• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 5249)
شنبه 8/5/1390 - 13:0 -0 تشکر 345517
دهکده سبز جهانی از نوع غربی

بسم الله الرحمن الرحیم

تصاویری از دهکده سبز جهانی

 

برای ساخت این قایق بیش از صد تن طلا و پلاتین مصرف شده

 

 

 

کشور سومالی در فقر و گرسنگی

 

 

 

قتل بیگناهان توسط نیروهای طرفدار دهکده سبز جهانی

 

 

 

باز کشور سومالی، فقر ، گرسنگی و ...

 

 

 

اینم یه عکس از جنگویانی که برای ما می جنگند و آدم میکشند تا ما یه دهکده سبز جهانی داشته باشیم

 


 

        قال امام علی ابن موسی الرضا سلام الله علیهما 

«لیس العبادة کثرة الصلاة والصوم انما العبادة التفکر فی امر الله عزوجل»

http://philsoph.parsiblog.com/

 

شنبه 8/5/1390 - 13:19 - 0 تشکر 345534

احسنت . واقعا باعث تاسف است که در یک جای برای سگ خانه ی شان میلیون ها خرج می کنند اما در جای دیگر دنیا کودکانی از گرسنگی تلف می شوند. ربطی به غرب و شرق نداره. همه جا همین طور. در ایران خودمون هم هست.مگه در ایران کم سرمایه دار داریم؟کم بریز و بپاش داریم؟
کشورهای اروپایی اخیرا جلسه ای فوری تشکیل داند و میلیونها دلار به "شاخ آفریقا "کمک کردند.یکی از موانع رساندن کمک های غذایی هم گروهی مسلح و به اصطلاح اسلام گرا به نام "الشباب" است که اجازه ی کمک رسانی رو به نیروهای بین المللی نمی دهد.
باید انتظار کمک از های نقدی و غذایی هم از سوی جمهوری اسلامی باشیم.

ولی متاسفانه این بی تفاوتی و اختلاف طبقاتی در همه ی جای جهان وجود داره.و در کشورهای اروپایی و آمریکایی هم بیشتر.

 

 


بني الاسلام علي الکلمتين,کلمة التوحيد و توحيد الکلمة

شنبه 8/5/1390 - 13:24 - 0 تشکر 345537

ببخشین بگین رنگ سبزشو کم رنگ تر کنن
خیلی میزنه تو چشم
اوق
:|

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ

 
شنبه 8/5/1390 - 14:1 - 0 تشکر 345561

سلام.
به قولی شما با عجله تاپیک زدی ... اگر خدا بخواد من کمکی می کنم تا ابعادش سبزتر بشه.

شنبه 8/5/1390 - 18:6 - 0 تشکر 345670

سلام

ممنون بابت بحث

منتظریم سبزیشو زیاد کنن ما هم ببینیم دنیا چه خبره :)

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

يکشنبه 9/5/1390 - 1:38 - 0 تشکر 345890

مرگ بر ظالمان در هر کجای جهان.

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

يکشنبه 9/5/1390 - 11:15 - 0 تشکر 345931

دلیل وجود گرسنگی در سومالی از نگاه رسانه های سلطه


تصویر بزرگ
تصاویری که در یکی از مهمترین آنها، تفنگداران یکی جناح های قدرت در سومالی مشغول ادای نماز هستند.این تصویر که در چندین خبرگزاری بزرگ دنیا نیز انتشار یافت، به واقع این پیام مزوّرانه را با خود دارد که عامل فقر و بیچارگی این مردم نیز اسلام است







به گزارش فرهنگ نیوز به نقل ازجهان درست چند روز پس از انتشار گسترده تصاویر مربوط به گرسنگی کودکان در کشور سومالی در سطح جهان، استکبار جهانی در اقدامی نرم و مهندسی شده، برای نخستین بار و پس از چندین سال فراموشی خبری!، به یک باره تصاویری را از تفنگداران و نظامیان سومالیایی منتشر کرد.

تصاویری که در یکی از مهمترین آنها، تفنگداران یکی جناح های قدرت در سومالی مشغول ادای نماز هستند.این تصویر که در چندین خبرگزاری بزرگ دنیا نیز انتشار یافت، به واقع این پیام مزوّرانه را با خود دارد که عامل فقر و بیچارگی این مردم نیز اسلام است


در حقیقت، استکبار جهانی همواره تلاش کرده است تا تبعاتی مثل فقر، ناامنی و عقب ماندگی برخی کشورهای اسلامی را نه ناشی از دخالت ها و تفکر استعماری استکبار جهانی که ناشی از وجود دین اسلام در این کشورها جلوه دهد.






برای مثال همزمان با انتشار همین تصاویر بود که خبرگزاری رویترز نیز در یک گزارش تصویری، اقدام به انتشار تصاویری از شهر قندهار در افغانستان نمود و در خلال آنها این تصویر را نیز منتشر کرد.تصویری که اگر به نمادهای مهم آن مثل ادای نماز مرد مسلح و تفنگ او توجه کنیم، در می یابیم که با تصاویر منتشره از نظامیان در سومالی وجوه مشترکی دارد.از این قبیل تصاویر منتشره در رسانه های صهیونیستی که در آنها تأکید زیادی بر نمادهای اسلامی به عنوان عوامل اصلی ظهور و بروز ناامنی و فقر در کشورهایی مثل لیبی، افغانستان، پاکستان و سومالی وجود دارد، بسیار است.

يکشنبه 9/5/1390 - 13:19 - 0 تشکر 345988

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

یکی از ویژگی های دهکده سبز جهانی از نوع غربی البته سیطره رسانه ای و شانتاژهای خبری است.

دگرگونی و قلب واقعیات جهان همچنان به عنوان اولین حربه در دست این قدرت ها افای نقش می کند

منش استعماری دول غربی که به جذب بیشترین سود و سرمایه نتیجه ای جز فقر بیشتر کشور های تحت سلطه ندارد. نمی توان از این نکته چشم پوشی نمود که فقر حاصل در قاره ثروتمند سیاه ناشی از سیاست اشرار غربی می باشد.

برای مثال کشور سودان جنوبی به علت دارا بودن سرمایه های نفتی مورود توجه و عنایت غرب قرار می گیرد و ... .حمایت تسلیحاتی از مخالفان دول افریقایی جهت اغتشاش و نا امن کردن اوضاع این کشور ها از طرف حامیان دهکده سبز جهانی (از نوع غربی) از یک سو و از سوی دیگر متهم کردن جریان های اسلامی، بستر ساز حضور فرهنگ و سیاست غربی در این مناطق می باشد.

غول رسانه ای این دهکده به اصطلاح سبز با یاری بی دریغش به این استعمار گری با عوام فریبی در صدد هدف سازی های صوری است که در پناه این هدف سازی ها فعالیت های سود جویانه با قدرت بیشتر به کار خود ادامه دهد

قال امام علی ابن موسی الرضا سلام الله علیهما

«لیس العبادة کثرة الصلاة والصوم انما العبادة التفکر فی امر الله عزوجل»

http://philsoph.parsiblog.com/

يکشنبه 9/5/1390 - 15:26 - 0 تشکر 346023

سلام.

راستش از وقتی قول دادم که بیشتر بنویسم واسه این بحث، یه عالمه مطلب اومد تو ذهنم که بذارم از مستند با حجم بالای 100 مگابایت گذاشتن گرفته تا عکس های خبری،تا تحلیل های به درد بخور.
از دیشب غصه گرفته بودم که چی بذارم واسه اغاز.
ولی امروز که دیگه می خواستم هیچی ننویسم، که کلیپی رو گرفتم که قسمتی از مقاله انفجار اطلاعات شهید اوینی رو در کنار تصاویر اورده بود که دست بر قضا نقدی بر همین دهکده ی جهانی بود. مقاله رو یه بار دیگه دوباره خوانی کردم و وقتی به همسنگری گفتم این کلیپ رو دیدی؟ گفت نسخه ی کامل ترش تو سایت فتیان جمع اوری شده که مفصل تره.
خلاصه اعتقادم اینه که انقلاب کودکش رو به جواب می رسونه کافیه دستت رو رها نکنی.

 هم کلیپ ها رو واستون خواهم گذاشت هم متن سخنان شهیدمون رو. به صورت کامل.




*کلیپ دهکده ی جهانی و شهید اوینی کلیپ کوتاه*

*کلـــیــپ مقــاله ی انفجار اطـلاعات شهید اویــنی*


دهکده جهانی واقعیت پیدا کرده است، چه بخواهیم و چه نخواهیم، و ماهواره ها مرزهای جغرافیایی را انکار کرده اند. این همان دهکده ای است که گرگوار سامسا در آن چشم باز کرده است. این همان دهکده ای است که مردمانش صورت مسخ شده « کرگدن » های اوژن یونسکو را پذیرفته اند.

همان دهکده ای که مردمانش « در انتظار گودو » هستند. این همان دهکده ای است که در آن مردمان را به یک صورتِ واحد قالب می زنند و هیچ کس نمی تواند از قبول مقتضیات تمدن تکنولوژیک سر باز زند.

این همان دهکده ای است که بر سر ساکنانش آنتن هایی روییده است که یکصد و پنجاه کانال ماهواره ها را مستقیماً دریافت می کنند. این همان دهکده ای است که در آن روبوت ها عاشق یکدیگر می شوند. این همان دهکده ای است که در آن « ترمیناتور دو » به سی سال قبل باز می گردد و خودش را از بین می برد.

این همان دهکده ای است که در آن «بَت من» و «ژوکر» با هم مبارزه می کنند. این همان دهکده ای است که در تلویزیون هایش دختران شش ساله را آموزش جنسی می دهند، همان دهکده ای که در آن گوسفندهایی با سر انسان و انسان هایی با سر خوک به دنیا می آیند. این همان دهکده ای است که در آن تابلوی « مسیح از ورای ادرار » ماه ها توجهات همه رسانه های گروهی را به خود جلب می کند. این همان دهکده ای است که در آن دویست و چهل و شش نوع تجاوز جنسی رواج دارد...

اما عجیب اینجاست که باز هم این همان دهکده ای است که در زیر آسمانش بسیجیان در رَمل های فکه زیسته اند، همان دهکده جهانی که در نیمه شب هایش ماه، هم بر کازینوهای « لاس وِگاس » تابیده است و هم بر حسینیه « دوکوهه » و گورهایی که در آن بسیجیان از خوف خدا و عشق او می گریسته اند. دنیای عجیبی است، نه؟

بیش از یک قرن است که علی الظاهر هیچ تمدنی جز تمدن غرب در سراسر سیاره زمین وجود ندارد. همه جا در تسخیر این صورت از حیات بشری است که تمدن غرب با خود به ارمغان آورده است.

هیچ یک از اُمم عالم نتوانسته اند نه در زبان، نه در فرهنگ، نه در معماری، نه در حیات اجتماعی و نه در زندگی فردی، خود را از تأثیرات تمدن غرب دور نگاه دارند. و اکنون که با وجود ماهواره ها، مرزهای جغرافیایی نیز انکار شده است آینه جادو در یکایک خانه های این دهکده به هم پیوسته جهانی نفوذ کرده است، عقل سطحی چنین حکم می کند که دیگر هیچ چیز نمی تواند حکومت جهانی مفیستوفلس را حتی به لرزه بیندازد، چه رسد به آنکه آن را به انقراض بکشاند. اما چنین نیست.

میلان کوندرا در کتاب « هنر رُمان » از تناقض هایی خاصّ این آخرین دوران تمدن غرب نام می برد که آنها را « تناقض های پایانه ای » می خواند. مثالی که او می آورد می تواند پرده ابهام از این تعبیر به یک سو زند:

در طیّ عصر جدید، عقل دکارتی همه ارزشهای به ارث رسیده از قرون وسطی را، یکی پس از دیگری تحلیل می بـرد. اما، در زمــان پیروزی تــامّ و تمام عقل، ایــن عنصر غیــر عقلی محض ( قدرتی صرفاً در پی خواست خویشتن ) است که بر صحنه جهان تسلط خواهد یافت، زیرا دیگر هیچ نظامی از ارزشهای مقبول همگان وجود ندارد که بتواند مانع پیشروی آن شود.

اگر واقع گرا باشیم جنگ جهانی دوم را یکی از ترمینال هایی خواهیم یافت که ذات پارادوکسیکال غرب در آن ظهور یافته است. نمی دانم شما جنگ کویت را چگونه تفسیر می کنید، اما من در آن یک تناقض می یابم؛ تناقضی که شاخک های حسّ ششم بسیاری از متفکران غربی – و از جمله نوآم چامسکی – آن را دریافت.
غرب پیروزی خود را در جنگ کویت در میان یک حسّ اضطراب همگانی جشن گرفت و این اضطراب، از جمله در لوس آنجلس، نشتری شد که دُمل چرکین یک اعتراض واقعی را ترکاند.

غرب ذاتی پارادوکسیکال دارد و این پارادوکس های پایانه ای، سرنوشت محتومی هستند که تمدن امروز به سوی آن راه می سپرده است. انفجار اطلاعات از همین ترمینال هایی است که تناقض نهفته در باطن تمدن امروز را آشکار خواهد کرد. وقتی حصارهای اطلاعاتی فرو بریزد مردم جهان خواهند دید که این دژ ظاهراً مستحکم بنیان هایی بسیار پوسیده دارد که به تلنگری فرو خواهد ریخت. قدرت غرب، قدرتی بنیان گرفته بر جهل است و آگاهی های جمعی که انقلاب زا هستند به یکباره روی می آورند؛ همچون انفجار نور.
شوروی نیز تا آن گاه که فصل فروپاشی اش آغاز نشده بود خود را قدرتمند و یکپارچه نشان می داد و غرب نیز آن را همچون دشمنی بزرگ در برابر خویش می انگاشت. تنها بعد از فروپاشی بود که باطن پوسیده و از هم گسیخته شوروی آشکار شد.

اکنون در غرب، همه چیز با سال های دهه 1930 تفاوت یافته است. مردم با اضطرابی که از یک عدم اطمینان همگانی برمی آید به فردا می نگرند.
آنها هر لحظه انتظار می کشند تا آن دژ اطلاعاتی که موجودیت سیاسی غرب بر آن بنیان گرفته است با یک انفجار مهیب فرو بریزد و آن روی پنهان تمدن آشکار شود. برای آنکه ردیف منظم آجرهایی که متکی بر یکدیگر هستند فرو ریزد، کافی است که همان آجر نخستین سرنگون شود. تمدن ها هم پیر می شوند و می میرند و از بطن ویرانه هاشان تمدنی دیگر سر بر می آورد.
در آغاز، تمدن با یک اعتماد مطلق به قدرت خویش پا می گیرد و هنگامی که این احساس جای خود را به عدم اعتماد بخشید، باید دانست که موعد سرنگونی فرارسیده است.

و اما درباره خودمان. نباید بترسیم. حصارها تا هنگامی مفید فایده ای هستند که دزدان شب رو، بر زمین می زیند، اما آن گاه که دزدان از آسمان فرود می آیند، چگونه می توان به حصارها اطمینان کرد؟ پس باید از این اندیشه که حصارهایی بتوانند ما را از شرّ ماهواره ها محفوظ دارند، بیرون شد و « خانه را در دامنه آتشفشان بنا کرد. » باید در رو به رو شدن با واقعیت، به اندازه کافی جرئت و شجاعت داشت. غرب چنین است که در عین ضعف، بیش تر از همیشه رجز می خواند تا خود را در پناه وهم حفظ کند. جنگ کویت چنین بود و بنابراین، تنها اسیران حصارهای توهّم را به وحشت دچار کرد نه آنان که ضعف و پیری این قداره بند مفلوک را در پس اعمال و اقوالش می دیدند. می خواهم بگویم که خود ماهواره، در عالم واقع، آن همه ترس ندارد که طنین این خبر در عالم وهم: « ماهواره دارد می آید. » طنین این خبر تا آنجا هراسناک است که بسیاری، از هم اکنون فاتحه همه چیز را خوانده اند: هویت ملی، اخلاق، زبان فارسی... چنان که پیش از آمدن تلویزیون نیز سخنانی چنین در افواه بود.

ماهواره مظهر آن پیوستگی جهانی است که تمدن جدید انتظار می برده است. آمریکا نیز مظهر آن اراده جمعی است که همراه با بشر جدید پیدا شده و در جست و جوی قدرت و استیلا، توسعه و اطلاق یافته است. « استیلا » و « ولایت » هم ریشه هستند و اگر بعضی از محققان استیلای غرب را بر عالم « ولایت طاغوت » خوانده اند، تعبیری را می جسته اند که بتواند مفاهیم جدید را در حوزه معرفت دینی معنا کند؛ و چه تعبیر درستی یافته اند. غرب، از همان آغاز، غایتی مگر برپایی یک حکومت جهانی نداشته است و هم اکنون نیز چه آنان که از حاکمیت ماهواره ها به وحشت افتاده اند و چه آنان که مشتاقانه چنین روزی را انتظار می برند، هر دو، حاکمیت ماهواره ها را با حاکمیت جهانی غرب یکسان گرفته اند؛ و هر دو اشتباه می کنند.

مقاله را کامل اینجا بخوانیـــــــــم


خب یه نکته اخر مونده که سمت صحبت به صدرا (sadra2554)ست. مقاله ی غفلتی که داری می نویسی برادر یکم این مقاله رو بخون.
من چند جمله ای که به نظر اومد می تونه منبع الهام باشه واسه مقالت رو در ادامه می ارم.

«غرب ذاتی پارادوکسیکال دارد و این پارادوکس های پایانه ای، سرنوشت محتومی هستند که تمدن امروز به سوی آن راه می سپرده است.
انفجار اطلاعات(شما بخون اگاهی مردم) از همین ترمینال هایی است که تناقض نهفته در باطن تمدن امروز را آشکار خواهد کرد.
وقتی حصارهای اطلاعاتی فرو بریزد مردم جهان خواهند دید که این دژ ظاهراً مستحکم بنیان هایی بسیار پوسیده دارد که به تلنگری فرو خواهد ریخت.
قدرت غرب، قدرتی بنیان گرفته بر جهل است و آگاهی های جمعی که انقلاب زا هستند به یکباره روی می آورند؛ همچون انفجار نور.


شوروی نیز تا آن گاه که فصل فروپاشی اش آغاز نشده بود خود را قدرتمند و یکپارچه نشان می داد و غرب نیز آن را همچون دشمنی بزرگ در برابر خویش می انگاشت. تنها بعد از فروپاشی بود که باطن پوسیده و از هم گسیخته شوروی آشکار شد.»

دوشنبه 10/5/1390 - 23:0 - 0 تشکر 346623

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی بروز فاجعه انسانی در کشور سومالی دویست میلیون ریال به قحطی زدگان این کشور کمک کردند.
این مبلغ به حساب99999 جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی نزد بانک ملی ایران واریز شد.

سه شنبه 11/5/1390 - 9:41 - 0 تشکر 346734

سلام
خب چرا هیچكس ازشون نمیپرسه كه این افراد مسلمان مسلح با چه كسانی دارن میجنگن؟بالاخره یه طرف مقابلی هم وجود داره!
البته اگه اینهان میگن این مسلمانها با كسانی كه میخان به مردم قحطی زده كمك كنن میجنگن(و به نظر خودشون هم حرف منطقی میزنن)

گاهي به آسمان خيالم عبور کن

شعر مرا نيم نگاهي مرور کن

دل مرده ام،قبول . . .!

تو اما مسيحا باش،

يک جمعه هم زيارت اهل قبور کن.

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.