• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
سينما و تلویزیون (بازدید: 1499)
چهارشنبه 5/5/1390 - 19:41 -0 تشکر 344492
جشن دنیای تصویر برگزار شد

 

  تندیس‌های حافظ به تلویزیونی‌ها اهدا شد

 

«قهوه تلخ» مهران مدیری جایزه‌ی برترین‌ مجموعه تلویزیونی دوازدهمین جشن «دنیای تصویر» را دریافت كرد.

به گزارش سرویس تلویزیون ایسنا، در بخش معرفی برگزیدگان تلویزیونی جشن دنیای تصویر، ابتدا بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی توسط مسعود پاكدل و لاله اسكندری معرفی شد كه بهنوش طباطبایی برای مجموعه‌ی «درمسیر زاینده‌رود» و كتایون ریاحی برای «یوسف‌پیامبر(ع) برگزیده شدند. همچنین برای اهدای جایزه‌ی مرد درام تلویزیونی با حضور سروش صحت، امیر جعفری برای مجموعه‌ی «زیرهشت» معرفی شد.

كتایون ریاحی با اعلام این كه دیگر از دنیای بازیگری خداحافظی كرده است، گفت: فكر می‌كنم مثل همه چیز در زندگی‌ام، این كار به موقع انجام شد و خدا را شكر می‌كنم. همچنان در عالم هنر مشغول هستم و به زودی به نوعی دیگر با مخاطبینم ارتباط پیدا خواهم كرد؛ اما این آخرین باری است كه به عنوان بازیگر به روی سن می‌روم.

وی سپس جایزه‌اش را به همسرش اهدا كرد.

امیر جعفری نیز در سخنانی گفت: چون شش ماه مشغول كار تئاتر بودم نمی‌توانم مانند خانم ریاحی سكه‌هایم را ببخشم اما یكی از آنها را به خانه‌ی سینما تقدیم می‌كنم.

 

***

 

در بخش فیلم‌نامه‌ تلویزیونی، جایزه توسط مصطفی زمانی به علیرضا نادری برای «در مسیر زاینده‌رود» تعلق گرفت. تندیس بهترین كارگردانی تلویزیونی را سحر جعفری جوزانی به پدرش مسعود جعفری جوزانی برای «در چشم باد» اهدا كرد.

مسعود جعفری جوزانی با اشاره به حضور دخترش گفت: نیمه‌ی خوب من اینجا است و من نیمه‌ی بد هستم كه با هم تكمیل می‌شویم. ما ایرانی‌ها بزرگترین عشقمان خانواده است و به آنهایی كه ایران را دوست دارند نصیحت می‌كنم نگذارند سقف این خانواده فرو بپاشد كه اگر بریزد از سنگینی خشم آن هیچ كس در امان نخواهد ماند.

علی معلم در ادامه‌ی حضور جعفری جوزانی از به پایان رسیدن كتاب اول فیلم «كوروش كبیر» كه قرار است با همكاری هم آن را بسازند، خبرداد.

علیرضا نادری هم گفت:‌ آدم هرچه سنش بالاتر می‌رود زخم‌هایش التیام پیدا می‌كند. امروز من جوزانی و مهرجویی را دیدم و یاد كارهایی افتادم كه قرار بود سال‌های دور با آنها همكاری داشته باشم. نمی‌دانم این حصار كی برداشته می‌شود، زیرا امروز بحران‌ها برای ما تبدیل به یك امر ثابت شده است.

 

***

 

در ادامه‌ی مراسم الیكا عبدالرزاقی برای مجموعه‌ی «قهوه‌تلخ» بهترین بازیگر زن كمدی شد و جایزه‌اش را از شقایق دهقان و بهنام تشكر دریافت كرد. بهترین بازیگر مرد كمدی تلویزیونی را نیز مهران مدیری برای «مرد دوهزار چهره» و «قهوه تلخ» از علیرضا غفاری و فرزاد حسنی گرفت.

مدیری این تندیسش را پنجمین تندیس «حافظ» طی این سال‌ها دانست و گفت: در تمام این سال‌ها شاهد بودم كه علی معلم و آذر معماریان با چه عشقی این مراسم را برگزار كرده و اهالی سینما را دور هم جمع می‌كنند، اما ما هر سال پیرتر و بی‌انگیزه‌تر می‌شویم.

وی افزود: این جمعیت حاضر در سالن نشان می‌دهد كه ما هستیم و دور هم و با قدرت و پررویی كار می‌كنیم و امیدوارم هر سال این برنامه ادامه داشته باشد و خدا ما را حفظ كند.

مهران مدیری «قهوه‌ی تلخ» را كاری گروهی عنوان كرد و با دعوت از عوامل این مجموعه به روی سن اظهار كرد: بار كار بر دوش دو نفر سنگین بود؛ آنها امیرمهدی ژوله و خشایار الوند، نویسندگان كارهستند. نوشتن برای 35 بازیگر اصلی كاری بسیار سختی است و با عشقی كه به برادران قاسم‌خانی دارم و با همكاری‌های خوبی كه با هم داشتیم تندیسم را به الوند و ژوله تقدیم می‌كند.

آخرین جایزه‌ی جشن دنیای تصویر در حوزه‌ی تلویزیون به بهترین مجموعه‌ی تلویزیونی اختصاص داشت كه توسط مرجانه گلچین و امیرحسین رستمی به «قهوه‌ی تلخ» به تهیه‌كنندگی حمید و مجید آقاگلیان اهدا شد.

 

***

 

بر اساس این گزارش ایسنا، برگزید‌گان دوازدهمین جشن سینمایی ـ تلویزیونی «دنیای تصویر» شامگاه چهارم مرداد ماه معرفی شدند.

این مراسم كه به گفته‌ی علی معلم، مدیر آن پرچهره‌ترین جشن «دنیای تصویر» تاكنون بوده است، شب گذشته ـ چهارم مرداد ماه ـ با تاخیر یك ساعته در سالن همایش «برج میلاد» برگزار شد و تا ساعت دو بامداد ادامه داشت.

در ابتدای برنامه پس از پخش كلیپی از دوره‌های گذشته‌ی این جشن، نیوشا ضیغمی ـ بازیگر سینما ‌ـ ‌مراسم را آغاز كرد. بعد از اجرای ترانه‌ی توسط رضا یزدانی، علی معلم اجرای برنامه را در دست گرفت و با اشاره به تاخیر بیش از یك ساعتی شروع مراسم، گفت: بخشی از این تاخیر گردن ماست و بخشی گردن دیگرانی است كه امیدوارم خدا به راه راست هدایتشان كند.

وی ادامه داد:‌ جشن دنیای تصویر و هر جشنی كه به نام سینما برگزار می‌شود، محلی برای وحدت سینما و نزدیكی به مردم است و درخواست می‌كنم نگذارید به این وحدت خدشه‌ وارد شود.

پس از ارائه توضیحاتی توسط سید یوسف مناجاتی ـ مدیر تماشاگه راز ـ به عنوان اسپانسر این برنامه، ‌علی معلم از حامد بهداد دعوت كرد تا جایزه‌ی بخش مستند را اهدا كند.

 

*** بهترین مستند «مشترك مورد نظر»

 

حامد بهداد گفت:‌ همه‌ی كسانی را كه به سینما و نمایش احترام می‌گذارند و عشق می‌ورزند را می‌پرستیم و این همه عشق سزاوار سینماست.

لقمان خالدی، كارگردان مستند «مشترك موردنظر» كه در این بخش برگزیده شد نیز اظهار كرد: سال‌ها مراسم‌های «دنیای تصویر» را از طریق فیلمش دنبال می‌كردم و الان كه اینجا هستم برایمان لحظه‌ی بسیار خوبی است.

 

*** بهترین تئاتر «خانمچه و مهتابی»

 

در بخش تئاتر كه امسال برای اولین سال به جوایز «دنیای تصویر» اضافه شده بود، نمایش «خانمچه و مهتابی» به كارگردانی هادی مرزبان برگزیده شد كه در نبود او همسرش ـ فرزانه كابلی ـ جایزه‌اش را از هنگامه قاضیانی و امین تارخ دریافت كرد.

امین تارخ با اشاره به برپایی این جشن گفت:‌ علی معلم با سخت‌كوشی، یك مجله‌ی تعطیل شده و یك جشن رو به فراموشی را احیاء كرد و در میان حال بدی كه این روزها داریم باید پیوسته جشن برگزار كنیم و همه را دوست ببینیم.

 

*** تقدیر از سعید راد

 

در ادامه‌ی مراسم از سعید راد به خاطر یك عمر فعالیت هنری تجلیل شد و برای این تقدیر از محمدرضا فروتن دعوت به عمل آمد.

فروتن اظهار كرد: سعید راد بسیاری از كارها را نكرد، چون دوست داشت در فضایی كار كند كه مطابق سلیقه‌اش باشد و برای پول مقابل دوربین نرفت و در طی این سال‌ها تنها چهار فیلم كار كرد كه به قول خودش كاش در یكی از آنها حضور پیدا نمی‌كرد.

سعید راد كه در میان تشویق زیاد حاضران به روی سن آمد، نیز گفت: 35 سال پیش در چنین صحنه‌ای جایزه اول بازیگری سال را گرفتم. سال‌ها گذشت و وقتی علی معلم برای این جایزه با من تماس گرفت دلم گرفت و گفتم 20 سال این هجرت ناخواسته را تحمل كردم و دوست داشتم باز به عنوان یك بازیگر این جایزه را بگیرم اما وقتی این شور و استقبال امشب را دیدم خستگی این هجرت از تنم بیرون رفت.

وی افزود: من 56 فیلم سینمایی بازی كردم و از هر كدام درس گرفتم و معتقدم بازیگر هنوز می‌تواند بازیگر باشد. از امیر نادری كه سه فیلم با او بازی كردم بسیار آموختم و همچنین از مسعود كیمیایی آموختیم؛ او راه جدیدی را در سینما به من نشان داد و خوشحالم كه توانستم از پس مشكل‌ترین نقش‌های سینمای ایران با راهنمایی اساتید و مولفان برآیم.

سعید راد با اشاره به محمدرضا فروتن كه این جایزه را به او اهدا كرد، گفت:‌ هنگامی كه پس از سال‌ها به ایران آمدم بازی این بازیگر را دیدم و معتقدم لقب سوپراستار سینمای ایران برازنده‌ی اوست و سینمای ما به تواضع او نیاز دارد.

 

*** بهترین جایزه‌ی موسیقی متن برای «سنتوری»

 

در ادامه‌ی این برنامه جایزه‌ی بهترین موسیقی متن توسط علی لهراسبی به اردوان كامكار و محسن چاوشی برای «سنتوری» اهدا شد. كامكار كار كردن با مهرجویی را برای خود سعادتی بزرگ دانست.

در بخش بهترین دستاورد فنی هنری، عبدالحمید قدیریان به عنوان مدیر هنری فیلم «ملك سلیمان» تندیسش را از سحر قریشی و فرناز رهنما دریافت و اعلام كرد: قرار بود فیلم «ملك سلیمان» در سه قسمت ساخته شود و دو قسمت بعدی این فیلم به شادی و وحدت بعد از ایجاد ملك بپردازد. اما ظاهرا تا وحدت میان خودمان به وجود نیاید نمی‌توانیم این صحنه‌ها را فیلم‌برداری كنیم.

 

*** جایزه‌ی بهترین فیلم برای «سنتوری»

 

به علت كسالت مسعود كیمیایی، اهدای جایزه‌ی بهترین فیلم كه قرار بود توسط او انجام شود، زودتر برگزار شد و این كارگردان خطاب به داریوش مهرجویی ـ كارگردان «سنتوری» ـ به عنوان برگزیده‌ی بهترین فیلم دوازدهمین جشن دنیای تصویر گفت: قرار است جایزه‌ی فیلم‌سازی را اهداء كنم كه تكه‌ی بزرگ این سینما مال اوست و امشب به احترام این مجلس آمده و جایزه را می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ او پیش از این همه راه‌ها را رفته و من به عنوان فیلم‌ساز عاشقانه او را دوست دارم.

داریوش مهرجویی نیز با اشاره به آشنایی‌اش با مسعود كیمیایی گفت:‌ حدود 35سال قبل برای فیلم‌های «گاو» و «قیصر» با مسعود كیمیایی در فستیوال «سپاس» بودیم و الان در حال تبدیل شدن به دایناسورهای سینمایی هستیم. از همان موقع ما با هم دوست بودیم و خیلی با هم حال می‌كردیم.

این كارگردان سینما مطرح كرد: خوشحالم علی معلم به عنوان یك عامل بخش خصوصی، این سینما را زنده ‌نگه داشته و مردم را جمع می‌كند و تندیس حافظ یكی از زیباترین جوایزی است كه در ایران و دنیا اهدا می‌شود.

 

***

برای فیلمبرداری جایزه‌ی این بخش، توسط برزو ارجمند كه كارش را مدیون مهرداد فخیمی دانست به فرشاد محمدی برای فیلم «آل» اهدا شد.

فرشاد محمدی با گرامیداشت یاد نعمت حقیقی از او به عنوان فیلم‌برداری كه قرار بود، «آل» را فیلم‌برداری كند یاد كرد.

 

*** جایزه‌ی بهترین فیلم‌نامه برای «طلا و مس»

 

جایزه‌ی فیلم‌نامه توسط رضا رویگری كه یكی از آخرین ترانه‌هایش را به صورت زنده اجرا كرد، به حامد محمدی برای فیلم «طلا و مس» تعلق گرفت.

 

*** بهترین بازیگر زن مهناز افشار

 

برای جایزه‌ی بهترین بازیگر زن حسام نواب‌صفوی تندیس این بخش را به مهناز افشار برای فیلم «طبقه‌ی سوم» اهدا كرد.

مهناز افشار با بیان اینكه آدم سیاسی‌ای نیست، گفت: سیاست، رنگین‌كمان غمگینی است. اما وظیفه‌ی انسانی و شهروندی‌ام این است كه آرزو كنم پگاه آهنگرانی به جمع خانواده‌اش برگردد.

دیگر جایزه‌ی بازیگری زن را مریلا زارعی برای فیلم «درباره‌ی الی» از بهاره رهنما دریافت كرد.

مریلا زراعی گفت: اولین بار است كه در این سال‌ها جایزه می‌گیرم و قلبم می‌ایستد.

وی افزود:‌ در حال حاضر خانواده‌ی سینما كمی دچار قهر شده و خیلی خوشحالم این جشن برپا شد و این علاقه را كه به سینما نشان می‌دهید، می‌بینم.

 

*** بهترین بازیگران مرد شهاب حسینی و حمید فرخ‌نژاد

 

برای اهدای جایزه‌ی بازیگران مرد، شیلا خداداد و رویا نونهالی به روی صحنه آمدند و این جوایز را به ترتیب به شهاب حسینی برای «سوپراستار» و «درباره‌ الی» و حمید فرخ‌نژاد برای «به رنگ اغوان» اهدا كردند.

شهاب حسینی كه به همراه پسرش به روی سن آمده بود، گفت:‌ خیلی دوست داشتم كه این تندیس را می‌گرفتم.

وی افزود: سینما ارث پدری نیست كه بشود كسی را راه داد یا بیرون كرد. این سینماست كه به سینماگر مدیون است نه سینماگر به سینما.

فرخ‌نژاد هم كه به همراه پسرش جایزه‌اش را می‌گرفت آن را به شیرخوارگاه آمنه تقدیم كرد.

 

*** بهترین كارگردان اصغر فرهادی

 

بهترین كارگردان نیز توسط عبدالرضا اكبری و پسرش به اصغر فرهادی برای «درباره‌ الی» اهدا شد كه در نبود فرهادی این جایزه توسط مریلا زارعی دریافت شد.

برای جایزه‌ی ترانه‌ی فیلم محمد سریر آن را به رضا یزدانی برای فیلم «تهران تهران» اهدا كرد.

رضا یزدانی با ابراز خوشحالی از این كه این تندیس را برای سومین بار می‌گیرد، گفت: ساخت این ترانه یك اتفاق بود و همه‌ چیز با هم جور شد تا این كار ساخته شود.

وی سپس این ترانه را به صورت زنده اجرا كرد.

ایسنا

لبخند تنها گلی است که خار ندارد .
-------------------------------------------------

 

شنبه 8/5/1390 - 19:13 - 0 تشکر 345745

مهران مدیری، كتایون ریاحی و مسعود جعفری جوزانی از جمله كسانی بودند كه در دوازدهمین جشن دنیای تصویر، تندیس حافظ را دریافت كردند

مهران مدیری و سعید راد

جایزه‌ بهترین بازیگر زن به مهناز افشار برای فیلم "طبقه‌ سوم" اهدا شد

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 8/5/1390 - 19:14 - 0 تشکر 345747

مسعود كیمیایی جایزه فیلم برگزیده دوزادهیمن جشن دنیای تصویر را به داریوش مهرجویی برای كارگردانی "سنتوری" اهدا كرد

رضا رویگری جایزه بهترین فیلمنامه را به حامد محمدی برای فیلم "طلا و مس" اهدا كرد

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 8/5/1390 - 19:15 - 0 تشکر 345749

در بخش بهترین مستند، لقمان خالدی برای مستند "مشترك مورد نظر" تندیس حافظ را از دست حامد بهداد دریافت كرد

امین تارخ و هنگامه قاضیانی تندیس بهترین تئاتر و بهترین كارگردانی را به هادی مرزبان برای كارگردانی نمایش "خانمچه و مهتابی" اهدا كردند. فرزانه كابلی، همسر آقای مرزبان، به نیابت از او این جایزه را گرفت

از سعید راد، بازیگر، به دلیل یك عمر فعالیت سینمایی تقدیر شد.

داریوش مهرجویی و علیرضا افتخاری. جایزه‌ بهترین موسیقی متن به اردوان كامكار و محسن چاوشی برای "سنتوری" اهدا شد

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
شنبه 8/5/1390 - 19:15 - 0 تشکر 345753

حمید فرخ‌نژاد برای بازی در فیلم سینمایی "به رنگ ارغوان" تندیس بهترین بازیگر مرد را دریافت كرد. دیگر برنده این بخش شهاب حسینی برای بازی در "سوپراستار" بود.

مریلا زارعی جایزه بازیگری زن را برای بازی در فیلم "درباره الی" گرفت. او به نیابت از اصغر فرهادی تندیس بهترین كارگردانی را برای فیلم "درباره الی" نیز دریافت كرد.

مسعود جعفری جوزانی برای كارگردانی مجموعه تلویزیونی "در چشم باد" تندیس را از دست دخترش، سحر جعفری، دریافت كرد.

هرگز اين چهار چيز را در زندگيت نشكن

.......................اعتماد ، قول ، رابطه و قلب ؛

.....................................يرا اينها وقتي مي شكنند صدا ندارند ، اما درد بسياري دارند ...

...چارلز ديكنز ...
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.