مطالعه ارائه شده در دویست و چهل و یکمین نشست و نمایشگاه ملی انجمن شیمی آمریکا گردو را به عنوان یکی از طبیعی ترین غذاهای کامل رتبه بندی کرد. یافته های این تحقیق نشان داد که گردو نسبت به بادام زمینی ، بادام ، بادام هندی، پسته و مغز آجیل های دیگر ارزش غذایی بیشتری دارد. دلیل این امر این است که گردوها حاوی پروتئین با کیفیت بالا، فیبر رژیمی، ویتامین ها و مواد معدنی هستند و در عین حال فاقد لبنیات و گلوتن میباشند. در یک مشت گردو مقدار فراوانی از آنتی اکسیدان ها موجود است واین مقدار تقریبا دو برابر هر نوع دیگری از مغز آجیل ها می باشد.