• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1197)
سه شنبه 25/5/1390 - 6:28 -0 تشکر 353473
سگهای انگلیسی به جان مردم افتاده اند!!!؟؟؟

اینان فقرای انگیس‌اند که علیه ظلم قیام کرده‌اند

رسانه دولتی انگلیس اصرار دارد تا معترضانی را که سرکوب می‌کند غارتگر، دزد و آشوب‌طلب بخواند و ریشه این اعتراضات را به مسایل اقتصادی حواله دهد. اما آنچه که بارز و مشخص است، تبعیض‌های اقتصادی و اجتماعی بین نژادها و مذاهب گوناگون در انگلیس است که از سوی سیاستمداران و مقامات انگلیس اعمال می شود و امروز شعله‌های آن نقاط مختلف شهرهای اصلی انگلیس را به آتش کشیده است.

از زمان آغاز ناآرامی ها در انگلیس از شنبه گذشته تاکنون بیش از هزار و 200 نفر بازداشت شدند که 371 نفر از آنها مورد اتهام قرار گرفته اند و رسیدگی قضایی به اتهامات افراد دستگیر شده آغاز شده است.

در یک نگاه کلی می توان یکی از دلایل سرخوردگی مردم را نامیدی از نظام کهنه مشروطه سلطنتی دانست.نظام سلطنتی انگلیس سالهاست که نظام طبقاتی مملو از تبعیض اجتماعی را بنیان نهاده و مواهب اجتماعی را بر اساس شهسوار، شوالیه، سر، لرد و ... تقسیم می کند و طبقات اجتماعی پائین دست را از این مواهب بی‌بهره می کند. همچنین این نظام سلطنتی برای تامین مخارج دربار، هزینه‌های هنگفتی را بر مردم خود، حتی در شرایط بحران اقتصادی تحمیل می کند. چنان‌چه در عروسی سلطنتی نوه ملکه انگلیس، بیش از 48 میلیون دلار از شهروندان مالیات دهنده این کشور برای تامین هزینه مراسم عروسی خود دریافت کردند. و حالا پس از خنده‌های روزهای عروسی سلطنتی، مردمی که مشاغل خود را از دست داده اند و برای حل مشکلات خود سر اعتراض دارند را دزد می نامند.

در همین راستا، پایگاه اطلاع‌رسانی آلترنت در نوشتاری تصریح کرد: آنچه در ورای خیزش خشونت‌بار مردم انگلیس قرار دارد تنها مرگ مارک دوگان، جوان سیاهپوست کشته شده توسط پلیس بریتانیا نیست بلکه خیزش مردم فقیری است که علیه سیاست‌های ظالمانه انقباض اقتصادی برخاسته‌اند.

این افراد دزد و غارتگر نیستند بلکه تماشاچیان جشن عروسی سلطنتی انگلیس هستند که حدود سه ماه پیش در حلقه امنیتی 5هزار پلیس و لباس شخصی، حس اشرافیت انگلیسی را تماشا می کردند و اکنون در میان سگ‌های 16هزار پلیس حس سرکوب شدن برای اشرافیت انگلیسی را تجربه می کنند.

بنابراین گزارش، اگر چه خشونت در سیاست هیچ‌گاه بی‌هدف نیست اما این خشونت‌ها خشونت‌های سیاستمداران نیست بلکه چیز دیگری است! خشونت مردم علیه مغازه‌ها و فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای است که ده برابر آنچه از آن محروم شده‌اند قیمت دارد! خشونت جوانان فقیری است که از اقصی‌نقاط بریتانیا به میدان این خیزش آمده‌اند.

این سایت آمریکایی ضمن انتقاد از رویکرد بی‌بی‌سی می‌نویسد: مدت‌هاست که این جوامع فقیر را کسی ندیده است و دوربین تلویزیون به سمت آنها نچرخیده تا دردهایشان را برای جامعه منعکس سازد. اکثر کسانی که به تحلیل خشونت‌های این روزهای بریتانیا می‌پردازند به درستی نمی‌دانند که بزرگ شدن در جامعه‌ای که در آن امیدی به داشتن شغل و فضایی برای زندگی و حرکت نباشد و پلیس نیز بر آن کنترل داشته باشد، چه حس و حالی دارد؟

اما این مردم سرانجام و پس از مدت‌ها ناچیز انگاشته شدن، با خیزش خود اکنون به تیتر اول خبرها تبدیل شده‌اند. خبرنگاری از یک جوان معترض می‌پرسد که آیا فکر می‌کند این خیزش دست‌آوری هم داشته باشد؟ و او پاسخ می‌گوید: "آری. اگر نداشت الان شما با من صحبت نمی‌کردید."

آنچه در ورای خیزش خشونت‌بار مردم انگلیس قرار دارد تنها مرگ مارک دوگان، جوان سیاهپوست کشته شده توسط پلیس بریتانیا نیست بلکه خیزش مردم فقیری است که علیه سیاست‌های ظالمانه انقباض اقتصادی برخاسته‌اند

بر خلاف نظر بی بی سی و رسانه های غربی، این افراد دزد و غارتگر نیستند بلکه تماشاچیان جشن عروسی سلطنتی انگلیس هستند که حدود سه ماه پیش در حلقه امنیتی 5هزار پلیس و لباس شخصی، حس اشرافیت انگلیسی را تماشا می کردند و اکنون در میان سگ‌های 16هزار پلیس حس سرکوب شدن برای اشرافیت انگلیسی را تجربه می کنند.

گفتنی است که جامعه انگلیس جامعه‌ای به شدت پلیسی است که به وسیله چند سازمان پیچیده امنیتی و پلیس شهری اداره می شود و با وجود چهار میلیون و دویست هزار دوربین شهری، قدم به قدم حرکات مردم در شهر کنترل می شود. این تعداد دوربین یک رکورد جهانی است و می‌توان تصور کرد که اگر هنوز دوربین اختراع نشده بود، پلیس انگلیس می‌بایست به جای آن، چهار میلیون و دویست هزار افسر پلیس را در اماکن شهری خود مستقر می‌کرد!

 

  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
  • حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس
    حوادث انگلیس از زاویه ای دیگر+عکس

سه شنبه 25/5/1390 - 6:29 - 0 تشکر 353474

 توییتر خوب تویتر بد!!!؟؟؟ مسئله این است...

بی‌بی‌سی اعلام کرد: استفاده از شبکه‌های اجتماعی در مصر خوب ولی در انگلستان بد است و دولت این کشور به فیلتر کردن این شبکه‌ها فکر می‌کند.

به گزارش راسخون به نقل ازجم نیوز،  بی بی سی فارسی در تاریخ 11آگوست (20 مرداد) در خبرهای خود از احتمال ایجاد محدودیت در شبکه‌های اجتماعی توسط دولت انگلیس برای کنترل کردن اعتراضات خبر داد.

این موضوع را دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در جلسه اضطراری مجلس عوام انگلیس گفته و اضافه کرده حتی پیامک نیز جزء این محدودیت های احتمالی خواهد بود.

در این باره کارشناس بی بی سی گفت: این شبکه‌ها در شکل گیری اتفاقات نقشی ندارند ولی در عوض به حوادث سرعت بسیاری داده‌اند.

او در ادامه بیان کرد که در کل بحث، بحث استفاده از تکنولوژی هست و تکنولوژی مثل یک چاقو می‌باشد هم استفاده خوب دارد و هم استفاده بد. به طور مثال استفاده از شبکه های اجتماعی در مصر خوب است ولی استفاده آن در انگلیس چون هنجار شکن بوده، بد است.

لازم به ذکر است همواره کشورهای غربی و مخصوصا انگلیس فیلتر بودن برخی سایت‌ها را در ایران نشانه‌ای از نبود آزادی قلمداد می‌کردند اما هم اکنون که نوبت به خود آنها رسیده از احتمال فیلترکردن این شبکه ها صحبت می کنند.

شبکه اجتماعی توئیتر که در جریان فتنه سال 88 و حوادث بعد از آن با حمایت مستقیم وزیر امور خارجه آمریکا به طور ویژه در اغتشاشات نقش آفرینی می‌کرد، اکنون بدون هیچ گونه حمایتی و فقط به این خاطر که مردم انگلیس از آن برای بیان تبعیض های موجود در جامعه شان، استفاده می کنند، در حال فیلتر شدن است.

سه شنبه 25/5/1390 - 6:30 - 0 تشکر 353475

 ازادی بیان به سبک انگلیسی!!!؟؟؟
احتمال فیلترشدن فیس‌بوک و توئیتر در انگلیس

یک مقام دولتی انگلیس با اشاره به ناآرامی چند روز گذشته، از احتمال مسدود شدن شبکه‌های اجتماعی و خدمات اینترنتی در این کشور خبر داد.

به گزارش فارس، یک مقام دولتی انگلیس امروز از احتمال اقدام دولت این کشور در مسدود کردن شبکه‌های اجتماعی اینترنتی و همچنین قطع خدمات اینترنتی خبر داد.
این مقام دولتی با اشاره به خدماتی مانند بلک‌بری و شبکه توئیتر، تصریح کرد که پلیس اعلام کرده است معترضان برای هماهنگی‌های میان خود از شبک‌های اجتماعی استفاده کرده‌اند.
خبرگزاری رویترز به نقل از این مقام دولتی که نام وی را فاش نکرد، نوشت: ما می‌دانیم که از این خدمات استفاده شده است... سوال این است که آیا می‌توان کاری برای تعطیلی این امر انجام داد به نحوی که مشکلات را حل کند؟
این مقام دولتی انگلیس افزود: مذاکراتی ما با نهادهای اطلاعات و مسئولان این بخش ادامه دارد. هنوز چیزی در این خصوص پیشنهاد نشده است.
گفته می شود که در زمان کنونی که پنج شبانه روز از آغاز تظاهرات‌ها در انگلیس می‌گذرد، بیش از یک هزار تن در نقاط مختلف انگلیس در جریان ناآرامی‌ روزهای اخیر بازداشت شده‌اند.
ناآرامی در انگلیس شنبه شب به دنبال اقدام پلیس لندن در کشتن یک جوان انگلیسی آغاز شد و در پی آن ناآرامی و اعتراض به دیگر شهرهای این کشور کشیده شد و تاکنون پنج نفر به دست پلیس کشته شده‌اند.

سه شنبه 25/5/1390 - 6:32 - 0 تشکر 353476

 ازادی و حقوق بشر غربی!!!؟؟؟
عکس: سرکوب وحشیانه قیام مردم معترض انگلیس

به این میگن ازادی و حقوق بشر غربی!!!

قابل توجه عاشقان غرب...

سه شنبه 25/5/1390 - 6:38 - 0 تشکر 353480

 روباه پیر در دام خود افتاد!!!؟؟؟

روباه پیر استعمارگر انگلیس در دامی که برای کشور ما گسترده بود افتاد. امریکا و رژیم صهیونیسیتی بهمراه انگلیس مکار بسیار امیدوار بودند ایران بر اثر فشار اقتصادی در هم بشکند و در صدد بودند تا با ایجاد اغتشاشات ساختگی بوسیله ی شبکه های اجتماعی انرا گسترش دهند ندانستند این مملکت صاحب دارد و اگر مکر کنند خدا چنان مکرشان را به خود باز می گرداند که اتش دامن خودشان را بگیرد البته که این حاصل خون هزاران شهید پاک میهن ما و هزاران بیگناه در سایر ممالک اسلامی است که این خونخواران به ناحق ریخته اند. خداوند در کمین کافران است.

این دنیا بزن و در رو نداره !!! چاه کن ته چاهه که میبینیم هست امریکا داره می شه بزرگترین ورشکسته ی اقتصادی. با اینکه هزار جور لاپوشونی می کنند و خودشون هر جور بخوان امار می دن اما بوی گند مردارشون دنیا رو برداشته. این هم تحقق پیشگویی رهبر عظیم الشانمون . ایشون زمانی از فروپاشی غرب صحبت می کردن که خیلی ها همچنان مفتون غرب بودن و آرزوشون نوکری غربیا بود!!! حالا انگلیس رو در اتیش تماشا کنن

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:31 - 0 تشکر 354474

سلام.

بذارید چندتا خبر هم من برای بحث شما بذارم
خبر اول، شما رسانه ای رو می بینید که پلیس ذهن و روان مردم هست، باید هرگونه بیداری مردم رو سرکوب کنه بخونید

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:31 - 0 تشکر 354476

شبکه خبری بی بی سی فارسی که در جریان آشوب های اخیر جوانان معترض انگلیس، روزهای سختی را برای عرصه سازی و پوشش رسانه ای این اعتراضات می گذراند، به منظور اثبات اینکه انگلیس سرزمین ثبات است و کسی نسبت به حکومت اعتراضی ندارد و این اتفاقات، تنها آشوب و غارت نوجوانان ولگرد است، عملیات روانی پیچیده ای را در اخبار خود دنبال می کند.

این شبکه در اجرای اخیر برنامه نوبت شما، پرسشی را با ظرافت مطرح نمود که خلط مبحث آشکاری در آن نهفته است.

و اما پرسش: سلام. سیاوش اردلان هستم. سوال اصلی برنامه امروز نوبت شما: فرق بین یک معترض و یک آشوبگر چیست؟ آنچه اخیرا در لندن شاهدش بودیم، اعتراض بود یا آشوب؟ از کجا میتوان فرق این دو را تشخیص داد؟
پاسخ مورد انتظار بی بی سی این بود که مخاطبان تحت تاثیر این نحوه از ارایه پرسش، بگویند: حوادث پس از انتخابات ایران یک اعتراض بود که توسط حکومت سرکوب شد؛ اما حوادث انگلیس آشوبی بود که توسط یک مشت غارتگر و اوباش صورت گرفت و پلیس باید برخورد جدی با آنها صورت داده و آنها را به سزای عملشان برساند.
نکته اینجاست که اعتراض قابل افتراق از آشوب نیست، چرا که اعتراض یک مفهوم عام است که در سطوح مختلفی صورت می پذیرد و آشوب یک سطح از سایر سطوح اعتراض است. یا می توان گفت آشوب ادامه اعتراض است، اما به نوعی دیگر! (جنگ ادامه سیاست است، اما به نوعی دیگر)
بجز اعتراض های مسالمت آمیز که گاها حالت تظاهرات نمایشی داشته و با هماهنگی دولت ها صورت می پذیرد؛ اعتراض می تواند در سه سطح بروز کند:
1. آشوب:
آشوب، بلوای سازمان نیافته است که صورت عمومی آن، هرج و مرج است. مانند وقایعی که پس از یک مسابقه‌ی فوتبال، میان تماشاچیان و هواداران تیم‌های بازی کننده در قالب نزاع‌های خیابانی رخ می‌دهد.
2. اغتشاش:
اغتشاش، بلوای سازمان یافته‌ی غیر مسلحانه است و چون از سوی رهبران مسئول و توانمند در صحنه هدایت می‌شود، روند آن منطقی، و اهداف آن مشخص و اعلام شده است و موجب مغشوش گردیدن روند فعالیت‌های نظام حکومتی موجود می‌شود. انقلاب مخملی عموما یک نوع اغتشاش است.
3. شورش:
شورش، بلوای سازمان یافته‌ی مسلحانه است، که در قالب اقدامات سخت و عملیات گرم اعمال می‌شود و مجریان آن، سازمان‌های چریکی هستند. مانند آنچه فیدل کاسترو در کوبا از طریق جنگ چریکی علیه دولت باتیستا اعمال کرد.
با در نظر گرفتن شرایط نا آرامی های اجتماعی لندن می توان گفت که این اعتراضات از آنجا که سازمان نیافته بود و صرفا به هرج و مرج و نافرمانی مدنی منتهی شد؛ در سطح یک آشوب باقی ماند.
شبکه خبری بی بی سی، با ترسیم خط عملیات روانی و بازی با این لغات به دنبال این است که آبروی رفته انگلیس در این اعتراضات را جمع آوری کرده و نگذارد که مخاطبان فارسی اش، لحظه ای احساس کنند که "حوادث پس از انتخابات ایران نظیر خارجی دارد و در تمدن غرب نیز اتفاق می افتد و جوانان معترض در کشورهای مدعی دموکراسی و آزادی حقوق بشر، از شدت اعتراض به تبعیض و ظلم، حتی شهرهایشان را به آتش می کشند!"

مشرق

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:48 - 0 تشکر 354481


تصاویر بالا خودش جالبه من توضیح نمی دم.
سیاست های خود رسانه ای که اصلا با اصول ازادی بیان و این ماجراهای دولتهای غربی خوانایی نداره
همیشه فیس بوک و تویتر و شبکه های ماهواره ای برای کشورهای مخالفشون خوب هستند
ولی برای مردم خودشون نه بی بی سی پوشش باید بده و نه فیس بوک و تویتر حق فعالیت
چون خودشون می دونن این رسانه می تونه به عنوان عامل براندازی و اعتراضات سازمان یافته ی اجتماعی باشن
پس جیزه دست نزن

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:52 - 0 تشکر 354482

خب تا اینجا خوب بود؟
راستی شاید بگیم این اعتراضات یهویی شده و مردم قبلا از این رفتار ها نداشتند، ولی مقاله ای قرار می دم که در ادامه که دفعات تکرار این نوع اعتراض ها رو نشون می ده و الان شاید انفجار صبر مردمی باشه که هیچ وقت نه جایی تو رسانه داشتند و نه جایی در بین تصمیمات کشور!
در قالب پاسخ های کوتا تا حوصله کنید بخونید؛

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:52 - 0 تشکر 354483

لندن به قهقرا می رود

مشکلات اقتصادی بریتانیا در دهه ۷۰ و عقب ماندگی های این کشور قهقرایی که در لندن پدید آورد که به روشنی در چهره محلات فقیر نشین و حاشیه ای این شهر پدیدار بود.
محلاتی که از سوی جامعه شناسان آن زمان به سیاهچاله های فراموش شده شباهت داشتند. نزخ بیکاری بالا و فراوانی جنایت های سازمان یافته مشخصه بارز این مناطق شهری همچون بریستول و یا تاتنهام بود.
گرچه تا اوایل دهه هشتاد مشکلات این محله ها به گونه ای مشکلات داخلی محسوب می شدند و کمک های محدود دولتی به عنوان یک مسکن کم دوام از انفجار خشم ساکنان آن جلوگیری می کردند، اما با به قدرت رسیدن دولت محافظه کار تاچر و قطع شدن همین کمک های اندک تنها به یک جرقه کوچک برای به آتش کشیده شدن این انبار باروت لازم بود.

چهارشنبه 26/5/1390 - 21:53 - 0 تشکر 354485

شورش های مهاجران در شهری که زمانی بورس برداری بود

شهر بریستول در یکصد و شصت کیلومتری جنوب لندن از هر جهت برای یک آشوب تمام عیار شهری در اوایل دهه هشتاد آماده به نظر می رسید و نکته جالب این بود که این شهر زمانی پر رونق ترین بندرگاه تجاری انگلیس برای تجارت برده بود.
هزاران جوان مهاجر کاری به جز ولگردی و دله دزدی های کوچک نداشتند. درحقیقت میانگین اشتغال جوانان غیر سفید پوست در ماه تنها به چند روز می رسید و این یعنی بخش اعظم نیروی کاری اقلیت ۳۰ درصدی این منطقه وقت خود را در بارهای شهر سپری می کردند.
اوضاع بسیار بی ثبات بود ولی هیچ کس نمی دانست که اولین جرقه چه زمانی در منطقه خواهد خورد.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.