ تمام عیار از مهلکه جان سالم به در ببرند.

شکی نیست که آمریکا هم اینک به لحاظ تجهیزات قدرت برتر نظامی است، به‌طوری که به تنهایی حدود نیمی از بودجه نظامی کل جهان را در اختیار دارد. ضمن اینکه آمریکا برای گسترش سلطه و حفظ منافع خود حدود هزار پایگاه نظامی کوچک و بزرگ در مناطق مختلف جهان دارد که این پایگاه‌ها شامل پایگاه‌های زمینی، هوایی و دریایی است.

بنا به گزارش وزارت دفاع آمریکا که در سال ۲۰۰۷ منتشر شده آمریکا در ۳۹ کشور پایگاه بزرگ نظامی و در ۱۴۰ کشور ایستگاه‌های نظامی دارد.

این موارد قسمتی از توان نظامی آمریکا است که طبعا ایران از آن بهره‌مند نیست.
در مقابل ایران هم در سالهای اخیر توانسته در حوزه نظامی پیشرفتهای قابل توجهی را کسب کند که جهش کشورمان در حوزه موشکی از جمله آنها است.

طبعا در جنگ تنها تجهیزات نظامی تعیین کننده نخواهد بود و موارد دیگری مانند نیروی انسانی، موقعیت جغرافیایی، گستره سرزمینی و ابتکار در جنگ می‌تواند سرنوشت نبرد را تغییر دهد.
ایران به لحاظ جغرافیایی با تسلط بر شاهراه انرژی جهان یعنی تنگه هرمز امتیاز بزرگی در جنگ احتمالی آینده خواهد داشت.

این مورد از جمله نگرانی‌های عمیق برخی کارشناسان آمریکایی برای حمله به ایران است که بارها در مورد آن هشدار داده‌اند؛ چراکه تضمین امنیت انرژی برای آمریکا بسیار حیاتی است ضمن اینکه خود کارشناسان نظامی آمریکایی، نیروهای ایران را در خلیج فارس، یک نیروی چابک می‌دانند که می‌تواند برای آمریکا مشکلات جدی را به‌وجود آورد.

به لحاظ نیروی انسانی و انگیزه نبرد هم طبعا سربازان مومن ایرانی که از کشور خود دفاع می‌کنند در برابر سرباز مزدور متجاوز از انگیزه و قدرت بیشتری برخوردار خواهند بود. با این مورد البته آمریکایی‌ها به خوبی آشنا هستند. آن را از نزدیک در جنگ ویتنام، جنگ ایران و عراق و جنگ ۳۳ روزه مشاهده کرده‌اند.

نقطه ضعف بعدی آمریکا در برابر ایران موجودیت اسرائیل است. ایران با موشک‌های برد بلند خود که از دقت و قدرت تخریب بالایی برخوردار است می‌تواند برای اسرائیل کابوس وحشتناکی را رقم بزند.
کارشناسان غربی در این موارد همیشه روی سپر موشکی پیشرفته آمریکایی و اسرائیلی مانور داده اند در صورتی که همه دیدند که در جنگ ۳۳ روزه و جنگ ۲۲ روزه این سپر موشکی هیچ دردی از این رژیم دوا نکرد. حتی گنبد آهنین اسرائیلی‌ها نیز که با تبلیغات بسیار برای مقابله با حمله موشکی به اسرائیل رونمایی شد باز به کار صهیونیستها نیامد.

با این حساب وقتی چند موشک کاملا ساده حماس می‌تواند مدارس مناطق اسرائیل را تعطیل کند پس می‌توان تصور کرد که شهاب‌های ایرانی چه بلایی را بر سر فرزندان صهیون خواهد آورد.

نکته بعدی حماس و حزب‌‌الله است که تقریبا در تمامی تحلیلهای کارشناسان غربی به عنوان امتیاز ایران در جنگ احتمالی از آن نام برده شده است؛ امتیازی که یکی در قلب سرزمینهای اشغالی و دیگری هم‌مرز با آن می‌توانند ضربات سختی را به اسرائیلی‌ها وارد آورند. این درحالی است که این دو گروه مجاهد تا کنون امتحان مناسبی را نیز در این زمینه پس داده اند.

پایگاه‌های متعدد آمریکا در منطقه امتیاز ایران برای مقابله با تهدید این کشور

اما یک نکته دیگر را باید در نظر داشت و آن اینکه ایران می‌تواند در صورت بروز تهدید، امنیت ملی آمریکا را هدف قرار دهد. ویلیام فاف در مقاله ای در لوموند دیپلماتیک در این‌باره می‌نویسد: وقت پرسیدن یک سوال اساسی است. آیا ساخت هزاران پایگاه نظامی در سرتاسر جهان اشتباهی وحشتناک از سوی ایالات متحده نبوده است؟ این پایگاه‌ها که برای افزایش امنیت ملی آمریکا ساخته شده اند، آیا در عمل برعکس بهانه‌ای برای درگیری و در نتیجه ناامنی نیستند؟

وی می‌افزاید: دلایل مخالفت با پایگاه‌های نظامی آمریکا در جهان، سیاسی و بر پایه اتفاقات چند سال گذشته است. حضور نیروهای نظامی آمریکا در برخی کشورها باعت ترس و دشمنی مردم محلی با آمریکا شده و مقدمات جنگهایی بی نتیجه و خلاف آرمانهای ظاهری آغازینشان در عراق و افغانستان را فراهم کرده است. کاری که امروز به نظر می‌رسد پایگاه‌های آمریکایی در پاکستان، یمن و شاخ آفریقا هم دنبال می‌کنند. اسامه بن لادن حملات ۱۱سپتامبر را نتیجه حضور پایگاه‌های نظامی «کفار» آمریکایی در سرزمین مقدس عربستان می‌دانست؛ حضوری که انگار جای امنیت، برای آمریکا ناآرامی به‌بار آورد.

نویسنده این مقاله در این مورد به درستی عنوان می‌کند که یکی از امتیازات ظاهری آمریکا یعنی حضور نظامی در تمام جهان تبدیل به پاشنه آشیل آن شده است و طبعا برخی از این پایگاهها(حداقل ۳۲ پایگاه) در تیررس موشک‌های ایران است.

پایگاه‌های نظامی امریکا در جهان برای حفظ منافع این کشور و آسان تر کردن دخالت‌های احتمالی آتی آن در امور دیگر کشورها ساخته شده اند. آنها انعکاس ایدئولوژی به‌اصطلاح «‌دفاع از دمکراسی »اند که بر سیاست خارجی امریکا از زمان ریاست جمهوری ویلسون حاکم بوده است و نقش اش دادن انگیزه به نیروهای نظامی این کشور برای جنگیدن در خارج از مرزهایش است.

بین سال‌های آغازین جنگ سرد در اروپا و جنگ حال حاضر در افغانستان، آمریکا فرصت‌های زیادی برای به صدا درآوردن سلاح‌هایش داشته است؛ از جمله در کره، جنگ ویتنام و اشغال کامبوج، عملیات نظامی در لبنان، گرانادا، پاناما، جمهوری دومینیکن، السالوادور (غیرمستقیم)، سومالی ( در ارتباط با تصمیم سازمان ملل، که با حمایت از حمله اتیوپی به سومالی ادامه یافت) و دو حمله نظامی به عراق و یک حمله به افغانستان. جز در جنگ اول خلیج فارس هیچ‌کدام از آنها به نتایجی هماهنگ با اهداف اولیه نرسیدند.

نویسنده لوموند دیپلماتیک در پایان این‌طور نتیجه می‌گیرد: ایالات متحده، در داخل مرزهایش در مقابل هرگونه حمله نظامی رویین تن است. اما نمی‌توان همین مطلب را در مورد نیروهای نظامی اش که در خارج از کشور وارد عملیات شده اند تائید کرد. امنیت ایالات متحده بی شک بهتر حفظ می‌شد اگر سیاست خارجی کشور بالاخره به ۵۰ سال دخالت در امور دیگران پشت می‌کرد و راه گفت‌و گو برای بیرون کشیدن نیروهایش از منطقه، بدون به‌جا گذاشتن پایگاه نظامی را پیش می‌گرفت.

مهمترین امتیاز ایران در مواجهه با تهدید نظامی آمریکا چیست؟

این موارد از جمله موارد مشهور قدرت ایران برای مقابله با آمریکا و اسرائیل است که کمابیش عنوان شده است ولی باید دانست که طبعا ایران مواردی را نیز در نظر دارد که در زمان مناسب برای حریف رو خواهد کرد؛ از جمله مجاهدانی که در سراسر جهان آماده اند منافع آمریکا و متحدانش را به خطربیندازند.

همان‌طوری که در بالا آمد ایران می‌تواند با آغاز جنگ به اصطلاح برگ‌هایی را رو کند که برای طرف مقابل غیر منتظره است. یکی از مواردی که برای غرب بسیار خطرناک است و خودشان نیز در این مورد بسیار سخن گفته اند غیر قابل پیش بینی بودن ایران است. این مساله از جمله مهمترین مواردی است که غربی‌ها در آخر کار و در زمان نتیجه گیری به آن برخورد کرده و به آنها اجازه نمی‌دهد تا با یک محاسبه دقیق با ایران وارد نبرد شوند.
اساسا یکی از مواردی که همیشه غرب در مورد ایران در نظر داشته در چارچوب بردن رفتار ایران و محاسبه‌پذیر کردن آن است تا بتواند با حساب سود و زیان آن برای خود با ایران برخورد کند که البته تاکنون این اتفاق نیفتاده است.

این امتیاز ایران است؛ چراکه اولا آمریکایی‌ها به دلیل نداشتن سفارتخانه و عدم حضور در ایران نمی‌توانند درک درست و اطلاعات مناسبی از ایران داشته باشند و ثانیا اینکه به دلیل محاسبات کاملا مادی و فاصله داشتن ازحساب و کتاب‌های غیر مادی ،برخی رفتارهای ایرانیان برایشان تبدیل به معما شده است و ثالثا ساختار پیچیده سیاسی در ایران نیز آمریکایی‌ها را در مورد یک تصمیم واحد در برابر ایران سردرگم ساخته است که این نمونه آخر به طور صریح در یکی از گزارشهای اندیشکده‌های آمریکایی در مورد ایران آمده است.

طبعا آمریکا با این وجود و عدم محاسبه پذیر بودن رفتار ایران و عدم علم به واکنش کشورمان در صورت تهدید نظامی برای تصمیم‌گیری، راه سختی دارد؛ ضمن اینکه با یک جمله ساده ولی بسیار حکیمانه امام خمینی(ره) می‌توان دریافت که اگر آمریکا می‌توانست تا کنون چندین بار به ایران حمله می‌کرد.
http://www.yalasarat.com/vdcdjs0f.yt0k56a22y.html

همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او
و همیشه قسمتی از غم کسی باش نه دلیل غم او
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.