• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 328)
شنبه 2/7/1390 - 0:34 -0 تشکر 369523
مزایای تشخیص زود هنگام آلزایمر

سلامت نیوز : تخمین زده میشود که در جهان ۳۶ ملیون نفر با بیماری دمانس زندگی میکنند و شاید از هر ۴ نفر، ۳ نفر آنها تشخیص طبی نمیگیرند و بنا براین از درمان و مراقبت نیز محرومند. به ویژه این "وقفه درمانی" در کشورهای در حال توسعه و کم در آمد بیشتر مشهود است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از انجمن جهانی آلزایمر مداخلات مختلفی وجود دارد که میتواند تاثیر مطلوبی بر روی زندگی افراد مبتلا که تشخیص طبی دمانس /آلزایمر گرفته اند و در مراحل اولیه بیماری هستند، بگذا رد . در نتیجه ، عدم تشخیص زود هنگام ، ملیونها بیمار، خانواده ها و مراقبین آنها را از یک فرصت مناسب برای بهبود کیفیت زندگی محروم میسازد.

با ایجاد مراکز تشخیص زود هنگام و برطرف کردن "وقفه درمانی" ، در کشورهای در حال توسعه برای هر نفر تا ۱۰،۰۰۰ دلار میتوان صرفه جویی کرد که در طول سالها ی آتی ، میلیارد ها دلار پس انداز میشود. دولت ها ، هم اکنون باید در فکر سرمایه گذاری در ساختار های خدماتی و درمانی کشورهای خود باشند تا فشارهزینه های کلان بیماری دمانس در آینده را بتوانند تامین کنند .

کشورها نیاز مبرم به یک راهبرد ملی دمانس دارند تا در آن تشخیص زود هنگام و مداخلات مربوطه پیش بینی شده باشند . ارکان اصلی راهبرد باید شامل اطلاع رسانی ، اهمیت تشخیص زود هنگام و مداخلات قابل دسترس باشد تا ساختارهای خدماتی ، پزشکی و سرمایه گذاری در تحقیقات دمانس/آلزایمر را تقویت نماید.

نهایتا، میزان تاکید بر تشخیص زود هنگام نشانگر دید و فعالیت جوامع نسبت به بیماری دمانس /آلزایمر خواهد بود که راه را برای دسترسی سهل تر بیماران به مداخلات و درمانهای موثرتر هموار میسازد.
 
سلامت نیوز  

شنبه 2/7/1390 - 0:36 - 0 تشکر 369525

 10 نشانه هشداردهنده در بروز آلزایمر
سلامت نیوز: آلزایمر نوعی از اختلال مشاعر است كه موجب بروز مشكلات حافظه‌ای، رفتاری و فكری می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، علائم این بیماری معمولا به كندی پیشرفت می‌كنند و به مرور زمان وخیم‌تر می‌شود تا جایی كه دركار‌های عادی روزانه و زندگی روز‌مره اختلال ایجاد می‌كند.

بنابر گزارش سایت انجمن جهانی آلزایمر، 10 نشانه هشداردهنده این بیماری عبارتند از:

1ـ تضعیف حافظه و بروز حالت‌های فراموشی كه زندگی روزمره را مختل می‌كند.

یكی از شایعترین علائم آلزایمر از دست دادن حافظه بویژه فراموش‌ كردن اطلاعاتی است كه فرد بیمار اخیرا آن‌ها را به خاطر سپرده است. سایر موارد شامل فراموش‌ كردن تاریخ‌ها و روید‌ادهای مهم، پرسیدن مكرر اطلاعات مشابه و وابستگی به وسایلی مثل دفتر یادداشت و لوازم الكترونیكی برای به یاد‌آوردن موضوعات معمولی هستند.

2ـ چالش در برنامه‌ریزی یا حل مسائل.

برخی افراد ممكن است تغییراتی را در توانایی‌شان برای برنامه‌ریزی یا كاركردن با اعداد و ارقام تجربه كنند. آن‌ها اغلب رسیدگی به صورت حساب‌های ماهانه را فراموش می‌كنند و در تمركز كردن و انجام كارهای طولانی‌تر با مشكل مواجه می‌شوند.

3ـ مشكل در انجام كارهای معمول و ساده در منزل، محل كار و حتی تفریحات.

مبتلایان به آلزایمر اغلب در انجام و تكمیل كارهای روزانه و معمول با مشكل مواجه می‌شوند. آن‌ها حتی برای رانندگی كردن تا یك مقصد آشنا، مدیریت هزینه‌های كاری و یا به یا‌دآوردن قوانین بازی‌های مورد علاقه‌شان دچار مشكل می‌شوند.

4ـ سردرگم شدن در زمان و مكان

مبتلایان به آلزایمر نمی‌توانند تاریخ‌ها، فصول و گذر زمان را دنبال كنند. آن‌ها گاهی فراموش‌می‌كنند كه كجا هستند و چگونه خود را به این محل رسانده‌اند.

5ـ مشكل در درك تصاویر

در برخی از افراد داشتن مشكل بینایی در واقع نشانه‌ای از آلزایمر است. آن‌ها هم‌چنین در خواندن، تشخیص مسافت و رنگ و تضاد نورها مشكل پیدا می‌كنند. گاهی اوقات وقتی مقابل آیینه قرار می‌گیرند، تصور می‌كنند فرد دیگری مقابل آن‌ها ایستاده و درك نمی‌كنند كه تصویر خودشان است.

6ـ پیدا كردن مشكلات تازه با واژه‌ها در گفتن یا نوشتن

مبتلایان به آلزایمر در دنبال كردن یا پیوستن به یك گفت‌وگو ناتوان می‌شوند، آنها گاهی در حین گفت‌وگو متوقف می‌شوند و برای ادامه صحبت‌های خود هیچ ایده‌ای ندارند و دائم جملات مشابهی را تكرار می‌كنند. هم‌چنین در پیدا كردن واژه‌های مناسب در بین مكالمه خود ناتوان می‌شوند.

7ـ گذاشتن اشیاء در جای غیرمعمول و از دست دادن توان ردیابی مجدد برای پیدا كردن آن‌ها.

بیماران آلزایمری اغلب وسایل خود را در جاهای غیرمعمولی می‌گذارند و بعد جای آن‌ها را فراموش می‌كنند. به علاوه حتی توان آن را ندارند كه با رجوع به حافظه خود جای قرار دادن وسیله‌ مورد نظر را ردیابی كنند.

8‌ـ ضعف‌ و ناتوانی در قضاوت و تصمیم‌گیری

بیماران مبتلا به آلزایمر اغلب در قضاوت و تصمیم‌گیری دستخوش تغییراتی می‌شوند كه توان‌ آن‌ها را در این زمینه‌ها كاهش می‌دهد.

9ـ عقب نشینی از فعالیت‌های كاری و اجتماعی

این بیماران به تدریج خود را از برنامه‌های گروهی و فعالیت‌های اجتماعی و ورزشی كنار می‌كشند.

10‌ـ تغییر در خلق‌ و خو وشخصیت.

ویژگی‌های شخصیتی و خلق‌ وخوی این بیماران نیز تغییر می‌كند. آن‌ها دچار سردرگمی، تردید و ظن، افسردگی، ترس واضطراب می‌شوند و به سادگی در شرایط مختلف آشفته و پریشان می‌شوند.
salamatnews 

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.