• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
وبلاگ نویسان (بازدید: 2698)
جمعه 14/5/1390 - 12:1 -0 تشکر 348114
نكاتی برای ساخت بهتر وبلاگ

هیچ قانون سخت و قاطعی برای بوجود آوردن یك وبلاگ وجود ندارد. با رعایت چند نكته وبلاگ نویسان می توانند میزان مقبولیت وبلاگ خود را افزایش دهند.

 

به موضوع اهمیت دهید.

در یك وبلاگ موضوعات مختلفی می تواند وجود داشته باشد ولی مطالب موجود در هر شاخه باید متناسب با یك موضوع مشخص باشد. بازدید كنندگان وبلاگ شما وقتی وارد شاخه مورد علاقه خود می شوند دوست دارند مطلبی متناسب با موضوع كه مورد پسند آنها قرار گرفته است پیدا كنند پس آنها را ناامید نكنید. بیشتر خوانندگان وبلاگ علاقه ای به دانستن اینكه مثلاً شما برای صبحانه چه خورده اید ندارند! اگر چه ممكن است برای آنها میزان كالری یك صبحانه معمول جالب باشد. یك موضوع برای وبلاگ خود تعیین كنید و به آن بچسبید! در این صورت می توانید مطمئن باشید كه افرادی علاقه مند به موضوع انتخابی وجود دارند كه دوباره به وبلاگ شما سر می زنند. چون شما همان چیزی را فراهم می كنید كه انها می خواهند.

 

وبلاگ خود را آموزنده نگه دارید

اگر می خواهید این احساس را در بازدیدكنندگان ایجاد كنید كه شما در یك علم یا رشته مسلط هستید باید همیشه در جریان اخبار در این زمینه باشید. اگر یك محصول را معرفی می كنید یا در زمینه ای مطلبی می نویسید آن را با حقایق بسنجید قبل از آن كه آن را در اختیار بازدیدكنندگان خود  قرار دهید. چون همیشه اعتبار شما در خطر است. اگر صحبتی دارید و می خواهید آن را بیان كنید آن را خلاصه كنید و سعی كنید محتوای ان همانند یك سرمقاله باشد.

 

خبر قدیمی دیگر خبر نیست

در حالیكه می توانید روی وبلاگ خود هر روز مطالب جدید قرار دهید بسیار مهم است كه مطالبی كه ارائه می دهید به روز و دقیق باشد و نوشتن یك مقاله در مورد اتفاقی كه شش ماه پیش رویداده است مورد علاقه بسیاری نخواهد بود و باز هم اعتبار وبلاگ خود را به خطر انداخته اید.

 

به یك رویه وفادار بمانید

یك برنامه تهیه كنید و از آن پیروی كنید. متوجه باشید كه وبلاگ نویسی احتیاج به زمان و كوشش زیاد دارد. از تهیه مطالبی كه از شما انتظار نمی رود خودداری كنید. یك انحراف موقت از موضوع كلی یا صحبت كردن در مورد یك روز تعطیل قابل درك است. اما خوانندگان با توجه به مطالبی كه قبلاً در وبلاگ شما دیده اند بازگشته اند و طبیعی است كه به دنبال مطالب مشابهی می گردند. و همانطور كه می دانید هر روز وبلاگهای جدیدی بوجود می آیند. پس مراقب بازدیدكنندگان خود باشید تا آنها را از دست ندهید.

 

غنی از كلمات كلیدی

اگر هدف از بوجود آوردن وبلاگ بدست آوردن تعداد زیادی بازدیدكننده است باید تیتر وبلاگ شما شامل كلمات كه با موضوع وبلاگ مرتبط است باشد. برای جذب بیشتر بازدیدكننده یك تیتر درشت از موضوع سایت داشته باشید. هر آیتم باید تیتری داشته باشد كه محاطبان را جذب كند و در عین حال گول زننده هم نباشد. توجه داشته باشید كه تیتر شما نباید بیش از 10 تا 15 حرف داشته باشد.

 

سادگی و وضوح

وبلاگ خود را طوری طراحی كنید كه فهم آن ساده باشد و مراجعین به سادگی مطلب مورد علاقه خود را پیدا كنند خیلی ساده مطلبی را كه می تواند باعث افزایش میزان بازدیدكنندگان سایت شما شود از چشم آنها پنهان نگه دارید.بخاطر داشته باشد كه وب یك رسانه بین المللی است و بعضی از كلمات و اصطلاحات را نمی توان به سادگی ترجمه كرد. بعضی از مواقع كه كم هم اتفاق نمی افتد برای فهمیدن تیتر یك مقاله باید مدت   زیادی تلاش كرد.

 

تداوم

اگر محتویات وبلاگ شما به طور مداوم به روز شوند موتورهای جستجو هم وبلاگ شما را در دوره های زمانی كوتاهتری كند و كاو می كنند.

 

تصحیح مطلب

فقط چند لحظه كوتاه لازم دارید تا از اشتباهی كه با دستپاچگی نوشته شده است جلوگیری كنید. غلط های املایی را تصحیح كنید تا در ذهن خوانندگان خود اثر منفی ایجاد نكنید. به محتویات مطلب توجه كنید چون هر چیزی كه شما در اینترنت قرار می دهید در اینترنت یافت می شودپس قبل از قرار دادن هر مطلبی در مورد آن خوب فكر كنید. كپی كردن مطلب از منابع اینترنتی كار قشنگی نیست و اثر مطلوبی در مخاطب ایجاد نمی كند. البته معرفی مقالات مفید مرتبط با موضوع كیفیت كار را بالا می برد. و شما به سادگی با قرار دادن یك لینك می توانید این كار را انجام دهید این عمل علاوه بر اینكه كمكی به بازدیدكنندگان است و اثر مثبتی در آنها می گذارد باعث می شود وبلاگ شما از طرف موتور های جستجو در رتبه بهتری قرار گیرد.

 

RSS

RSS وبلاگ شما را غنی تر می سازد. بسیار مهم است كه محتویات وبلاگ شما به صورت RSS تغذیه شود تا  توزیع و خوانندگی وبلاگ افزایش یابد.

منبع :http://www.yadbegir.com/main/internet/weblog1.htm

جمعه 14/5/1390 - 14:24 - 0 تشکر 348175

به نام خدا - سلام .

شهادت جان ببخش که اینجا این مطلبو زدم ولی جای بهتری پیدا نکردم .   

یه سر به این لینک برو و نظرتو در مورد پیشنهاد خانم پایدار و جلسه بده .

اینجا  

 برای امام زمان صلوات فرستادی ؟      

خدایا شکرت که هر چه دادی بهترین بود . 


 

چهارشنبه 21/4/1391 - 19:44 - 0 تشکر 471539

بسم الله الرحمن الرحیم



سلام علیکم



این هم چند مورد دیگر برای داشتن وبلاگی بهتر:




* به دیگران ( بازدیدکننده گان وبلاگتان ) کمک کنید ، این یکی از قدرتمندترین راههایی است که میتواند به شما این اطمینان را بدهد که آنان دوباره به سایت شما سر خواهند زد.




* بلاگ نویسی صرفا یک راه مناسب برای درآمدزایی نیست. زیاد هم به این مسئله که فلانی درباره ی بدست آوردن پولهایی که ازین چه میگوید توجه نکنید. این کار نیاز به استعداد، تلاش و صبر دارد.





تنها در صورتی آن را انجام دهید که به نوشتن علاقمند باشید و چیزی برای نوشتن داشته باشید. قبل از دیدن هرگونه بازگشت جدی در این زمینه خودتان را برای سرمایه گذاری آماده کنید.





توی ایران که اصلا چیزی بر نمی‌گردد پس لطفا اگر عاشق نوشتن نیستید از اول، خودتان را مسخره خاص و عام نکنید


چهارشنبه 21/4/1391 - 19:45 - 0 تشکر 471540

* تمام فیدتان را برای خواندن ارائه کنید.حتی اگر این بدان معنی باشد که افرادی که از سایت شما بازدید میکنند کمتر ببینید.یک خواننده ی دائمی بهتر از یک خواننده ای است که مطالب شما را هرگز نمیخواند.سخت نگیرید !




من خودم شخصا فیدهایی را که مشکل داشته باشند یا نصفه ارائه بشوند دنبال نمی‌کنم. هر چند ممکن است استثنا‌ هم داشته باشد ولی شما ریسک نکنید و فیدتان را کامل ارائه کنید. مشترکین بیشتر بهتر از شاید کلیک بیشتر است.




* اگر از مفید و خوب بودن پستی که نوشته اید مطمئن نیستید، یک مقداری برایش وقت بگذارید و سبک سنگین کنید. اگر هم در نهایت نتوانستید خودتان را متقاعد کنید که پست خوبی است، آن پست را حذف کنید.یک پست بد از بی‌پستی بدتر است. پست های نامناسب باعث ایجاد سوالات مبهمی در ذهن خوانندگان وبلاگتان خواهد شد. زمانی که یک پست بد می‌نویسید، به آن گونه نوشتن ادامه خواهید داد.




این جوری یک جایی می‌بینید واقعا نوشته‌هایتان فقط به درد وقت تلف کردن می‌خورد و شما هم هیچ راهی ندارید که از این وضعیت خلاص شوید. بگذارید توقع خواننده‌هایتان از شما برود بالا و اجازه بدهید یقه شما را بچسبند رسما.




*خودتان را آماده کنید برای اینکه بعد از سه یا چهار ماه از هرگونه ایده خالی شوید. تمام تلاشتان را بکنید تا در مقابل وسوسه الکی نوشتن مقاومت کنید و از نوشتن هر چیزی که باعث ایجاد ضعفی در وبلاگ شما می‌شود، خودداری کنید. آن حس‌هایی که قبلا داشته‌اید و حس می‌کردید چیزی به شما وحی می‌شود تا آن را بنویسید کم‌کم به سوی شما باز می‌گردد.

چهارشنبه 21/4/1391 - 19:46 - 0 تشکر 471541

همیشه آن چیزی که می‌دانید مهم نیست، اینکه چه کسانی را می‌شناسید هم مهم است. در واقع مطالب و محتوای خوب بازگشت ویزیتورهای وبلاگتان را برای شما به ارمغان خواهد آورد. اما در ابتدای شروع وبلاگ نویسی‌تان ، شما نیاز به یک گروه دوستان اینترنتی دارید برای ایجاد تعاملات مجازیتان.قطعا شگفت زده خواهید شد زمانی که ببینید چقدر از این که شما بهترین مطالب‌تان را به اشتراک میگذارید خوشحال خواهند شد.




این یک چیز عادی است که در وبلاگستان فارسی به مافیا مشهور شده است! هشت / سرفصل‌ها و عنوان خبرهای جذاب را بنویسید و پست‌هایی را که در سایت های اجتماعی دارای بازخورد بالا هستند و با استقبال خوانندگان روبرو شدند را نیز لیست کنید.این راه یکی از بهترین راه هاست برای آنکه خوانندگان مطلب خاصی به وسیله‌ی معرفی کردن شما، وب‌سایت شما را پیدا کرده و مطالب آن را بخوانند.

چهارشنبه 21/4/1391 - 19:46 - 0 تشکر 471542

هر آنچه در توان دارید را برای انتخاب سرخط مطلب‌تان وقت بگذارید و شروع پاراگراف‌تان را تا جایی که ممکن است جذاب آغاز کنید. اگر خواننده در همان ابتدای مطلب برای خواندن ادامه‌ی آن ترغیب نشود، عملا کیفیت مقاله‌ی شما از بین خواهد رفت و نادیده خواهد گرفته شد.




این قضیه توی هر چیزی مثل کتاب نوشتن یا فیلم ساختن هم هست. خیلی خیلی خیلی جدی بگیرید لطفا! یک مطلب یادم بیاندازید بعدا در این مورد بنویسم حتما. ده / از دوستان، خانواده و دیگر آشنایان‌تان مودبانه خواهش کنید تا مطالب شما را به اشتراک بگذارند و به آنان رای مثبت دهند.ممکن است یک مقدار تقلب‌گونه به نظر برسد اما باور کنید تمام رقبای شما هم از همین روش استفاده می‌کنند.

چهارشنبه 21/4/1391 - 19:47 - 0 تشکر 471543

همه‌ی پستهای‌تان را برای سایت‌های اجتماعی ننویسید. خیلی کار جالب و درستی نیست و دیگران هم کم‌کم از این کار شما خسته خواهند شد.در لیستی که من از بلاگر های مورد علاقه‌ام تهیه کردم،  به ندرت کسی پیدا می‌شود که صفحه‌ی اولش را برای دیگ یا ردیت ایجاد کند.




اگرچه که این سایت‌ها از آسان‌ترین راه‌ها برای داشتن و گرفتن ترافیک بالایی بر روی سایت شماست ، اما این هم مهم است که یادتان باشد آنها تنها نماینده‌ی درصد کمی از جمعیت کاربران اینترنتی هستند.




اصلا کلیکی که از این وبسایت‌ها می‌شود فقط به درد پز دادن می‌خورد وگرنه برای شما مشتری دائم نمی‌شود. بعد از یک مدت‌ هم خوانندگان ثابت شما را فراری می‌دهد. می‌شوید عین این مجلات زرد پرتیتراژ که اعتبار زیادی نمی‌توانند کسب کنند.

چهارشنبه 21/4/1391 - 19:48 - 0 تشکر 471544

 سر زدن به دیگر وبلاگ‌ها و وقت گذاشتن و نظر دادن برای تک‌تک‌شان هم کاریست که زیاد جالب نیست و بهتر است به آن زیاد اهمیت داده نشود.در عوض یک مطلب پر محتوا بنویسید و با ایمیل زدن به دیگر وبلاگ‌نویسان  آنان را شگفت زده کنید.




این یکی را کاملا رد می‌کنم. برعکس عمل کنید! اصلا مطالبتان را به دیگران ایمیل نکنید چون به نوعی اسپم فرستادن تلقی می‌شود. همین که مطلب خوب بنویسید کافی است. عوضش نظرات مفید و درست و حسابی توی وبلاگ‌های مفید و درست و حسابی بگذارید. خود من شخصا همیشه وبلاگ کسانی که توی وبلاگم کامنت می‌گذارند را دنبال می‌کنم. بیست و یک / یه نظرهایی که در وبلاگتان می‌گذارند پاسخ دهید، خصوصا کسانی که نظری خلاف عقیده‌ی شما دارند.این یکی از بهترین راه‌هایی است که شما بدین وسیله می‌توانید به خوانندگان وبلاگتان نشان دهید که برای آنان ارزش قائلید و ارزش وقت و زمانی که آنان برای خواندن وبلاگ شما گذاشته‌اند را می‌دانید.

جمعه 30/4/1391 - 12:25 - 0 تشکر 474817

سلام
همه نکات بیان شده خیلی خوب بود متشکریم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
پنج شنبه 5/5/1391 - 13:56 - 0 تشکر 481016


معرفی چند اشتباه در وبلاگ نویسی

کپی مطالب دیگران در وبلاگ خود
اولین گام در اینکه یک وبلاگ نویس حرفه ای باشیم این است که خودمان دست به قلم شویم و محتوای منحصر به فردی تولید کنیم، کپی مطالب از وبلاگ ها و سایت های دیگر به صورت مستقیم مخصوصا اگر منبع آن ذکر نشود، یکی از اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای است، اگر می خواهید در وب به صورت حرفه ای فعالیت داشته باشید، باید بتوانید محتوایی جدید برای مخاطبانتان ایجاد کنید، در غیر اینصورت اگر از مطالب دیگران استفاده می کنید، به یاد داشته باشید که شاید کپی و درج آنها کار ساده ای به نظر برسد، اما نوشتن و خلق یک مطلب هر چند به ظاهر ساده، کار پر زحمتی است و برای احترام به حقوق مولف، حتما منبع را ذکر کنید


منبع:وبگو


پنج شنبه 5/5/1391 - 13:56 - 0 تشکر 481017

مطالب بدون عنوان در وبلاگ
یکی دیگر از اشتباهات رایج وبلاگ نویسان غیر حرفه ای، انتشار مطالب بدون در نظر گرفتن عنوان و یا درج عنوان غیر مرتبط برای آنها است، اهمیت عناوین برای مطالب در وبلاگ علاوه بر اینکه مخاطبان را در انتخاب محتوای مورد علاقه آنها، راهنمایی می کند، در این است که موتورهای جستجو به مهترین چیزی که توجه می کنند، تیتر یا تگ title صفحات است، این تگ معمولا از عنوانی که شما برای مطلبتان انتخاب می کنید تشکیل می شود، از طرفی در سیستم های مدیریت وبلاگ، معمولا در باکس های کناری، مثلا در قسمت آخرین مطالب، فقط لینک به صورت تیتر داده می شود و پس از کلیک بر روی لینک، می توان وارد کل مطلب شد، واضح است که مطالب بدون عنوان به درستی لینک نخواهند شد و این موجب غیر حرفه ای جلوه دادن کارتان می شود.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.