• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 4446)
سه شنبه 27/1/1387 - 9:31 -0 تشکر 36900
پروتکل شماره دوازده صهیون *تسخیر دنیا*

پروتکل شماره دوازده صهیون *تسخیر دنیا*

 

.

 - واژه آزادى را مى‏توان به صورت‏هاى متعددى تعبیر كرد. اما تعریفى كه ما از آزادى بدست مى‏دهیم به شرح زیر است:

- آزادى یعنى حق انجام دادن هر عملى كه قانون آن را مجاز بداند. چنین تعریفى از آزادى مى‏تواند به بهترین وجهى ما را در رسیدن به هدفهایمان كمك كند. زیرا قانون در دست ما است و ما مختار خواهیم بودكه هر آنچه را مى‏خواهیم، از قانون حذف و هر آنچه را كه مى‏خواهیم، به قانون اضافه كنیم.

- نحوه عملكرد مطبوعات در قلمرو حكومت ما به شرح زیر خواهد بود:

الف - از آنجا كه مطبوعات نقش بسیار بزرگى در برانگیختن و فرونشاندن احساسات مردم دارند، لذا ما مى‏توانیم به موقع از چنین احساساتى در جهت رسیدن به هدفهایمان استفاده كنیم.

ب - از آنجا كه اكثریت مردم نمى‏دانند مطبوعات در خدمت چه كسانى هستند، لذا ما آنها را به خدمت خود در مى‏آوریم و حتى عواملى هم كه ممكن است مطبوعات را مورد حمله قرار دهند، زیر نظارت و كنترل شدید قرار مى‏دهیم.

ج - امروزه تأسیس، چاپ و نشر مطبوعات داراى هزینه ‏هاى فوق ‏العاده سنگینى است. ولى وقتى كه ما به قدرت رسیدیم، تنها در قبال دریافت مالیات، حق تمبر، و اخذ سپرده ‏هاى سنگین، اجازه تأسیس مطبوعات را به افراد مى‏دهیم و از این طریق پول قابل توجهى هم به خزانه دولت ما سرازیر مى‏شود. از سوى دیگر، وضعى پیش مى‏آوریم كه دولت ما از خطر حمله انتقاد مطبوعات مصون بماند و مطبوعات نتوانند روى لغزشهاى دولت ما انگشت بگذارند.

د - هرگاه بخواهیم، مطبوعات را به بهانه متشتت كردن افكار عمومى تعطیل مى‏كنیم.

ه - بعضى از عوامل‏مان را وامى‏داریم كه گاه به گاه در مطبوعات، بعضى از سیاست‏هایمان را كه خود مى‏خواهیم، مورد حمله قرار دهند. البته غرض از اینكار رد گم كردن است.



ما مطبوعات را كنترل مى‏كنیم

- مطبوعات نخواهند توانست بدون اطلاع ما كمترین خبرى را در اختیار مردم بگذارند. البته در زمان حاضر ما تا حدودى به چنین هدفهایى رسیده‏ایم. زیرا تمام كانونهاى خبرى جهان اطلاعات خود را از چند كانون خبرى محدود دریافت مى‏كنند. این چند كانون خبرى محدود كه در آینده‏اى نزدیك تماماً به دست ما خواهند افتاد و هر آنچه را كه ما به آنها دیكته مى‏كنیم، در سراسر جهان پخش مى‏كنند.

- اگر تدابیرى را كه در مورد مطبوعات اندیشیده ‏ایم، به مرحله اجرا درآوریم، ذهن و فكر غیریهودیان به تسخیرمان درمى‏آید و آنان وقایع جهان را از پشت عینكهاى رنگینى كه ما به چشم آنها مى‏گذاریم، مى‏نگرند.

به راستى اگر در زمان حاضر، كشورى وجود نداشته باشد، كسى مى‏تواندمانع تشكیل كشور ما كه غیریهودیان احمق، آن را دولت نامرئى مى‏نامند، بشود؟ مسلماً با نابودى كشورهاى جهان همه دولتها به فرمان ما گردن مى‏نهند.

- بگذار آینده مطبوعات را مجدداً بررسى كنیم. كسانى كه بخواهند به كارهایى چون چاپ و نشر كتب و روزنامه بپردازند، آنها را ملزم به داشتن مدرك و اجازه نامه ویژه مى‏كنیم تا در صورت تخلف بلافاصله ازمزایاى چنین اجازه ‏نامه‏اى محروم گردند. با اعمال چنین روشى مدرك تحصیلى نشانه لیاقت فكرى خواهد شد و صدور مدرك به دست دولت خواهد افتاد تا توده مردم، از راهى كه مى‏خواهیم گمراه نشوند و به بهانه پیشرفت و ترقى دنبال این و آن راه نیفتند.

آیا كسى از شما هست كه نداند اتكاء به اندیشه و خیال آدمیان، راه نامطلوبى است كه آدمى را به خیالبافى‏هاى احمقانه سوق مى‏دهد و ماحصل آن هرج و مرجى است كه بر سرقدرت بین انسانها به وجودمى‏آید؟

واژه پیشرفت، آزادى از هر نوع قید و بندى را به ذهن متبادر مى‏سازد و هر نوع محدودیتى را مى‏شكند. اگر این اصل در همه موارد صدق نكند، لااقل در زمینه هرج و مرج فكرى مصداق دارد. در چنین شرایطى هر كس به تصور آزادى به شكار رقیب خویش مى‏پردازد و همگى در شبكه‏اى از هرج و مرج گرفتار مى‏شوند و همه به همدیگر اعتراض مى‏كنند.

- اینك ما توجه خود را معطوف و متوجه مجلات مى‏كنیم. از مجلات و نشریات ادوارى، همانند روزنامه، مالیات، حق تمبر و نیز سپرده احتیاطى وصول مى‏كنیم. چنین وجوهى براى كتب كمتر از 30 صفحه دو برابر خواهد شد زیرا ما اینگونه كتب را « جزوه» تلقى مى‏كنیم. اصولا\" مجلات، زهرآگین ‏ترین نوع مطالب چاپى به شمار مى‏روند و كوشش ما آن است كه از سویى تعداد اینگونه نشریات كاهش یابد و از سویى دیگر نویسندگان مجبور شوند مطالب بلند بنویسند و حجم مطالب زیاد شود و خواننده از خواندن مطالب بلند، خسته شود.

به ویژه وقتى كه این نوع نشریات گران تمام شوند، رغبت مردم نسبت به اینگونه نشریات كم مى‏شود. در ضمن آنچه كه ما خودمان منتشر مى‏كنیم، روى ذهن خواننده در جهت منافع‏مان اثر مى‏گذارد به علاوه آنها را به بهاى ارزان در دسترس قرار مى‏دهیم، تا مردم آنها را حریصانه بخوانند.

وصول مالیات و اعمال مجازات، نویسندگان را وابسته مى‏كند و اگر نویسنده ‏اى بخواهد علیه ما چیزى بنویسد كسى مبادرت به چاپ آن نخواهد كرد. ضمناً اگر مطلبى بخواهد چاپ بشود، ناشر یا چاپ كننده باید براى چاپ و نشر آن از مقامات مسئول اجازه بگیرد. بنابراین ما از قبل خواهیم فهمید كه چه نیرنگ‏هایى علیه ما در كار است.

- ادبیات و روزنامه ‏نگارى دو عامل مهم تربیتى بشمار مى‏روند. بنابراین، دولت ما اكثریت روزنامه ‏ها را به تملك خویش درمى‏آورد. چنین اقدامى تاثیر نامطلوب مطبوعات و روزنامه ‏هاى خصوصى را خنثى ساخته و ما را در موقعیتى قرار مى‏دهد كه روى افكار عمومى تاثیر به سزایى بگذاریم. اگر اجازه و امتیاز انتشار ده نوع روزنامه را به مردم بدهیم، امتیاز انتشار سى روزنامه را به خود اختصاص مى‏دهیم. البته این كار طورى باید صورت گیرد كه در مردم سوءظن ایجاد نكند. براى احتراز از ایجاد سوءظن، روزنامه ‏هایى كه خود منتشر مى‏كنیم، به ظاهر نظراتى مخالف خودمان ابراز مى‏دارند و بدین طریق بدگمانى مخالفان‏مان نسبت به ما كاملا\" برطرف شده، و به زودى در دام‏مان گرفتار مى‏شوند و نمى‏توانند ضربه ‏اى وارد كنند.

- مخالفان ما در سه رده جاى دارند. در رده اول ارگانهاى رسمى هستند كه همیشه علیه منافع ما قدعلم مى‏كنند، اما تاثیر آنها چندان قابل ملاحظه نیست.

- در رده دوم ارگانهاى نیمه رسمى قرار دارند كه حملات آنها ملایم و كم ‏اهمیت است.

- در رده سوم كسانى قرار دارندكه به ظاهر، مخالف‏مان هستند اما در واقع ما خود آنها را تعیین كرده‏ایم. در نوشته ‏هاى این دسته، مطالبى وجود دارد كه به نظر مى‏رسد با ما اصطكاك دارند. مخالفان واقعى‏مان اینگونه مخالفتهاى ظاهرى را از نوع مخالفتهاى خود تلقى كرده و باعث مى‏شوند كه ما آنها را شناسایى كنیم.

- محتواى تمام روزنامه ‏هاى ما تركیبى خواهد بود ازمطالب گوناگون و حتى افكارى چون اریستوكراتیك، جمهورى خواهى، انقلابى‏گرى و هرج و مرج طلبى( آنارشیسم) كه به وسیله این گونه روزنامه ‏ها تبلیغ مى‏شوند. روزنامه ‏ها همچون ویشنو معبود هندى صد دست دارند كه بر سر هر دست انگشتى قرار دارد و وظیفه آن نظارت و سلطه برافكار عمومى است. هنگامى كه ضربان قلب تشدید مى‏شود، حركت دستها نیز شدت یافته و افكار عمومى در جهت منافع ما سوق داده مى‏شود. زیرا وقتى فردى به هیجان مى‏آید، قوه قضاوتش را از دست مى‏دهد و هرگونه نظر و پیشنهادى را مى‏پذیرد. به علاوه افراد ناآگاهى كه به تكرار مطالب روزنامه ‏هاى ما مى‏پردازند، و فكر مى‏كنند كه روزنامه ‏ها بیان كننده نظرات آنها مى‏باشند، سخت در اشتباهند. زیرا روزنامه‏ ها صرفاً بیانگر خواست و نظر ما هستند. افرادى هم كه سنجیده از احزاب دفاع مى‏كنند، در واقع به دنبال بیرقى راه مى‏روند كه ما برایشان برافراشته‏ ایم.

- براى آنكه روزنامه ‏هاى مبارزه‏جوى خود را به حركت درآوریم، باید نهایت دقتمان را در تنظیم و ارائه مطالب بكار ببریم. البته موسسه ‏اى را تحت عنوان بخش مركزى مطبوعات تأسیس مى‏كنیم و به گردآورى نوشته ‏ها و مطالب مى‏پردازیم. عوامل ما در این مركز بدون آنكه توجهى را جلب كنند، تصمیم مى‏گیرند كه چه مطالبى را متناسب با روز منتشر كنند. ضمناً بحثهاى متناقض و جنگى دروغین در قلمرو مطبوعات به راه مى‏اندازند تا ما بتوانیم هر چه بیشتر نظرات خود را بیان كنیم.

فقط مطالب دروغ چاپ مى‏شود

- روشى كه ما براى تنظیم و ارائه مطالب در پیش گرفته ‏ایم، به دلیل آنكه براى مردم نامحسوس مى‏باشد، اعتماد كامل آنان را نسبت به حكومت ما جلب مى‏كند. ما از كاربرد این روش بسیار راضى هستیم زیرا مى‏توانیم گاه به گاه احساسات مردم را نسبت به مسایل سیاسى برانگیخته و یا فرو نشانیم. گاه حقیقت را مى‏گوییم وگاه دروغ و زمانى هم مطالب متناقض ارائه مى‏كنیم. ما مطمئنیم كه بر دشمنانمان غلبه مى‏كنیم، زیر آنان نمى‏توانند همچون ما نظرات خود را از طریق مطبوعات ابراز كنند.

- گفتیم كه مخالفان ما كه در رده سوم قرار دارند و مخالفتهاى ظاهرى خود را در مطبوعات ابراز مى‏دارند، هرگاه لازم باشد در ارگانهاى نیمه رسمى خود، انتقادات آنها را قویاً تكذیب مى‏كنیم.

- حتى اگر امروزه، مطبوعات فرانسه را به عنوان مثال در نظر بگیریم، به نشانه‏ هاى همكارى‏هاى فراماسونرى به خوبى در آنجا پى مى‏بریم. تمام ارگانهاى مطبوعات به طور اسرارآمیزى با هم در ارتباطند و چون پیشگویان قدیم منبع اطلاعات را افشا نمى‏كنند مگر آنكه همگى تصمیم به افشاى منبع بگیرند. و تا زمانى كه اسرار، در اختیار تعداد محدودى باشد، پرستیژ و منزلت روزنامه ‏نگاران توجه اكثریت مردم كشور را جلب كرده و توده مردم با شور و شوق به دنبال آنها راه مى‏افتند.

- ما بایددامنه فعالیتهاى حساب شده خود را در زمینه مطبوعات به سطح استانها گسترش دهیم. یعنى برانگیختن امیدها و انگیزه‏ هایى كه تسلط ما را بر مراكز كشورها موجب مى‏شوند، برایمان ضرورت تام و تمام دارد. به پایتخت‏ها وانمود مى‏كنیم كه اینگونه خواستها، خواستهاى مستقل مردم استانها هستند. البته منبع واقعى بروز اینگونه حوادث در استانها ما هستیم. آنچه كه مى‏خواهیم این است تا آن موقع كه حداكثر قدرت را در اختیار داریم، باید پایتخت كشورها را در محاصره افكار عمومى مردم استانها قرار دهیم.

- بریدن از رژیم گذشته و پیوستن به رژیم جدید كه به نظر ما منجر به غلبه كامل بر تمام رژیمها مى‏شود، « دوره انتقالى» نام دارد. در این دوره نباید به مطبوعات اجازه داد كه نادرستى‏ها و كژى‏هاى مردم را منعكس كنند. براى رژیم جدید ضرورى است، همه را متقاعد كند كه جنایت به كلى ریشه ‏كن گردیده است.

اگر مواردى از جنایت به وقوع پیوست، فقط باید قربانیان و شاهدان آن از موضوع با خبر باشند نه كس دیگر.

*

*

**پروتکل های رهبران صهیون برای تسخیر جهان*توضیحات*

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.