• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 3104)
چهارشنبه 16/6/1390 - 6:40 -0 تشکر 363327
استون در ایران + عکس

شان استون، پسر الیور استون کارگردان معترض آمریکایی فیلم‌های «متولد چهارم ژوئیه» و «وال استریت» به ایران آمد​ه است.

به گزارش خبرآنلاین، شان استون که مستندساز هم هست، برای آماده کردن مقدمات فیلمسازی پدرش در ایران و پیدا کردن لوکیشن‌های مناسب برای ساخت مستند خودش به تهران آمده​است.

الیور استون که پیشتر به ساخت فیلم مستند در ایران و با موضوع سیاسی ابراز علاقه کرده بود این بار قصد دارد فیلمی داستانی در ایران بسازد، فعلا جزئیات این پروژه اعلام نشده است.

الیور استون سازنده فیلم‌های «جوخه»، «ال سالوادور»، «آسمان و زمین»، «قاتلین مادرزاد»، «وال استریت»، «جی‌اف‌کی»، «نیکسن»، «پیچ تند»، «متولد چهار ژوئیه»، «هر یکشنبه موعود»، «دبیلو» و این اواخر «وال استریت: پول هرگز نمی‌خوابد» است. او در فیلم‌هایش همیشه رویکردی انتقادی نسبت به سیاست‌های دولت آمریکا داشته و مستندهایی در مورد فیدل کاسترو و هوگو چاوز ساخته است.

شان استون 27 ساله که در اغلب فیلم‌های پدرش بازی کرده است تاکنون چند مستند کوتاه ساخته و در حال حاضر مشغول ساخت فیلم سینمایی «سنگ خاکستری» است.

چهارشنبه 16 شهریور قرار است او در یک نشست مطبوعاتی در مورد حضور پدرش در ایران و برنامه​هایش صحبت کند.



















تابناک

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

سه شنبه 5/7/1390 - 19:1 - 0 تشکر 370533

شان استون بازیگر آمریکایی در تهران


Click this bar to view the original image of 595x397px and 39KB.


Click this bar to view the original image of 595x397px and 53KB.




Click this bar to view the original image of 595x397px and 54KB.


Click this bar to view the original image of 595x397px and 52KB.


Click this bar to view the original image of 595x397px and 40KB.


Click this bar to view the original image of 595x397px and 58KB.


Click this bar to view the original image of 595x397px and 25KB.




Click this bar to view the original image of 595x397px and 48KB.




Click this bar to view the original image of 595x397px and 50KB.




Click this bar to view the original image of 595x397px and 52KB.


Click this bar to view the original image of 595x397px and 24KB.




سه شنبه 5/7/1390 - 21:25 - 0 تشکر 370565

سلام
این کی بید؟
اینجا چی کار می کنه؟

 

                

            اللهم انّا نَشکوا إلیکَ فَقد نبیّنا و غَیبةَ وَلیّنا...

                         اللهم عجل لولیک الفرج

سه شنبه 5/7/1390 - 22:6 - 0 تشکر 370582

الان این برگرده به ایالات متحده آمریکا یه نفرم اجازه نداره بهش بگه تو ایران چیکار میکردی؟چی گفتی؟بالا چشت

ابروئه؟

ولی اگه ..............................................................................بگذریم

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 5/7/1390 - 22:30 - 0 تشکر 370599

اگه یه ایرانی بره امریکا هم بهش چیزی نمیگن.. اگه بره و ارزشهاش رو زیر پا بذاره بهش میگن.... اینطور نیست؟

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

سه شنبه 5/7/1390 - 22:31 - 0 تشکر 370601

آره خب
یادش رفته لخت شه
آواز بخونه
برقصه
یا خلاصه خلاف آبروی کشورش کاری بکنه
(البته موارد بالا خلاف کشورش نی ولی بازم نمیکنه)

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
سه شنبه 5/7/1390 - 22:33 - 0 تشکر 370603

ببخشین ایشون مسلمونن
گردنبند و اون خانم محجبه و اینا چیه؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
سه شنبه 5/7/1390 - 23:9 - 0 تشکر 370625

سلام.
نادر طالب زاده توی برنامه ی راز هزار بار گفت که ظرفیت رسانه ای مخالفان امریکا اونقدر زیاده که می تونیم در جنگ رسانه ای با غرب استفاده کنیم چون افراد معترض به سیستم امریکا معمولا از سوی رسانه های پرمخاطب امریکا مثل فاکس و سی ان ان و ... سانسور میشن برخلاف ازادی بیان مورد ادعای سران غرب.
مثلا شبکه ی پرس از کارشناسهایی که در سیستم امریکا معترض هستند به عنوان کارشناس استفاده می کنه ... خود برنامه ی راز هم که یه بار اون نماینده ی خانم سیاهپوست سابق کنگره رو اورده بود.
یا اون دفعه که تری میسان بود که اورده بودندش راجع به شبهات و اشکالاتی که توی ترور رفیق حریری بود کلی اطلاعات در اختیار نسل امروز گذاشت و هزار نمونه ی دیگه!
اگر مستندهایی که مستندسازی های معترض غربی رو ببینید متوجه می شید که شاید ما اصلا لازم به پرس تی وی نداریم تا خط انحصار رسانه ی غرب رو بشکنیم کافیه تریبونی برای رسوندن صدای اعتراض رو به غرب بهشون بدیم ... توی این جنگ به قول استاد عباسی استراتژی مقابله به مثل هست اگر انگلیس بی بی سی رو پاتوق معترضین ایران کرده ... چرا باید گیر الکی بدیم که اگر ایران هم تریبونی برای افشای انحصارگری های غرب در افکار عمومی داشته باشه ؟

_______________________________________________________________________________________________
شان استون پسر الیور استون كارگردان مشهور امریكایی كه مستندساز پشت‌پرده‌های كارهای سینمایی پدرش است، روز پنج‌شنبه نشست خبری‌اش را پس از ممانعت مسئولان برج میلاد در دفتر فیلمسازی شاه حاتمی برگزار كرد و در مورد برنامه‌هایش در ایران توضیح داد.

به گزارش رجانیوز، شان استون با اتومبیل نادر طالب‌زاده به محل نشست خبری آمده بود و اظهاراتش را طالب‌زاده برای خبرنگاران ترجمه می‌كرد. در قسمتی از این نشست، یكی از خبرنگاران نظر او را در مورد جعفر پناهی جویا شد كه استون پاسخ تحقیر كننده‌ای داد.

وی كه در این نشست از سینمای ایران و استقلال آن تعریف كرده بود، در واكنش به این سؤال گفت اصلاً جعفر پناهی را نمی‌شناسد.

استون تأكید كرد كه هر جای دنیا كسی خلاف كند، با او برخورد می‌كنند، مثلاً سال‌ها است كه رومن پولانسكی كارگردان مشهور جهان به‌دلیل تخلفی كه كرده، تحت تعقیب قرار دارد.

نكته قابل توجه اینكه این بخش از اظهارات شان استون در تمام رسانه‌ها به‌طور هماهنگ سانسور شده و حتی به سؤال و جواب در مورد پناهی اشاره هم نكرده‌اند.

جعفر پناهی از متهمان حوادث پس از انتخابات است كه به‌دلیل فعالیت در زمینه ساخت یك فیلم با مضمون شكنجه در زندان‌های ایران در خانه خود در حالی كه مشغول فیلم‌برداری صحنه‌هایی از این فیلم بود، بازداشت شد و در دادگاه بدوی به شش سال حبس تعزیری و 20 سال محرومیت از ساختن فیلم، نوشتن هر نوع فیلمنامه و مسافرت به خارج از كشور محكوم شد. در عین حال، جریان سینمایی فتنه تلاش می‌كند از وی یك نماد بسازد و در جشنواره‌های داخلی و خارجی به‌طور ویژه از او تجلیل كند.
_______________________________________________________________________________________________
راجع به مستند های پدرش الیور هم بخونید:
«... سه‌گانه الیور استون درباره «یاسر عرفات»، «فیدل کاسترو » و «هوگو چاوز» در جشنواره بین‌المللی فیلم دفاع مقدس به نمایش درمی آید.

شبکه ایران: سه‌گانه الیور استون درباره «یاسر عرفات»، «فیدل کاسترو » و «هوگو چاوز» در جشنواره بین‌المللی فیلم دفاع مقدس به نمایش درمی آید.

این سه‌گانه درباره یاسر عرفات، فیدل کاسترو و هوگو چاوز از رهبران تاثیرگذار و سیاستمداران برجسته دنیای امروز و بحث هایی است که درباره آنها وجود دارد. این فیلم به مدت 244 دقیقه در بخش ویژه الیور استون در خارج از مسابقه یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس به نمایش در می‌آید.

استون کارگردان٬ نویسنده و تهیه‌کننده آمریکایی٬ به واسطه کارگردانی سری فیلم هایی که در مورد جنگ ویتنام ساخته به شهرت رسید و تاکنون دوبار موفق به دریافت جایزه اسکار شده است.

یکی از اصلی ترین ویژگی های سینمای استون آن است که وی برای تبیین دیدگاه‌هایش شیوه ساختاری خاصی را در نظر نمی‌گیرد و بسته به حال و هوا و فضای کلی آثارش، از الگوهای متنوعی بهره می‌گیرد. از همین رو است که مثلا بین جلوه‌های بصری «جوخه» با «نیکسون» تفاوت فراوانی وجود دارد و یا شیوه روایت در «جی.‌اف.‌کی» متفاوت از آن چیزی است که در «قاتلان بالفطره» می‌بینیم.

با این حال عناصری از قبیل تدوین پرشتاب، گفتگوپردازی‌های پرآب و تاب و آکنده از کنایه، بازی‌های پرجلوه بازیگران، جهش‌های زمانی و مکانی، مستندگرایی و حتی بهره‌مندی از تمهیدات منفی متظاهرانه- حتی بک پروجکشن- در اغلب آثارش، جزو مایه‌های کم‌وبیش آشنای سینمای استون است. استون سینماگری است که از گفتن صریح ترین حرف های سیاسی در قالب آثارش واهمه ندارد...»
«...الیور استون کارگردان صاحب نام آمریکایی، جورج بوش رییس جمهور سابق ایالات متحده آمریکا را احمق خواند.

به گزارش خبرگزاری سینمای ایران، الیور استون کارگران صاحب نام آمریکایی که به بهانه اکران فیلم جدید خود به نام "وال استریت، پول هیچ وقت نمی خوابد" (Wall Street: Money Never Sleeps) در یک مصاحبه تلویزیونی شرکت کرده بود، جورج بوش، رییس جمهور سابق ایالات متحده آمریکا را احمق خواند.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی هالیوود ریپورتر، الیور استون در مصاحبه خود گفت: جورج بوش یک انسان احمق و دیک چینی معاون اول او نیز فردی خطرناک است.

الیور استون در جنگ آمریکا و ویتنام به عنوان سرباز حضور داشته است و به همین دلیل بیشتر آثار او درون مایه ای سیاسی و جنجالی دارد، دو فیلم "جوخه" (Platoon) و "متولد چهارم جولای" (Born on the Fourth of July) که
استون برای ساخت آن ها به ترتیب در سال های 1990و 1986 جایزه اسکار بهترین کارگردانی را از آن خود کرده است نمونه های بارزی از بازتاب حضور او در جنگ هستند.

همچنین استون در سال 1979 نیز برای نویسندگی فیلم نامه "قطار نیمه شب" (Midnight Express) جایزه اسکار بهترین فیلم نامه را به خود اختصاص داده است...»

یا حق

سه شنبه 5/7/1390 - 23:11 - 0 تشکر 370627

jtayebe گفته است :
[quote=jtayebe;393644;370601]آره خب
یادش رفته لخت شه
آواز بخونه
برقصه
یا خلاصه خلاف آبروی کشورش کاری بکنه

به نظرتون اگه یه ایرانی در خارج از کشور همه این کارایی که گفتین رو انجام بده چرا موقع برگشت به ایران باید جواب پس بده؟....مگر آبروی یه کشور به دست و پای یه آدم بنده که با عریان شدنش آبروی کل یه کشور بره؟....ما کی ادعا کردیم که همه ایرانی ها پاک و مقدسن که با حرکات یه ایرانی اونم در خارج از مرزها آبروی کل کشور بره؟

خیلی ببخشید ولی وقتی یه کسی میره دسشویی موقع بیرون اومدن ربطی به دیگران نداره که اون شخص تو اون مکان چیکار کرده!

دوران برده داری تموم شده...نمیشه که تک تک متولدین ایران رو برده فرض کرد که باید بابت تمام حرکاتشون اونم خارج از مرزها جواب پس بدن!

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

سه شنبه 5/7/1390 - 23:17 - 0 تشکر 370628

dehkade2010 گفته است :
[quote=dehkade2010;591792;370599]اگه یه ایرانی بره امریکا هم بهش چیزی نمیگن.. اگه بره و ارزشهاش رو زیر پا بذاره بهش میگن.... اینطور نیست؟

یه سوال میپرسم بینی و بین الله جواب بدین

آیا اگر یه کارگردان ایرانی بره در ایالات متحده امریکا از سیاست های ایران انتقاد کنه موقع برگشت سین جیمش نمیکنن؟

 

 

يه سري به خدا بزنيم

خيلي زود

بي بهانه...

چهارشنبه 6/7/1390 - 13:49 - 0 تشکر 370686

سلام.
قابل توجه دوستانی فکر می کنن بازخواست و سین جیم در سیستم انها وجود نداره و گل و بلبل هست.
*********************************************

تاریخچه سیطره سیاستمدارن آمریكایی بر سینمای هالیوود
دولت آمریكا از همان سال‌های آغازین تاسیس هالیوود، از این صنعت سینمایی انتظار داشت تا همواره كوركورانه و به دور از هرگونه شعور سیاسی، دنباله رو و حامی سیاست‌های جنگ‌طلبانه‌اش در داخل و خارج از آمریكا باشد.
پنتاگون در سال 1915، تنها 5 سال پس از تاسیس هالیوود، طی حكمی كه از سوی دادستانی كل ایالات متحده، عملا حق آزادی بیان را از هالیوود گرفت، و علی‌رغم تمام نارضایتی‌ها، این ممنوعیت همچنان تا سال 1948 ادامه یافت.
در سال1921 نیز صاحبان كمپانی‌های سینمایی كه در راس آنها كمپانی‌های یهودی چون «دریم وركز» و «برادران وارنر» بودند، ضمن تصویب بیانیه‌ای جدید، ارائه تصویری كمدی و انتقاد آمیز از قانون گذاران، ارتش آمریكا، نیروی دریایی یا سایر مقامات دولتی را ممنوع كردند كه در این میان تعدادی فیلم از جمله فیلم «چرخ و فلك» ساخته «جیمز كروز» در سال 1932 مورد سانسور قرار گرفت.


در سال 1941 در پی وقوع درگیری آمریكا با كشورهای ژاپن و آلمان، كاخ سفید برای آنكه بتواند مردم آمریكا را از حالت انزوا درآورد و به چنین جنگی ترغیب كند، نسبت به هالیوود احساس نیاز كرد، به همین منظور دیوان عالی كشور، قانونی كه به موجب آن استودیوها از داشتن سینماهای زنجیره‌ای محروم می‌شدند، را منحل كرد و هالیوود نیز در مدت زمانی كوتاه حدود 40 فیلم در این زمینه ساخت.


در سال 1950 كاخ سفید پس از‌ آنكه احساس كرد، مدتی است كه هالیوود آن چنانكه كه باید و شاید در خدمت سیاست‌های دولت نیست، بار دیگر استودیوها را از داشتن سینماهای زنجیره‌ایشان محروم كرد و لحن آرام خود را به لحنی دستوری و تهدید‌آمیز تغییر داد تا اینبار با تشكیل لیست سیاه در هالیوود، بیش از 500 نویسنده، بازیگر، تهیه‌كننده، آهنگساز و كارگردان از جمله «هربرت بیبرمن»، كارگردان و فیلمنامه‌نویس، «لستر كوله»، فیلمنامه‌نویس، «ادوارد دمیتریك»، كارگردان و «آدرین اسكات»، تهیه كننده و فیلمنامه‌نویس، را به بهانه داشتن فعالیت‌های كمونیستی ضد آمریكایی از كار بیكار نماید و آنها را به میز محاكمه بكشاند.


اگرچه همواره این لیست به لیست ضد كمونیستی معروف بود ولی در این میان بسیاری از سینماگرانی كه به نوعی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه آمریكا مخالف بودند، نیز با برچسب كمونیست، دستشان از هالیوود كوتاه شد.
در كنار لیست سیاه كه اولین بار در سال 1947 به اجرا درآمد، لیست كانال‌های قرمز مصوب 22 ژوئن سال 1950 نیز از دیگر لیست‌هایی است كه براساس آن برخی افراد به دلیل عقاید سیاسی و اجتماعی خود حق كار در رادیو و تلویزیون آمریكا را نداشتند، البته این لیست نیز همچون لیست سیاه با اهداف ضد كمونیستی تهیه‌ شد ولی در این میان 151 بازیگر، نویسنده، ژورنالیست، آهنگساز و ... كه برخی از آنها هیچگاه كمونیست بودنشان به اثبات نرسید، از سیستم رادیو و تلویزیون آمریكا كنار گذاشته شدند.


اگرچه امروزه دیگر لیست‌های قرمز و سیاه به صورت دهه‌های پیش در هالیوود وجود ندارد ولی همچنان افراد به طور پنهان و آشكار به خاطر عقاید سیاسی خود مورد بازجویی و تحریم حرفه‌ای قرار می‌گیرند، آنچنانكه دو سال پیش «مل گیبسون»، كارگردان و بازیگر مشهور هالیوود پس از آنكه یهودیان را عامل بسیاری از جنگ‌ها و بدبختی‌های بوجود آمده در سراسر جهان معرفی كرد، از سوی بسیاری از تهیه‌كنندگان و استودیوهای هالیوود كه اكثر آنها خود یهودی بودند، تحریم شد.
جالب آن است كه امروزه به راحتی در فیلم‌های آمریكایی به مسلمانان و اعتقاداتشان توهین می‌شود و مدعیان حقوق بشر با شعار آزادی بیان، در برابر چنین توهین‌های سكوت می‌كنند.


اگرچه روز به روز بر تعداد هالیوودی‌های مخالف با سیاست‌های جنگ‌طلبانه دولت آمریكا، افزوده می‌شود، ولی كاخ سفید همواره با دادن تسهیلاتی ویژه به سینماگران، توانسته تعداد خدمتگزاران خود را در این صنعت سینمایی در حد قابل توجهی نگه دارد، از جمله این تسهیلات می‌توان به دسترسی آسان و مجانی برخی از تهیه‌كنندگان و فیلمسازان به ابزار آلات نظامی همچون هلی‌كوپتر، تانك و انواع سلاح‌های پیشرفته اشاره كرد.


آنچنانكه «نیك ترس» روزنامه‌نگار آمریكایی، در این باره می‌گوید: هالیوود، برخلاف انتقادات ظاهری از دولت آمریكا، همواره در خدمت مطامع نظامی و سیاسی بوده است.


ترس می‌افزاید:امروزه به هر كجای صنعت فیلم سازی آمریكا نگاه كنید می‌توانید رد پای پنتاگون را به وضوح ببینید. در حقیقت بیشتر شركت‌ها،‌ از سازندگان كامپیوترهای شما گرفته تا تولید كنندگان نوشیدنی‌های غیر الكلی به نحوی مقاطعه‌كاران وزارت دفاع آمریكا هستند.


«الیور استون»، كارگردان ضد جنگ آمریكایی كه همواره از سیاست‌های بوش انتقاد كرده است، نیز در این باره می‌گوید: هرگز نتوانسته‌ام از كمك‌های نظامی بهره بگیرم.


استون می‌افزاید: می‌خواهند از ما موجودات هرجایی بسازند، نمی‌خواهند به جنبه‌های منفی جنگ پرداخته شود. آنها به فیلم هایی كه در تلاشند تا حقیقت را بگویند، كمك نمی‌كنند؛ بنا براین اكثر فیلم‌های جنگی در واقع ‌پوسترهایی تبلیغاتی برای جلب داوطلبانی جدید برای ارتش هستند.


همچنین در یكی از محدود برنامه‌های تلویزیونی كه تاكنون پخش شده است، شبكه «اس‌بی‌اس» استرالیا در یك برنامه چند قسمتی با نام «عملیات هالیوود» با حضور «امیلیو پاكال»، فیلمساز به عنوان مجری و اشخاصی چون «دیو راب»، روزنامه‌نگار و كارشناس سینمایی،«فیل استراب» از وزارت دفاع آمریكا، «لارنس سویید»، مورخ، و «جوترنتو»، نویسنده و رئیس «مركز آموزش عمومی ضد جنگ» به عنوان كارشناسان برنامه، به نقد و بررسی كمك‌هایی كه از جانب پنتاگون به تهیه‌كنندگان و فیلمسازان هالیوودی می‌شود، پرداختند.


در این برنامه تلویزیونی به جزئیات دقیق تغییرات صورت گرفته در فیلم‌نامه‌ها پرداخته شده و اسامی تعدادی از فیلم‌ها و تهیه‌كنندگانی كه با پنتاگون همكاری كرده‌اند، منتشر شد،این برنامه نشان می‌داد كه ویراستاران وزارت دفاع چگونه فیلم‌نامه‌ها را تغییر می‌دهند.


«دیو راب» در این برنامه به این مطلب اشاره می‌كند كه بسیاری از فیلم‌سازان‌ هالیوود از قبیل «جری براك‌هایمر»، «تام گلدنبرگ»، «جان وو» با كمال رغبت خود را با سیاست‌های پنتاگون هماهنگ‌كرده‌اند، او این فرایند را «راز كثیف هالیوود» می‌نامد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.