• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن ادب و هنر > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
ادب و هنر (بازدید: 364)
سه شنبه 4/5/1390 - 12:36 -0 تشکر 343953
چهره ی درونی در نقاشی

‌نقاش چهره درونی آدم‌هالوسین فروید، معروف‌ترین‌ نقاش واقعگرای معاصر دنیا كه به عنوان یك اسطوره هنری در انگلستان شناخته می‌شد، هفته گذشته در 88 سالگی درگذشت. او كه نوه زیگموند فروید، روان‌شناس و نظریه‌پرداز بزرگ بود و همین امر نگاه متفاوت مردم به آثارش را در پی داشت، سال 1922 در برلین متولد شد. او در ۱۰ سالگی و با به قدرت رسیدن حزب نازی در آلمان، ‌همراه خانواده‌اش به انگلستان رفت و كار نقاشی را آغاز كرد. استعداد فوق‌العاده‌ فروید در ۲۱ سالگی با برپایی یك نمایشگاه انفرادی از نقاشی‌هایش نمایان و چاپ یك خودنگاره او در مجله هوریزون انگلیس باعث شد تا به طور رسمی‌ پای در راه شهرت بگذارد.این نقاش كه بیشتر عمر حرفه‌ای خود را در لندن گذراند، یكی از بزرگ‌ترین نقاشان قرن بیستم محسوب می‌شود كه در سبك‌های واقعگرایی، اكسپرسیونیسم و فراواقعگرایی نقاشی می‌كشید. فروید در مراحل ابتدایی خلاقیت هنری، از جستجوگران هنر مدرن بود، اما در كارهای دوران بلوغ هنری، در نقاشی پرتره و پیكرنگاری آثاری استادانه خلق كرد كه با بهترین آثار استادان كلاسیك قابل مقایسه است. او از جمله هنرمندان خوش شانسی بود كه در طول زندگی‌اش توانست از شهرت بسیاری برخوردار شود تا جایی كه تابلوهای هنری وی همین اواخر با قیمت‌های بالا در حراجی‌های معتبر آثار هنری به فروش رفت. ویلیام آكوئاولا، منتقد هنری و مهم‌ترین دلال جهانی آثار فروید، او را یكی از بزرگ‌ترین نقاشان قرن بیستم می‌شناسد كه كمتر شناخته شده است.نیكلاس سروتا، رئیس گالری تیت لندن نیز حرف‌هایش در مورد فروید شنیدنی است. این گالری كه گاهی حراج‌های معتبری از دنیای نقاشی را میزبانی می‌كند، در چند سال اخیر میزبان آثار بسیاری از این هنرمند بوده است. سروتا درباره فروید می‌گوید: او نابغه‌ای در هنر معاصر جهان است كه اواخر قرن بیستم ظهور كرد. نقاشی‌های اولیه این هنرمند بزرگ كه تعریف جدیدی به هنر آن زمان انگلستان تزریق كرد، باعث شد تا آثار بعدی او همتراز و قابل مقایسه با نقاشان فیگوراتیو (شمایل‌نگار) بزرگ دنیا در همه دوره‌ها شود.ویلیام فیوور، منتقد هنری روزنامه آبزرور كه فروید را بیش از 40 سال می‌شناخته، درباره مرگ فروید می‌گوید: او كسی بود كه هنر فیگوراتیو و چهره‌نگاری را به جای درست خود بازگرداند و با تمركز روی شناخت چهره درونی آدم‌ها به دنبال نمایش وجه متفاوتی از آنها می‌گشت.فیوور با اشاره به این‌كه فروید چند اثر ناتمام دارد، می‌افزاید: «همیشه یكی دو نقاشی را نیمه‌تمام می‌گذاشت كه اگر كاری به ذهنش نرسید، آنها را تمام كند. حالا هم می‌دانم از او یكی دو اثر نیمه‌تمام باقی مانده‌ است.» منبع جام جم

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.